کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
من فکر میکنم تا 24000کارنت بشن.....ماه بعد هم همه......................هورااااااااااااااا
به جای اینکه بشینید زل بزنید به این صفحه راه بیوفتید برید از دوست و آشنا و فامیل حلالیت بطلبیدSmile چون بعدش دیگه وقت نمیکنید.
یا برید چهار تا جمله یاد بگیرید که اولش مجبور نشید همش بگید یس یس اکی اکی ..........
شما که بالاخره همتون کارنت میشین ..حالا یه ماه زودتر یه ماه دیرتر .من نمیدونم چرا الکی اینهمه به خودتون استرس اضافی وارد میکنید؟
خاصیت بشره خودش رو آزار بدهSmile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: afsan2010 ، shgh57 ، ساشا
سلام دوست گرامي
يعني چي ؟ يعني اين ماه كارنت جديد نداريم ؟ چه خبر شده ؟
(2010-05-04 ساعت 04:05)Hashem نوشته:  
(2010-05-03 ساعت 23:41)اليزا نوشته:  hashem و افسانه کجایید خبری نشد، اشکان جون ایمیلو بزن لطفا

سلام،
جواب یکی از ایمیل ها اومد. همون ماه قبل را زده . لطفا یکی دیگه از بچه ها ایمیل بزنه.
با تشکر.

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 19,550 for your region for the month of June. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

KCC Diversity Visa
Kentucky Consular Center/rch
Email: KCCDV@state.gov
Phone: (606) 526-7500

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
تشکر کنندگان:
تا اونجا که یادمه دفعات پیش یه جوری Coming Soon کردن که بولتین جدید رو آخر هفتشون اعلام کنن.
فک کنم باید تا جمعه صبر کنیم.
تشکر کنندگان: ساسان
من متن E-Mailام آماده بود و ديشب همون لحظه كه گفتي فرستادم. منتهي چون خوابالو بودم گذاشم امروز خبر بدم بهتون. فعلا تا من جواب نگرفتم پيشنهاد مي كنم كسي E-Mail نزنه و فقط يكي داوطلب بشه كه اگه من جواب نگرفتم بعد از من E-Mail بزنه.

(2010-05-03 ساعت 23:41)اليزا نوشته:  hashem و افسانه کجایید خبری نشد، اشکان جون ایمیلو بزن لطفا
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: اليزا ، reignoffear18 ، Ali Sepehr ، ساسان
من هم دیروز صبح یک ایمیل زدم که توش یه توضیحاتی در خصوص سربازی همسرم داده بودم و پرسیده بودم اگر برای مصاحبه بیاد دیگه نمیتونه تو این سال از کشور خارج بشه و راهی هست که بشه انقضای ویزاش بیشتر از ۶ ماه باشه که اصلا جواب اون سوال رو ندادن و همین جوابی که به sami123 داده بودن رو به منم دادن.
اصلا ایمیل هاشون رو نمیخونن فکر کنم D:
(من اولین باره اینجا پست میذارم)
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mohsen324 ، reignoffear18 ، bahram_kg ، sniffer ، honareirani ، ساسان
Reyhan راستش من هم خیلی سوال می خوام قبل از مصاحبم از KCC بپرسم می ترسم سوال بپرسم جواب قانع کننده ندن کاش یک جای بود که قبل از مصاحبه می تونستیم سوال ها از سفارت بپرسیم
الان ساعت 7:15 صبح به وقت محلي کنتاکي است. کارمندان محترم کي سي سي بايد تا يکي دو ساعت ديگه تشريف ببرن سر کار. خدا کنه تا امشب به وقت ما جواب ايميل بچه ها رو بدن. يعني تا چند کارنت اعلام ميکنن؟؟؟؟؟
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: sniffer ، ساسان
currenthay mahe june ealam shod
تشکر کنندگان:
(2010-05-04 ساعت 16:17)assad نوشته:  currenthay mahe june ealam shod

کو؟کی؟کجا؟
چرا سکته میدی دوست عزیز؟قلبم افتاد کف پام Sad
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

هنوز خبری نشده .....
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
(2010-05-04 ساعت 16:17)assad نوشته:  currenthay mahe june ealam shod

دوست عزیز اخبار درست بده، همه منتظر شماره این ماه هستند.
تشکر کنندگان:
اشکان جواب ایمیلت نیومد؟؟
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان:
(2010-05-04 ساعت 15:05)sniffer نوشته:  Reyhan راستش من هم خیلی سوال می خوام قبل از مصاحبم از KCC بپرسم می ترسم سوال بپرسم جواب قانع کننده ندن کاش یک جای بود که قبل از مصاحبه می تونستیم سوال ها از سفارت بپرسیم

راستش به نظرم جواب خاصی به سوالها نمیدن. چون از نظر خودشون هر چیزی رو که باید میگفتن تو instruction ای که تو سایت هست توضیح دادن. هر سوالی بپرسی یه جواب خیلی معمول میدن و بعدشم میگن برو به دستورالعمل ها مراجعه کن.Tongue
تشکر کنندگان:
چرا...

همون قبلي بود يعني 19550. نفر بعدي لطفا E-mail بزنه.

[عکس: attachment.php?aid=1150]

(2010-05-04 ساعت 21:26)اليزا نوشته:  اشکان جواب ایمیلت نیومد؟؟

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: _parisa ، Elf ، sami123 ، ساشا ، اليزا ، ساسان
بچها معمولا با توجه به سالهاي قبل شماره كيس تا چقد كارنت ميشه؟!
و در كل چند تا شماره كيس داريم؟! 55000 يا 110000؟
چيزي به اسم شانس وجود نداره Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان