کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-05-05 ساعت 16:34)nima_moz نوشته:  الان من جدول ماه جون را می دیدیم محموع کارنتی های قاره های مختلف 98000 نفر میشود به نظر شما این چه معنی میشه داشته باشه؟ ولی فکر کنم برای اروپا و افریقا این ماه دییگه تقریبا کسی نمونده باشه وما بقی مونده ها رو برای اسیا اعلام کنند.

شما این محاسبات رو چطور انجام می دین؟!!
شماره کیس: 2010AS00025XXX
کنسولگری: Ankara
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29 2009
ارسال فرمهای سری اول: 2009 July 2
کارنت شدن کیسSadJune 11 2010 (Visa Bulletin for July
ارسال نامه دوم : June 23
دریافت نامه دوم: July 21
ارسال مدارک به سفارت: July 18
مصاحبه: 26 August
دریافت کلیرنس:September 13
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-05-05 ساعت 21:34)atm849 نوشته:  
(2010-05-05 ساعت 20:33)Nilmah نوشته:  
(2010-05-05 ساعت 16:34)nima_moz نوشته:  الان من جدول ماه جون را می دیدیم محموع کارنتی های قاره های مختلف 98000 نفر میشود به نظر شما این چه معنی میشه داشته باشه؟ ولی فکر کنم برای اروپا و افریقا این ماه دییگه تقریبا کسی نمونده باشه وما بقی مونده ها رو برای اسیا اعلام کنند.

شما این محاسبات رو چطور انجام می دین؟!!

بر اساس جدول ماه جون
آفریقا 45600 + آسیا 19550 + اروپا 31000 + آمریکای شمالی 4 + اقیانوسیه 1175 + آمریکای جنوبی 1300 = مجموع 98629

اما درست نیست که این اعداد با هم جمع بشن چون اصلا شماره کیس ها نشانه تعداد کیس ها نیستند مثلا اگر کیس نامبر 19550 از آسیا کارنت شده به این معنی نیست که 19550 تا کیس از آسیا تا به حال کارنت شدند، چرا که در کل فقط 15001 کیس از آسیا وجود داره (با توجه به بولتن August 2009). پس نمی شه مجموع تعداد کارنت شده ها رو محاسبه کرد دوست عزیز!
شماره کیس: 2010AS00025XXX
کنسولگری: Ankara
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29 2009
ارسال فرمهای سری اول: 2009 July 2
کارنت شدن کیسSadJune 11 2010 (Visa Bulletin for July
ارسال نامه دوم : June 23
دریافت نامه دوم: July 21
ارسال مدارک به سفارت: July 18
مصاحبه: 26 August
دریافت کلیرنس:September 13
تشکر کنندگان: Ashkan78
دوستان عزیز،

من همین چند دقیقه پیش با KCC تلفنی تماس گرفتم و یه سوال راجع به محل مصاحبه خودم پرسیدم. در مورد آخرین شماره کارنت همون عدد ماه جون یعنی‌ ۱۹۵۵۰ را دوباره داد و گفت پانزدهم ماه به سایت سر بزنید.من فکر می‌کنم هنوز عدد ماه ژولای مشخص نشده، وگرنه مثل ماه قبل خیلی‌ راحت اعلام میکردن. احتمال اینکه همه رو کارنت کنند هم زیاده به نظر من...Rolleyes
شماره کیس: 2010as 23xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگریBig Grinelhi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : August 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 3th July 2010
تاریخ مصاحبه: 5th August 2010
تاریخ گرفتن ویزا: 27th September
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، ساسان ، ساشا ، Hashem ، soheilbadami ، sami123
دوستان عزیز که به تازگی در این قسمت دارند قلم فرسایی میکنند لطفا" پست 1679 بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها رو که اشکان 78 عزیز زحمتش رو کشیده و از آرشیو قدیم قدیم های بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها آورده و دوباره ویرایش کرده رو به دقت بخونید.
این پست نتیجه نزدیک بیشتر از دو ماه بحث دوستان قدیمی مهاجر سرا میباشد که سر اون کلی بحث و جدل شد تا تونستیم به این نتایج مستند برسیم.
لطفا" با دقت مطالعه کنید وسپس نتیجه گیری کنید.Big Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: Hashem ، soheilbadami ، Ashkan78 ، farzad24 ، Eskandari ، Hamid55
(2010-05-06 ساعت 01:18)atm849 نوشته:  
(2010-05-05 ساعت 19:41)Ashkan78 نوشته:  فكر مي كنم اين پست قديمي از Hamid55 در اين مورد كمكتون كنه:

حالا سوالی که پیش میاد اینه که آسیا که ۱۵۰۰۱ برنده با در نظر گرفتن بستگان دارد پس بالاترین شماره کیس هم باید حد اکثر ۱۵۰۰۱ باشد در صورتی که در همین سایت خودمون ۴۸ نفر از ۱۳۱ نفر شماره کیس بالای ۱۵۰۰۰ دارن. من در این مورد جایی نتونستم جوابی پیدا کنم ولی حدسی که میزنم و از اینجا به بعد نظر شخصی من هست، اینه که برای کی سی سی مقدور نیست که ۱۳ میلیون تقاضا نامه را یک به یک چک کند که از هیچ نظری مشکل نداشته باشه (بخشی از این چک توسط کامپیوتر انجام میشه ولی چک کامل شا ید از این طریق ممکن نباشه ) و چک کردن تکمیلی ثبت نام اولیه در حین قر عه انجام میشه. به این صورت که مثلا: اولین کیسی که انتخاب میشه بهش شماره as00000001 و اگر از هر نظر تایید شد میره جزو لیستی که باید بره مرحله دوم....نفر بعدی که انتخاب میشه شماره کیسش میشه as00000002 اگر به هر دلیلی(عکس، تکراری بودن ، آدرس پستی نامفهوم ...) تایید نشد کیسش باطل میشه و نفر بدی میشه کیس as00000003, و این سیکل ادامه پیدا میکنه تا ۱۵۰۰۱ کیس قابل قبول انتخاب بشن که در نهایت ممکن تا ۳۴۰۰۰ کیس هم توسط کامپیوتر انتخاب بشن که ۱۵۰۰۱ کیس قابل قبول باشن

همانطور که حمید تو این پست حدس زده منم یک حدس دارم ممکنه راهنمایی کنید که میتونه درست باشه یا نه.
فقط حدسه»
ممکنه اگه برنده شماره 2 آ سیا سه نفر همراه داشته باشه کیس نامبر 3 و4 و5 در اختبار کسی قرار نگیره و نفر بعدی که برنده میشه کیس نامبر 6 را بگیره. این طوری شماره کیس نامبر ها از 15001 بیشتر میشه و تعداد کسانی هم که تا حالا ویزا گرفتن اعم از برنده و همراهان از روی کیس نامبر مشخص میشه. از نظر منطق کامپیوتر میتونه درست باشه.
بنده هم با نظر شما موافقم.از ته دل ارزو میکنم به زودی همه کارنت شیم.باید صبر کنیم تا جمعه فکر می کنم.فکر کنم تا 30000 کارنت بشن
تشکر کنندگان: atm849 ، ساسان
(2010-03-11 ساعت 22:12)indmehdi نوشته:  بابا هی ایمیل و تلفن میزنین به KCC ، اونام وقتشونو واسه جواب دادن میذارن، دیگه وقت نمیکنن Up Date کنن!!!SadSadSad

بنظرتون من ایمیل بزنم و تاریخ مصاحبمو بپرسم!؟

(2010-05-05 ساعت 11:37)sam_hash نوشته:  من میگم یکی از بچه ها رو به خرج مهاجرسرا بفرستیم KCC ببینیم اصلا چه خبره اونجا! من قول میدم ما اینهمه میگیم KCC، کلا 2تا اتاقه با 4تا کارمند. از این جاها که دورتادور کمده تا سقف کاغذ چیدن. 2تا میز، یه پنکه سقفی، یه آبدارچی مکزیکی هم داره ،خورخه، که دم به دقیقه چایی میاره.
یه روز مسئول بولتن نمیاد، یه روز مسئول ایمیل نیست،.... هر کی هم نیاد کاراشو جاش اون روز خورخه میکنه!Big Grin
بعد ما میشینیم اینجا هی تفسیر میکنیم که منظورشون از این ایمیل چی بود، چرا جواب منو اینطوری داد جواب تو رو اونطوری داد؟....بابا خورخه نشسته پشت کامپیوتر!Big Grin

سلام
من از این جوابی که شما دادی خیلی خوشم امد دیدم فقط یک تشکر بزنم کافی نیست خیلی از دوستان فکر می کنند چون امریکاست پس همه چیز خیلی مرتبه در حالی که چند تا از فامیلهایمان که امریکا هستند می گفتند مسایل اداری انجا هم مثل ایران بعضی وقتها به دلخواه کارمند ان اداره دستخوش تغییر می شود اما خوب نه به شوری اداره های ایران یک نمونه ان هم سوشیال سکیوریتی که هر کس به یک شکل ان را دریافت کرده یکی 3 روزه یکی 3 ماهه به یکی شماره اش را گفتن به یکی گفتن دوباره در خواست بده الی اخر ....
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
تشکر کنندگان: اليزا ، farzad101 ، ساسان ، fefa ، sam_hash ، Eskandari ، Ashkan78
برای این ماه پیش بینی کنید و جایزه بگیریدBig Grin

[عکس: 1.bmp]

[عکس: 2.bmp]

تشکر کنندگان: bahram_kg ، Ashkan78 ، jam_14051 ، reignoffear18 ، farzad24 ، ساشا ، soheilbadami
پسر خوب مي شه براي عكسايي كه مي گذاري توي پست هات يه فرمت بهتر مثل PNG، GIF، يا JPG انتخاب كني؟ اين فايل هاي BMP با ADSL هم داره پدر منو در میاره چه برسه به دوستان Dial Up!!!

(2010-05-06 ساعت 20:16)ساسان نوشته:  برای این ماه پیش بینی کنید و جایزه بگیریدBig Grin
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: sh-b ، reignoffear18 ، ساسان ، soheilbadami
من موندم این coming soon رو واسه چی میزنن؟ که بیشتر حرصمون بدن؟؟؟ عجبا!!!!
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: farzad101 ، ساسان
ببخشید یعنی برای کسانی که بعد از این تاریخ میخوان خروج کنن اگر قبل از 16 اردیبهشت خروجی رو پرداخت کنن همون 20 هزار تومان است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان:
(2010-05-06 ساعت 22:57)اليزا نوشته:  من موندم این coming soon رو واسه چی میزنن؟ که بیشتر حرصمون بدن؟؟؟ عجبا!!!!
اینم جزو آزمایشای مدیکاله روی رو ح و روان بچه ها کار می کنن ببینن تحمل چقدره !!Big Grin
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: اليزا ، farzad24 ، ساسان
(2010-05-05 ساعت 11:37)sam_hash نوشته:  من میگم یکی از بچه ها رو به خرج مهاجرسرا بفرستیم KCC ببینیم اصلا چه خبره اونجا! من قول میدم ما اینهمه میگیم KCC، کلا 2تا اتاقه با 4تا کارمند. از این جاها که دورتادور کمده تا سقف کاغذ چیدن. 2تا میز، یه پنکه سقفی، یه آبدارچی مکزیکی هم داره ،خورخه، که دم به دقیقه چایی میاره.
یه روز مسئول بولتن نمیاد، یه روز مسئول ایمیل نیست،.... هر کی هم نیاد کاراشو جاش اون روز خورخه میکنه!Big Grin
بعد ما میشینیم اینجا هی تفسیر میکنیم که منظورشون از این ایمیل چی بود، چرا جواب منو اینطوری داد جواب تو رو اونطوری داد؟....بابا خورخه نشسته پشت کامپیوتر!Big Grin

سلام:
این اولین دفعه است که من اینجا پیام میذارم و عضو میشم اصلا! علتشم فقط خورخه بود!!!! دم همتون گرم که با حالین و این دوران انتظار رو آسون تر می کنین.
ایشالا مشدی خورخه همه ما رو بطلبه!Big Grin
تشکر کنندگان: To USA ، sam_hash ، ساسان ، farzad101 ، Ashkan78 ، mary joon
ساسان پیش بینی من 25250 است. که امیدوارم شامل اشکان78 هم بشه چون اشکان با اطلاعات کاملش علاوه بر مدیران خوبمان کمک شایانی به دوستان مهاجر سرا کرده است. حالا جایزه من چیست Big Grin . من یک معادله پیدا کردم و این است که تعداد کارنت شده ها در هر ماه ضریبی از 25 است.
تشکر کنندگان: sh-b ، Monica ، اليزا ، farzad24 ، m.memari ، Hamid55 ، ساسان ، farzad101 ، R.F ، Ashkan78 ، sam_hash ، Hashem ، Jav3
من خودم با نیوتن و لاپلاس و برنولی از طریق از ما بهتران ارتباط برقرار کردم و با هم به این نتیجه رسیدیم که این خورخه یا همون مسوول اعلام تعداد کارنت شده ها که یه موجود تک سلولی هستش و مغز اون به صورت تک الکترون آفریده شده و به اون صورت عمل میکنه که به هیچ وجه نمیشه مسیر حرکت این تک الکترون رو پیش بینی کرد و در نتیجه به طور یقین و قطعی نمیشه گفت که این الکترون در حال گردش به دور هسته چه هنگام به هسته جمجمه خورخه بر خورد میکنه ؟؟؟؟؟
هنگام برخورد در اثر ضربه برخورد با هسته جمجمه این عدد به طور اتو ماتیک بیرون میاد و به هیچ وجه تابع هیچ یک از امور ریاضی و محاسباتی نیستBig Grin
حالا ضریب 25 یا 0 یا 5 در کل با هم فرقی نمی کنهRolleyes
یهو دیدی این ماه تعداد کارنت شده ها ضریبی از 17 یا 13 شد....Big Grin
ریش و قیچی دست اوناست هر چی بگن ما باید با دستورات کی سی سی خودمون رو تطبیق بدیم...Rolleyes

و اما پیش بینی خودم................
عددی مابین 24500 تا 26500

تشکر کنندگان: Hamid55 ، Ashkan78 ، bahram_kg ، sam_hash ، kianoush ، Hashem ، اليزا ، Jav3 ، ساشا ، farzad24
نهشادی خانوم

بسته به تاریخ خروج داره نه تاربخ پرداخت.

ضمنا شما این آخرین عوارض خروجی هست که پرداخت می کنی. بعد از این می گی Green Card دارم و از عوارض معاف می شی.

(2010-05-06 ساعت 23:19)sh-b نوشته:  ببخشید یعنی برای کسانی که بعد از این تاریخ میخوان خروج کنن اگر قبل از 16 اردیبهشت خروجی رو پرداخت کنن همون 20 هزار تومان است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ساسان ، R.F ، _parisa ، Hashem ، Jav3 ، ساشا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان