کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوست عزيز:

1- پاسپورت هايي كه زير يك سال اعتبار دارند، قابل تعويض هستند. من توصيه مي كنم اين كار رو انجام بدي كه خيالت راحت باشه.

2- موقع درخواست صدور پاسپورت جديد حتما تاكيد كن كه مي خواي املاي انگليسي نام و نام خانوادگي ات عين پاسپورت قبلي باشه. اگه اينطوري باشه، نيازي نيست به K.C.C اطلاع بدي. چون توي فرم هاي سري اول هيچ جا شماره گذرنامه ازت نخواستن و اصولا تا حالا گذرنامه ات رو نديدند.

اگه Case Numberات رو بنويسي بيشتر مي تونم كمكت كنم.

موفق باشي.

(2009-12-12 ساعت 17:56)m.amjadi نوشته:  بچه ها من یه سوالی دارم
با این روند کارنت شدن کیس ها من فکر کنم سال بعد حدود جولای کارنت بشم (البته امیدوارم) ، سوالم اینه که من که پاسپورتم تا دسامبر 2010 زمان داره باید قبل از کارنت شدن پاسپورتم رو عوض کنم یا نه؟ اگه عوض کردم باید به کی سی سی اطلاع بدم یا نه؟ اگه سوالم بی ربط به موضوعه ببخشیدBig Grin
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: seravin
(2009-12-12 ساعت 18:07)Ashkan78 نوشته:  دوست عزيز:

1- پاسپورت هايي كه زير يك سال اعتبار دارند، قابل تعويض هستند. من توصيه مي كنم اين كار رو انجام بدي كه خيالت راحت باشه.

2- موقع درخواست صدور پاسپورت جديد حتما تاكيد كن كه مي خواي املاي انگليسي نام و نام خانوادگي ات عين پاسپورت قبلي باشه. اگه اينطوري باشه، نيازي نيست به K.C.C اطلاع بدي. چون توي فرم هاي سري اول هيچ جا شماره گذرنامه ازت تخواستن و اصولا تا حالا گذرنامه ات رو نديدند.

موفق باشي.

با این روند کارنت شدن کیس ها من فکر کنم سال بعد حدود جولای کارنت بشم (البته امیدوارم) ، سوالم اینه که من که پاسپورتم تا دسامبر 2010 زمان داره باید قبل از کارنت شدن پاسپورتم رو عوض کنم یا نه؟ اگه عوض کردم باید به کی سی سی اطلاع بدم یا نه؟ اگه سوالم بی ربط به موضوعه ببخشیدBig Grin

امجدی عزیز بهتره که پاسپورتت موقع مصاحبه یکسال اعتبار داشته باشه و عوضش کنی بهتره ولی لازم نیست چیزی رو به کی سی سی اطلاع بدی چون چیزی رو در مورد پاسپورت تو فرمهای اولیه که نیومده مثل شماره پاس و این حرفا. در مورد اسپل اسم هم گرچه اونها از روی پاسپورت قبلی اسمت رو کپی می کنن ولی تذکر اشکان عزیز رو جدی بگیر. پاسپورت های زیر 18 ماه قابل تعویض هستن و بالای 18 ماه هم می شه عوض کرد ولی دنگ و فنگ داره. من منتظر موندم تا زیر 18 ماه شد و بعد تعویض کردم.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان
(2009-12-12 ساعت 15:05)shadi نوشته:  بعضي از پستها واقعاً آدم رو نااميد مي كنه. كيس نامبر من 24000 است و الان خيلي نگران شدم كه اصلاً به من وقت مصاحبه مي دن يا نه ):

میرسه وقت به همه میرسه .سابقه نداشته که به کسی از اسیا وقت مصاحبه نرسه .. کیس نامبر من هم 28000
(2009-12-12 ساعت 17:55)hdz نوشته:  سلام
case number:22000
فکر میکنین با این وضعییت کارنت شدن ها من چه ماهی کارنت میشم و کی نامه ی دومم میاد؟
مرسی

این لینک ارشیو بولتنهای سالهای قبل http://travel.state.gov/visa/frvi/bullet..._1770.html
میتونین از رو بولتن های قبلی ببینبن که سالهای قبل کی 22000 کارنت شده . امسال تقریبا مسل پارسال داره پیش میره.
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان:
(2009-12-12 ساعت 13:31)esmail نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 21:25)farnaz.f نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 15:58)esmail نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 15:17)farnaz.f نوشته:  
(2009-12-11 ساعت 00:40)ساسان نوشته:  10550
واسه ماه ژانویه اعلام شد.Sad
من که نمیدونم چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه به اون شوری شور و نه به این بی نمکی
حالا بازم خوبه 200 نفر اعلام نکردنSad

من گیج شدم.تا 10550 february میرن مصاحبه یا january؟ ??

فرناز عزیز اینهایی که کارنت شدن انشا الله فوریه می رن مصاحبه. زیاد هم سخت نگیر! چون خیلی ها گیج زدن از دست کی سی سی. یکی اش هم خود منBig Grin
خیلی ممنون از جوابتون.نوشته بودن واسه ماه ژانویه فکر کردم فوریه نمیرن. من که تمام برنامم به هم ریخته میفتم بعد عید روم نمیشه دوباره از سابورتر مدارک جدید بخوام.لازمه واقعا؟

فرناز عزيز فقط اگه بعد از ايپريل مصاحبه تون افتاد برگه هاي مالياتي 2009 هم مياد كه بايد به اسپانسر بگين براتون بفرسته. اما قبل از ايپريل همون مداركي كه دارين كافيه. دوستان اگه درست نمي گم لطفن اصلاح كنين پاسخ من رو.
خیلی ممنونم یه نفر میگفت فرم هم با توجه به برگه مالیاتی اخر باید دوباره بر شه اخه حقوق تغییر میکنه!؟
تشکر کنندگان:
(2009-12-12 ساعت 21:14)esmail نوشته:  
(2009-12-12 ساعت 18:07)Ashkan78 نوشته:  دوست عزيز:

2- موقع درخواست صدور پاسپورت جديد حتما تاكيد كن كه مي خواي املاي انگليسي نام و نام خانوادگي ات عين پاسپورت قبلي باشه. اگه اينطوري باشه، نيازي نيست به K.C.C اطلاع بدي. چون توي فرم هاي سري اول هيچ جا شماره گذرنامه ازت تخواستن و اصولا تا حالا گذرنامه ات رو نديدند.

موفق باشي.

امجدی عزیز بهتره که پاسپورتت موقع مصاحبه یکسال اعتبار داشته باشه و عوضش کنی بهتره ولی لازم نیست چیزی رو به کی سی سی اطلاع بدی چون چیزی رو در مورد پاسپورت تو فرمهای اولیه که نیومده مثل شماره پاس و این حرفا. در مورد اسپل اسم هم گرچه اونها از روی پاسپورت قبلی اسمت رو کپی می کنن ولی تذکر اشکان عزیز رو جدی بگیر. پاسپورت های زیر 18 ماه قابل تعویض هستن و بالای 18 ماه هم می شه عوض کرد ولی دنگ و فنگ داره. من منتظر موندم تا زیر 18 ماه شد و بعد تعویض کردم.

مرسی اشکان و اسماعیل عزیز
ممنون از راهنماییتون، راستی کیس نامبرم 23xxx Wink
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام

با اين Case Number كه شما داري، سعي كن طوري برنامه ريزي كني كه حداكثر تا شب عيد خودمون پاسپورت جديدت دستت باشه.

فرض براي بعد از جولاي كارنت شي (كه احتمالش زياده) . اگه محل مصاحبه ات ابوظبي باشه، امارات بهت ويزا نمي ده. چون حداقل 6 ماه اعتبار پاسپورت مي خواد. تركيه هم كه اصلا ويزا نمي خواد موقع ورود اعتبار پاسپورت رو چك مي كنن (مطمئن نيستم كه تركيه 3 ماه بايد پاسپورت اعتبار داشته باشه يا شش ماه).

حالا به فرض اين كه با اين پاس كم اعتبار واسه مصاحبه هم بتوني بري، توي سفارت آمريكا به مشكل بر مي خوري.

ضمنا يه توصيه ديگه. از پاسپورت هاي قديمي خودت كپي بگير و اصل و كپي رو ببر با خودت. از اول هم رو نكن كه پاسپورت قديمي داشتي اما اگه ازت خواستند، داشته باشي بهتره.

(2009-12-13 ساعت 01:02)m.amjadi نوشته:  مرسی اشکان و اسماعیل عزیز
ممنون از راهنماییتون، راستی کیس نامبرم 23xxx Wink
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ساسان
[quote='Ashkan78' pid='30262' dateline='1260672963']
سلام

با اين Case Number كه شما داري، سعي كن طوري برنامه ريزي كني كه حداكثر تا شب عيد خودمون پاسپورت جديدت دستت باشه.

فرض براي بعد از جولاي كارنت شي (كه احتمالش زياده) . اگه محل مصاحبه ات ابوظبي باشه، امارات بهت ويزا نمي ده. چون حداقل 6 ماه اعتبار پاسپورت مي خواد. تركيه هم كه اصلا ويزا نمي خواد موقع ورود اعتبار پاسپورت رو چك مي كنن (مطمئن نيستم كه تركيه 3 ماه بايد پاسپورت اعتبار داشته باشه يا شش ماه).

حالا به فرض اين كه با اين پاس كم اعتبار واسه مصاحبه هم بتوني بري، توي سفارت آمريكا به مشكل بر مي خوري.

ضمنا يه توصيه ديگه. از پاسپورت هاي قديمي خودت كپي بگير و اصل و كپي رو ببر با خودت. از اول هم رو نكن كه پاسپورت قديمي داشتي اما اگه ازت خواستند، داشته باشي بهتره.

[quote='m.amjadi' pid='30248' dateline='1260649937']

اشکان جان، مرسی از راهنماییهای خوبت
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان:
بچه ها سعی کنید تمام تغییرات پاسپورتی و کلا مدارکتون رو قبل از مصاحبه و ارائه مدارک انجام بدید. اگر بعد از مصاحبه باشه باید دوباره همه رو بفرستید
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: maryam5 ، Ashkan78 ، Ali Sepehr ، ساسان ، f.o
(2009-12-12 ساعت 08:59)Hamid55 نوشته:  
(2009-12-12 ساعت 01:31)payam_prz نوشته:  تا اونجا که من میدونم ربطی به تاریخ ارسال نامه اول نداره. شما تا آخر سپتامبر فرصت دارید نامه اول را بفرستید تا براتون پرونده تشکیل بشه. بعدش هم که فقط بر اساس شماره کیس هست. آقایون خانوما. اگر تا آخر آگوست همه کارنت نشدید.... خوب نشدید دیگه Big Grin (میخواستم بگم اسممو فلان چیز بگذارین پشیمون شدم)

پیام جان،

در نامه اول گفته که بین تاریخ های اپریل 2009 تا جون 2010 برندگان بعد از اینکه فرمهای مربوطه را تکمیل و به کی سی سی ارسال کردن حائز شرایط برای ادامه مراحل میشن.....یعنی تا جون 2010 که هفت ماه دیگه باشه میشه فرمها را ارسال کنی.
Stage 4: April 2009 -- June 2010; Selectees become qualified for further processing by
completing the DS-230 paperwork and returning it as directed. After all paperwork has been
submitted, selectees should only contact KCC to report a change of address or change in your
family's status, such as death, marriage, divorce, or the birth of a child.

چند نفر دیگه هم این مهلت تا آخر سپتامبر را عنوان کرده بودن من از شون منبع خواستم...و لی خبری نشد...از شما خواهش میکنم اگه منبعی برای این موضوع دارین بگین ...

با تشکر
سلام به همه
به نظرم این درسته که واسه ارسال فرم ها وحتی گرفتن زمان واسه مصاحبه در صورت داشتن اعتماد به نفس و سماجت(البته به نظرم) تا آخر سال مورد نظر که واسه ما که سهمیه 2010 هستیم میشه آخرین روز 2010 وقت داریم .باور نمی کنید برید خودتون لیست زمان ملاقات تو سفارت ترکیه رو ببنید.واسه روز 2009/12/18 کیس نامبر
2009eu 6615
وقت ملاقات دارهBig Grin
فقط یه سر بزنید به لیست سفارت آنکارا
من که یه لحظه دیدم کلی جا خوردم.
تازه من تو این مدت هیچوقت کیس نامبر مشابه هم مثلا" یه شماره واسه اسیا و اروپا و افریقا ندیدم.
با تشکر.
فکر میکنین با این وضعییت کارنت شدن ها من چه ماهی کارنت میشم و کی نامه ی دومم میاد؟
مرسی

سلام
راستش چون تقریبا همسایه هستیم اون جور که اوضاع کواکب نشون میده یا اسفند ویا فروردین کارنت میشیم.حدودا " 20 تا 45 روز بعد از کارنت شدن ( که اون هم بستگی داره به ارسال فرم های اولت) مصاحبه داریم.
و اما نامه دوم :
منتظر پستچی نباش
بعد از کارنت شدن یه دونه ای میل بزن واسه کی سی سی و ازشون در خواست بکن که نامه دوم رو واست ای میل کنند و یا تو اون نامه دوم که به صورت فایل pdfواست میاد نوشته که کدوم روز باید بری واسه مصاحبه که بعدش باید به سفارت آنکارا ای میل بزنی و وقت دقیق رو بپرسی. و یا یک دونه ای میل دوباره بزن به کی سی سی و وقت مصاحبه رو بپرس اونا جواب میدن تو اون ایمیل رو فوروارد بکن واسه انکارا اونها هم بهت میگن که کی بیا واسه مصاحبه.
من که این طوری متوجه شدم.
مدیران عزیز اگه اشتباهی گفتم خودتون راهنمایی بکنید.
فقط مهاجر سرا رو دقیق و با حوصله بخون جواب همه سوالات رو پیدا میکنید.
تقریبا" 5 روز وقت میبره تا همه رو بخونی
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2009-12-14 ساعت 02:30)ساسان نوشته:  
(2009-12-12 ساعت 08:59)Hamid55 نوشته:  
(2009-12-12 ساعت 01:31)payam_prz نوشته:  تا اونجا که من میدونم ربطی به تاریخ ارسال نامه اول نداره. شما تا آخر سپتامبر فرصت دارید نامه اول را بفرستید تا براتون پرونده تشکیل بشه. بعدش هم که فقط بر اساس شماره کیس هست. آقایون خانوما. اگر تا آخر آگوست همه کارنت نشدید.... خوب نشدید دیگه Big Grin (میخواستم بگم اسممو فلان چیز بگذارین پشیمون شدم)

پیام جان،

در نامه اول گفته که بین تاریخ های اپریل 2009 تا جون 2010 برندگان بعد از اینکه فرمهای مربوطه را تکمیل و به کی سی سی ارسال کردن حائز شرایط برای ادامه مراحل میشن.....یعنی تا جون 2010 که هفت ماه دیگه باشه میشه فرمها را ارسال کنی.
Stage 4: April 2009 -- June 2010; Selectees become qualified for further processing by
completing the DS-230 paperwork and returning it as directed. After all paperwork has been
submitted, selectees should only contact KCC to report a change of address or change in your
family's status, such as death, marriage, divorce, or the birth of a child.

چند نفر دیگه هم این مهلت تا آخر سپتامبر را عنوان کرده بودن من از شون منبع خواستم...و لی خبری نشد...از شما خواهش میکنم اگه منبعی برای این موضوع دارین بگین ...

با تشکر
سلام به همه
به نظرم این درسته که واسه ارسال فرم ها وحتی گرفتن زمان واسه مصاحبه در صورت داشتن اعتماد به نفس و سماجت(البته به نظرم) تا آخر سال مورد نظر که واسه ما که سهمیه 2010 هستیم میشه آخرین روز 2010 وقت داریم .باور نمی کنید برید خودتون لیست زمان ملاقات تو سفارت ترکیه رو ببنید.واسه روز 2009/12/18 کیس نامبر
2009eu 6615
وقت ملاقات دارهBig Grin
فقط یه سر بزنید به لیست سفارت آنکارا
من که یه لحظه دیدم کلی جا خوردم.
تازه من تو این مدت هیچوقت کیس نامبر مشابه هم مثلا" یه شماره واسه اسیا و اروپا و افریقا ندیدم.
با تشکر.
مرسی

سلام
راستش چون تقریبا همسایه هستیم اون جور که اوضاع کواکب نشون میده یا اسفند ویا فروردین کارنت میشیم.حدودا " 20 تا 45 روز بعد از کارنت شدن ( که اون هم بستگی داره به ارسال فرم های اولت) مصاحبه داریم.
و اما نامه دوم :
منتظر پستچی نباش
بعد از کارنت شدن یه دونه ای میل بزن واسه کی سی سی و ازشون در خواست بکن که نامه دوم رو واست ای میل کنند و یا تو اون نامه دوم که به صورت فایل pdfواست میاد نوشته که کدوم روز باید بری واسه مصاحبه که بعدش باید به سفارت آنکارا ای میل بزنی و وقت دقیق رو بپرسی. و یا یک دونه ای میل دوباره بزن به کی سی سی و وقت مصاحبه رو بپرس اونا جواب میدن تو اون ایمیل رو فوروارد بکن واسه انکارا اونها هم بهت میگن که کی بیا واسه مصاحبه.
من که این طوری متوجه شدم.
مدیران عزیز اگه اشتباهی گفتم خودتون راهنمایی بکنید.
فقط مهاجر سرا رو دقیق و با حوصله بخون جواب همه سوالات رو پیدا میکنید.
تقریبا" 5 روز وقت میبره تا همه رو بخونی

تاریخ مصاحبه رو از تو سایت سفارت ترکیه میشه چک کرد. نمونه نامه دوم رو هم بچه ها تو سایت گذاشتن.
http://turkey.usembassy.gov/schedule_dv.html
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان: ساسان
(2009-12-12 ساعت 16:33)masih نوشته:  
(2009-12-12 ساعت 07:43)drkamrani1 نوشته:  
نه عزیز خیلی هم به ارسال نامه اول ربط داره. کیس نامبر من 4500 هست و فقط چون نامه اول رو دیر فرستادم(10 آگوست) هنوز وقت مصاحبه من مشخص نشده. ولی بچه های دیگه با کیس نامبر 6000 و بالاتر یه ماه پیش مصاحبه شدن.

متاسفانه من هم با drkamrani همنظرم چون من خودم مدارکم رو 8 آگوست ارسال کردم و تازه بعد از چندین بار ایمیل زدن چند روز قبل(Monday, December 7, 2009 6:37 PM)جواب مسرت بخش
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing
رو دریافت کردم و این می تونه نشون دهنده این باشه که نامه دوم من به این زودیا صادر نمی شه

من کاملا با این موضوع که زمان مصاحبه به زمان ارسال مدارک ربط داره کاملا موافقم چون من ۲ روز بد از دریافت نامهٔ اول فرمها را فرستادم و ۴ روز بد از کارنت شدن هم تاریخ مصاحبم را بهم گفتن ولی‌ با وجود گذشت ۱ ماه هنوز نامهٔ ۲ را دریافت نکردم.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: sh-b ، R.F ، Hashem ، f.o
آیا میتوان به ریز آمار کارنت شدگان از طریقه سایت کی سی سی دسترسی پیدا کرد ؟ لطفآ راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
تشکر کنندگان:
(2009-12-18 ساعت 21:37)amir moezzi نوشته:  آیا میتوان به ریز آمار کارنت شدگان از طریقه سایت کی سی سی دسترسی پیدا کرد ؟ لطفآ راهنمایی کنید
با تشکر فراوان

منظورتون و کامل از ریز آمار کارنت شده ها متوجه نشدم...ولی اگه به سایتش سر بزنید تعداد کارنت شده های هر ماه رو داره..همچنین کشورهای اونها رو..............

http://travel.state.gov/visa/frvi/bullet..._1360.html
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان:
منظورم عدد اعلام شده ۱۰۵۵۰ بمنزله کارنت شدن تمام کیس نامبر های قبل از ان است ؟یا فهرست این ها هم در این سایت وجود دارد ؟ممنون میشم راهنمای کنید .
تشکر کنندگان:
منتظر یک عدد بزرگ برای ماه بعد باشید.Smile
[عکس: attachment.php?aid=707]

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، shr.jafari ، R.F ، assad ، shadi ، ساسان ، N.D ، farzad101 ، Hashem

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان