کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
دريافت گرين كارت و سوشال سكيوريتى (Green Card و SSN)
(2011-10-19 ساعت 22:37)smebi2011 نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 15:59)Rainy نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 06:26)یاشار و ماری نوشته:  سلام
ما 11 روزه که رسیدیم کالیفرنیا، امروز رفتیم اداره سوشال که اگه بشه شماره ssn رو بگیریم و بریم سراغ بقیه کارها، یه آقایی دم در نشسته بود که به ما گفت که باید 21 روز صبر کنید و بعد بیایید که ما گفتیم که شماره رو اورژانسی لازم داریم. با یه حالت دلخوری گفت که باشه ، شماره یک رو بزنید و شماره بگیرید و برید تو، ولی اونها هم همین رو می گن. ما هم رفتیم نشستیم و شماره که اعلام شد رفتیم و گفتیم که شماره سوشال می خواهیم و خانومه پاسپورتهامون رو گرفت و گفت که برای شماره سوشال شما اقدام شروع نشده بود، اسم پدر و مادر هامون رو پرسید و یک سری اطلاعات دیگه گرفت و بعدش گفت که آیا مسئولیت گفته ها تون رو قبول می کنید و ما گفتیم بعله و تازه پروسس شماره سوشال ما شروع شد. خانومه گفت که از فردا به بعد می تونید بیایید همین جا و شماره سوشال رو بگیرید اما کارت سوشال تا 2 هفته بهتون پست میشه.
قابل توجه دوستانی که تازه رسیده اند، اگه تا حالا نرفتید اداره سوشال سعی کنید یه سری بزنید تا بعدا معطل نشید.
بعد هم اینکه ما با اتوبوس رفتیم. اگه ماشین در دسترس ندارید، سعی کنید اتوبوس رو امتحان کنید،
از سایت گوگل ترنزیت می تونید با وارد کردن مبدا و مقصد، مسیر اتوبوس ها رو ببینید.

يعني شما ميفرماييد قبل از گرفتن گرين كارت شما تونستيد براي سوشيال كارت اقدام كنيد؟!
ما قبل از دريافت گرين كارت به اداره سوشيال رفتيم و گفتند بايد گرين كارت را داشته باشيد.
دوست گرامی برای اخذ سوشیال اصلا" نیازی به گرین کارت نیست فقط پاسپورتتان را با خود ببرید بغل مهر ورود به آمریکا شماره گرین کارت شما درج شده است . اداره سوشیال را همین کفایت می کند (تجربه خودم) می توانید تقاضایتان را بدهید فردای آن روز می توانید مراجعه کنید و شماره سوشیال را خود را بگیرید و کارت آن از طریق پست به آدرس شما ارسال خواهد شد ضمنا" حضور کلیه اعضای خانواده برای تشکیل پرونده الزامی است حتی بچه ها موفق باشید

سلام دوستان،
سال نو مبارک، بهترين ها رو در اين سال براتون آرزو می کنم.من جمعه وارد فرودگاه JFK نيويورک شدم و روز کاری بعد که ميشه دوشنبه به نزدیکترین اداره social security در نيويورک مراجعه کردم. همه مدارک رو برده بودم ولی فقط از من پاسپورت و فرم مربوطه را خواستند. بچه ها زحمت کشیدن و در سایت گذاشتن و شما می توانيد از اين آدرس دانلود کنيد.http://socialsecurity.gov/ssnumber/ss5.htm
کارمند اونجا گفت ظرف ۷ الی 10 روز کاری ؛کارت SSN من به آدرس ذکر شده پست میشه ولی خیلی جالب بود که ۵ روزه برای من پست شد.بهتون توصیه میکنم خودتون به این اداره مراجه کنید شاید روند کار سریع تر بشه. سوالی بود در خدمتم.

همسر Lucky Luke

شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، vroom ، hoda2012 ، ASALI ، Soap McTavish ، sasbk ، afshinghwink ، marjani ، Ali Sepehr ، hgbeigi ، we are one ، noobnoobi ، Natasha9 ، S.gh
همسر Lucky Luke
سال نو شما هم مبارک.
من و خانمم هم از فرودگاه JFK وارد آمریکا میشیم و از اونجا میریم هیوستون . میشه بگین در قسمت immigration ، چجوری بود . رفتار مسول مربوطه و نحوه بازرسی چمدونهاتون ؟؟؟ یکم میشه توضیح بدین از فرودگاه ؟
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، hoda2012 ، msi ، afshinghwink ، noobnoobi
(2012-05-30 ساعت 16:59)masih sh نوشته:  
(2012-05-29 ساعت 21:11)masih sh نوشته:  سوشیال سکوریتی جزو مالیات حساب میشه؟مثلا اگر می گویند که درآمد متوسط در امریکا پس از کسر مالیات 2900 دلار است آیا هزینه ی سوشیال سکوریتی رو هم کم کرده اند؟

کسی جواب سوال مارو نمیدونه؟

سوشیال سکوریتی، یک شماره 9 رقمی هستش دوست عزیز که هدف اصلی از صادر کردن این شماره ردیابی حساب های بانکی و موسسات مالی، کردیت کارد رکود، پرداخت مالیات و ... شهروندان آمریکایی و دارندگان اقامت دایم (گرین کارد و اقامت دایم کاری) هست که امروزه استفاده های متعددی داره، و به صورت بیان کننده هویت شما به کار برده میشه، که امکان اشتباه هویتی رو به حد صفر میرسونه. به صورتی که 3 شماره اول موقعیت جغرافیایی دارنده رو دربرمیگیره که بر اساس زیپ کد و آدرسی که در فرم درخواست سوشیال سکیوریتی وراد میکنین دسته بندی میشه
2 شماره بعدی مشخص کننده گروه دارنده سوشیال سکیوریتی نامبر هستش که از 1 تا 99 ادامه پیدا میکنه و به چهار گروه اصلی : ODD از 1 تا 9، EVEN از 10 تا 98، EVEN از 2 تا 8 و ODD از 11 تا 99، تقسیم میشه (طرز تقسیم این گروه ها خودش یه مبحث طولانیه)
4 شماره آخر هم شماره سریال شماست که از 0001 تا 9999 در هر گروه ادامه پیدا میکنه
پس سوشیال سکوریتی نامبر یا شماره امنیت اجتماعی هزینه ای نداره و کلا برای ردیابی و عدم اشتباه هویتی به کار گرفته میشه (استفاده های بیشتری در ارتش، نیروی هوایی و خیلی چیزهای دیگه هم داره که به ماها کم تر ربط پیدا میکنه)
شاد باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano ، golesang ، ronmony ، naarestan ، Soap McTavish ، victorygo ، sasbk ، moon_rose ، خانه ، noobnoobi ، azadeh2014 ، sasa6557 ، Daneshjo
(2012-05-31 ساعت 05:38)khabaloo نوشته:  
(2012-05-30 ساعت 16:59)masih sh نوشته:  
(2012-05-29 ساعت 21:11)masih sh نوشته:  سوشیال سکوریتی جزو مالیات حساب میشه؟مثلا اگر می گویند که درآمد متوسط در امریکا پس از کسر مالیات 2900 دلار است آیا هزینه ی سوشیال سکوریتی رو هم کم کرده اند؟

کسی جواب سوال مارو نمیدونه؟

سوشیال سکوریتی، یک شماره 9 رقمی هستش دوست عزیز که هدف اصلی از صادر کردن این شماره ردیابی حساب های بانکی و موسسات مالی، کردیت کارد رکود، پرداخت مالیات و ... شهروندان آمریکایی و دارندگان اقامت دایم (گرین کارد و اقامت دایم کاری) هست که امروزه استفاده های متعددی داره، و به صورت بیان کننده هویت شما به کار برده میشه، که امکان اشتباه هویتی رو به حد صفر میرسونه. به صورتی که 3 شماره اول موقعیت جغرافیایی دارنده رو دربرمیگیره که بر اساس زیپ کد و آدرسی که در فرم درخواست سوشیال سکیوریتی وراد میکنین دسته بندی میشه
2 شماره بعدی مشخص کننده گروه دارنده سوشیال سکیوریتی نامبر هستش که از 1 تا 99 ادامه پیدا میکنه و به چهار گروه اصلی : ODD از 1 تا 9، EVEN از 10 تا 98، EVEN از 2 تا 8 و ODD از 11 تا 99، تقسیم میشه (طرز تقسیم این گروه ها خودش یه مبحث طولانیه)
4 شماره آخر هم شماره سریال شماست که از 0001 تا 9999 در هر گروه ادامه پیدا میکنه
پس سوشیال سکوریتی نامبر یا شماره امنیت اجتماعی هزینه ای نداره و کلا برای ردیابی و عدم اشتباه هویتی به کار گرفته میشه (استفاده های بیشتری در ارتش، نیروی هوایی و خیلی چیزهای دیگه هم داره که به ماها کم تر ربط پیدا میکنه)
شاد باشید

توی تاپیک فیش حقوقی آرش یکی از هزینه ها سوشیال سکوریتی زده شده .جریان چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، ronmony ، saman98 ، noobnoobi ، Daneshjo
(2012-05-31 ساعت 11:50)masih sh نوشته:  توی تاپیک فیش حقوقی آرش یکی از هزینه ها سوشیال سکوریتی زده شده .جریان چیه؟

سوشیال سکوریتی مثل تامین اجتماعی خودمونه. ماهانه درصدی از حقوق علاوه بر مالیات به صندوقشون واریز میشه و در عوض حقوق بازنشستگی و بیکاری از اون محل پرداخت خواهد شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: khabaloo ، ronmony ، frozen mind ، sasbk ، noobnoobi ، RASHA32 ، samane1363 ، Daneshjo
(2012-05-31 ساعت 21:05)shahrzad_a نوشته:  
(2012-05-31 ساعت 11:50)masih sh نوشته:  توی تاپیک فیش حقوقی آرش یکی از هزینه ها سوشیال سکوریتی زده شده .جریان چیه؟

سوشیال سکوریتی مثل تامین اجتماعی خودمونه. ماهانه درصدی از حقوق علاوه بر مالیات به صندوقشون واریز میشه و در عوض حقوق بازنشستگی و بیکاری از اون محل پرداخت خواهد شد.

اینجا دو موضوع مختلف با هم اشتباه گرفته شدن
1: SSN که موضوع تاپیک هست مخفف Social Security Number هستش (شماره امنیت اجتماعی تا حدودی مانند شماره ملی)
2: Social Security که در ضمن برنامه OASDI قرارمیگیره و مخفف ( Old-Age, Survivors, and Disability Insurance) هستش
جواب بنده با توجه به موضوع تاپیک به Social Security Number مربوط میشد
بهتر بود سوالتون رو در همون تاپیک فیش حقوقی مطرح میکردین
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، ronmony ، frozen mind ، manila ، vroom ، خانه ، noobnoobi ، Daneshjo
با سلام خدمت دوستان عزیز .
یه مشکلی راجع به سوشیال سکوریتی داشتم می خواستم عنوان کنم که دوستان منو راهنمائی کنن .
ما 3 جولای اومدیم سانفرانسیسکو .توی فرودگاه پاکت رو دادیم به افسر و ازمون انگشت نگاری کرد و یه سری فرم بود خودش پر کرد . از اونطرف هم اومدیم سن هوزه . دو روز بعدش رفتیم اداره سوشیال سکوریتی واسه گرفتن سوشیال . بعد از کلی توی صف نشستن وقتی نوبتمون شد گفتش باید بعد از سه هفته بیاین . رفتیم بیرون . 7 روز بعد اومدیم سانفرانسیسکو . اونجا رفتیم اداره و نوبت گرفتیم . وقتی نوبتمون شد بهمون گفت که نیازی نیست کاری بکنین . یه سری فرم بهمون داد و گفت باید 3 هفته صبر کنین اگه به آدرسی که دادین نیومد فرمها رو پر کنین و بیاین .
سئوال من اینه
سوشال جدید بصورت اتوماتیک کاراش انجام میشه و خودش میاد یا ما باید اقدام کنیم ؟
دوستان تازه وارد کسی بوده که واسه سوشال سکوریتی اقدام کرده باشه یا خودش اومده ؟
ممنون از جواب شما .
( الان شاید دوستان پاسخ بدن که تاپیک ها رو بخون به جوابت میرسی اما هر جائی یه چیزی گفتین . یه سری گفتن خودش میاد . یه سری دو سه روز بعد از ورود به خاک آمریکا رفتن اداره و درخواست دادن . وحدت رویه توی پاسخها نیست . یه جواب مطمئن می خواستم . ممنون از وقتی که واسه خودن این مطالب گذاشتین . )
ما 16 جولای برگشتیم ایران
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61 ، manila ، خانه ، noobnoobi ، Daneshjo
(2012-07-23 ساعت 17:10)hamid_reza نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز .
یه مشکلی راجع به سوشیال سکوریتی داشتم می خواستم عنوان کنم که دوستان منو راهنمائی کنن . ...
(... وحدت رویه توی پاسخها نیست . یه جواب مطمئن می خواستم ... )

حمیدرضای عزیز، در این تاپیک هر یک از دوستان تجربه ی خودشونو نوشتن. اگر می بینین که وحدت رویه در نوشته ها وجود نداره، به خاطر اینه که تجربه ها متفاوت بوده. اگر باز هم بپرسین، کسی که سه روز بعد رفته به اداره سوشیال و کارش انجام شده، باز هم میگه برو دنبال SSN و منتظر نباش که خودش بیاد، اما کسی که تجربه شما رو داشته خواهد گفت که اقدام فایده نداره، منتظر باش تا خودش بیاد!

برداشت من از تجربه ها + اطلاعاتی که از ادارات فشل اونجا دارم، اینه که هر اداره SSN یک جور عمل می کنه و اگر به هر یک از این ادارات رجوع کنین، انجام کارتون کاملا بستگی به شانس داره.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: ابی22 ، manila ، M_star1316 ، storagemeter ، hamid_reza ، victorygo ، خانه ، sce ، noobnoobi ، azadeh2014 ، samane1363 ، Daneshjo
دوستان عزيز من ٣ روزه وارد كاليفرنيا شدم بايد براى سوشال برم يا خودش خودكار مياد
بعد تاريخ اومدن گرين كارتا مثل اينكه ٦ ماهه شده تا بياد نامه اى كه تو فرودگاه به من دادن اينو نوشته بود كه حتي اگه بعد از ١١ ماه نيامدمراجعه كنين الان بى سوشال و گرين كارت هيچ كاري نميتونم بكنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، noobnoobi ، Daneshjo
دوستان عزيز من ٣ روزه وارد كاليفرنيا شدم بايد براى سوشال برم يا خودش خودكار مياد
بعد تاريخ اومدن گرين كارتا مثل اينكه ٦ ماهه شده تا بياد نامه اى كه تو فرودگاه به من دادن اينو نوشته بود كه حتي اگه بعد از ١١ ماه نيامدمراجعه كنين الان بى سوشال و گرين كارت هيچ كاري نميتونم بكنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، noobnoobi
(2012-08-06 ساعت 21:30)Hamed112 نوشته:  دوستان عزيز من ٣ روزه وارد كاليفرنيا شدم بايد براى سوشال برم يا خودش خودكار مياد
ممنون ميشم راهنمايي كنين

شما با چه کیسی وارد امریکا شدید؟
ما از لاتاری رفتیم....از فردا رفتیم اداره سوشیال و اقدام کردیم ( با کپی از مهر ورود که روی ویزامون بود) بعد از 1 هفته سوشیال نامبرمون اومد
گرین کارتمون هم درست 30روز بعد
( توی ویزا هم نوشته که مهر ورود تا یک سال به عنوان گرین کارت عمل میکنه)
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، gol1 ، خانه ، noobnoobi ، azadeh2014 ، samane1363 ، Daneshjo
سلام به همه دوستان عزیز،
من تازه عضو این سایت شدم. قبولی لاتاری 2012 هستم و به امید خدا 16 نوامبر برای 4 هفته می ریم لس آنجلس. سوالی که داشتم اینه که ما توی فرمها آدرس یکی از دوستانمون توی میامی رو دادیم و الان اولین ورود ما به آمریکا از لس آنجلسه ، تکلیف گرین کارت و ssn ما چی می شه ؟ اتوماتیک می ره میامی ؟ لازمه ما بریم میامی یا موقع ورود آدرس جدید می خوان ازمون؟ به طور کلی مراحل و زمان دریافت گرین کارت و ssn به چه ترتیبه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، noobnoobi ، Natasha9
(2012-08-06 ساعت 21:30)Hamed112 نوشته:  دوستان عزيز من ٣ روزه وارد كاليفرنيا شدم بايد براى سوشال برم يا خودش خودكار مياد
ممنون ميشم راهنمايي كنين

دوست عزیز بهتره به اداره سوشال سکیوریتی مراجعه کنید و فرمهای مربوطه را تکمیل کرده و بعد از حدوداً دو هفته سوشال به آدرس شما ارسال می‌شه. در بعضی از مواقع اگر به محض ورود تقاضای سوشال کنید به شما اعلام می‌کنند که باید سه هفته صبر کنید ولی به نظر من می‌تونید به یک اداره سوشال دیگه در یکی از شهرهای اطراف مراجعه کنید و احتمالاً می‌تونید سریع اقدام کرده و منتظر نمونید. (من همین کار را کردم و سوشال سکیوریتی را خیلی سریع گرفتم چون بدون اون هیچ کاری نمیتونید بکنید حتی دریافت گواهینامه)
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، sce ، farshadsh ، noobnoobi ، azadeh2014 ، Daneshjo
سوشال اجازه تغییرآدرس تا زمانی که از امکاناتش استفاده نکنی نمیده. احتاجی هم برای اینکار ندارید.
ببخشید من فعلا تجربم تو این زمینه رشد میکنه.Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، sce ، farshadsh ، mori ، noobnoobi ، Daneshjo
خوب من هم اعلام میکنم که پنجشنبه 4/5/2013 رسیدم به آمریکا و اولین دوشنبه رفتم اداره کار و درخواست دادم.اینم داستانش
یک دستگاه با صفحه لمسی بود که سوالهای ساده ای میپرسید و نیازی به راهنمایی نداشت. بعدش هم کارمندی که اونجا بود بهم گفت فرم رو قبلن پر کردی؟ (مثل اینکه توی سایت بوده و میتونستم بگیرم)
بعد گفت این فرم رو پر کن که اسم و مشخصات خودم رو میخواست به همراه اسم و فامیل پدر و مادرم.
بعد بهم گفت که اگه طی هفت تا ده روز نیومد بهمون خبر بده.
فردا میشه دهمین روز که اگه نیومد باید دوباره برم بهشون سربزنم.

نکته ای که نمیدونستم هم اینه که این شماره درسته که مثل کد ملی ه. اما مراقب باشید که هیچکس نباید این شماره رو بدونه. چون باهاش میشه از حسابتون پول برداشت کنید. وقتی که تلفنی زنگ میزنید به بانک، ازتون فقط این کد رو میخوان.
پس به کسی لو ندین. هم شماره سکیوریتی رو و هم تاریخ تولد رو تا حد ممکن به کسی نگین.

خوب مایلم به استحضار برسانم که ولکام لتر اینجانب امروز یعنی 19 آپریل به دستم رسید. به همراه یک عدد نامه دیگر که توش مقداری چرت و پرت نوشته اما خبری از سوشیال سکیوریتی نیست.

خوب بازهم به استحضار میرساند در تاریخ 20 آپریل، گرین کارتم هم اومد، اما همچنان خبری از سوشیال سکیوریتی نامبر نیست.
ولی گرفتن گرین کارت در زمانی که اصلن فکرش رو هم نمیکنی خیلی خوشمزه س.
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، amir82 ، storagemeter ، Saeedv13 ، apoornaki ، خانه ، amir0_0amir ، sasbk ، sce ، farshadsh ، r_ent ، mino2013 ، manila ، noobnoobi ، azadeh2014 ، samane1363 ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان