کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان يه سوال. با جمع زدن عدد مربوط به تعداد كارنت شده هاي قاره هاي مختلف (تا ماه فوريه) كه ميشه 62274 ، ميتونيم بگيم 62274 نفر از 100000 نفر كارنت شدن و فقط 37726 نفر باقي مونده؟
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان:
از سال
قبل تو همين موقع كمتر كارنت شد من مطمئنم كارمون دراومده
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
سلام، اینقدر کمه که اشک آدم صبور و ساکتی مثل من هم درآمد.کجا دانند حال ما سبکباران ساحلها /من مطمئنم از ماه بعد سرعت می گیره /
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: seravin ، Hamid55 ، f.o
من مطمئن نيستم
با شانسي كه من دارم تا 19000 بيشتر كارنت نميشن
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
تبریک به دوستانی که current شدند.، ما نیز currentشدیم.
تشکر کنندگان: seravin ، ShoMpeT ، afsan2010 ، sh-b ، ساسان ، maryam5 ، behroozm
(2009-12-11 ساعت 01:27)nefarioos نوشته:  من مطمئن نيستم
با شانسي كه من دارم تا 19000 بيشتر كارنت نميشن

بابا اینقدر منفی بافی نکنید به خدا قسم همتون میرید این روند تا ماه آینده مطمئنم سرعت میگیره این مطمئن باشید
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: star4631 ، afsan2010 ، sh-b ، ساسان
:| کارنت میشیم
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان:
بابا این چه وضعیه اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه زیاد پز دادم با این امریکا ی.... حالا خدا داره حالیم می کنهRolleyes
امیدوارم امسال همه کارنت شن.تا من که 300 تا مونده حداقل ماه دیگه حتمی
واییییی اخه چرا؟؟؟ هر چی می خوام خودمو به اون راه بزنم نمی شهSad
تشکر کنندگان: N.D ، sh-b ، ساسان ، R.F
فکرکنم ما امسال همه تا ته تابستون منتظریم کارنت شم.اهSad
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا

D. EXPLANATION OF THE NUMERICAL CONTROL SYSTEM AND CUT-DATE PROJECTIONS

WHAT CAUSES THE ESTABLISHMENT OF CUT-OFF DATES?

The Visa Office (VO)subdivides the annual preference and foreign state limitations specified in the Immigration and Nationality Act (INA) into twelve monthly allotments. The totals of documentarily qualified applicants that have been reported to VO are compared each month with the numbers available for the next regular allotment and numbers are allocated to reported applicants in order of their priority dates, the oldest dates first.

- If there are sufficient numbers in a particular category to satisfy all reported documentarily qualified demand, the category is considered "Current." For example, if the Employment Third preference monthly target is 3,000 and there are only 1,000 applicants, the category is considered "Current."

- Whenever the total of documentarily qualified applicants in a category exceeds the supply of numbers available for allotment for the particular month, the category is considered to be "oversubscribed" and a visa availability cut-off date is established. The cut-off date is the priority date of the first documentarily qualified applicant who could not be accommodated for a visa number. For example, if the Employment Third preference monthly target is 3,000 and there are 8,000 applicants, a cut-off date would be established so that only 3,000 numbers would be used, and the cut-off date would be the priority date of the 3,001st applicant.

Applicants entitled to immigrant status become qualified at their own initiative and convenience and upon the completion of various processing requirements. Therefore, it is extremely important to remember that by no means has every applicant with a priority date earlier than a prevailing cut-off date been processed for final visa action. On the contrary, visa allotments are made only on the basis of the total applicants reported qualified each month, and consideration of other variables. Demand for visa numbers can fluctuate from one month to another, with an inevitable impact on cut-off dates.

HOW IS THE PER-COUNTRY LIMIT CALCULATED?

Section 201 of the INA sets an annual minimum Family-sponsored preference limit of 226,000, while the worldwide annual level for Employment-based preference immigrants is at least 140,000. Section 202 sets the per-country limit for preference immigrants at 7% of the total annual Family-sponsored and Employment-based preference limits, i.e. a minimum of 25,620.

- The annual per-country limitation of 7% is a cap, meaning visa issuances to any single country may not exceed this figure. This limitation is not a quota to which any particular country is entitled, however. The per-country limitation serves to avoid monopolization of virtually all the visa numbers by applicants from only a few countries.

- INA Section 202(a)(5), added by the American Competitiveness Act in the 21st Century (AC21), removed the per-country limit in any calendar quarter in which overall applicant demand for Employment-based visa numbers is less than the total of such numbers available. In recent years, the application of Section 202(a)(5)has occasionally allowed countries such as China-mainland born and India to utilize large amounts of Employment First and Second preference numbers which would have otherwise gone unused.

WHAT ARE THE PROJECTIONS FOR CUT-OFF DATE MOVEMENT IN THE FAMILY PREFERENCES?

Cut-off date movement in most categories continues to be greater than might ordinarily be expected, and this is anticipated to continue for at least the next few months. This is because fewer applicants are proceeding with final action on their cases at consular posts abroad, and the volume of CIS adjustment cases remains low. Once large numbers of applicants begin to have their cases brought to final action, cut-off date movements will necessarily slow or stop. Moreover, in some categories cut-off date retrogression is a possibility. Therefore, readers should be aware that the recent rate of cut-off date advances will not continue indefinitely, but it is not possible to say at present how soon they will end.

حتی در اخر زهر چشم اساسی رو هم گرفته و گفته این شماره هایی که اعلام میشه ممکنه کم هم بشه هرچند هنوز قابل پیش بینی نیست!! ولی اِنی وِی من دلم روشنه!
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان:
سلام

براي اولين بار از سال 2009 عقب افتاديم. پارسال همچين موقعي تا شماره 11000 Current شده بودند و الان فقط تا 10550.

البته... مي شه اينطوري فكر كرد كه فاصله زياد نيست و تقريبا همون روال پارسال رو داره. البته امسال نسبت به پارسال، يه تفاوت عمده داريم. اونم اينه كه از امسال همه مي تونن اينترنتي وضعيتشون رو چك كنن و اگه نامه اولشون نرسيده، كار رو پيگيري كنن. سال هاي پيش اين امكان وجود نداشت و خيلي از برنده ها به دليل نرسيدن نامه اول روحشون هم اطلاع پيدا نمي كرد و اين برنده ها به نوعي انصرافي ناخواسته حساب مي شدن. طبيعيه كه با اين سيستم، انصرافي هاي امسال كمتر بشه و Current شدن ها هم كمتر و لاك پشتي تر باشه (يك نظريه اثبات نشده!)

به شخصه فكر مي كنم كه براي بهتر شدن روحيه همه دوستان، به يه Current شدن 7000 تايي (عين ماه اول) نياز داريم!!!
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Hamid55 ، laili ، behroozm ، R.F ، Hashem ، esmail ، ساسان ، merdax ، maryam5 ، farzad101 ، mary joon
ما فکر میکردیم تا مارچ کارنت بشیم...اینطور که معلومه باید برای می برنامه بریزیم....من فکر میکنم شاید این برنامه چک کردن آنلاین باعث شده که تعداد افرادی که سالها ی قبل اصلا نامه قبولی بدستشون نمی ریسد و از پروسه خارج میشدن کمتر بشه و در نتیجه تعداد بیشتری متقاضی برن برای مصاحبه و حاصل آن کند شدن روند کارنت شدن....البته طبق اون قانون 7% به همه ایرانیها باید ویزا برسه پس جای نگرانی نیست.و دوستان اصلا نگران کارنت نشدن نباشن..دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره....

اگه میشد تو همین سایت یه آمارگیری گذاشت که چند درصد بدون در یافت نامه قبولی و از طریق چک آنلاین پی به قبولی بردن و نامشون را با ایمیل دریافت کردن میشه یه برآوردی داشت که این مسئله چقدر تاثیر داره...

از مدیران محترم خواهش میکنم اگه صلاح میدونن یه نظر سنجی هم در این باره بذارن.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، ساسان
بله !!
بنده حرفمو همینجا پس میگیرم!! آقا جون سورپرایز نخواستیم! Big Grin
نصف شبی حالم گرفته شدا !
دیگه از پارسال کمتر شد,خیلی ضایعس![عکس: 229.gif] Tongue

ایشالا ماه دیگه بیشترش کنن مشتری شیم!! Wink
دوستام ناراحت نباشینا ! [عکس: 4lqqtqv.gif]
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Hashem ، Ashkan78 ، ساسان ، merdax ، N.D ، f.o ، mary joon
Question 

بچه ها فقط باید حوصله کرد. با کمی پایداری و صبر...ShyWink
یکی یکی همه چیز درست میشه .
فقط کمی ایمان داشته باشید... همین

فردا لبخند همه تون رو میبینم.SmileWink

تبریک می گم به همه بچه هایی که Current شدن . SmileTongue
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان ، R.F ، behroozm
من فکر کنم برندهای امسال از اسیا کمترن نسبت به پارسال. سال قبل کیس نامبر تا 34000 بوده ولی من امسال فقط تا 29000 دیدم میتونه دلیلی باشه برای کمتر شدن سرعت کارنت نسبت به پارسال.
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Hamid55 ، ساسان ، Hashem ، farzad101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان