موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز
آقا ما کلی عجله داشتیم برای مصاحبه و شونصد تا ایمیل زدیم به دوستان کی سی سی و شصت بار هم زنگ زدیم به اون اخوی در کی سی سی بالاخره تاریخ مصاحبمون رو گرفتیم امممممممممما...
یک مشکلی پیش اومده که امسال نمی تونم برم مصاحبه می خوام مصاحبه رو موکول کنم به ژانویه یا فوریه سال بعد.
حالا مزاحم دوستان کی سی سی بشیم یا سفارت ابوظبی؟ چی بنویسم ؟ دلیلش رو هم باید بنویسیم؟
مرسی
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
homeless عزیز منظورت از سال بعد سال 2011 که نیست؟
یعنی بهت قبل از ژانویه ی امسال وقت دادند؟
در هر صورت سوالت واضح نیست......
ولی برای تعویض زمان مصاحبه باید با کی سی سی در تماس باشی و ربطی به سفارت نداره.......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
-11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخوام از kcc ّبپرسم مهلت ثبت نام من از 30 دقیقه بیشتر شد اما کانفیرم کد دریافت کردم و گفا موفقیت آمیز بوده ؟
آیا حذف شدم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا کمک کنید
من چه جوری میتونم از KCC بپرسم تاریخ دقیق انجام قرعه کشی چه موقع است؟
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2009-11-24 ساعت 13:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-24 ساعت 13:38 توسط Monica.)
زمان انجام قرعه كشي؟!
شايد منظورتون اينه كه از كي جوابها مشخص ميشه؟! معمولا از اواسط آپريل نامه ها ميرسه... بسته به ميزان فاصله از كي سي سي!
نتيجه ها رو هم از اول جولاي ميشه آنلاين چك كرد...
نمي دونم همين رو مي خواستي بدوني يا نه!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کسی اسپانسرشیپ سراغ داره؟ که اسپانسر بشه؟ حقیقتش این مسله شده قوز بالا قوز واسه افکارم! چطور میشه حلش کرد؟ البته میدونم جایی از تاپیک نوشته که سه راه حل دارید! سند ملکی و پول و اسپانسرشیپ! ولی حقیقتا اسپانسرشیپ به نظر میاد که نتیجه و جواب صددرصد بده! حالا کسی سراغ داره؟
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
ارفان جان،
روز دقیق قرعه کشی نه جائی اعلام میشه نه من فکر میکنم که کی سی سی در همچین موردی به شما جواب بده..شما میتونی به عنوان اولین نفر تو مهاجر سرا این سوال را ازشون بپرسی و به بقیه هم بگی جواب چی بوده....
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2009-11-26 ساعت 22:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-27 ساعت 17:59 توسط shahin82.)
من تاریخ های سابقه کاریم رو توی فرم ds-230 اشتباه نوشتم! که کلا با اونی که توی فرم dsp-122 بوده و درست بوده فرق داره! حالا چراشو خدا میدونه!!! به kcc ایمیل زدم تاریخ درستشو گفتم. مشکل الان حل شده یا به خاطراین تناقض بیچاره شدم؟! روی زمان کلیرنسم بنظرتون تاثیر می تونه داشته باشه یا الان که بهشون گفتم حل شده موضوع؟
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-11-26 ساعت 22:32)shahin82 نوشته: من تاریخ های ثابقه کاریم رو توی فرم ds-230 اشتباه نوشتم! که کلا با اونی که توی فرم dsp-122 بوده و درست بوده فرق داره! حالا چراشو خدا میدونه!!! به kcc ایمیل زدم تاریخ درستشو گفتم. مشکل الان حل شده یا به خاطراین تناقض بیچاره شدم؟! روی زمان کلیرنسم بنظرتون تاثیر می تونه داشته باشه یا الان که بهشون گفتم حل شده موضوع؟
باید منتظر بمونید تا کی سی سی به ایمیلتون جواب بده! اگر گفت که ایمیل شما رو به کیس تون الحاق کرده که تقریبا میشه گفت مشکل حل شده اما زمان مصاحبه حتما یادتون باشه که باز هم به آفیسر بگین... اگر هم جواب دیگه ای دادن اینجا بذارین تا ببینیم چی گفتن!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.