کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2009-12-11 ساعت 12:22)reignoffear18 نوشته:  من فکر کنم برندهای امسال از اسیا کمترن نسبت به پارسال. سال قبل کیس نامبر تا 34000 بوده ولی من امسال فقط تا 29000 دیدم میتونه دلیلی باشه برای کمتر شدن سرعت کارنت نسبت به پارسال.

من برندگان آسیا رو نمیدونم ولی در مورد ایران این گفته صحیح نیست....چون 2009 برنده های ایرانی 1670 نفر بودند ولی 2010 تعدادشون بیشتر شده...تقریبا 2700 نفر هستند
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: ساسان ، afsan2010
(2009-12-11 ساعت 12:26)laili نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 12:22)reignoffear18 نوشته:  من فکر کنم برندهای امسال از اسیا کمترن نسبت به پارسال. سال قبل کیس نامبر تا 34000 بوده ولی من امسال فقط تا 29000 دیدم میتونه دلیلی باشه برای کمتر شدن سرعت کارنت نسبت به پارسال.

من برندگان آسیا رو نمیدونم ولی در مورد ایران این گفته صحیح نیست....چون 2009 برنده های ایرانی 1670 نفر بودند ولی 2010 تعدادشون بیشتر شده...تقریبا 2700 نفر هستند

حالا خواستم به خودم و بقیه روحیه بدم دیگه .. ولی من کیس نامبر گفتم هر کشور 7% از کل ویزا ها سهم داره و برنده های ایران میتونستن بیشتر از اینم باشن.
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان: ساسان
آخیش بالاخره منم کارنت شدم.
یه سوال : به نظزتون اگه همین حالا به kcc ایمیل بزنم و نامه دوم رو بخوام واسم میل می کنن آخه من نامه اولم رو هم از طزیق ایمیل گرفتم نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟Sad

یا فکر می کنین که هنوز زوده و یکی دو هفته صبر کنم؟
تشکر کنندگان: afsan2010 ، N.D ، R.F ، ShoMpeT
من گیج شدم.تا 10550 february میرن مصاحبه یا january؟
تشکر کنندگان:
با توجه به متنی که در خصوص شیوه تعیین کارنت شدن در هر ماه نوشته اند در آخرین بولتن تعداد ویزاهای موجود در هر ماه متغیر است و بر تعداد کارنت ها تاثیر می گذارد.Demand for visa numbers can fluctuate from one month to another, with an inevitable impact on cut-off dates.
/ولی با تاسف وتاثر به اطلاع می رساند تعداد کل ویزاها شامل برنده های اصلی و خانواده ها می شود و من نظریه قبلی خودم را به شیوه پوپر شجاعانه باطل اعلام می کنم.رجوع کنید به بولتن های 2003 و 2004 که گزارش تحلیلی جالبی از تقسیم بندی ارائه شده است و من دیشب دیدم.لینکش را پیدا می کنم و اینجا می گذارم/ولی باز هم مطمئنم که همه ما کارنت میشیم/
http://travel.state.gov/visa/frvi/bullet..._1466.html
بولتن سپتامبر 2004 را ببینید . و متن بعدا از اعلام شماره ها را بخوانید.
E. FY-2003 DIVERSITY VISA STATISTICAL AND TREND ANALYSIS

همه هراس من از مردن در سرزمینی است که مزد گورگن از آزادی آدمی افزونتر است.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: Hamid55 ، Ashkan78
(2009-12-11 ساعت 12:34)masih نوشته:  آخیش بالاخره منم کارنت شدم.
یه سوال : به نظزتون اگه همین حالا به kcc ایمیل بزنم و نامه دوم رو بخوام واسم میل می کنن آخه من نامه اولم رو هم از طزیق ایمیل گرفتم نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟Sad

کارنت شده ها
خودم(masih)
maryam5
satar4631
adl
amirsamira
behroozm
کس دیگه ای نبود؟
حالا کیا میرن آنکارا کیا ابوظبی م که باید برم ابوظبی
در مورد سوال با هم یه مرحمتی بفرمایید.[/size]
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mary joon

حداقل یک هفته صبر کنین. آخه نامه دوم چیز خاصی نداره بغیر از تاریخ دقیق. که اونم بعیده که قبل از یک هفته بهتون جواب درست و درمونی بدن.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: maryam5 ، shahin82
اين جريانات نميدونم تا كي اينطوري پيش ميره
ولي واقعا خسته كننده است
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
(2009-12-11 ساعت 00:40)ساسان نوشته:  10550
واسه ماه ژانویه اعلام شد.Sad
من که نمیدونم چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه به اون شوری شور و نه به این بی نمکی
حالا بازم خوبه 200 نفر اعلام نکردنSad

من گیج شدم.تا 10550 february میرن مصاحبه یا january؟ ??
تشکر کنندگان:
(2009-12-11 ساعت 15:17)farnaz.f نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 00:40)ساسان نوشته:  10550
واسه ماه ژانویه اعلام شد.Sad
من که نمیدونم چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه به اون شوری شور و نه به این بی نمکی
حالا بازم خوبه 200 نفر اعلام نکردنSad

من گیج شدم.تا 10550 february میرن مصاحبه یا january؟ ??

فرناز عزیز اینهایی که کارنت شدن انشا الله فوریه می رن مصاحبه. زیاد هم سخت نگیر! چون خیلی ها گیج زدن از دست کی سی سی. یکی اش هم خود منBig Grin
تشکر کنندگان: R.F ، masih
(2009-12-11 ساعت 13:41)indmehdi نوشته:  

حداقل یک هفته صبر کنین. آخه نامه دوم چیز خاصی نداره بغیر از تاریخ دقیق. که اونم بعیده که قبل از یک هفته بهتون جواب درست و درمونی بدن.

بستگی داره به زمانی که نامه اولت رو براشون پست می کنین. مثلا من چون دیر پست کردم الان بعد از یه ماه از کارنت شدن هنوز وقت مصاحبه ام معلوم نشده.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
(2009-12-11 ساعت 18:53)shahin82 نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 13:41)indmehdi نوشته:  

بستگی داره به زمانی که نامه اولت رو براشون پست می کنین. مثلا من چون دیر پست کردم الان بعد از یه ماه از کارنت شدن هنوز وقت مصاحبه ام معلوم نشده.

دیر منظور یعنی چقدر دیر آخه من هم یک ماه بعد از رسیدن نامه اول مدارکم پست کردم یعنی برا من هم وقت مصاحبم دیر معلوم میشه؟؟؟؟؟؟؟Sad
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان:
این 7 درصد سهمیه کشور ها نیست
بلکه حداکثر سهمیه است!
خطر نزدیک میشه
ولی غیر از امیدواری کار دیگه ای نمیشه کرد
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها ناراحت نباشید.منم فکر می کنم ماه دیگه وضعیت بهتر بشه و خیلی هامون کارنت بشن.فکر کنم kcc می خواد تو عید ما رو کارنت کنه که از خجالت جیبمون در بیایم و با هزینه بیشتری بریم انکارا یا ابو ظبی!
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان:
(2009-12-11 ساعت 14:19)nefarioos نوشته:  اين جريانات نميدونم تا كي اينطوري پيش ميره
ولي واقعا خسته كننده است

دوست عزیز بهتره کمی با روحیه تر روند کارتون و دنبال کنید..من میدونم چه شرایط سختی دارید ولی باور کنید وضع شما اونقدرها هم که خودتون فکر میکنید بد نیست..کافیه یه سری به بولتن ویزای 2009 بزنید تا روحیتون بهتر بشه..بابا کیس نامبر شما که زیاد نیست اگه جای ماها بودید چی کار میکردید؟ته ته صف....
در هر صورت شما حالا حالا ها به انرژی نیاز دارید..تازه بعد از گرفتن ویزا و آمدن به آمریکا میفهمید من چی میگم...پس فعلا حفظ روحیه کنید...زبانتون و تقویت کنید...توی هر رشته ای که هستید سعی کنید سطح علمیتون و بالا ببرید... که کمتر فکر و خیال کنید و مطمئن باشید که همتون کارنت میشیدSmile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: neli-basi ، Hamid55 ، farzad101 ، farzad24 ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان