کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
درسته کم اعلام کردن ولی همه ما باید امیدوار باشیم به کارنت شدن و ویزا گرفتن دوستانSmile بیایید همگی مثبت فکر کنیمSmile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: sh-b ، maryam5 ، neli-basi ، Hashem
محسن جان انگار خدا به حرفت گوش کرده خلاصه کم کم دارن کارنت می کنند که تو به همه کارهات برسی و با دست پر بری سفارت اما دوستانی که نگرانند باید بگم نگران نباشید چون این روند یکهو اوج می گیره
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: mohsen324 ، neli-basi ، shr.jafari ، Hashem
به اونايي كه كارنت شدن تبريك ميگم. با اين وضعيت تو ماه بعدي هم من نيستم.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: neli-basi
(2010-02-06 ساعت 00:04)maryam5 نوشته:  محسن جان انگار خدا به حرفت گوش کرده خلاصه کم کم دارن کارنت می کنند که تو به همه کارهات برسی و با دست پر بری سفارت اما دوستانی که نگرانند باید بگم نگران نباشید چون این روند یکهو اوج می گیره

آره مریم خانم خداییش برعکس همه من دوست ندارم فعلا کارنت بشم! آخه هنوز کارت پایان خدمتم هم دستم نرسیده......Sad
تشکر کنندگان:
آمار این ماه
[عکس: attachment.php?aid=858]

[عکس: attachment.php?aid=860]

اما اگر بخواد با همین روند(فرمولی که از این نحوه کارنت کردن برمیاد) کارنت کنند تا اینجا که نوک این فلش نشون میده بیشتر کارنت نمی‌شن! به کیس‌نامبر بالایی ها تسلیت می‌گم. از جمله خودم. چون شاید کارنت که هیچی کارتن هم نشیم!!!!
TongueTongueTongueTongueTongue

شوخی می کنم دوستان.... تو تاریخ 15 ساله لاتاری سابقه نداشته کسی کارنت نشه. خیال همه راحت. ۱۰۰٪ همه کارنت می‌شیم. Smile

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان: R.F ، sh-b ، fairwall ، sam_hash ، farzad101 ، laili ، shr.jafari ، Hashem ، ساسان
من الان فکم سر جاش نیست.
الان که خوندم پستارو باورم نشد چون زودتر از تاریخش اعلام کردن!دیدم تو سایتش و... Sad
یعنی چی واقعااااااا؟ :O
اینا چرا اینجوری می کنن آخه؟
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: shr.jafari
چطورشد که اینطوری شد-فکرکنم همه سرکاریم-4000از 2009کمتریم-اه.....................
see this
If there are sufficient numbers in a particular category to satisfy all reported documentarily
qualified demand, the category is considered "Current". For example: If the monthly allocation
target is 3,000 and we only have demand for 1,000 applicants the category can be "Current”.

http://www.travel.state.gov
/pdf/Immigrant%20Visa%20Control%20System_operation%20of.pdf
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان:
نــــــــه :-@. خدايا چرا من!؟ مي‌کشمشون. ولم کنين..... آهاي KCCها، آخه مگه مريضين با اعصاب بچه‌هاي مردم بازي مي‌کنين؟ حالا که اين کار رو کردين، منم گفتم که، نميـــام.
ديگه چرا مياين منت‌کشي؟ چرا وقتي مي‌گم ديگه نميام، هي تلفن پشتِ تلفن، که ببخشيد، اشتباه شده؟
خب باشه. مي‌بخشمتون. Ok,I got it
]
بچه‌ها حل شد، ولشون کنين. بهم گفتن ماه ديگه شما اولين نفرين. خب ديگه بريم.

(2010-01-27 ساعت 13:13)indmehdi نوشته:  پيش به سوي کارتن شدن!
من ميگم اين ماه تا 14550 کارنت ميشن.
من حدود 13700 هستم. خدائيش اگه اين بارم کي سي سي بي معرفتي کنه، شاکي ميشم از دستش.
اصلاً دپسرده ميشم و ميزنگم بهشونو ميگم نميام!

نه دروغ گفتم، ميام ميام. Big Grin
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Hashem
يه اتفاقي كه خيلي از آسيايي ها منتظرش بودند هنوز نيافتاده ... بنگلادش 7 درصدش پرنشده. چرا امسال اينقدر دير اين اتفاق افتاد؟؟

اما وقتي كه 7 درصد بنگلادشي ها پر بشه و در ستون آخر عبارت مبارك Except Bangladesh رو ببينيم، اون وقت سرعت Current شدن آسيا بالا مي ره.

خوشحالي من اين بود كه شيب خط نمودار روند Current شدن آسيايي ها در 2 سه ماه گذشته داشت زياد مي شد (يعني كم كم روند Current شدنشون داشت سريع مي شد). اما اين ماه اين شيب حتي يه ذره از ماه قبل كمتره (چون اين ماه 50 نفر كمتر از ماه پيش كارنت شدند).

البته اگه بخوايم مثبت نگاه كنيم، يه اتفاقي كه افتاده كم شدن تعداد كارنت هاي آفريقا و اروپا هستش و شايد اين مساله در ماه هاي آينده خبر خوبي براي آسيا باشه.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: afsan2010 ، R.F
با عرض تبريك به دوستاني كه كارنت شدن و اينكه تمامي دوستان مطمئن باشن كه تا شماره آخر هم كارنت ميشن و ويزا هم مي گيرند. با اين امتياز كه وقت بيشتر براي ياد گيري زبان و انجام كارهاي نيمه تمامشون دارن ، اميدوار باشيد و با صبوري و برنامه ريزي دنبال تمام كار هاتون باشيد و چشم بهم بزنيد شمارتون در مياد . . .
با آرزوي موفقيت همه مون
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، afsan2010 ، pouya.pouya ، R.F ، farshidkhalafi ، Hashem
بچه ها میشه بگین کجا اعلام کردن؟
من که میرم تو سایت هنوز اعلام نکردن Sad
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان:
سلام

مي خواي چي روببيني اخه؟؟ اينم اعلام كردنه؟

شوخي كردم. اينجا

اعلام كردن. احتمالا تو صفحه اصلي Visa Bulletin رو از روي Cache باز مي كني. واسه حل شدن مشكل روي همون صفحه Ctrl+F5 بزن.

(2010-02-06 ساعت 11:13)m.amjadi نوشته:  بچه ها میشه بگین کجا اعلام کردن؟
من که میرم تو سایت هنوز اعلام نکردن Sad
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
دوست عزيز سلام
ممنون از زحمتي كه كشيديد و اين نمودارها را تهيه گرديد. يك سوال. شما فرموديد كه در سالهاي قبل افراد به هر شماره شماره فايل بالائي (Case Number) همه كارنت شده اند. حال سوال اين است كه آيا تعداد كل Case Numbers سال هاي گذشته ( علي الخصوص سال 2009 و به قبل ) براي هر منطقه مگر معمول است كه بدانيم همه آن تعداد تماما كارنت شده اند؟ آيا اطلاعاتي هست كه بدانيم سال ها قبل "تعداد كل افراد" در هر منطقه چقدر بوده تا بفهميم آيا همه كارنت شده اند يا خير؟ و يا اينكه KCC اعلام كرده باشه كه همه كارنت شده اند ؟
با تشكر

(2010-02-06 ساعت 02:03)msnazi نوشته:  
آمار این ماه

اما اگر بخواد با همین روند(فرمولی که از این نحوه کارنت کردن برمیاد) کارنت کنند تا اینجا که نوک این فلش نشون میده بیشتر کارنت نمی‌شن! به کیس‌نامبر بالایی ها تسلیت می‌گم. از جمله خودم. چون شاید کارنت که هیچی کارتن هم نشیم!!!!

شوخی می کنم دوستان.... تو تاریخ 15 ساله لاتاری سابقه نداشته کسی کارنت نشه. خیال همه راحت. ۱۰۰٪ همه کارنت می‌شیم. Smile
تشکر کنندگان:
من دقیقا متوجه سوال شما نشدم. اما طبق مطالعه‌ای که من تو این فروم و فروم Immigration Portal داشتم هیچ پرونده‌ای نبوده که کارنت نشه. حالا نمی‌دونم تا حالا چنین استثنایی بوده که کسی کارنت نشه؟ اما من تا حالا ندیدم.
(2010-02-06 ساعت 12:51)sami123 نوشته:  دوست عزيز سلام
ممنون از زحمتي كه كشيديد و اين نمودارها را تهيه گرديد. يك سوال. شما فرموديد كه در سالهاي قبل افراد به هر شماره شماره فايل بالائي (Case Number) همه كارنت شده اند. حال سوال اين است كه آيا تعداد كل Case Numbers سال هاي گذشته ( علي الخصوص سال 2009 و به قبل ) براي هر منطقه مگر معمول است كه بدانيم همه آن تعداد تماما كارنت شده اند؟ آيا اطلاعاتي هست كه بدانيم سال ها قبل "تعداد كل افراد" در هر منطقه چقدر بوده تا بفهميم آيا همه كارنت شده اند يا خير؟ و يا اينكه KCC اعلام كرده باشه كه همه كارنت شده اند ؟
با تشكر

(2010-02-06 ساعت 02:03)msnazi نوشته:  
آمار این ماه

تشکر کنندگان: sh-b ، R.F
sami123 به جاي "معمول" بنويس "معلوم" تا جمله مفهوم بشه.
در جواب سوالت هم بگم که بله. هرسال مشخصه که از هرکشور چند نفر برنده شدن. امسال(2010) 2773 نفر از ايران برنده شدن.
سال‌هاي پيش هم مشخصه که من تعداد دقيق اونارو نمي‌دونم.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: Ashkan78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان