کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
بالای 13000 نیست. شک نکن.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
(2010-01-08 ساعت 07:13)SamiraN نوشته:  16،475 . بیشتر نبوووووووووودد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا 100 ديگه هم به خاطر ما اضافه كن Big GrinWink
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: SamiraN
چطور؟ پولت زيادي كرده؟ حواست هست كه اين ماه Currentهاي ماه مارچ اعلام مي شن كه به عيد نوروز ما مي خوره و افتضاح ترين فصله از نظر هزينه و بليت؟

من براي من بهترين حالت اينه كه اين ماه تا شماره من منهاي يك اعلام بشه. اينجوري خيالم راحته كه مصاحبه ام توي اپريل خواهد بود و از شلوغي ايام عيد فرار كردم!

(2010-01-08 ساعت 12:04)mary joon نوشته:  حالا 100 ديگه هم به خاطر ما اضافه كن Big GrinWink
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: SamiraN ، mary joon
دوستان من همین الان از یه منبع موثق موثق شنیدم که قراره برای ماه دیگه تا 50000 کارنت کنن پس همگی آماده باشین Big Grin
تشکر کنندگان:
همه جور پیش بینی شد اینجا.... از ۷۰۰ تا ۵۰۰۰۰ ....من هم همین طوری میگم تا شماره ۱۴۲۰۰ کارتن میشن..
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان:
(2010-01-08 ساعت 22:38)hamed_gh نوشته:  دوستان من همین الان از یه منبع موثق موثق شنیدم که قراره برای ماه دیگه تا 50000 کارنت کنن پس همگی آماده باشین Big Grin

شما قصد مصاحبه رفتن نداريد؟ Rolleyes
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june

تشکر کنندگان:
واسه ماه فوریه 2010
12000 تا اعلام شدBig Grin
بازم خوبه 1450 نفر واسه این ماه
ماه قبل 1075 نفر رو گفتن
375 نفر اضافه کردن.
ایول به کی سی سی .بابا کلی پیشرفت کردن.
بابا یه کم من رو تشویق بکنیدBig Grin . ماه قبل هم ،من نفر اول بودم که این خبر هم خوب و هم یه کم بد رو به همه دادم.
همگی امید وار باشین 6 تا بولتن دیگه مونده که اعلام بشه.
از سال قبل 1200 تا عقبیم.
ماه بعد یه عدد عجیب و غریب اعلام میکنن. مثلا"17500 تاBig Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: اليزا ، laili ، R.F ، Ashkan78 ، drkamrani1 ، javan134 ، Hamid55 ، arshiya ، Hashem ، ساشا ، esmail ، sh-b ، behroozm ، mary joon ، seravin ، N.D ، meweadl ، kianoush
12000 ta faghat
ma ke 26000 hastim bayad berim somagh bemakim
تشکر کنندگان: ساسان
چشم اب نمیخوره10600
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا منم بالاخره شمارم اعلام شد.راحت شدم.به همه تبریک می گم
بازم خوبه که 1400 تا خوندن امیدوارم ماه بعد بیشتر بخونن و ماه بعدش بیشترتر
تشکر کنندگان: R.F ، shahin82 ، Ashkan78 ، drkamrani1 ، Hamid55 ، Hashem ، maryam5 ، sh-b ، ساسان ، mary joon ، N.D
اواااااااااااااا! :O اعلام کردن؟! Sad
مرسی ساسان جان! اما حیف که زیاد خوش خبر نبودی!!
از 2009 هم کمتر گفتن که. چرا واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
این kcc خیلی نا مرده ها!
حالا ازت کم میشد یه ذره بیشتر اعلام می کردی؟ می خواستی همین شبه امتحانی حالمونو بگیری؟ تو که آخرش شماره هممونو میگی پس چرا با قطره چکون میگی که حرصمون بدی؟! تو چرا اصلا اهل سورپرایز کردن نیستی آخه؟؟می خوام بدونم انگیزت چی بود واقعا؟؟ تو آخه....!!!( مخاطب جناب kcc!! )Tongue

اوااااااااااااااااااااااااااااا,چرااا آخه! ( دوباره یادم اومد ) Big Grin
چی بگم ,ایشالا تا ماهه دیگه!!
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Hamid55 ، Hashem ، sh-b ، f.o ، ساسان ، mary joon ، shr.jafari ، hamed_gh
اول از همه خوشحالم به خاطر دوستاني كه Current شدن.

بعدم حس مي كنم بازنده واقعي لاتاري با اين شرايط خودم هستم. كلي برنامه ريزي كردم براش... حالا هم كه روز به روز شانس كمتري هست نوبت مصاحبه به من برسه. دوستاني كه از همون اول نامه براشون نيومد زياد ناراحت نباشن. شرايط از اين بدتر هم مي تونه باشه!
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: laili ، Hashem ، maryam5 ، f.o ، ساسان ، seravin
بابا اين KCC ديگه داره شورشو در مياره. من نميتونم پيش بيني کنم که با اين شرايط براي April کارنت ميشم يا نه. البته از طرفي هم کساني که الان کارنت شدن، با توجه به نزديکي عيد نوروز و گِرد شدن دندوناي آژانس‌هاي مسافرتي، بايد بيشتر سرچ کنن که بتونن هزينه‌ها رو کم کنن.

به هر حال تبريک مي‌گم. اميدوارم همه بدون کلير ويزاشونو بگيرن.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: Hashem ، f.o
تبریک به دوستانی که کارنت شدن. امیدوارم ماه بعد ۷۰۰۰ یا ۸۰۰۰ هزار تا اعلام کنن . ما که کلی برای مارچ یا آپریل برنامه ریزی کردیم. و برناممون به هم میریزه.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: Hashem ، f.o ، ساسان
اول از همه تبریک به دوستانی که میرند برای مصاحبه، امیدوارم که زودتر ویزا را هم بگیرند و این هفت خان براشون تموم بشه. Big Grin

دوم اینکه این KCC دیگه یواش یواش باید سرعت بده به شماره‌ها وگر نه خیلی‌ کارا و برنامه‌ها مون به هم می‌‌ریزه. Sad

به هر حال، بچه‌ها نگران نباشید. Smile تازه هنوز نصف راه طی شده. تا ماه آخر امیدوار باشید. Smile Wink
تشکر کنندگان: f.o ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان