کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان عزیز شما دارید به کشوری مهاجرت میکنید که از همه ی ملیتها وجود داره......خواهش میکنم یه مقدار از این حس نژاد پرستیتون کم کنید
آخه پس فرق ما با نازیهای آلمانی چیه؟از الان تمرین کنید که آدمها رو به نژاد و م.ذ.ه.ب و عقیده قضاوت نکنید .....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: fairwall ، m.memari ، ساسان ، shr.jafari ، io7o ، R.F
آقا ساسان عزيز ،
سلام
با عرض تشكر از بررسي خوب شما. در پاسخ پاراگراف آخر شما بايد عرض كنم كه اگر كارنت نشويم بايد از كي كمك بگيريم؟ چون با اين روند كارنت كردن هاي امسال فكر كنم 18000 خيرشو ببيني آخرشهSad پس بازهم نياز به آب قند هست؟ با تشكر.
(2010-02-10 ساعت 01:32)ساسان نوشته:  سلام به همه
راستش داشتم تعدا د برنده ها ی آسیا از کشور های مختلف که بولتن ویزا همراه با بولتن تیر ماه 88 آمارش رو داده رو مطالعه میکردم
تو آسیا بیشترین برنده مال بنگلادشه همون بنگلی های معروف 6001 ویزا
رتبه دوم ایران با 2773 برنده
رتبه سوم نپال با 2132 برنده
جالبه که بدونید تو آسیا بقیه کشور ها هیچکدوم تعداد برنده هاشون 4 رقمی نیستن و همه یا 3 رقمی هستن یا اکثرا دو رقمی مثلا"
سوریه:98 ویزا یمن:72 کویت:70 امارات:30 بحرین:15 کره شمالی:3 عمان:2 بوتان:2 ویزا و اما بهترین مملکت های اسیا عبارتند از مالدیو ؛برونئی ؛جزایر تیمور با سهمیه 0 ویزاBig Grin
این اولین باره که از کشور های حاشیه خلیج فارس اینهمه خوشم میادBig Grin
یه بار هم که شده حق ما ها رو نخوردن و رفتن نشستن سر جاشونWink
ایشالا که تو بنگلادش یه سیل بیاد و همه اون بنگلی ها رو آب ببره و باز هم ایشالا تو اورست یه عالمه برف بباره و این نپالی های بودایی (کفار)Big Grin بمونن زیر برف و اول از همه ما ایرانی ها بریم ویزا هامون رو بگیریم و وقتی که با دست پر و برگه معروف آبی برگشتیم ایران نوبت اونها بشه که برن و ویزا های باقی مونده و پس مونده رو جمع بکنند و هر غلطی دلشون خواست بکنند.

اعراب محترم کشور های حاشیه خلیج فارس یه عالمه برای اولین بار تو عمرم دوستتون دارم که حداقل تو این لاتاری پا تو کفش ما ایرانی ها نکردین و حق ما رو بالا نکشیدینBig Grin
اینها رو نوشتم تا یه کم سرتون گرم بشه و یه کم بخندین و بیصبرانه در انتظار سورپریز شک دهنده و سکته آور بعدی عمو یا عمه کی سی سی واسه ماه بعد باشین تا یه حالی به همه ما ها بده که تا عمر داریم از یادمون نرهBig Grin
ماه بعدنزدیکای اعلام بولتن همه کنار دستشون آب قند و انواع وسایل کمک های اولیه وو وسایل لازم جهت جلوگیری از انواع سکته و فشار خون وغش و تشنج و.... ترجیحا" یک پزشک کار درست دم دستتون داشته باشین تا خدای نکرده جلوی هرگونه عوارض ناشی از دیدن بولتن بعدی رو جبران بکنه چون یا خیلی زیاده یا هم خیلی کم مثل ماههای گذشتهBig Grin
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-02-10 ساعت 08:54)laili نوشته:  دوستان عزیز شما دارید به کشوری مهاجرت میکنید که از همه ی ملیتها وجود داره......خواهش میکنم یه مقدار از این حس نژاد پرستیتون کم کنید
آخه پس فرق ما با نازیهای آلمانی چیه؟از الان تمرین کنید که آدمها رو به نژاد و م.ذ.ه.ب و عقیده قضاوت نکنید .....

لیلی جان متن من رو هر کی بخونه متوجه می شه که کاملا شوخیه. کلمه به کلمه اش برعکس واقیعیته. هر کسی می تونه تو این لاتاری شرکت کنه و دقیقا به همون دلیل و اندازه ای که ما شرکت کردیم حق داره بره آمریکا.
(2010-02-10 ساعت 09:33)ساشا نوشته:  
(2010-02-10 ساعت 08:54)laili نوشته:  دوستان عزیز شما دارید به کشوری مهاجرت میکنید که از همه ی ملیتها وجود داره......خواهش میکنم یه مقدار از این حس نژاد پرستیتون کم کنید

لیلی جان متن من رو هر کی بخونه متوجه می شه که کاملا شوخیه. کلمه به کلمه اش برعکس واقیعیته. هر کسی می تونه تو این لاتاری شرکت کنه و دقیقا به همون دلیل و اندازه ای که ما شرکت کردیم حق داره بره آمریکا.

ساشا جان منم کاملا متوجه شوخی بودنش شدم اما ما خودمون هم دوست نداریم حتی به شوخی کسی در مورد نژادمون صحبت کنه....
تشکر کنندگان: esmail ، ساشا ، sh-b ، m.memari ، ساسان ، R.F ، Hossein81
(2010-02-10 ساعت 09:43)laili نوشته:  
(2010-02-10 ساعت 09:33)ساشا نوشته:  

ساشا جان منم کاملا متوجه شوخی بودنش شدم اما ما خودمون هم دوست نداریم حتی به شوخی کسی در مورد نژادمون صحبت کنه....

زنده باد همه گری گوری های دنیا(بنگلی ها و نپالی ها و سودان و الجزایر و نیجریه و ......)Big Grin
الان یه کم بهتر شد.
غلط میکنه کسی حتی به شوخی در مورد نژاد پاک آریایی اظهار نظر میکنه.Big Grin
بابا نا سلامتی ما ایرانی ها حمله اسکندر و اعراب و مغول رو پشت سر گذاشتیم وبه سلامتی هیچ اتفاقی نیافتاده و تونستیم خودمون رو حفظ بکنیم ونه مغول شدیم ونه عرب Big Grin
آخه این نپال وبنگلادش و بعضی از مملکت های آفریقایی دارن حرص میدن به آدم . تاریخ استقلال این مملکت ها حداکثر از 40 سال بیشتر نیست و یه تعداشون هم تازه کشف شدنBig Grin
آخه بابا شما گری گوری ها رو ؛ چه به آمریکا رفتنBig Grin
یکی نیست به این ممالک تازه به دوران رسیده بگه بابا بیخیال بشین ؛گرین کارت ولاتاری و آمریکا.
برین دنبال کار وزندگیتون .آخه شما رو چه به آمریکا رفتنBig Grin
هی هرکدوم با 7 سر عیال وبچه راه میافتن میرن دم در سفارت میگن به ما ویزا بدین بریم آمریکا و اونجا رو به گند بکشیمBig Grin
اصلا"این اداره مهاجرت آمریکا یه عقل درست و حسابی تو کله اش نداره.
اگه گفتین از کجا فهمیدمBig Grin
از وضعیت مسخره اعلام بولتن هاشون.
یه بنگلی یا یه گری گوری رو آوردن با سهمیه و پارتی بازی استخدام کردن تو اداره مهاجرت و اونوقت یارو با اون وضع بولتن اعلام کردنش حال همه رو میگیره و هی ضد حال میزنه.Big Grin
اما راستش به نظرم یه کمی نژاد پرستی هم بد چیزی نیست .
این چینی ها اگه میتونستن دنیا رو زیر و رو کرده بودن و هر جا میرفتی میدیدی یه عالمه چینی سر راهت سبز شدنBig Grin
خدا رو شکر که چینی ها نمی تونند تو لاتاری شرکت کنند وگرنه ماها الان بیچاره شده بودیم .
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: farzad24 ، ساشا ، Hossein81
یه چیزی که هست و بهش توجه نکردیم اینه که آفریقا نزدیک به ۸۰۰۰۰ هم کس نامبر داره و شاید بیشتر، بیشترینش که من دیدم ۸۰۰۰۰ بود ، و هنوز مثل آسیا نصف نشده از نصفش کمتر و می‌شه گفت که تقریبا به نسبت آسیا کمی‌ عقبتر هم هست..
!!! 2010AF00083xxx

و یه چیز دیگه ، هیچ جا ننوشته که اگر وقت نرسه به کس نامبر شماره بالا چی‌ سر اون کس میاد
فقط نوشته که باید واجد شرایط باشین.. و توی بولتن فقط در مورد همراها یه شخص برنده نوشته که بد از ۲۰۱۰ دیگه بهشون ویزا نمیدان پس وقتی‌ که جای ننوشته که اگر وقت نرسه به یه کس نامبر بالا چی‌ می‌شه یعنی‌ این که این موضوع نباید پیش بیاد

از اروپا هم ۳۱۹۸۱ نفر هستن که فکر کنم حداقل باید ۵۰۰۰۰ کس نامبر باشه ، پس اروپا هم توی همین وضع آسیا و آفریقا هست،و فقط نزدیک به نسفشون کارنت شدن.
پس ،همهٔ قاره‌ها دارن به طور مساوی کارنت میشن. و آسیا از اونا عقبتر نیس.
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان: N.D ، ساسان ، farzad24 ، R.F ، Hossein81
سلام

دیروز ایمیلی برام اومد که case number را نوشته و تبریک وقبولی لاتاری 2010 را گفته ولی نامه ای با پوست نیومده تا چه حد صحت داره

در ضمن من شماره کد را فراموش کردم
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام

به احتمال قريب به يقين نامه سركاري هست و ربطي به قبولي شما نداره. بايد منتظر نامه پستي باشيد.

واسه اطلاعات بيشتر بد نيست كه آذرس فرستنده و شماره Case اعلام شده رو بهمون بگيد.

(2010-02-15 ساعت 19:22)matinedi نوشته:  سلام

دیروز ایمیلی برام اومد که case number را نوشته و تبریک وقبولی لاتاری 2010 را گفته ولی نامه ای با پوست نیومده تا چه حد صحت داره

در ضمن من شماره کد را فراموش کردم
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Hossein81
سلام

دیروز ایمیلی برام اومده که case number را نوشته و تبریک وقبولی لاتاری 2010 را گفته ولی نامه ای با پوست نیومده دوستان تا چه حد صحت داره

در ضمن من شماره کد خودم و همسرم را فراموش کردم تو برگه هم اسمی هم نیست

ممنون مشیم اگه راهنمائی کنید
تشکر کنندگان:
(2010-02-15 ساعت 19:28)matinedi نوشته:  سلام

دیروز ایمیلی برام اومده که case number را نوشته و تبریک وقبولی لاتاری 2010 را گفته ولی نامه ای با پوست نیومده دوستان تا چه حد صحت داره

در ضمن من شماره کد خودم و همسرم را فراموش کردم تو برگه هم اسمی هم نیست

ممنون مشیم اگه راهنمائی کنید

این ایمیل جعلی و کذب محضه. برنده های لاتاری فقط بوسیله نامه پستی از برنده شدن خود مطلع می شن و یا بوسیله چک کردن شماره پیگیری در سایت رسمی لاتاری: www.dvlottery.state.gov
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
خوب از من که پولی نمی خواد و از این ادرس میل شده usgreencard-state.gv@libero.it
تشکر کنندگان:
اخرین شماره کیس نامبر تو مهاجر سرا چند است ؟
(2010-02-15 ساعت 21:19)matinedi نوشته:  خوب از من که پولی نمی خواد و از این ادرس میل شده usgreencard-state.gv@libero.it

آدرس‌های دولتی آمریکا با .gov تمام می‌شود. شما اگر از طریق نامه کتبی از برنده شدنتان مطلع نشدید صد در صد تقلب است مگر اینکه خودتان به سایت state.gov رفته و آنجا کانفریمیشن نامبر را بدید و جواب‌تون را بگیرید. این ای‌میل که شما گفتید از سایت‌های ایتالیایی اومده و قطعاً تقلبه
تشکر کنندگان: laili ، maryam5 ، R.F ، shr.jafari ، ساسان ، ساشا ، Hossein81
در تاييد فرمايشات آقا محسن گل بايد عرض كنم كه اين نامه از يك سايت ايتاليايي اومده كه عين Yahoo يا GMail بهت اي ميل مجاني مي دن. مسلما دولت امريكا هيچ وقت از يه سايت مجاني به كسي E-Mail نمي زنه.

(2010-02-15 ساعت 22:12)msnazi نوشته:  
(2010-02-15 ساعت 21:19)matinedi نوشته:  خوب از من که پولی نمی خواد و از این ادرس میل شده usgreencard-state.gv@libero.it

آدرس‌های دولتی آمریکا با .gov تمام می‌شود. شما اگر از طریق نامه کتبی از برنده شدنتان مطلع نشدید صد در صد تقلب است مگر اینکه خودتان به سایت state.gov رفته و آنجا کانفریمیشن نامبر را بدید و جواب‌تون را بگیرید. این ای‌میل که شما گفتید از سایت‌های ایتالیایی اومده و قطعاً تقلبه
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: maryam5 ، mohsen324 ، Hossein81
برای من هم چند روز پیش یه ایمیل اومد که برنده ی لاتاری 2010 شدم............خواستم براش نامه ی برنده شدن 2009 رو میل کنم بگم مگه آدم چند بار تو عمرش لاتاری برنده میشه؟ Smile
تشکر کنندگان: R.F ، reignoffear18 ، Ashkan78 ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان