کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
بنظره من این سرعت پایین بودن یه خوبی داره اونم اینه که کلیرنس های امسال خیلی سریع میاد من فکر میکنم این جوری بهتره چون همه کارنت میشیم ولی ویزارو هرچی سریعتر بگیریم بهتره.بچه های پارسال یکی دو ماه آخر واقعا تا مرز سکته رفتند تا کلیرنس بشند .مطمئن باشید کارنت میشیم.Wink
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
(2010-02-07 ساعت 12:43)رضا خسرو نوشته:  من 21200 هستم حدس بزنيد من كي كارنت ميشم؟ متشكرم

من خودم حدود 18000 هستم و با همین روند هم اگه ادامه پیدا کنه ایشالا شما هم کارنت میشین.ولی از اونجایی که احتمالا جزء کارنتی های نزدیک سپتامر باشیم باید تا حد ممکن سعی کنیم مدارکمون کامل کامل باشه ، مثلا از اسپانسرتون مطمئن باشید تا خدای نکرده به دلیل نقص مدرک و پایان دوره 2010 کیس باطل نشه.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
دو سوال ؟

سال 2008 و 2007 و 2006 تا چند نفر کارنت شدن برای مصاحبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا 4تا بولتین دیگر مونده یعنی همه کارنت می شن
تشکر کنندگان: Ashkan78
دوستان گاهی آدم بدون هیچ دلیل منطقی به یه موضوعی ایمان داره و منم با تمام وجودم ایمان دارم همه کارنت میشیم.پس چه بهتر انرژی مثبت بدیم تا هم خودمون دلگرم باشیم هم دیگران.توی دیوار اتاقم نوشتم من و همسرم اول مهر سال 1389 تو آمریکا هستیمSmile و مطمئنم که هستیم و ایمان دارم به همون لطفی که باعث شد ما توی لاتاری برنده شیمSmile
پس بهتره صبور باشیم و امیدوارSmile
موفق باشید
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: sh-b ، esmail ، N.D ، m.memari ، reignoffear18 ، ساسان ، mohsen324 ، laili ، R.F ، honareirani ، usagreen ، shr.jafari
(2010-02-07 ساعت 12:43)رضا خسرو نوشته:  من 21200 هستم حدس بزنيد من كي كارنت ميشم؟ متشكرم

یا توی یک ماه با هم کارتن میشیم یا شما یک ماه زودتر از بنده کارتن میشیBig Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: farzad24
(2010-02-07 ساعت 17:29)morteza_2010 نوشته:  دو سوال ؟

سال 2008 و 2007 و 2006 تا چند نفر کارنت شدن برای مصاحبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا 4تا بولتین دیگر مونده یعنی همه کارنت می شن

5 تا بولتن مونده نه 4Big Grin
تا حالا 7 تا بولتن اعلام شده
اولیش تو مرداد ماه بود.
دومیش تو شهریور و....................... هفتمیش تو بهمن ماه

تشکر کنندگان: Hashem
(2010-02-06 ساعت 02:03)msnazi نوشته:  
آمار این ماه
[عکس: attachment.php?aid=858]

[عکس: attachment.php?aid=860]

اما اگر بخواد با همین روند(فرمولی که از این نحوه کارنت کردن برمیاد) کارنت کنند تا اینجا که نوک این فلش نشون میده بیشتر کارنت نمی‌شن! به کیس‌نامبر بالایی ها تسلیت می‌گم. از جمله خودم. چون شاید کارنت که هیچی کارتن هم نشیم!!!!
TongueTongueTongueTongueTongue

شوخی می کنم دوستان.... تو تاریخ 15 ساله لاتاری سابقه نداشته کسی کارنت نشه. خیال همه راحت. ۱۰۰٪ همه کارنت می‌شیم. Smile

کی میاد شرط بندی کنیم واسه ماه بعد؟ من می‌گم 17400 تا کارنت می‌شن
تشکر کنندگان: R.F ، Hashem ، farshidkhalafi ، shr.jafari
(2010-02-07 ساعت 20:56)msnazi نوشته:  
(2010-02-06 ساعت 02:03)msnazi نوشته:  
آمار این ماه
[عکس: attachment.php?aid=858]

[عکس: attachment.php?aid=860]

اما اگر بخواد با همین روند(فرمولی که از این نحوه کارنت کردن برمیاد) کارنت کنند تا اینجا که نوک این فلش نشون میده بیشتر کارنت نمی‌شن! به کیس‌نامبر بالایی ها تسلیت می‌گم. از جمله خودم. چون شاید کارنت که هیچی کارتن هم نشیم!!!!
TongueTongueTongueTongueTongue

شوخی می کنم دوستان.... تو تاریخ 15 ساله لاتاری سابقه نداشته کسی کارنت نشه. خیال همه راحت. ۱۰۰٪ همه کارنت می‌شیم. Smile

کی میاد شرط بندی کنیم واسه ماه بعد؟ من می‌گم 17400 تا کارنت می‌شن

من میگم 18500 تا Big Grin

اگه اینطوری نشه اون وقت جامعه آمریکا کلی استعداد ناب و یه عالمه از نوابغ رو که قرار بود مفت مفت بدست بیاره از دست میده

تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، morteza_2010 ، R.F ، Hashem ، shr.jafari
سلام عزیزان 5 تا بولتن دیگه هنوز مونده
سپتامبر

آگوست

ژولای

ژوئن

می

باز هم جای امیدوری، تقریبا تا نصف کارنت شدن کس نامبر‌ها و با تموم شدن سهمیه بنگلادش در ماهای آید ۱۰۰% ۳۰۰۰ نفری که به نظر من حداقل ۶۰۰۰ کس نامبر می‌شه، کنار میره و می‌شه گفت با این روند همه کارنت میشن (امیدوارم).در واقع اگر کل کس نامبر‌ها ۳۰ هزار باشه با کنار رفتن این ۳۰۰۰ نفر می‌شه ۲۴۰۰۰ و سرعت کارنت کردن خیلی‌ بالاتر میره، در ضمن ساله قبل ما تا شماره ۳۴۰۰۰ کس نامبر داشتیم و تعداد برنده‌ها کمتر از امسال بود نزدیک به ۱۴ هزار در صورتی‌ که امسال ۳۰۰۰۰ کس نامبر داریم (من که بالاتر از ۳۰۰۰۰ ندیدم)و ۱۵ هزار برنده (۴۰۰۰ کس نامبر کمتر و ۱۰۰۰ نفر برندهٔ بیشتر دلیل خوبیه برای کند بودن کارنت نسبت به ساله قبل). کارهاشون از روی حساب کتاب و هیچ دلیلی‌ نداره که زودتر و با عجله کارنت کنن.(البته اگر کارنت کردن‌ها همینجوری ادامه داشته باشه و کندتر نشه)
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان: Hamid55 ، fairwall ، morteza_2010 ، sam_hash ، R.F ، ساسان
(2010-02-08 ساعت 01:15)reignoffear18 نوشته:  سلام عزیزان 5 تا بولتن دیگه هنوز مونده
سپتامبر

آگوست

ژولای

ژوئن

می

باز هم جای امیدوری، تقریبا تا نصف کارنت شدن کس نامبر‌ها و با تموم شدن سهمیه بنگلادش در ماهای آید ۱۰۰% ۳۰۰۰ نفری که به نظر من حداقل ۶۰۰۰ کس نامبر می‌شه، کنار میره و می‌شه گفت با این روند همه کارنت میشن (امیدوارم).در واقع اگر کل کس نامبر‌ها ۳۰ هزار باشه با کنار رفتن این ۳۰۰۰ نفر می‌شه ۲۴۰۰۰ و سرعت کارنت کردن خیلی‌ بالاتر میره، در ضمن ساله قبل ما تا شماره ۳۴۰۰۰ کس نامبر داشتیم و تعداد برنده‌ها کمتر از امسال بود نزدیک به ۱۴ هزار در صورتی‌ که امسال ۳۰۰۰۰ کس نامبر داریم (من که بالاتر از ۳۰۰۰۰ ندیدم)و ۱۵ هزار برنده (۴۰۰۰ کس نامبر کمتر و ۱۰۰۰ نفر برندهٔ بیشتر دلیل خوبیه برای کند بودن کارنت نسبت به ساله قبل). کارهاشون از روی حساب کتاب و هیچ دلیلی‌ نداره که زودتر و با عجله کارنت کنن.(البته اگر کارنت کردن‌ها همینجوری ادامه داشته باشه و کندتر نشه)

جز صبر و امید چارهای نیست
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Hashem ، ساسان
(2010-02-08 ساعت 01:15)reignoffear18 نوشته:  سلام عزیزان 5 تا بولتن دیگه هنوز مونده
سپتامبر

آگوست

ژولای

ژوئن

می

فقط اینکه 5 بولتنی که مونده مربوط به آوریل می ژوئن ژوئیه و آگوست میشه. سپتامبر مال بچه های 2011هست
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، Hashem
2011 از oct شروع می شود مثل پارسال
تشکر کنندگان:
(2010-02-08 ساعت 13:42)reignoffear18 نوشته:  
(2010-02-08 ساعت 13:32)sam_hash نوشته:  
سپتامبر

آگوست

ژولای

ژوئن

می

فقط اینکه 5 بولتنی که مونده مربوط به آوریل می ژوئن ژوئیه و آگوست میشه. سپتامبر مال بچه های 2011هست

نه سپتامبر مال ۲۰۱۰ به حساب میاد و تا ۳۰ سپتامبر وقت داریم برای گرفتن ویزا ، بولتن آوریل رو اعلام کردن ۱۳۶۰۰.

بولتن مارچ اعلام شده. آوریل ماه دیگه میاد.ولی در مورد سپتامبر حق با شماست که ما تا آخرش میتونیم ویزا بگیریم. اما ما تو آگوست از بولتن سپتامبر خبردار شدیمSmile
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Hashem
سلام به همه
راستش داشتم تعدا د برنده ها ی آسیا از کشور های مختلف که بولتن ویزا همراه با بولتن تیر ماه 88 آمارش رو داده رو مطالعه میکردم
تو آسیا بیشترین برنده مال بنگلادشه همون بنگلی های معروف 6001 ویزا
رتبه دوم ایران با 2773 برنده
رتبه سوم نپال با 2132 برنده
جالبه که بدونید تو آسیا بقیه کشور ها هیچکدوم تعداد برنده هاشون 4 رقمی نیستن و همه یا 3 رقمی هستن یا اکثرا دو رقمی مثلا"
سوریه:98 ویزا یمن:72 کویت:70 امارات:30 بحرین:15 کره شمالی:3 عمان:2 بوتان:2 ویزا و اما بهترین مملکت های اسیا عبارتند از مالدیو ؛برونئی ؛جزایر تیمور با سهمیه 0 ویزاBig Grin
این اولین باره که از کشور های حاشیه خلیج فارس اینهمه خوشم میادBig Grin
یه بار هم که شده حق ما ها رو نخوردن و رفتن نشستن سر جاشونWink
ایشالا که تو بنگلادش یه سیل بیاد و همه اون بنگلی ها رو آب ببره و باز هم ایشالا تو اورست یه عالمه برف بباره و این نپالی های بودایی (کفار)Big Grin بمونن زیر برف و اول از همه ما ایرانی ها بریم ویزا هامون رو بگیریم و وقتی که با دست پر و برگه معروف آبی برگشتیم ایران نوبت اونها بشه که برن و ویزا های باقی مونده و پس مونده رو جمع بکنند و هر غلطی دلشون خواست بکنند.

اعراب محترم کشور های حاشیه خلیج فارس یه عالمه برای اولین بار تو عمرم دوستتون دارم که حداقل تو این لاتاری پا تو کفش ما ایرانی ها نکردین و حق ما رو بالا نکشیدینBig Grin
اینها رو نوشتم تا یه کم سرتون گرم بشه و یه کم بخندین و بیصبرانه در انتظار سورپریز شک دهنده و سکته آور بعدی عمو یا عمه کی سی سی واسه ماه بعد باشین تا یه حالی به همه ما ها بده که تا عمر داریم از یادمون نرهBig Grin
ماه بعدنزدیکای اعلام بولتن همه کنار دستشون آب قند و انواع وسایل کمک های اولیه وو وسایل لازم جهت جلوگیری از انواع سکته و فشار خون وغش و تشنج و.... ترجیحا" یک پزشک کار درست دم دستتون داشته باشین تا خدای نکرده جلوی هرگونه عوارض ناشی از دیدن بولتن بعدی رو جبران بکنه چون یا خیلی زیاده یا هم خیلی کم مثل ماههای گذشتهBig Grin

تشکر کنندگان: ساشا ، Ashkan78 ، sami123
من نمی دونم آخه این بنگی های ندید بدید واسه چی اینهمه شرکت کردند؟!! فکر می کنن تو آمریکا چه خبره...!!
واللا هیچ خبری نیست! ما که اصلا تمایل به رفتن نداریم .... !!!!
از الان دارم مقدمه می چینم بعدا کارنت نشدم نگین حیوونی دیدی موند؟!!!
تشکر کنندگان: ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان