کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
تو رو خدا یکی بگه من چطور میتنم پیگیری کنم که کیس نامبرم کارنت شده یا نه
تشکر کنندگان:
(2010-01-10 ساعت 18:07)کوروش1975 نوشته:  تو رو خدا یکی بگه من چطور میتنم پیگیری کنم که کیس نامبرم کارنت شده یا نه

شما شماره کیس نامبرتون رو مثل همینی که من تو امضام نوشتم بنویسین بهتون میگیم
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: R.F
فایل پیوست از وزارت امور خارجه امریکاست این هم لینکش:

http://www.state.gov/documents/organization/87840.pdf

چند تا نکته تو این سند هست که به روشن شدن روند شماره گذاری کیس نامبر کمک میکنه.

۱. اینکه تعداد افرادی که نامه اول را دریافت میکنن شامل بستگان هم میباشد.
Kentucky Consular Center (KCC) registers approximately 90,000
applicants (both principals and dependents) each year.
یعنی اینکه اون ۱۰۲،۸۰۰نفر که امسال مرحله اول نامه براشون فرستاده شده که ۱۵۰۰۱ نفر از آسیا و ۲۷۷۳ نفر ش از ایران بودن شامل برنده اصلی و بستگان میباشد. پس نظر ساسان که گفت از ۲۷۷۳ نفر ایران حدودا ۹۰۰ نفر کیس نامبر دارن تایید میشه.

۲. قسمتی از صفحه دوم که اینجا کپی کردم نوشته: همه تقاضا نامه های ثبت شده در شش منطقه جغرا فیای جداگانه ذخیره میشن (آسیا، اروپا، افر یقا، اقیانوسیه ، امریکا ی شمالی و آمریکای جنوبی )... در داخل هر منطقه ای اولین تقاضانامه ای که بطور رندم انتخاب میشه بعنوان اولین کیس ثبت میشه و دومین تقاضانامه انتخاب شده بعنوان دومین کیس ثبت میشه و غیره.

All entries received within the stipulated time period are sorted into six
geographic regions, and each entry is assigned an individual number. A
computer program especially created for the DV program randomly
selects cases from among the entries received for each of the geographic
regions. Within each region, the first entry randomly selected will be the
first case registered, the second entry selected, the second registration,
etc.
The selected entries for each region will have a rank order number
consisting of two letters followed by eight digits, i.e., AF00000925. The
letter codes are:

پس شماره کیس های هر منطقه ای هم بطور مستقل از هر منطقه دیگر و از ۱ الی آخر شماره گذاری میشه.

حالا سوالی که پیش میاد اینه که آسیا که ۱۵۰۰۱ برنده با در نظر گرفتن بستگان دارد پس بالاترین شماره کیس هم باید حد اکثر ۱۵۰۰۱ باشد در صورتی که در همین سایت خودمون ۴۸ نفر از ۱۳۱ نفر شماره کیس بالای ۱۵۰۰۰ دارن. من در این مورد جایی نتونستم جوابی پیدا کنم ولی حدسی که میزنم و از اینجا به بعد نظر شخصی من هست، اینه که برای کی سی سی مقدور نیست که ۱۳ میلیون تقاضا نامه را یک به یک چک کند که از هیچ نظری مشکل نداشته باشه (بخشی از این چک توسط کامپیوتر انجام میشه ولی چک کامل شا ید از این طریق ممکن نباشه ) و چک کردن تکمیلی ثبت نام اولیه در حین قر عه انجام میشه. به این صورت که مثلا: اولین کیسی که انتخاب میشه بهش شماره as00000001 و اگر از هر نظر تایید شد میره جزو لیستی که باید بره مرحله دوم....نفر بعدی که انتخاب میشه شماره کیسش میشه as00000002 اگر به هر دلیلی(عکس، تکراری بودن ، آدرس پستی نامفهوم ...) تایید نشد کیسش باطل میشه و نفر بدی میشه کیس as00000003, و این سیکل ادامه پیدا میکنه تا ۱۵۰۰۱ کیس قابل قبول انتخاب بشن که در نهایت ممکن تا ۳۴۰۰۰ کیس هم توسط کامپیوتر انتخاب بشن که ۱۵۰۰۱ کیس قابل قبول باشن

فایل‌های پیوست
.pdf   87840.pdf (اندازه 86.65 KB / تعداد دانلود: 377)
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: mohsen324 ، Ashkan78 ، seravin ، ساسان ، Ali Sepehr ، sh-b ، Hashem
سلام

ممنونم از پست جالبت... اين جور پست ها خيلي مستند تر و به درد بخور تر هستن تا پستهايي كه بي هيچ مدركي مي گن فكر مي كن... حدس مي زنم ... و.

(2010-01-10 ساعت 18:34)Hamid55 نوشته:  ۱. اینکه تعداد افرادی که نامه اول را دریافت میکنن شامل بستگان هم میباشد.
Kentucky Consular Center (KCC) registers approximately 90,000
applicants (both principals and dependents) each year.
یعنی اینکه اون ۱۰۲،۸۰۰نفر که امسال مرحله اول نامه براشون فرستاده شده که ۱۵۰۰۱ نفر از آسیا و ۲۷۷۳ نفر ش از ایران بودن شامل برنده اصلی و بستگان میباشد. پس نظر ساسان که گفت از ۲۷۷۳ نفر ایران حدودا ۹۰۰ نفر کیس نامبر دارن تایید میشه.

اينو باهات موافقم. مدركي هم كه ضميمه كردي حرفت رو كاملا تاييد مي كنه. من كه خيلي خوشحالم از اين بابت. خيالم كمي راحت شد. فقط يه كم ممكنه اين عدد سر دوستاني كه موقع ثبت نام اينترنتي مجردن و بعد متاهل مي شن، يا متاهل هايي كه بعد از ثبت نام انيترنتي خدا بهشون يه ني ني مي ده، فرق مي كنه. هرچند تعداد اين افراد قابل توجه نيست.

(2010-01-10 ساعت 18:34)Hamid55 نوشته:  حالا سوالی که پیش میاد اینه که آسیا که ۱۵۰۰۱ برنده با در نظر گرفتن بستگان دارد پس بالاترین شماره کیس هم باید حد اکثر ۱۵۰۰۱ باشد در صورتی که در همین سایت خودمون ۴۸ نفر از ۱۳۱ نفر شماره کیس بالای ۱۵۰۰۰ دارن. من در این مورد جایی نتونستم جوابی پیدا کنم ولی حدسی که میزنم و از اینجا به بعد نظر شخصی من هست، اینه که برای کی سی سی مقدور نیست که ۱۳ میلیون تقاضا نامه را یک به یک چک کند که از هیچ نظری مشکل نداشته باشه (بخشی از این چک توسط کامپیوتر انجام میشه ولی چک کامل شا ید از این طریق ممکن نباشه ) و چک کردن تکمیلی ثبت نام اولیه در حین قر عه انجام میشه. به این صورت که مثلا: اولین کیسی که انتخاب میشه بهش شماره as00000001 و اگر از هر نظر تایید شد میره جزو لیستی که باید بره مرحله دوم....نفر بعدی که انتخاب میشه شماره کیسش میشه as00000002 اگر به هر دلیلی(عکس، تکراری بودن ، آدرس پستی نامفهوم ...) تایید نشد کیسش باطل میشه و نفر بدی میشه کیس as00000003, و این سیکل ادامه پیدا میکنه تا ۱۵۰۰۱ کیس قابل قبول انتخاب بشن که در نهایت ممکن تا ۳۴۰۰۰ کیس هم توسط کامپیوتر انتخاب بشن که ۱۵۰۰۱ کیس قابل قبول باشن

جدس جالبيه اما يه كم عجيب نيست كه اين همه درخواست غير قابل قبول وجود داشته باشه؟ يعني به نظرت نصف بيشتر درخواست ها غير قابل قبولن؟ من فكر مي كنم K.C.C شماره Case ها رو به ترتيب نمي ده و به طور كاملا تصادفي بعضي شماره ها رو اصلا به هيچ كس اختصاص نمي ده.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: seravin ، ساسان ، Ali Sepehr ، Hamid55 ، hamed_gh
شاید هم یه سری از شماره را عمدا به کیسی اختصاص نمیدن که سبب اشکال نشه مثل اعداد رند یا شماره های که خیلی شبیه هستن مثلا:
as00000003
as00000033
as00000333
as00003333
as00033333
as00033330
as00033300
as00033000
as00030000
احتمال داره بعد از شماره اولی شماره های دیگه در نظر گرفته نشن....حا لا من یه سوال ریاضی میپرسم. دوستانی که ریاضی شون خوبه جواب بدن:
حسن آقا در پرتقال فروشی سر خیابون کی سی سی کار میکند و مسول کی سی سی سفارش ۱۵۰۰۱ پرتقال داده ولی گفته پرتغال ها همه باید شماره گذاری شده باشن از ۱ الی آخر و در هیچکدوم از این شماره ها نباید عددی بیش از ۴ بار تکرار شده باشد..به نظر شما بیشترین شماره ای که به آخرین پرتقال میرسه چند است؟
مسله بالا را یکبار دیگه حل کنید با در نظر گرفتن این که هیچ عددی بیش از ۳ بار تکرار نشده باشد. Big Grin
تشکر کنندگان: ساسان ، farzad24 ، ccpj
(2010-01-10 ساعت 10:28)Ashkan78 نوشته:  ساسان جان...

خدا از دهنت بشنوه. من توي يه فروم معروف انگليسي هم عضوم كه وقتي به انگليسي راجع به لاتاري Search مي كني، جزو ده تا نتيجه اول اسمش مياد. اونجا آفريقايي زياد هست. تا حالا Case Number بالاي 40 هزار نديدم. اما اين كه شما مي گي هست، حتما بوده كه مي گي.

(2010-01-10 ساعت 03:07)ساسان نوشته:  دوستان عزیز

من تو لیست زمان مصاحبه برای برندگان 2009 واسه قاره آفریقا شماره 69500 رو خودم با چشمام دیدم تقریبا" توی مرداد ماه امسال بود که هم تو لیست ابوظبی یه همچین عددی رو دیدم و تو لیست سفارت ترکیه تا 37000 رو هم دیدم واسه آسیا و تو لیست آنکارا 67000 رو هم دیدم واسه آفریقا. شاهد زنده34000 هم از ایران داریم.
من خودم در یک فروم انگلیسی کیس نامبر 59000 و 63000 و 81000 که هر سه تا از آفریقا بود، دیدم.
شماره کیس: 2010AS00020xxx
تاریخ نامه قبولی: Jul 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:July 2010Big Grin
تاریخ مصاحبه: July 2010
تاریخ دریافت ویزا: فرداش!Big Grin
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، drkamrani1 ، ساسان
افریقا امسال ۵۴۰۰۰ برنده داشته...به هردلیلی که ۱۵،۰۰۰ نفر آسیا تا بالای ۳۰،۰۰۰ کیس نامبر دارن آفریقا هم میتونه تا +۸۰،۰۰۰۰ کیس نامبر داشته باشه. ولی مطمئنا کیس نامبر های هر منطقه بطور مستقل شماره گذاری شدن.
تشکر کنندگان: ساسان ، SamiraN
(2010-01-09 ساعت 03:05)R.F نوشته:  اواااااااااااااا! :O اعلام کردن؟! Sad
مرسی ساسان جان! اما حیف که زیاد خوش خبر نبودی!!
از 2009 هم کمتر گفتن که. چرا واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
این kcc خیلی نا مرده ها!
حالا ازت کم میشد یه ذره بیشتر اعلام می کردی؟ می خواستی همین شبه امتحانی حالمونو بگیری؟ تو که آخرش شماره هممونو میگی پس چرا با قطره چکون میگی که حرصمون بدی؟! تو چرا اصلا اهل سورپرایز کردن نیستی آخه؟؟می خوام بدونم انگیزت چی بود واقعا؟؟ تو آخه....!!!( مخاطب جناب kcc!! )Tongue

اوااااااااااااااااااااااااااااا,چرااا آخه! ( دوباره یادم اومد ) Big Grin
چی بگم ,ایشالا تا ماهه دیگه!!

Big Grin
الهی,چقدر تو ذوقم خورده بوده!! بعد از اون شبم درگیر امتحانا بودم نیمدم! ویرایش می خواد!! چقدر غر زده بودم پشت سر هم!!!!!TongueBig Grin

خوب با توجه به تحلیل ها و مواردی که دوستان اشاره کردن ما همچنان به صورت شاااااد و مثبت برای kcc انرژی میفرستیم که جذب آسیا بشه و شماره های بیشتری رو اعلام کنه!!Wink
نمودار سال پیش هم همچنان این امید رو میده که کم کم kcc سرعت بده به کارش.

به امید تعداد بالا در ماه بعدSmile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ashkan78 ، mary joon ، kavoshgarnet ، fairwall ، SamiraN ، ساسان ، N.D ، nader ، hamed_gh
دوستان عریر ! اینایی که این ماه کارنت شدن دقیقا از چه تاریخ تا چه تاریخی میرن مصاحبه ؟
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
تشکر کنندگان:
سلام به همه کارتن خوابهای عزیزBig Grin

همگی انگاری دنبال این هستیمBig Grin

اگه اشتباه نکنم پدر سوخته این شکلیهBig Grin
در ضمن تو این تصویر نوشته که کجا هاش رو باید چک بکنید تا یه وقت اشتباهی پیش نیاد.انکار اونطوری که دوستان گفتن تو بعضی مواقع اشتباهات تایپی رو ویزا دیده شده.

الهی قربونش بشمBig Grin

لامذهب چقدر با نمکهBig Grin

از همین پایین دانلود کنید وتماشا بکنید ویه عالمه لذت ببرید و باز هم منتظر اعلام بولتن بعدی باشیدBig Grin

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Ali Sepehr ، R.F ، drkamrani1 ، hamed_gh ، ساشا ، farzad24
با سلام
دوستان از كارنت هاي اين دوره (10550تا12000) كسي هست كه تاريخ مصاحبه برايش تعيين شده باشد . اگه هست لطفا راهنمايي كنه چطوري ميشه گرفت.
با تشكر
تشکر کنندگان:
سلام،

من اميد هستم و به تازگي با اين سايت آشنا شدم، من هم در DV2010 برنده شدم (خدا رو شکر) اما متأسفانه به تازگي از اين مسأله خبردار شدم. شماره *** AS00018 را از KCC گرفتم، طبق بولتن cutt-off هنوز تا 12000 اعلام شده، آيا براي ارسال مدارک دير شده؟ يا از شانس مساوي با کسي که شماره اي در حدود 18000 دارد و چند ماه قبل فرمها را فرستاده برخوردارم؟
لطفأ راهنمايي بفرماييد.

با تشکر
اميد
تشکر کنندگان:
(2010-01-13 ساعت 16:55)dimo نوشته:  سلام،

من اميد هستم و به تازگي با اين سايت آشنا شدم، من هم در DV2010 برنده شدم (خدا رو شکر) اما متأسفانه به تازگي از اين مسأله خبردار شدم. شماره *** AS00018 را از KCC گرفتم، طبق بولتن cutt-off هنوز تا 12000 اعلام شده، آيا براي ارسال مدارک دير شده؟ يا از شانس مساوي با کسي که شماره اي در حدود 18000 دارد و چند ماه قبل فرمها را فرستاده برخوردارم؟
لطفأ راهنمايي بفرماييد.

با تشکر
اميد

خیر هنوز دیر نشده. شما هر چه سریعتر مدارکتون رو برای KCC بفرستید تا در نوبت مصاحبه قرار بگیرید ، تاکید می کنم هرچه سریعتر.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
من جاي بحث كردن چند روزي رفتم سراغ مطالعه و تحقيق!!!!

به اين نتيجه رسيدم كه در اين رابطه من اشتباه مي كنم و سميرا و ساسان درست مي گن. Case Numberهاي بالا هم موجود هستند. اگه به ويزا بولتن جولاي 2009 (اون موقع ها كه ما هنوز گرم برنده شدنمون بوديم و دنبال ويزا بولتن نبوديم!!!)رجوع كنيم، مي بينيم كه شماره Case به بزرگي 64300 از آفريقا Current شده.

(2010-01-11 ساعت 07:14)SamiraN نوشته:  
(2010-01-10 ساعت 10:28)Ashkan78 نوشته:  ساسان جان...

خدا از دهنت بشنوه. من توي يه فروم معروف انگليسي هم عضوم كه وقتي به انگليسي راجع به لاتاري Search مي كني، جزو ده تا نتيجه اول اسمش مياد. اونجا آفريقايي زياد هست. تا حالا Case Number بالاي 40 هزار نديدم. اما اين كه شما مي گي هست، حتما بوده كه مي گي.

(2010-01-10 ساعت 03:07)ساسان نوشته:  دوستان عزیز

من تو لیست زمان مصاحبه برای برندگان 2009 واسه قاره آفریقا شماره 69500 رو خودم با چشمام دیدم تقریبا" توی مرداد ماه امسال بود که هم تو لیست ابوظبی یه همچین عددی رو دیدم و تو لیست سفارت ترکیه تا 37000 رو هم دیدم واسه آسیا و تو لیست آنکارا 67000 رو هم دیدم واسه آفریقا. شاهد زنده34000 هم از ایران داریم.
من خودم در یک فروم انگلیسی کیس نامبر 59000 و 63000 و 81000 که هر سه تا از آفریقا بود، دیدم.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، sh-b ، merdax ، ساسان
یک نکته ای در مورد اون برندگان آفریقایی با شماره ها بالا وجود داره و اون اینه که معمولا خیلی هاشون به مصاحبه هم نمیرن، چون مثلا نیجریه و مصر اگه اشتباه نکنم پارسال حدود 8000 نفر برنده داشتن که خب در حالت خوشبینانه از بین 4000 نفر اول 3500 نفر ویزا می گیرن و کلا پروسس برای اون کشور بسته میشه و اینجوری 4000 نفر بی ویزا می مونن، در آسیا معمولا بنگلادش هم همچین حالتی داره ولی برای ایران تا به حال این مساله پیش نیومده یعنی امسال هم همه برای مصاحبه میرن اینو با اطمینان کامل میگم به شماره های افریقا هم با توجه به حالت مذکور توجهی نکنید.
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
تشکر کنندگان: mary joon ، Ashkan78 ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان