کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2009-12-11 ساعت 15:58)esmail نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 15:17)farnaz.f نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 00:40)ساسان نوشته:  10550
واسه ماه ژانویه اعلام شد.Sad
من که نمیدونم چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه به اون شوری شور و نه به این بی نمکی
حالا بازم خوبه 200 نفر اعلام نکردنSad

من گیج شدم.تا 10550 february میرن مصاحبه یا january؟ ??

فرناز عزیز اینهایی که کارنت شدن انشا الله فوریه می رن مصاحبه. زیاد هم سخت نگیر! چون خیلی ها گیج زدن از دست کی سی سی. یکی اش هم خود منBig Grin
خیلی ممنون از جوابتون.نوشته بودن واسه ماه ژانویه فکر کردم فوریه نمیرن. من که تمام برنامم به هم ریخته میفتم بعد عید روم نمیشه دوباره از سابورتر مدارک جدید بخوام.لازمه واقعا؟
تشکر کنندگان:
ژانویه تق و لقه و خیلی از سفارتیا میرن کشورشون.
حرص خوردن شما رو که میبینم یاد خودم میافتم که چقدر پرپر میزدم و همه تو سایت میگفتن نگران نباش.
حالا به جای اینکه اینقدر غصه بخورید برین دو تا کلمه جدید یاد بگیرید که وقتی اومدین اینجا دو قدم جلوتر باشید. حالا فرض محال بگیریم که کارنت نشدین (زبونم لال). اونوقت هم چیزی از دست ندادین که هیچ، به اطلاعاتتون هم اضافه شده Smile
تشکر کنندگان: MajidShirzadeh ، Ali Sepehr ، Ashkan78 ، sh-b ، maryam5 ، f.o
من كه خوشحال مي شم ديرتر كارنت شم اگه روال پارسال باشه من بايد براي April , May كارنت بشم اما يه ماه ديرتر فكر كنم بهتره هوا يك كمي بهتر مي شه D-:
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farzad24 ، R.F
(2009-12-11 ساعت 18:58)maryam5 نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 18:53)shahin82 نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 13:41)indmehdi نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 12:34)masih نوشته:  آخیش بالاخره منم کارنت شدم.
یه سوال : به نظزتون اگه همین حالا به kcc ایمیل بزنم و نامه دوم رو بخوام واسم میل می کنن آخه من نامه اولم رو هم از طزیق ایمیل گرفتم نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟Sad

یا فکر می کنین که هنوز زوده و یکی دو هفته صبر کنم؟

حداقل یک هفته صبر کنین. آخه نامه دوم چیز خاصی نداره بغیر از تاریخ دقیق. که اونم بعیده که قبل از یک هفته بهتون جواب درست و درمونی بدن.

بستگی داره به زمانی که نامه اولت رو براشون پست می کنین. مثلا من چون دیر پست کردم الان بعد از یه ماه از کارنت شدن هنوز وقت مصاحبه ام معلوم نشده.

دیر منظور یعنی چقدر دیر آخه من هم یک ماه بعد از رسیدن نامه اول مدارکم پست کردم یعنی برا من هم وقت مصاحبم دیر معلوم میشه؟؟؟؟؟؟؟Sad

تاریخ پست نامه اول من از امریکا 18may بود. من 14august فرمهامو براشون فرستادم. 3 ماه خوب خیلی دیره دیگه. به هر حال نگران نباشید. دیر و زود داره سوخت و سوز نداره که . . .
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
تا اونجا که من میدونم ربطی به تاریخ ارسال نامه اول نداره. شما تا آخر سپتامبر فرصت دارید نامه اول را بفرستید تا براتون پرونده تشکیل بشه. بعدش هم که فقط بر اساس شماره کیس هست. آقایون خانوما. اگر تا آخر آگوست همه کارنت نشدید.... خوب نشدید دیگه Big Grin (میخواستم بگم اسممو فلان چیز بگذارین پشیمون شدم)
تشکر کنندگان: fairwall ، Ashkan78 ، neli-basi ، sh-b
اخی- بریم تو کار جاهای دیگه
بولتن مارچ12000
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان:
(2009-12-12 ساعت 01:31)payam_prz نوشته:  تا اونجا که من میدونم ربطی به تاریخ ارسال نامه اول نداره. شما تا آخر سپتامبر فرصت دارید نامه اول را بفرستید تا براتون پرونده تشکیل بشه. بعدش هم که فقط بر اساس شماره کیس هست. آقایون خانوما. اگر تا آخر آگوست همه کارنت نشدید.... خوب نشدید دیگه Big Grin (میخواستم بگم اسممو فلان چیز بگذارین پشیمون شدم)
نه عزیز خیلی هم به ارسال نامه اول ربط داره. کیس نامبر من 4500 هست و فقط چون نامه اول رو دیر فرستادم(10 آگوست) هنوز وقت مصاحبه من مشخص نشده. ولی بچه های دیگه با کیس نامبر 6000 و بالاتر یه ماه پیش مصاحبه شدن.
تشکر کنندگان:
(2009-12-12 ساعت 01:31)payam_prz نوشته:  تا اونجا که من میدونم ربطی به تاریخ ارسال نامه اول نداره. شما تا آخر سپتامبر فرصت دارید نامه اول را بفرستید تا براتون پرونده تشکیل بشه. بعدش هم که فقط بر اساس شماره کیس هست. آقایون خانوما. اگر تا آخر آگوست همه کارنت نشدید.... خوب نشدید دیگه Big Grin (میخواستم بگم اسممو فلان چیز بگذارین پشیمون شدم)

پیام جان،

در نامه اول گفته که بین تاریخ های اپریل 2009 تا جون 2010 برندگان بعد از اینکه فرمهای مربوطه را تکمیل و به کی سی سی ارسال کردن حائز شرایط برای ادامه مراحل میشن.....یعنی تا جون 2010 که هفت ماه دیگه باشه میشه فرمها را ارسال کنی.
Stage 4: April 2009 -- June 2010; Selectees become qualified for further processing by
completing the DS-230 paperwork and returning it as directed. After all paperwork has been
submitted, selectees should only contact KCC to report a change of address or change in your
family's status, such as death, marriage, divorce, or the birth of a child.

چند نفر دیگه هم این مهلت تا آخر سپتامبر را عنوان کرده بودن من از شون منبع خواستم...و لی خبری نشد...از شما خواهش میکنم اگه منبعی برای این موضوع دارین بگین ...

با تشکر
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان:
(2009-12-11 ساعت 21:25)farnaz.f نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 15:58)esmail نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 15:17)farnaz.f نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 00:40)ساسان نوشته:  10550
واسه ماه ژانویه اعلام شد.Sad
من که نمیدونم چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه به اون شوری شور و نه به این بی نمکی
حالا بازم خوبه 200 نفر اعلام نکردنSad

من گیج شدم.تا 10550 february میرن مصاحبه یا january؟ ??

فرناز عزیز اینهایی که کارنت شدن انشا الله فوریه می رن مصاحبه. زیاد هم سخت نگیر! چون خیلی ها گیج زدن از دست کی سی سی. یکی اش هم خود منBig Grin
خیلی ممنون از جوابتون.نوشته بودن واسه ماه ژانویه فکر کردم فوریه نمیرن. من که تمام برنامم به هم ریخته میفتم بعد عید روم نمیشه دوباره از سابورتر مدارک جدید بخوام.لازمه واقعا؟

فرناز عزيز فقط اگه بعد از ايپريل مصاحبه تون افتاد برگه هاي مالياتي 2009 هم مياد كه بايد به اسپانسر بگين براتون بفرسته. اما قبل از ايپريل همون مداركي كه دارين كافيه. دوستان اگه درست نمي گم لطفن اصلاح كنين پاسخ من رو.
تشکر کنندگان: Ashkan78
بعضي از پستها واقعاً آدم رو نااميد مي كنه. كيس نامبر من 24000 است و الان خيلي نگران شدم كه اصلاً به من وقت مصاحبه مي دن يا نه ):
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان
(2009-12-12 ساعت 07:43)drkamrani1 نوشته:  
نه عزیز خیلی هم به ارسال نامه اول ربط داره. کیس نامبر من 4500 هست و فقط چون نامه اول رو دیر فرستادم(10 آگوست) هنوز وقت مصاحبه من مشخص نشده. ولی بچه های دیگه با کیس نامبر 6000 و بالاتر یه ماه پیش مصاحبه شدن.

متاسفانه من هم با drkamrani همنظرم چون من خودم مدارکم رو 8 آگوست ارسال کردم و تازه بعد از چندین بار ایمیل زدن چند روز قبل(Monday, December 7, 2009 6:37 PM)جواب مسرت بخش
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing
رو دریافت کردم و این می تونه نشون دهنده این باشه که نامه دوم من به این زودیا صادر نمی شه
تشکر کنندگان: R.F
سلام
case number:22000
فکر میکنین با این وضعییت کارنت شدن ها من چه ماهی کارنت میشم و کی نامه ی دومم میاد؟
مرسی
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها
من از برندگان 2009 هستم و قبلا در این سایت تقریبا فعالیت خوبی داشتم. حالا دوباره اومدم و دوست دارم کمکتون کنم. امیدوارم که بتونم.
اول از همه به همه کارنت شده ها تبریک میگم.
بچه ها دقت کنید:
زمانیکه کارنت شدید حدود یکهفته کاری بعد از اعلام بولتن میتونید به KCC ایمیل بزنید و تاریخ مصاحبه رو بپرسید. ترجیحا زودتر اینکار رو انجام ندید.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: seravin ، Hamid55 ، R.F ، اليزا ، laili ، afsan2010 ، ساسان ، shahin82 ، payman R ، f.o ، Spiritual ، Amirali_sh
سلام
case number:22000
فکر میکنین با این وضعییت کارنت شدن ها من چه ماهی کارنت میشم و کی نامه ی دومم میاد؟
مرسی
تشکر کنندگان:
بچه ها من یه سوالی دارم
با این روند کارنت شدن کیس ها من فکر کنم سال بعد حدود جولای کارنت بشم (البته امیدوارم) ، سوالم اینه که من که پاسپورتم تا دسامبر 2010 زمان داره باید قبل از کارنت شدن پاسپورتم رو عوض کنم یا نه؟ اگه عوض کردم باید به کی سی سی اطلاع بدم یا نه؟ اگه سوالم بی ربط به موضوعه ببخشیدBig Grin
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان