کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
به نظرتون کیس نامبر من خوبه واسه ایمیل زدن یا فرقی نمی کنه؟
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان
به نظرم ديگه ايميل نزنيم /صبر كنيم تا خودشان اعلام كنند
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان:
ساشا جان و همه دوستان گرامي سلام
خسته نباشيد.
يك مطلب مهم را شما در نظر نگرفته ايد. بابا من هم مثل شما هول كردم . رفتم توي سايت KCC تمامي بولتن را دوباره از سه چهرا ماه قبل نگاه كردم و خوندم . ببينيد، KCC دارد درست جواب شما را مي دهد. توي تمامي بولتن را دوتا جدول ميدهد. يكي براي ماه بعد و يكي هم جدول شماره هاي Cut off شده احتمالي . حالا شما داريد براي ماه جون سوال مي كنيد ، اون هم دارد به شما شماره هاي ماه جون را مي دهد و درست هم است. در حالي كه ما بايد صبر كينم تا در بولتن جديد ( ماه جون ) شماره هاي ماه جولاي و آن هم در جدول C اعلام بشه يعني جدول "حد نصاب احتمالي". دوستان برويد خوب خوب و با دقت جدول را ببينيد. هول نشيد مثل من. اگر خدا بخواهد و صلاحمان باشد همه مان كارنت مي شويم.
با تشكر - ارادتمند همه شما.
(2010-05-05 ساعت 08:52)ساشا نوشته:  به نظرتون کیس نامبر من خوبه واسه ایمیل زدن یا فرقی نمی کنه؟
تشکر کنندگان: payam_prz ، laili ، farzad24 ، ساسان
منم فکر میکم فعلا ایمیل زدن فایده نداره، بهتره چند روز دیگه هم صبر کنیم...Sad
شماره کیس: 2010as 23xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگریBig Grinelhi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : August 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 3th July 2010
تاریخ مصاحبه: 5th August 2010
تاریخ گرفتن ویزا: 27th September
تشکر کنندگان: ساسان
من میگم یکی از بچه ها رو به خرج مهاجرسرا بفرستیم KCC ببینیم اصلا چه خبره اونجا! من قول میدم ما اینهمه میگیم KCC، کلا 2تا اتاقه با 4تا کارمند. از این جاها که دورتادور کمده تا سقف کاغذ چیدن. 2تا میز، یه پنکه سقفی، یه آبدارچی مکزیکی هم داره ،خورخه، که دم به دقیقه چایی میاره.
یه روز مسئول بولتن نمیاد، یه روز مسئول ایمیل نیست،.... هر کی هم نیاد کاراشو جاش اون روز خورخه میکنه!Big Grin
بعد ما میشینیم اینجا هی تفسیر میکنیم که منظورشون از این ایمیل چی بود، چرا جواب منو اینطوری داد جواب تو رو اونطوری داد؟....بابا خورخه نشسته پشت کامپیوتر!Big Grin
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: N.D ، Ali Sepehr ، bahram_kg ، Jav3 ، reignoffear18 ، farzad101 ، sh-b ، kianoush ، اليزا ، sanaz2010 ، sami123 ، ساسان ، ساشا ، Eskandari ، ParsTrader ، R.F ، maryamjay
بچه ها نگران نباشيد سال ديگه ميرم كي سي سي رديفش ميكنم

اولش بلافاصله يه جدول درست مي كنم و همون اول كارنتهاي هر ماهو توش مي گم كه همه از اول بدونن كدوم ماه كارنت مي شن و هي هر ماه سر كار نباشنSmile

بعدشم جدول اونايي كه كليرنس مي خورن و كي كليرنسشون مياد رو هم درست مي كنم و اولش مي گم Big Grin

چيزي نيست فقط يه كم برنامه ريزي مي خواد يه كمم با اكسل جدولارو مي كشيم و رديفش مي كنيم Wink

بعدشم به خورخه مي گم بشين پشت رل ما يه سر بريم ايران يه سك سك كنيم دوباره بيايم !! برنامه بچه هاي سال بعدو بريزيم

چاكريم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: اليزا ، sam_hash ، neli-basi ، Ashkan78 ، sami123 ، Jav3 ، ساسان ، Eskandari ، R.F
حتي اگه قراره كسي E-Mail بزنه، به نظر من Case Number شما مناسب نيست، چون احتمال Current شدنت خيلي زياده و توي فرمتي كه واسه Current شده ها مي زنن، آخرين Cut Off Number رو نمي نويسن.

(2010-05-05 ساعت 08:52)ساشا نوشته:  به نظرتون کیس نامبر من خوبه واسه ایمیل زدن یا فرقی نمی کنه؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: apoornaki ، ساشا
سلام به همگی
راستش داشتم لیست زمان مصاحبه آنکارا که تازه آپدیت شده و وقت ملاقات کیس زیر 19550 هستش رو مطالعه می کردم باز متوجه شدم که تعداد نفرات که برای روز های مابین 10 خرداد تا 10 تیر وقت ملاقات دارند بطور محسوسی کم هستش و در اکثر روز ها 6 تا 8 نفر وقت مصاحبه دارند .
در نتیجه میشه پی برد که سرشون تو آنکارا نسبتا" خلوته و این مساله رو به کی سی سی اطلاع میدن و در نتیجه برای این ماه منتظر اعلام عددی در حدود 24500 تا 275000 باید بود.
امیدوارم این ماه حداقل 5000 نفر یا بیشتر رو اعلام بکنن.
یادش به خیر.........( اولین بولتن 2010Big Grin )
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: apoornaki ، afsan2010 ، m.memari ، sanaz2010 ، اليزا ، ساشا ، Eskandari ، sami123
الان من جدول ماه جون را می دیدیم محموع کارنتی های قاره های مختلف 98000 نفر میشود به نظر شما این چه معنی میشه داشته باشه؟ ولی فکر کنم برای اروپا و افریقا این ماه دییگه تقریبا کسی نمونده باشه وما بقی مونده ها رو برای اسیا اعلام کنند.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
(2010-05-05 ساعت 16:34)nima_moz نوشته:  الان من جدول ماه جون را می دیدیم محموع کارنتی های قاره های مختلف 98000 نفر میشود به نظر شما این چه معنی میشه داشته باشه؟ ولی فکر کنم برای اروپا و افریقا این ماه دییگه تقریبا کسی نمونده باشه وما بقی مونده ها رو برای اسیا اعلام کنند.

معنی خوبی داره و اونم اینه که بزودی جمله قشنگ All Current رو می بینیم.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
(2010-05-05 ساعت 16:47)sadra_sepehr نوشته:  
(2010-05-05 ساعت 16:34)nima_moz نوشته:  الان من جدول ماه جون را می دیدیم محموع کارنتی های قاره های مختلف 98000 نفر میشود به نظر شما این چه معنی میشه داشته باشه؟ ولی فکر کنم برای اروپا و افریقا این ماه دییگه تقریبا کسی نمونده باشه وما بقی مونده ها رو برای اسیا اعلام کنند.

معنی خوبی داره و اونم اینه که بزودی جمله قشنگ All Current رو می بینیم.

الان تا اونجایی که ما میدونیم فقط از اسیا بیشتر از 10000 نفر موندن یعنی کیس نامبرها از 100000 تا بیشتر میشه؟ا
تشکر کنندگان:
دوستان به نظر من عجله نکنید هرچند هیجان خودم از همه بیشترهBig Grin
یه حس زیبا و امید بخش بهم میگه همین ماه همه رو کارنت میکنن.اگه نشد ایمان دارم ماه بعد همه رو کارنت میکنن.شک نکنیدSmile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: اليزا ، ساسان ، m.memari
از سال 2009 شماره های اعلام شده با احتساب خانواده های برندگانه یعنی جمع شماره های 5 قاره حدود -150000-200000 عدد میشه. (شماره کیس:2010AS00029XXX
تشکر کنندگان: Ashkan78
فكر مي كنم اين پست قديمي از Hamid55 در اين مورد كمكتون كنه:

(2010-01-10 ساعت 18:34)Hamid55 نوشته:  فایل پیوست از وزارت امور خارجه امریکاست این هم لینکش:

http://www.state.gov/documents/organization/87840.pdf

چند تا نکته تو این سند هست که به روشن شدن روند شماره گذاری کیس نامبر کمک میکنه.

۱. اینکه تعداد افرادی که نامه اول را دریافت میکنن شامل بستگان هم میباشد.
Kentucky Consular Center (KCC) registers approximately 90,000
applicants (both principals and dependents) each year.
یعنی اینکه اون ۱۰۲،۸۰۰نفر که امسال مرحله اول نامه براشون فرستاده شده که ۱۵۰۰۱ نفر از آسیا و ۲۷۷۳ نفر ش از ایران بودن شامل برنده اصلی و بستگان میباشد. پس نظر ساسان که گفت از ۲۷۷۳ نفر ایران حدودا ۹۰۰ نفر کیس نامبر دارن تایید میشه.

۲. قسمتی از صفحه دوم که اینجا کپی کردم نوشته: همه تقاضا نامه های ثبت شده در شش منطقه جغرا فیای جداگانه ذخیره میشن (آسیا، اروپا، افر یقا، اقیانوسیه ، امریکا ی شمالی و آمریکای جنوبی )... در داخل هر منطقه ای اولین تقاضانامه ای که بطور رندم انتخاب میشه بعنوان اولین کیس ثبت میشه و دومین تقاضانامه انتخاب شده بعنوان دومین کیس ثبت میشه و غیره.

All entries received within the stipulated time period are sorted into six
geographic regions, and each entry is assigned an individual number. A
computer program especially created for the DV program randomly
selects cases from among the entries received for each of the geographic
regions. Within each region, the first entry randomly selected will be the
first case registered, the second entry selected, the second registration,
etc.
The selected entries for each region will have a rank order number
consisting of two letters followed by eight digits, i.e., AF00000925. The
letter codes are:

پس شماره کیس های هر منطقه ای هم بطور مستقل از هر منطقه دیگر و از ۱ الی آخر شماره گذاری میشه.

حالا سوالی که پیش میاد اینه که آسیا که ۱۵۰۰۱ برنده با در نظر گرفتن بستگان دارد پس بالاترین شماره کیس هم باید حد اکثر ۱۵۰۰۱ باشد در صورتی که در همین سایت خودمون ۴۸ نفر از ۱۳۱ نفر شماره کیس بالای ۱۵۰۰۰ دارن. من در این مورد جایی نتونستم جوابی پیدا کنم ولی حدسی که میزنم و از اینجا به بعد نظر شخصی من هست، اینه که برای کی سی سی مقدور نیست که ۱۳ میلیون تقاضا نامه را یک به یک چک کند که از هیچ نظری مشکل نداشته باشه (بخشی از این چک توسط کامپیوتر انجام میشه ولی چک کامل شا ید از این طریق ممکن نباشه ) و چک کردن تکمیلی ثبت نام اولیه در حین قر عه انجام میشه. به این صورت که مثلا: اولین کیسی که انتخاب میشه بهش شماره as00000001 و اگر از هر نظر تایید شد میره جزو لیستی که باید بره مرحله دوم....نفر بعدی که انتخاب میشه شماره کیسش میشه as00000002 اگر به هر دلیلی(عکس، تکراری بودن ، آدرس پستی نامفهوم ...) تایید نشد کیسش باطل میشه و نفر بدی میشه کیس as00000003, و این سیکل ادامه پیدا میکنه تا ۱۵۰۰۱ کیس قابل قبول انتخاب بشن که در نهایت ممکن تا ۳۴۰۰۰ کیس هم توسط کامپیوتر انتخاب بشن که ۱۵۰۰۱ کیس قابل قبول باشن

(2010-05-05 ساعت 19:07)atm849 نوشته:  
(2010-05-05 ساعت 18:06)_parisa نوشته:  از سال 2009 شماره های اعلام شده با احتساب خانواده های برندگانه یعنی جمع شماره های 5 قاره حدود -150000-200000 عدد میشه. (شماره کیس:2010AS00029XXX
میشه منبعی که ازش این اطلاعات را دادید اعلام کنید؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: To USA ، Hamid55 ، Ali Sepehr ، ساسان ، اليزا ، Eskandari
(2010-05-04 ساعت 16:59)farshidkhalafi نوشته:  
(2010-05-04 ساعت 16:17)assad نوشته:  currenthay mahe june ealam shod

کو؟کی؟کجا؟
چرا سکته میدی دوست عزیز؟قلبم افتاد کف پام Sad

farshid جون کارنت های ماه جون را با بولتن ماه جون اشتباه نکن . منظور از کارنت های ماه جون از 16400 تا 19550 است.
(2010-05-04 ساعت 19:57)Hashem نوشته:  
(2010-05-04 ساعت 16:17)assad نوشته:  currenthay mahe june ealam shod

دوست عزیز اخبار درست بده، همه منتظر شماره این ماه هستند.

هاشم جان من از کارنت شده های ماه جون هستم که زمان مصاحبه را توسط ایمیل از کی سی سی متوجه شدم . در صورتیکه زمان مصاحبه های ماه جون را دو روز است که در سایت اعلام کرده اند.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان