در سایت دارالترجمه دریا بطور شفاف همه قیمت ها رو بصورت به روز توضیح داده . توصیه می کنم قبل از ترجمه مدارکتون یه سر به این سایت بزنید . www.dtam.ir
قیمتهای ۷۰۰۰ تومانی را به ۱۴۰۰۰ تومان افزایش دادند. باقی را نمیدونم. اما حتما گرون شده. چون تمبر گرون شده
دوستان عزیز
شما خوب مطالب رو مطالعه نکردین ، بالای همون صفحه ای که قیمت هارو نوشته برای همین موردی که شما فرمودین یه توضیح نوشته به این شکل :
"لازم به ذکر است از روز 29 فروردین 1389 بموجب بخشنامه اداره امور مترجمان رسمی قوه قضائیه، برای هر پلمپ ترجمه 5000 تومان هزینه تمبر دادگستری بجز هزینه های زیر اخذ می گردد."
دوباره نگاه کنید
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
سلام
بچه ها یک پیشنهاد می کنم مدارکتون را زود تر ترجمه کنید تا اگر دالترجمه مدرک گفت کم هست زود تر ردیف کنید چون دقیقن این مشکل برای من هم پیش امد شاید اگر یکم زود تر اقدام می کردم ردیف شده بود
دوستان دو تا سوال دارم ممون ميشم راهنمايي كنيد.
1-من برنده اصلي هستم.واسه خانمم مدركي بايد ترجمه شه و اگه بله چه مداركي؟
2-تمام مداركي كه ترجمه ميكنم بايد مهر وزارت امور خارجه رو داشته باشه؟يا بعضيهاشون؟
ممنون ميشم از راهنماييتون
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی
بچه ها سوال تكراري
جونه من يكي كامل جواب بده ها
ليست چيزايي كه بايد ترجمه كنيم+چيزايي كه بايد كپي كنيمو بنويسيد
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguest (کشت همه رو تا اومد )
خوبه آبجی؟
سلام
ببخشید من یک سوال داشتم
مهر وزارت امور خارجه حتما روی مدارک ترجمه شده لازمه؟
کجا باید این مهر را بزنه؟ باید ببرم تهران؟
یا تو شهر خودمون هم می شه؟
می شه راهنمایی کنید
ممنونم
2010-06-04 ساعت 12:55 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-04 ساعت 12:57 توسط maryamjay.)
(2010-06-04 ساعت 12:31)SSS نوشته: سلام
ببخشید من یک سوال داشتم
مهر وزارت امور خارجه حتما روی مدارک ترجمه شده لازمه؟
کجا باید این مهر را بزنه؟ باید ببرم تهران؟
یا تو شهر خودمون هم می شه؟
می شه راهنمایی کنید
ممنونم
بله لازمه
فقط هم تهران انجام میشه
بعد از اینکه مدارکتون ترجمه شد و به تایید دادگستری رسید تشریف ببرید تهران خیابان امام خمینی خیابان سی تیر کوچه انتخابیه. یک روزه واستون مهر می کنند. اصل مدارک هم به همراه ترجمه ها همراهتون باشه
اگر ساعت 8 ببرید تا 12 یا 1 تحویلتون میدن. پنج شنبه ها هم نیستند
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
(2010-06-04 ساعت 10:37)hamid1243 نوشته: سلام مادر من قبول شده ولي مدرك ديپلم نداره موقع ثبت نام گفته دارم چي مي شه ؟
تا چه مقطعی درس خوندن؟ سابقه کار چی دارن؟شماره کیستشون چنده؟
تا كلاس 11 قديم رشته اقتصاد و خانه دار
خوب با این توصیفی که کردی کار مشکل داره ، یعنی سابقه کار هم ندارند، پس تنها راهی که باقی میمونه اینه که دیپلمشون را در این مدت بگیرن در غیر اینصورت باید بیخیال آمریکا بشید. یادمه که بعضی از بچه های 2010 هم همچین مشکلی داشتن و بهشون آموزشگاههایی واسه گرفتن مدرک دیپلم پیشنهاد شد. از کسانی که اطلاعات بیشتری در این زمینه دارن خواهش میکنم این دوستمون را راهنمایی کنن.
چه مدركي براي سابقه كار نياز داره تا بتونم تهيه كنم؟ مدرك مهارت از فني حرفه اي هم دارد؟
من چطور مي تونم اطلاعاتي كه .واسه ثبت نام داده رو نگاه كنم؟ اگه امكانش هست آدرس سايت بدين
2010-06-04 ساعت 19:30 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-04 ساعت 19:41 توسط Ashkan78.)
(2010-06-04 ساعت 18:34)hamid1243 نوشته: مادرم تو مترو كار مئ كرد ولي از بيمه بابام استفاده مي كرد . خودش از مترو بيمه نبوده و مي تونه نامه سابقه كار بگيره؟
به نظر من سابقه کار از مترو خوبه اما باید حداقل 2 سال باشد . تنها مشکل اینه که موقع ترجمه آن برای زدن مهر دادگستری و امور خارجه اخیرا دفترچه بیمه را می خواهند. بهتر است برای درست کردن مدرک دیپلم هم تلاش کنید
(2010-06-04 ساعت 18:34)hamid1243 نوشته: مادرم تو مترو كار مئ كرد ولي از بيمه بابام استفاده مي كرد . خودش از مترو بيمه نبوده و مي تونه نامه سابقه كار بگيره؟
به نظر من سابقه کار از مترو خوبه اما باید حداقل 2 سال باشد . تنها مشکل اینه که موقع ترجمه آن برای زدن مهر دادگستری و امور خارجه اخیرا دفترچه بیمه را می خواهند. بهتر است برای درست کردن مدرک دیپلم هم تلاش کنید
نه دوست عزیز اگر می خواهید مهر دادگستری بزنید فقط اخرین تغییرات شرکت یا عدم تغییرات و دانشنامه می خواد نه چیزه دیگر
من نامه از بيمه بگيرم دادگاه استعلام مي گيره؟ اول بايد بدم مدارك ترجمه كنن بعد ببرم دادگاه بعد امور خارجه؟
سابقه كارش تو مترو 4 سال
الان زنگ زدم نامه بهش ميدن