کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
حرف حميدجان از نظر آماري منطقي و صحيح به نظر مي رسه.

از طرفي... آفريقا هم با كنار رفتن چند تا كشور مثل مصر، اتيوپي، و نيجريه به يه سرعت رويايي رسيده. بعيد نيست با كنار رفتن بنگلادش كه در كل جهانب عد از غنا و نيجريه) رتبه سوم تعداد برندگان رو داره، سرعت آسيا هم بالا بره.

بك سوال مي مونه كه چطور مصر با 4201 برنده الان ظرفيتش پر شده ولي غنا با بيش از دو برابر (يعني 8752 برنده) هنوز توي ستون Except ديده نمي شه؟ حدس من اينه كه توي غنا با توجه به وضعيت پست فجيع و اينترنتي كه هست و شايد هم به خاطر فقر مردم، خيلي ها يا از برنده شدنشون با خبر نشدن يا اين كه نتونستن پرونده شون رو دنبال كنن. اما مصر هم پست خوبي داره، هم اينترنتش خوبه، هم فقر زيادي در مصر وجود نداره.

جهت اطلاع بيشتر دوستان، سه كشور مصر، اتيوپي و نيجريه روي هم 15407 برنده دارند كه اين معادل رقمي در حدود 53/28 درصد از كل برنده هاي آفريقايي (يعني 54003 برنده) مي شه.

كشور بنگلادش 6001 برنده داره كه اين در حدود 00/40 درصد از كل برنده هاي آسيايي (يعني 15001) مي شه.

يه نكته ديگه كه شايد براي دوستان جالب باشه، اينه كه ايران خودمون با فاصله خيلي زياد نسبت به بنگلادش (2773 برنده) در آسيا دومين كشور پر برنده هستش و در جهان سيزدهمين. اگر به طور متوسط از هر دو نفر برنده ايراني يك نفر داراي همسر باشه (و خيلي خوشبينانه فرض كنيم هيچ كدوم از برنده هاي ايراني فرزندي ندارن)، تعداد كل ويزاهاي قابل صدور براي ايراني ها به 4160 مي رسه كه از حد 7 درصد كل ويزاهاي لاتاري بيشتره. اين به اين مفهومه كه امسال براي اولين سال، اين احتمال وجود داره كه در ماه هاي آخر در ستون سوم اعلام شماره هاي Current شاهد جمله نه چندان دلچسب Except Iran باشيم. اين مساله حتمي نيست و وقوعش بستگي به اين داره كه چند نفر از برنده هاي ايراني پيگير كارشون بودن و از اين عده چند نفر متاهل و داراي بچه هستن.

فعلا بايد يا اين آمارها سر خودمون رو گرم كنيم تا ماه ديگه K.C.C با ناز هزار و خرده اي Case ديگه رو Current اعلام كنه!!!

(2010-01-09 ساعت 15:13)Hamid55 نوشته:  خدمت دوستان منتظر،
یک فاکتوری که در روند "کارتن" شدن تاثیر داره برندگان بنگلادشی هستن که قبلا در این تاپیک پیام بهش اشاره کرده بود.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...88#pid5388
من یه خورده بیشتر توضیح میدم دوستان هم اگه نظری دارن دریغ نکنن.
اگه اعداد مربوط به ۳ سال پیش را ببینیم(من تااین حد حوصله داشتم) بنگلادش حدود ۴۰ تا ۴۳ درصد کل برندگان را داشته یعنی سال ۲۰۰۷ از کل ۱۳۸۴۲ برنده ۵۹۸۳ نفر (۴۰%) از بنگلادش بودن و به همین ترتیب ۲۰۰۸ از ۱۴۰۰۲ نفر ۶۰۲۳ یعنی (۴۳%)و سال ۲۰۰۹ از ۱۵۰۰۱ نفر ۶۰۰۱ یعنی (۴۳%)از بنگلادش بودن.
اگر فرض کنیم که شماره کیس برندگان هر کشور آسیایی به طور یکنواخت بین کل برندگان ۳۰ هزار و چند شماره توزیع شده باشن یعنی از کل ۱۲۰۰۰ شماره که تا مارچ کارتن شدن ۴۸۰۰ نفر از بنگال بودن. از یک تا دو ماه دیگه که این ها به مرز ۶۰۰۰ نزدیک میشن و در نتیجه کی سی سی محدودشون میکنه یعنی خود به خود ۴۰% به تعداد کارتنیها در آسیا اضافه میشه. اگر روند اعلام شماره ها در چند سال گذشته را ببینیم به محض اینکه Except Bangeladesh در کنار شماره آسیا ظاهر میشه بعد از اون اعداد به شدت افزایش پیدا میکنه. که یک دلیلش همون کم شدن ۴۰% از بنگال و دلیل دیگه هم میتونه مربوط به ظرفیت سفارت امریکا در بنگلادش باشه، مثلا همین سری که ۱۴۵۰ نفر کارتن شدن حدود ۶۰۰ نفر سهم بنگال هست یعنی سفارت مربوطه باید در ماه مارچ روزی۱۰ تا ۲۰ (بسته به تعدادی که به هر دلیلی از ادامه روند انصراف میدن) کیس لاتری مصاحبه کنن. اگر ۵۰۰۰ نفر کارتن شده بودن یعنی روزی ۳۰ تا ۶۰ کیس بنگالی که برای هر سفارتی تعداد زیادی میتونه باشه... پس این هم میتونه یکی از عوامل کند کننده باشه که با اضافه شدن اون جمله Except Bangeladesh از بین میره.
امیدوارم که این تحلیل من برای کارتن خواب های عزیز امیدوار کننده باشه.Wink
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Hamid55 ، ساشا
آخییییییشش! برخلاف دوستانی که کارنت نشدند من خیلی خوشحالم که KCC اینقدر کم اعلام کرد! حالا دیگه کلی وقت داریم که هم با خیال راحت به درس و دانشگاه برسیم هم به تمام کارهای نکرده Cool
به دوستانی هم که کارنت شدند تبریک میگم. ایشالا موفق باشید.
تشکر کنندگان:
اشکان جان

اون عینک بدبینی رو بردار و خوب به این مساله نگاه کن من ویزایی که تو می گیری رو از الان میتونم ببینم. وقتی که گرفتی اگه منو نبری برج سفید اینجا آبروتو می برم!
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، fairwall
صدرا جان،

اين مساله هيچ ربطي به بدبيني نداره و فقط يك نظريه بر مبناي Fact and Figure هست كه مثل همه نظريه ها ممكنه درست در نياد.

تازه... من كه همه اش منفي ننوشتم، از كلي احتمالات مثبت و خوشايند هم صحبت كردم.

ضمنا... من برج سفيد كسي رو نمي برم... از بين خوان گستر و برج آسمان يكي رو انتخاب كن!

(2010-01-09 ساعت 16:10)sadra_sepehr نوشته:  اشکان جان

اون عینک بدبینی رو بردار و خوب به این مساله نگاه کن من ویزایی که تو می گیری رو از الان میتونم ببینم. وقتی که گرفتی اگه منو نبری برج سفید اینجا آبروتو می برم!
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
(2010-01-09 ساعت 16:10)sadra_sepehr نوشته:  اشکان جان

صدرا جان شما اگه برنده شدي ايران كه سهله كل آمريكارو بايد ببري برج ميلادBig Grin
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، sh-b ، Ashkan78 ، hamed_gh
(2010-01-09 ساعت 16:18)Ashkan78 نوشته:  صدرا جان،

اين مساله هيچ ربطي به بدبيني نداره و فقط يك نظريه بر مبناي Fact and Figure هست كه مثل همه نظريه ها ممكنه درست در نياد.

تازه... من كه همه اش منفي ننوشتم، از كلي احتمالات مثبت و خوشايند هم صحبت كردم.

ضمنا... من برج سفيد كسي رو نمي برم... از بين خوان گستر و برج آسمان يكي رو انتخاب كن!

دادا تو ویزاتو می گیری خیالت راحت،
یعنی می گی من 25 تومن پول بلیط طیاره بدم بیام اصفهان که ببریم خوان گستر یا برج آسمان؟؟ خیلی زرنگی ها! من گفتم اگه نبریم من میدونم و تو...

(2010-01-09 ساعت 16:22)maryam5 نوشته:  صدرا جان شما اگه برنده شدي ايران كه سهله كل آمريكارو بايد ببري برج ميلادBig Grin

مریم جان

بزار من برنده شم اول از همه خودم میرم بالای برج میلاد از فرط خوشحالی و هیجان خودمو پرت می کنم پایین Big Grin
پارسال هم گفته بودم اگه برنده بشم یکی از میتینگ های اون سال همه ی بچه ها مهمونم هستندWink
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 15:53)Ashkan78 نوشته:  حرف حميدجان از نظر آماري منطقي و صحيح به نظر مي رسه.

از طرفي... آفريقا هم با كنار رفتن چند تا كشور مثل مصر، اتيوپي، و نيجريه به يه سرعت رويايي رسيده. بعيد نيست با كنار رفتن بنگلادش كه در كل جهانب عد از غنا و نيجريه) رتبه سوم تعداد برندگان رو داره، سرعت آسيا هم بالا بره.

بك سوال مي مونه كه چطور مصر با 4201 برنده الان ظرفيتش پر شده ولي غنا با بيش از دو برابر (يعني 8752 برنده) هنوز توي ستون Except ديده نمي شه؟ حدس من اينه كه توي غنا با توجه به وضعيت پست فجيع و اينترنتي كه هست و شايد هم به خاطر فقر مردم، خيلي ها يا از برنده شدنشون با خبر نشدن يا اين كه نتونستن پرونده شون رو دنبال كنن. اما مصر هم پست خوبي داره، هم اينترنتش خوبه، هم فقر زيادي در مصر وجود نداره.

جهت اطلاع بيشتر دوستان، سه كشور مصر، اتيوپي و نيجريه روي هم 15407 برنده دارند كه اين معادل رقمي در حدود 53/28 درصد از كل برنده هاي آفريقايي (يعني 54003 برنده) مي شه.

كشور بنگلادش 6001 برنده داره كه اين در حدود 00/40 درصد از كل برنده هاي آسيايي (يعني 15001) مي شه.

يه نكته ديگه كه شايد براي دوستان جالب باشه، اينه كه ايران خودمون با فاصله خيلي زياد نسبت به بنگلادش (2773 برنده) در آسيا دومين كشور پر برنده هستش و در جهان سيزدهمين. اگر به طور متوسط از هر دو نفر برنده ايراني يك نفر داراي همسر باشه (و خيلي خوشبينانه فرض كنيم هيچ كدوم از برنده هاي ايراني فرزندي ندارن)، تعداد كل ويزاهاي قابل صدور براي ايراني ها به 4160 مي رسه كه از حد 7 درصد كل ويزاهاي لاتاري بيشتره. اين به اين مفهومه كه امسال براي اولين سال، اين احتمال وجود داره كه در ماه هاي آخر در ستون سوم اعلام شماره هاي Current شاهد جمله نه چندان دلچسب Except Iran باشيم. اين مساله حتمي نيست و وقوعش بستگي به اين داره كه چند نفر از برنده هاي ايراني پيگير كارشون بودن و از اين عده چند نفر متاهل و داراي بچه هستن.

فعلا بايد يا اين آمارها سر خودمون رو گرم كنيم تا ماه ديگه K.C.C با ناز هزار و خرده اي Case ديگه رو Current اعلام كنه!!!

(2010-01-09 ساعت 15:13)Hamid55 نوشته:  خدمت دوستان منتظر،
یک فاکتوری که در روند "کارتن" شدن تاثیر داره برندگان بنگلادشی هستن که قبلا در این تاپیک پیام بهش اشاره کرده بود.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...88#pid5388
من یه خورده بیشتر توضیح میدم دوستان هم اگه نظری دارن دریغ نکنن.
اگه اعداد مربوط به ۳ سال پیش را ببینیم(من تااین حد حوصله داشتم) بنگلادش حدود ۴۰ تا ۴۳ درصد کل برندگان را داشته یعنی سال ۲۰۰۷ از کل ۱۳۸۴۲ برنده ۵۹۸۳ نفر (۴۰%) از بنگلادش بودن و به همین ترتیب ۲۰۰۸ از ۱۴۰۰۲ نفر ۶۰۲۳ یعنی (۴۳%)و سال ۲۰۰۹ از ۱۵۰۰۱ نفر ۶۰۰۱ یعنی (۴۳%)از بنگلادش بودن.
اگر فرض کنیم که شماره کیس برندگان هر کشور آسیایی به طور یکنواخت بین کل برندگان ۳۰ هزار و چند شماره توزیع شده باشن یعنی از کل ۱۲۰۰۰ شماره که تا مارچ کارتن شدن ۴۸۰۰ نفر از بنگال بودن. از یک تا دو ماه دیگه که این ها به مرز ۶۰۰۰ نزدیک میشن و در نتیجه کی سی سی محدودشون میکنه یعنی خود به خود ۴۰% به تعداد کارتنیها در آسیا اضافه میشه. اگر روند اعلام شماره ها در چند سال گذشته را ببینیم به محض اینکه Except Bangeladesh در کنار شماره آسیا ظاهر میشه بعد از اون اعداد به شدت افزایش پیدا میکنه. که یک دلیلش همون کم شدن ۴۰% از بنگال و دلیل دیگه هم میتونه مربوط به ظرفیت سفارت امریکا در بنگلادش باشه، مثلا همین سری که ۱۴۵۰ نفر کارتن شدن حدود ۶۰۰ نفر سهم بنگال هست یعنی سفارت مربوطه باید در ماه مارچ روزی۱۰ تا ۲۰ (بسته به تعدادی که به هر دلیلی از ادامه روند انصراف میدن) کیس لاتری مصاحبه کنن. اگر ۵۰۰۰ نفر کارتن شده بودن یعنی روزی ۳۰ تا ۶۰ کیس بنگالی که برای هر سفارتی تعداد زیادی میتونه باشه... پس این هم میتونه یکی از عوامل کند کننده باشه که با اضافه شدن اون جمله Except Bangeladesh از بین میره.
امیدوارم که این تحلیل من برای کارتن خواب های عزیز امیدوار کننده باشه.Wink

تا اونجا كه من مي دونم تعداد ويزاها به تعداد برنده هاست و نه خانواده هاي اونها. نمي دونم كي تو مهاجر سرا نوشته بود: بزرگترين شجاعت صبر است.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، sh-b
دوست خوبم

تعداد ويزا تعداد برنده ها و خانواده هاي اوناست. توي يكي از پست هاي قبلي خودم توي همين Topic اينو با استناد به امار رسمي وزارت امور خارجه آمريكا توضيح دادم.

اينم لينك اون پست: http://mohajersara.com/showthread.php?ti...9#pid31239

(2010-01-09 ساعت 16:37)esmail نوشته:  تا اونجا كه من مي دونم تعداد ويزاها به تعداد برنده هاست و نه خانواده هاي اونها. نمي دونم كي تو مهاجر سرا نوشته بود: بزرگترين شجاعت صبر است.
تشکر کنندگان: esmail ، Hamid55
سلام دوستان عزیز
می خواستم خواهش کنم اگر کسی کارنت شده و مصاحبش در ابوظبیه به من اطلاع بده.
ممنون
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
تا اونجایی که من میدونم شماره گذاری ها بر این مبنا صورت گرفته
مثلا :
af00003 - eu00002 - as00001
و از تیر ماه تا الان من تو لیست وقت مصاحبه سفارت ابوظبی و آنکارا هیچوقت یه شماره مشابه مثلا"as00001وeu00001وaf00001 رو تا حالا ندیدم .
در ضمن یه عالمه از لیست های زمان مصاحبه پرینت تهیه کردم و هی دنبال یه شماره مشابه به شرح بالا بودم.
به نظرم و تا حد خیلی زیادی روش شماره دادن به قاره ها اینجوری هستش
as00001-eu00002-af00003و الی آخر .
اینطوری همه چی با هم جور در میاد.
در ضمن اگه این مدلی شماره گذاری نکنند پس با اون حساب ماه بعد باید سهمیه آسیا تموم بشه و..............
این مدلی شماره گذاری کردن که به همه شماره ها بتونند بموقع خدمات ارائه بکنند و تو سفارت هاشون شیر تو شبر نشه تا بفهمند که چی به چیه و چه کسی رو دارن به آمریکا میفرستن.
مابین دوستان2009 هم این بحث بوده و آخر سر به این نتیجه رسیدن که روش شماره گذاری به صورت as00001-eu00002-af00003 بوده
حالا چرا اروپا و آفریقا زود زود کارنت میشن دو علت میتونه داشته باشه
اروپا چون همه اکثرا" اینترنت دارند و اکثرا" از روی تفریح و ماجراجویی یه تعداد میان و تو لاتاری ثبت نام میکنند بعدش هم پشیمون میشن و پی گیرماجرا نمیشن.
مثلا یه نفر با ملیت آلمانی یا فرانسه تو لاتاری ثبت نام میکنه و برنده میشه آخه مگه چه مشکلی تو مملکتش داره که پا بشه مثل ما ها قید همه چی رو بزنه و راه بیفته بره آمریکا که مثلا چی کار بکنه و چی گیرش بیاد؟؟؟؟؟؟ همه چی تو مملکتش واسش مهیا وآماده هستش و نه مشکل آزادی داره و نه مشکل سیاسی یا مذهبی و یا کاری
مرض نداره که بره از اول زبان انگلیسی یاد بگیره که مثلاچی گیرش بیاد.
حالا اینها که گفتم اکثرا" شامل اورپای غربی میشه که وضع مالیشون بهتره و....و امادر اروپای شرقی این ماجرا زیاد طرفدار داره مثلا" تعداد برندگان اوکراین یا آلبانی یا همین ترکیه یا ازبکستان یا روسیه رو تماشا کنید انگاری بنگلادشی های آسیا هستن که همگی میخوان عمل( الفرار من السنن المرسلین Big Grin)رو انجام بدن.
حالا رسیدیم به آفریقا
اونها هم اکثرا یا نامه بهشون نمیر سه یا وضع اوضاع مالی مناسبی ندارن که بتونن حداقل یه 25000 دلاری جور بکنند تا برن سفارت و بگن که ما اومدیم ویزا بگیریم بریم آمریکا(25000 دلار تو اکثر کشور های آفریقایی یه ثروت کلان محسوب میشه چون اکثرا ماهانه 50 یا60 دلار در آمد دارن) یه لحظه تجسم بکنید .باباجون پس چرا یه لحظه فکر نمکنید که چرا تو سفارت از همه مدارک اسپانسر یا مدارک مالی میخوان؟؟؟؟؟؟؟
بخاطر این که بدونن اون کسی که میخواد بره آمریکا میتونه حداقل 2 سال روی پای خودش بتونه وایسته تا با شرایط آشنا بشه و بتونه یه کاری هم واسه خودش دست و پا بکنه و هم یه جوری به درد جامعه آمریکا بخوره(مدرک دیپلم ویا حداقل 2 سال سابقه کار رو فراموش نکنید که به چه دلیل میخوان).
و گرنه سیستم امور دولتی آمریکا که دیوونه نشده که بیاد مملکتش رو پر بکنه از هر چی گدا گودوله ی آفریقایی و بنگلادشی و اروپای شرقی و آسیایی و....
و اما : ثبت نام توی لاتاری رو همه انجام میدن چون رایگان هستش و هیچ پولی ازتون نمی گیرند ولی داشتن شرایط مالی و اسپانسر و..... رو خداییش اکثرا کسانی که ثبت نام کردن نمی دونند و بعد از برنده شدن تازه مشکلات همه شروع میشه حالا ما ایرانیها اکثرا" وضع و اوضاعمون رو به راهه
اما اون آفریقایی یا اون بنگلادشی رو شما تجسم کنید. چرا اکثرا" آفریقایی ها میرن به ایالت هایی که اکثرا" تو محدوده جغرافیایی جنوب شرق آمریکا؟؟؟؟؟؟؟؟ چون اکثرا" پول خرید بلیط هواپیما رو ندارند و با کشتی از آفریقا راهی آمریکا میشن. اما ماشالله ایرانی ها به کمتر از بورلی هیلز یا نیویورک و لس آنجلس و ایالت هایی که پول دار هستن حالا حالا ها راضی نمیشن .
حالا بنظرم تونسته باشم بگم که چرا افریقا و اروپا زود زود کارنت میشن چون اکثرا یا مدارک بدستشون نرسیده یا هم پول وپله درست وحسابی ندارند که واجد شرایط بشن واسه گرفتن گرین کارت.
60 هزار تومن دادیم به پست که 6 صفحه کاغذ ببرن آمریکا با 60 هزار تومن میشه مثلا" تو آفریقا یا بنگلادش یک ماه زندگی کردBig Grin (یه کم شوخی هم بد نیست ).

و اما یه موضوع دیگه که دونستن اون خالی از لطف نیست:Rolleyes

من با 8 نفر از کسانی که از سهمیه های مابین سالهای2006 تا 2009 بودن و رفتن و اوضاع رو از نزدیک دیدن و تمام این مراحل رو طی کردن بشخصه و بدون واسطه و رو در رو و یا تلفنی تو این 7 ماهی که از برنده شدنم میگذره یه عالمه راجع به این موضوع که وضع واوضاع چطور بوده و...... حرفیدم و نقطه مشترک حرفشون این بوده که دو تا موضوع واسه یه برنده گرین کارت خیلی خوب و عالی هستش:

1-سن پایین ترجیحا" زیر 30 سال بخاطر سریعتر مچ شدن با اوضاع و درس خوندن و راحت تن به هر کاری دادن از جمله تو یه رستوران یا پمپ بنزین یا تو یه فروشگاه کار کردن و.......

2-همراه بردن پول بسیار زیاد در حد 250000 دلار به بالا که اون وقت میشه واقعا" از لذت های آمریکایی بودن بیشترین استفاده رو برد.

کسانی که این جا یه شغل مناسب دارند و در آمدشون خوبه و......
سعی نکنید که همه پل های پشت سرشون رو خراب کنید و به امید یک دنیای بهتر یهو قید همه چی رو بزنند و بگن که الفرار من السنن مرسلین.Big Grin

تو یک سال اول همگی کلی کف کردن که ای وای عجب جالبه و............
مخصوصا بعد از یک سال و با وجود این بحران اقتصادی که اومده همگی میگن که وضع و اوضاع همچین باب میلشون نبوده اما در کل تعریف میکنند ولی در ضمن غر غر هم میکنن که کار کردن و از نو ساختن یک زندگی یه کم سخته و همش باید به بانکها بدهکار باشی و هی باید مالیات بدی و هی کار کنی تا بتونی بدهی هات و مالیات رو پرداخت بکنی تابتونی تازه بعد از حداقل 5/3 سال سیتی زن بشی ویه شهروند خوب بشی .
چون وام گرفتن اونجا خیلی آسونه ولی پس دادنش همچین راحت هم نیست .درست برعکس اینجا که وام گرفتن هزار تا پارتی میخواد و....

تازه یه خبر یه کم ناراحت کننده یکی از دوستهام که با خانومش برنده 2008 بودن وهر دو اینجا از مهندس های رده میانی شرکت پارس خودرو بودن رفتن اونجا و بعداز 3 ماه دوستم و 2 ماه بعد خانومش هر دو تونستن تو یکی از رستوران های ایالت مریلند کار پیدا بکنند و الان 18 ماهه که اونجا هستن و خانومش هنوز تو رستوران کار میکنه ولی خودش تو شرکت ups کار پیدا کرده (بصورت ساعتی)حدود 2500 دلارهر ماه خودش حقوق میگیره(که خیلی کمه) که شرکت یک خصوصیه وبیمه هم نکردنش وخانومش 2000 دلار هر ماه(بازم خیلی کمه)حقوق میگیره و اجاره خونه که یک آپارتمان دو خوابه هستش هر ماه1350 دلار اجاره میدن و بقیه در آمدشون صرف میشه واسه هزینه قسط ماشین و خورد وخوراک و مالیات و خرج های دیگه و.....

در ضمن یکی از دوستان که وضع مالیش خوبه و اونجا دستش به دهنش میرسه صحبت میکرد و میگفت که سال پیش قبل از بحران اقتصادی ارزش اموالش حدود 600000 دلار بوده که مالیات اون شده بوده حدودا"35000 دلار اما امسال که خونه وغیره همگی ارزون شده اون باید مالیات کمتری رو پرداخت میکرده که دقیقا" برعکس شده و مالیاتی حدود 45000 دلار رو پرداخت کرده و کلی ناراحت بودش که این مساله خیلی غیر منطقیه و یه عالمه غر غر میکرد.
در ضمن از اون 8 کیس که 6 تاش مجرد بودن زیر 30 سال و 2 کیس هم متاهل یکی زیر 35 سال بدون بچه و اون یکی هم زیر 60 سال متاهل با 2 تا فرزند 23 و 25 ساله هیچکدوم کسی رو نمیشناختن که بهش شماره نرسیده ونتونسته باشه ویزاش رو بگیره.
2006 یک کیس مجرد
2007 دوکیس یکی مجرد یکی متاهل
2008 سه کیس دو تا متاهل و یکی مجرد.
2009 دو کیس هر دو تا مجرد.
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: mohsen324 ، sh-b ، Ali Sepehr ، mary joon ، farzad24 ، MajidShirzadeh ، drkamrani1 ، Ashkan78 ، seravin ، Hamid55 ، Hashem ، ساشا ، m.memari ، hamed_gh ، shadi
ذو شب ديگه تا بولتن هاي جديد
خدايا چنان كن سر انجام كار.......................Smile
خبر
خبر بولتن اين ماه اومد
12000
خداSadSadSad
اين چه وضعيه ديگه مطمئن ام
كه من كارنت نميشم
Sad
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
12 تا خیلی کمه بابا..............
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
تشکر کنندگان:
راجع به سيستم شماره ها من به هيچ نتيجه اي نرسيدم.

اگه حرف ساسان درست باشه، بايد توي يه قاره اي Case Numberهاي بالاي 50 هزار يافت بشن (چون كلا حدود 100 هزار نامه قبولي فرستاده شده). كسي تا حالا Case number حدود 50 هزار يا حتي 40 هزار ديده؟ (حالا توي هر قاره اي).

اگه براي هر قاره شماره ها جدا باشه و هر قاره رو جدا از 1 شروع كنن، باز هم جور در نمياد. امسال آسيا حدود 15 هزار برنده داشته. پس اين همه Case Number 25 هزار يا حتي بالاتر از كجا اومده؟

(2010-01-09 ساعت 19:44)ساسان نوشته:  سلام به همه دوستان
تا اونجایی که من میدونم شماره گذاری ها بر این مبنا صورت گرفته
مثلا :
af00003 - eu00002 - as00001
و از تیر ماه تا الان من تو لیست وقت مصاحبه سفارت ابوظبی و آنکارا هیچوقت یه شماره مشابه مثلا"as00001وeu00001وaf00001 رو تا حالا ندیدم .
در ضمن یه عالمه از لیست های زمان مصاحبه پرینت تهیه کردم و هی دنبال یه شماره مشابه به شرح بالا بودم.
به نظرم و تا حد خیلی زیادی روش شماره دادن به قاره ها اینجوری هستش
as00001-eu00002-af00003و الی آخر .
اینطوری همه چی با هم جور در میاد.
در ضمن اگه این مدلی شماره گذاری نکنند پس با اون حساب ماه بعد باید سهمیه آسیا تموم بشه و..............
تشکر کنندگان: Hamid55 ، ساسان
اشکان جان،
۱۵۰۰۰ تعدادی هست که ویزا میگیرن..همون طور که میدونی دو برابر اونی که ویزا میگیرن اعلام میشه پس شماره های تا حدود ۳۰۰۰۰ هزار هم داریم. با ساسان هم در مورد نحوه شماره گذاری به همون دلیل که گفتی موافق نیستم. چون هیچ سالی بیش از حدود ۳۰۰۰۰ هزار از آسیا کارنت نشدن.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-01-10 ساعت 01:15)Hamid55 نوشته:  اشکان جان،
۱۵۰۰۰ تعدادی هست که ویزا میگیرن..همون طور که میدونی دو برابر اونی که ویزا میگیرن اعلام میشه پس شماره های تا حدود ۳۰۰۰۰ هزار هم داریم. با ساسان هم در مورد نحوه شماره گذاری به همون دلیل که گفتی موافق نیستم. چون هیچ سالی بیش از حدود ۳۰۰۰۰ هزار از آسیا کارنت نشدن.

من نمونه ی زنده .................بالای 34000 از آسیا بودم کارنت هم شدم Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: ساسان ، m.memari ، drkamrani1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان