کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.............ما هم كارتن شديم با اختلاف سر انگشتي!!!!! من تو تاكسي بودم كه خانومم بهم گفت. ديشب هم مثل خرس قطبي خواب بودم و منتظر نموندم!
خيلي خيلي خوشحالم. خيلي حس قشنگيه كارتن شدن.
اميدوارم همه بچه ها به زودي كارتن بشن خيال همه مون راحت بشه. بچه ها برامون دعا كنين ما هم براي شما دعا مي كنيم.
راستي حالا بايد منتظر نامه دوم باشيم ؟ چقدر بايد منتظر بمونيم و بعد اگه نيومد ايميل بزنيم؟
(2010-01-09 ساعت 05:02)Ashkan78 نوشته:  اول از همه خوشحالم به خاطر دوستاني كه Current شدن.

بعدم حس مي كنم بازنده واقعي لاتاري با اين شرايط خودم هستم. كلي برنامه ريزي كردم براش... حالا هم كه روز به روز شانس كمتري هست نوبت مصاحبه به من برسه. دوستاني كه از همون اول نامه براشون نيومد زياد ناراحت نباشن. شرايط از اين بدتر هم مي تونه باشه!

بابا به خدا وقت مصاحبه به تو هم مي رسه. اينقدر بدبين نباش. يه روزي همه مون به اين حرفا مي خنديم. من بهت قول مي دم كارتن خواهيد شد. قول مي دم. نگران نباشين
تشکر کنندگان: Hashem ، sh-b ، Hamid55 ، f.o ، seravin
آخه چرا اینقدر کم اعلام کردن خدایااااااااااا........!!!!!!
چقدر انتظار سخته....
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: ساسان
با سلام به همه دوستان مهربان
در صورت امكان يكي از دوستان براي من توضيح بدهد كه چگونه ميتوان
زمان حدودي مصاحبه را فهميد البته من اين را ميدانم كه پس از كارنت شدن
بايد با سفارت تماس گرفت و وقت مصاحبه را با آنها تنظيم كرد.
ولي مي خوام بدونم آخرين وقتي كه سفارت داده چه زماني بوده است؟
مثلا الان براي افراد جديد كه كارنت شدن براي چه موقع وقت مصاحبه داده اند؟
كيس نامبر من حدودا 13500 ميباشد
با تشكر
تشکر کنندگان:
(2010-01-07 ساعت 20:35)maryam5 نوشته:  احساس همه کسایی که منتظر کارتن شدن هستن کاملاً درک میکنم ماه پیش هم خودم همچین احساسی داشتم بالاخره هم کارتن شدم نگران نباشید همتون کارتنیدددددددددددددددددددد

سلام مريم خانوم
خوب اين كارتن شدن رو انداختي تو دهن ما ها!‌ما هم كارتن شديم.
تشکر کنندگان: Hashem ، maryam5 ، ساسان ، mary joon
(2010-01-09 ساعت 05:02)Ashkan78 نوشته:  اول از همه خوشحالم به خاطر دوستاني كه Current شدن.

بعدم حس مي كنم بازنده واقعي لاتاري با اين شرايط خودم هستم. كلي برنامه ريزي كردم براش... حالا هم كه روز به روز شانس كمتري هست نوبت مصاحبه به من برسه. دوستاني كه از همون اول نامه براشون نيومد زياد ناراحت نباشن. شرايط از اين بدتر هم مي تونه باشه!
من ميدونستمممممممممممممممممممممممممCool
Glum
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: f.o ، ساسان
سلام دوستان

سوال داشتم. خوشحال مي شم جواب بدين. ما كه اين ماه كارنت شديم چقدر بايد منتظر نامه دوم باشيم؟ تا كي اگر نامه دوم دستمون نرسيد بايد به كي سي سي ايميل بزنيم؟ براي اطلاع از ساعت مصاحبه چه راه حل هايي هست.
خيلي خيلي مرسي كه جواب مي دين.

شماره کیس: 2010AS00011900
ت. دریافت نامه قبولی:JUNE
ت. ارسال فرمهای اول: JUNE
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2010
ت. دریافت نامه دوم:
ت. مصاحبه:
ت. تاريخ دريافت ويزا:
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان مهربان
با تشكر
تشکر کنندگان:
بچه ها به همتون از ته دلم تبریک میگم که کانت شدین
امید وارم همه به ارزوهای قلبیتون برسین
اما حق میدم خیلیها نگران باشن اما بخدا اونا برنامه ریزی دارن برای کاراشون امکان نداره خودشون شماره بدن بعدشم اعلام نکنن
(2010-01-09 ساعت 11:14)امير نوشته:  با سلام به همه دوستان مهربان
با تشكر

امیر جان این دوستانی که الان شمارشون اعلام شده از اسفند تا اوایل فروردین میرن
شماهم اگه شمارتون برای ماه بعد اعلام بشه برای فروردین یا اوایل اردیبهشت میرین
موفق باشیدWink
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: امير ، laili ، R.F
سلام بچه ها
من هم کارنت شدم بالاخره.استرس دارم.
کی باید به KCC نامه بزنم که روزش و بهمون اعلام کنن؟
تشکر کنندگان: N.D
(2010-01-09 ساعت 12:22)farnaz1668 نوشته:  سلام بچه ها

فرناز عزيز سلام

خود من هم استرس دارم و كاملا طبيعيه. همه اين حس رو داشتن ولي يواش يواش استرس بر طرف مي شه. والله بر اساس اطلاعاتي كه من از مهاجرسرا گرفتم دو هفته اي بايد صبر كنيم كه اگر نامه دوم نرسيد ايميل مي زنيم به كي سي سي.
دوستان اگه مي شه پاسخ تازه كارنت شده ها رو بدين كه كمي از استرس و گيجي بيان بيرون
خيلي خيلي مرسي
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 12:30)esmail نوشته:  

فرناز عزيز سلام

خود من هم استرس دارم و كاملا طبيعيه. همه اين حس رو داشتن ولي يواش يواش استرس بر طرف مي شه. والله بر اساس اطلاعاتي كه من از مهاجرسرا گرفتم دو هفته اي بايد صبر كنيم كه اگر نامه دوم نرسيد ايميل مي زنيم به كي سي سي.
دوستان اگه مي شه پاسخ تازه كارنت شده ها رو بدين كه كمي از استرس و گيجي بيان بيرون
خيلي خيلي مرسي

esmail'جان
شما درست میگین اما برای گرفتن تاریخ مصاحبه باید 1 ایمیل به نظر من روز 3شنبه به kccبزنین و اونا بهتون جواب میدن که 7 تا 10 روز کاری دیگه بهتون جواب میدن
و مجدداٌ شما باید هفته بعدش اواخرش دوباره ایمیل بزنین و مجدداٌ درخواست تاریخ مصاحبتون رو کنین که دیگه اون موقعه اگه درست حدس بزنم دیگه میگن مصاحبتون کیهSmile
خیلی خیلی بهتون تبریک میگم سوالی داشتین اگه کمکی از من بر میومد بگین دریغ نمیکنم
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: ساسان ، esmail
(2010-01-09 ساعت 12:43)sh-b نوشته:  
(2010-01-09 ساعت 12:30)esmail نوشته:  

فرناز عزيز سلام

خيلي خيلي مرسي

esmail'جان
شما درست میگین اما برای گرفتن تاریخ مصاحبه باید 1 ایمیل به نظر من روز 3شنبه به kccبزنین و اونا بهتون جواب میدن که 7 تا 10 روز کاری دیگه بهتون جواب میدن
و مجدداٌ شما باید هفته بعدش اواخرش دوباره ایمیل بزنین و مجدداٌ درخواست تاریخ مصاحبتون رو کنین که دیگه اون موقعه اگه درست حدس بزنم دیگه میگن مصاحبتون کیهSmile
خیلی خیلی بهتون تبریک میگم سوالی داشتین اگه کمکی از من بر میومد بگین در دریغ نمیکنم اگه کمکی از دستم بر بیاد

ممنونم دوست عزيز. خيلي لطف كردي. فقط يه سوال. تو متن نامه بايد تاريخ مصاحبه رو بخوام ازشون يا نامه دوم رو هم بخوام. يعني مثلن بگم تاريخ مصاحبه رو اعلام كنن و بگن نامه دوم مون كي ارسال مي شه؟
تشکر کنندگان: ساسان
جالب ترین و با نمک ترین وخنده دار ترین موضوعاتی که برندگان 2010 کشف کردن
1- بکار بردن واژه کارتن بجای کارنت
2-بکار بردن اسم دکتر اونگان بصورت دکتر اورانگوتانBig Grin

من هر وقت به این دو تا اصطلاح می رسم همه چی از یادم میره و کلی میخندم.Big Grin
فکر کنم از ما برندگان2010 به دوستان 2011 ارث برسهBig Grin
Big Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، mary joon ، Hamid55 ، Ali Sepehr ، hamed_gh
بچه ها زياد نگران نباشيد. تا الان 67469 نفر كارنت شدن. اگه واقعا تعداد كل 100000 نفر باشه، 67 درصد از كل كارنت شدن و 33 درصد باقي مونده. با توجه به اينكه تا الان از اروپا 24700 نفر و از آفريقا 29600 نفر كارنت شدن، احتمالا سهميه اين قاره ها رو به پايانه (البته اين حرف من قطعي نيست). معمولا از آفريقا در نهايت 40000 و از اروپا در نهايت 30000 نفر كارنت ميشن. پس به احتمال زياد بيشتر سهميه هاي باقي مونده متعلق به آسياست.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: sh-b ، Hamid55 ، Ali Sepehr ، shr.jafari ، hamed_gh
خدمت دوستان منتظر،
یک فاکتوری که در روند "کارتن" شدن تاثیر داره برندگان بنگلادشی هستن که قبلا در این تاپیک پیام بهش اشاره کرده بود.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...88#pid5388
من یه خورده بیشتر توضیح میدم دوستان هم اگه نظری دارن دریغ نکنن.
اگه اعداد مربوط به ۳ سال پیش را ببینیم(من تااین حد حوصله داشتم) بنگلادش حدود ۴۰ تا ۴۳ درصد کل برندگان را داشته یعنی سال ۲۰۰۸ از کل ۱۳۸۴۲ برنده ۵۹۸۳ نفر (۴۰%) از بنگلادش بودن و به همین ترتیب ۲۰۰۹ از ۱۴۰۰۲ نفر ۶۰۲۳ یعنی (۴۳%)و سال ۲۰۱۰ از ۱۵۰۰۱ نفر ۶۰۰۱ یعنی (۴۳%)از بنگلادش بودن.
اگر فرض کنیم که شماره کیس برندگان هر کشور آسیایی به طور یکنواخت بین کل برندگان ۳۰ هزار و چند شماره توزیع شده باشن یعنی از کل ۱۲۰۰۰ شماره که تا مارچ کارتن شدن ۴۸۰۰ نفر از بنگال بودن. از یک تا دو ماه دیگه که این ها به مرز ۶۰۰۰ نزدیک میشن و در نتیجه کی سی سی محدودشون میکنه یعنی خود به خود ۴۰% به تعداد کارتنیها در مابقی کشور های آسیا اضافه میشه. اگر روند اعلام شماره ها در چند سال گذشته را ببینیم به محض اینکه Except Bangeladesh در کنار شماره آسیا ظاهر میشه بعد از اون اعداد به شدت افزایش پیدا میکنه. که یک دلیلش همون کم شدن ۴۰% از بنگال و دلیل دیگه هم میتونه مربوط به ظرفیت سفارت امریکا در بنگلادش باشه، مثلا همین سری که ۱۴۵۰ نفر کارتن شدن حدود ۶۰۰ نفر سهم بنگال هست یعنی سفارت مربوطه باید در ماه مارچ روزی۱۰ تا ۲۰ (بسته به تعدادی که به هر دلیلی از ادامه روند انصراف میدن) کیس لاتری مصاحبه کنن. اگر ۵۰۰۰ نفر کارتن شده بودن یعنی روزی ۳۰ تا ۶۰ کیس بنگالی که برای هر سفارتی تعداد زیادی میتونه باشه... پس این هم میتونه یکی از عوامل کند کننده باشه که با اضافه شدن اون جمله Except Bangeladesh از بین میره و انشاءالله کی سی سی ۵۰۰۰ تا به بالا اعلام میکنه.
امیدوارم که این تحلیل من برای کارتن خواب های عزیز امیدوار کننده باشه.Wink
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Ali Sepehr ، ساسان ، ساشا ، shadi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان