موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز شما دارید به کشوری مهاجرت میکنید که از همه ی ملیتها وجود داره......خواهش میکنم یه مقدار از این حس نژاد پرستیتون کم کنید
آخه پس فرق ما با نازیهای آلمانی چیه؟از الان تمرین کنید که آدمها رو به نژاد و م.ذ.ه.ب و عقیده قضاوت نکنید .....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-10 ساعت 09:33)ساشا نوشته: (2010-02-10 ساعت 08:54)laili نوشته: دوستان عزیز شما دارید به کشوری مهاجرت میکنید که از همه ی ملیتها وجود داره......خواهش میکنم یه مقدار از این حس نژاد پرستیتون کم کنید
آخه پس فرق ما با نازیهای آلمانی چیه؟از الان تمرین کنید که آدمها رو به نژاد و م.ذ.ه.ب و عقیده قضاوت نکنید .....
لیلی جان متن من رو هر کی بخونه متوجه می شه که کاملا شوخیه. کلمه به کلمه اش برعکس واقیعیته. هر کسی می تونه تو این لاتاری شرکت کنه و دقیقا به همون دلیل و اندازه ای که ما شرکت کردیم حق داره بره آمریکا.
ساشا جان منم کاملا متوجه شوخی بودنش شدم اما ما خودمون هم دوست نداریم حتی به شوخی کسی در مورد نژادمون صحبت کنه....
موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-10 ساعت 20:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-10 ساعت 20:11 توسط reignoffear18.)
یه چیزی که هست و بهش توجه نکردیم اینه که آفریقا نزدیک به ۸۰۰۰۰ هم کس نامبر داره و شاید بیشتر، بیشترینش که من دیدم ۸۰۰۰۰ بود ، و هنوز مثل آسیا نصف نشده از نصفش کمتر و میشه گفت که تقریبا به نسبت آسیا کمی عقبتر هم هست..
!!! 2010AF00083xxx
و یه چیز دیگه ، هیچ جا ننوشته که اگر وقت نرسه به کس نامبر شماره بالا چی سر اون کس میاد
فقط نوشته که باید واجد شرایط باشین.. و توی بولتن فقط در مورد همراها یه شخص برنده نوشته که بد از ۲۰۱۰ دیگه بهشون ویزا نمیدان پس وقتی که جای ننوشته که اگر وقت نرسه به یه کس نامبر بالا چی میشه یعنی این که این موضوع نباید پیش بیاد
از اروپا هم ۳۱۹۸۱ نفر هستن که فکر کنم حداقل باید ۵۰۰۰۰ کس نامبر باشه ، پس اروپا هم توی همین وضع آسیا و آفریقا هست،و فقط نزدیک به نسفشون کارنت شدن.
پس ،همهٔ قارهها دارن به طور مساوی کارنت میشن. و آسیا از اونا عقبتر نیس.
شماره کیس: 2010AS00028xxx
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دیروز ایمیلی برام اومد که case number را نوشته و تبریک وقبولی لاتاری 2010 را گفته ولی نامه ای با پوست نیومده تا چه حد صحت داره
در ضمن من شماره کد را فراموش کردم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دیروز ایمیلی برام اومده که case number را نوشته و تبریک وقبولی لاتاری 2010 را گفته ولی نامه ای با پوست نیومده دوستان تا چه حد صحت داره
در ضمن من شماره کد خودم و همسرم را فراموش کردم تو برگه هم اسمی هم نیست
ممنون مشیم اگه راهنمائی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب از من که پولی نمی خواد و از این ادرس میل شده usgreencard-state.gv@libero.it
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
اخرین شماره کیس نامبر تو مهاجر سرا چند است ؟
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
برای من هم چند روز پیش یه ایمیل اومد که برنده ی لاتاری 2010 شدم............خواستم براش نامه ی برنده شدن 2009 رو میل کنم بگم مگه آدم چند بار تو عمرش لاتاری برنده میشه؟