کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
با سلام خدمت دوستان عزیز
بچه ها من شماره 23 هزار هست چه کار کنم اینجوری که پیش می ره فکر می کنین کی نوبت من بشه اعصابم خورد شده خیلی دیر دیر جلو می ره فکر نکنم نوبت ما هم بشه پارسال خیلی زود کارنت کردن اما امسال بخاطر مسائل سیاسی هست که اینقدر دیر کارنت می کنن
تشکر کنندگان:
(2010-02-06 ساعت 15:47)morteza_2010 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
بچه ها من شماره 23 هزار هست چه کار کنم اینجوری که پیش می ره فکر می کنین کی نوبت من بشه اعصابم خورد شده خیلی دیر دیر جلو می ره فکر نکنم نوبت ما هم بشه پارسال خیلی زود کارنت کردن اما امسال بخاطر مسائل سیاسی هست که اینقدر دیر کارنت می کنن
سلام دوست عزيز
ما كه شماره مون نصف شما بوده و كارنت شديم دغدغه هاي ديگه اي داريم و هر مرحله اي كه مي گذره دغدغه جديدتر مي شه. لطفن صبور باشين و خودتون رو يه طوري مشغول كنين و ايمان داشته باشين كه حتمن همه كارنت خواهند شد حتي 35000. اين خوان رستم اعصاب پولادين مي خواد پس خودتون رو تقويت كنين.
به اميد كارنت شدن همه دوستان
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sh-b ، indmehdi ، ساشا ، morteza_2010 ، farzad24 ، m.memari ، R.F ، Hashem
مرسی از دلگرمیت اما که دارم کافی نتم را 10 روزه دیگر واگذار می کنم اگر نشه بدبخت می شم
تشکر کنندگان:
(2010-02-06 ساعت 17:45)morteza_2010 نوشته:  مرسی از دلگرمیت اما که دارم کافی نتم را 10 روزه دیگر واگذار می کنم اگر نشه بدبخت می شم
مرتضاي عزيز
بدبخت يعني چي پسر!! توي ميليون ها نفر بخت بهت رو كرده پس تو هم بهش لبخند بزن. اينقدر نزن تو سرش كه پا پس بكشه. فكر مي كني بقيه چه شرايطي دارن؟ فكر مي كني همينطوري نشستن خندان كارنت شدن، خندان تور گرفتن و خندان مي رن مصاحبه و خندان كيليرنس مي خورن و كيلير مي شن و ....
همه ما با مشكلاتي روبرو هستيم. هر چي مي توني مثبت فكر كن.
همه مهاجرسرايي ها بايد مثبت فكر كنن و بدونن كه دستهاي نامرئي(حالا خدا يا طبيعت يا هر چي) اونها رو انتخاب كرده و بايد راه رو تا آخر برن.
مثبت فكر كنين و اميد داشته باشين. بعضي وقت ها حال من از همه مهاجرسرايي ها بدتره ولي با بچه هاي همين سايت صحبت مي كنم و آروم مي شم.
آرامش همه ما يه راه بيشتر نداره: مثبت فكر كنين.
(2010-02-06 ساعت 18:10)esmail نوشته:  
(2010-02-06 ساعت 17:45)morteza_2010 نوشته:  مرسی از دلگرمیت اما که دارم کافی نتم را 10 روزه دیگر واگذار می کنم اگر نشه بدبخت می شم
مرتضاي عزيز
بدبخت يعني چي پسر!! توي ميليون ها نفر بخت بهت رو كرده پس تو هم بهش لبخند بزن. اينقدر نزن تو سرش كه پا پس بكشه. فكر مي كني بقيه چه شرايطي دارن؟ فكر مي كني همينطوري نشستن خندان كارنت شدن، خندان تور گرفتن و خندان مي رن مصاحبه و خندان كيليرنس مي خورن و كيلير مي شن و ....
همه ما با مشكلاتي روبرو هستيم. هر چي مي توني مثبت فكر كن.
همه مهاجرسرايي ها بايد مثبت فكر كنن و بدونن كه دستهاي نامرئي(حالا خدا يا طبيعت يا هر چي) اونها رو انتخاب كرده و بايد راه رو تا آخر برن.
مثبت فكر كنين و اميد داشته باشين. بعضي وقت ها حال من از همه مهاجرسرايي ها بدتره ولي با بچه هاي همين سايت صحبت مي كنم و آروم مي شم.
آرامش همه ما يه راه بيشتر نداره: مثبت فكر كنين.

از علیرضا205 یاد بگیرید که تا آخرین روز رفت سرکار و برای پرواز مرخصی ساعتی گرفت و رفت و دیگه نیومد...!!! Smile منم تا آخرین رور در خدمت مردم شریف خاک پاک این خراب‌شده هستم! Big Grin
تشکر کنندگان: R.F ، sh-b ، kavoshgarnet ، maryam5 ، ساسان
من که دیگه نمی‌دونم چی‌ بگم ، هر ماه میومدم می‌گفتم همه کارنت میشن ناراحت نباشینو اینا، ولی‌ کم کم خودمم با این شماره ۲۸ هزاری دارم نا‌ امید میشم :|
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78
من بيكارم به پستهاي خودم پاسخ مي دم.

راستش خبر خوب اينه كه امروز در حالي كه در يك جلسه اداري در حال چرت زدن بودم، كشف كردم كه يه كم حساب كتابم در پست قبلي اشتباه بوده.

ماه گذشته 1450 شماره به Current ها اضافه شد و اين ماه 1600تا... اين يعني چي؟ يعني اين كه روند صعودي شيب خط نمودار تعداد Current شدگان ادامه داره و يا به عبارت ساده تر، هر ماه نسبت به ماه قبل تعداد بيشتري دارن Current مي شن.

(2010-02-06 ساعت 10:39)Ashkan78 نوشته:  يه اتفاقي كه خيلي از آسيايي ها منتظرش بودند هنوز نيافتاده ... بنگلادش 7 درصدش پرنشده. چرا امسال اينقدر دير اين اتفاق افتاد؟؟

اما وقتي كه 7 درصد بنگلادشي ها پر بشه و در ستون آخر عبارت مبارك Except Bangladesh رو ببينيم، اون وقت سرعت Current شدن آسيا بالا مي ره.

خوشحالي من اين بود كه شيب خط نمودار روند Current شدن آسيايي ها در 2 سه ماه گذشته داشت زياد مي شد (يعني كم كم روند Current شدنشون داشت سريع مي شد). اما اين ماه اين شيب حتي يه ذره از ماه قبل كمتره (چون اين ماه 50 نفر كمتر از ماه پيش كارنت شدند).

البته اگه بخوايم مثبت نگاه كنيم، يه اتفاقي كه افتاده كم شدن تعداد كارنت هاي آفريقا و اروپا هستش و شايد اين مساله در ماه هاي آينده خبر خوبي براي آسيا باشه.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، farzad24 ، Ali Sepehr ، kavoshgarnet ، soheilbadami ، Hojjat ، Hashem ، PEYMAN2010 ، ساسان
دوستان
ما هم این ماه کارتن شدیم واسه فوریه( smile)
و نحسی 13 نگرفتمون فعلا!
ولی کشتیم خودمون رو این صفحه بولتن ÷یدا نشد!
لطفا لینک رو لطف کنید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: afsan2010 ، Hashem ، maryam5 ، N.D ، m.memari ، R.F ، ساسان
(2010-02-07 ساعت 01:26)soheilbadami نوشته:  دوستان
ما هم این ماه کارتن شدیم واسه فوریه( smile)
و نحسی 13 نگرفتمون فعلا!
ولی کشتیم خودمون رو این صفحه بولتن ÷یدا نشد!
لطفا لینک رو لطف کنید.

اين لينكش: http://travel.state.gov/visa/frvi/bullet..._4659.html
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: morteza_2010
این کی سی سی هم شورش دراورده. اخ نسبت به سال قبلی ها هم 4000 تا عقب افتادیم. انگار این خوشه بندی ها به کی سی سی هم سرایت کرده و ما آسیایی ها رو خوشه سه گذاشته و هر ماه هزار تا دو هزار تا کارنت می کنه.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان
بچه ها چرا اینقدر حرف از ناامیدی و .... میزنید آخه؟؟؟؟
اون انرژی مثبته کجاست؟
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: pouya.pouya ، R.F ، farshidkhalafi ، Ashkan78 ، ساسان
من 21200 هستم حدس بزنيد من كي كارنت ميشم؟ متشكرم
تايخ كارنت12جولاي

تشکر کنندگان:
اگر كسي ميداند جطور ميشود شماره هاي كارنت شده ها را رويت كرد راهنمايي كند؟ ممنون
تايخ كارنت12جولاي

تشکر کنندگان:
(2010-02-07 ساعت 13:17)رضا خسرو نوشته:  اگر كسي ميداند جطور ميشود شماره هاي كارنت شده ها را رويت كرد راهنمايي كند؟ ممنون

دوستانی که تازه عضو میشن، لطفاً یه کم سایت رو مطالعه بفرمائید، در صورتی که جواب مورد نظر رو دریافت نکردین، سوال کنین.
4 پست قبل، حاوی جواب سوال شماست.

http://travel.state.gov/visa/frvi/bullet..._4659.html

پیروز و سربلند باشید
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: laili ، Ashkan78
(2010-02-07 ساعت 12:43)رضا خسرو نوشته:  من 21200 هستم حدس بزنيد من كي كارنت ميشم؟ متشكرم

والا با روندی که ما می‌بینیم ترجیح می‌دیم خیلی فکر نکینم!!
تشکر کنندگان: ساشا ، R.F ، Ashkan78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان