کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
دريافت گرين كارت و سوشال سكيوريتى (Green Card و SSN)
آیا تغییر آدرس رو باید به اداره سوشال سکوریتی اطلاع بدیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، noobnoobi
چه طوری می شه گرفتن گرین کارت و آدرسی رو که می ره رو پیگیری کرد به صورت اینترنتی وقتی که وارد آمریکا می شه آدم
یادم هست یکی از بچه ها یک سایتی واسه پیگیری معرفی کرده بود نمی دونم الان اون پست رو پیدا کنم!!!!!!!!!!!!!
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، afshinghwink ، rouzbehdarvishi ، mrr777 ، noobnoobi
(2013-05-30 ساعت 15:44)sadeghi897 نوشته:  چه طوری می شه گرفتن گرین کارت و آدرسی رو که می ره رو پیگیری کرد به صورت اینترنتی وقتی که وارد آمریکا می شه آدم
یادم هست یکی از بچه ها یک سایتی واسه پیگیری معرفی کرده بود نمی دونم الان اون پست رو پیدا کنم!!!!!!!!!!!!!
دی
@استـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد
https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard.do
اینجا نوشته
اینم تاپیکش
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
(2013-04-18 ساعت 08:54)nedaUSA نوشته:  خوب من هم اعلام میکنم که پنجشنبه 4/5/2013 رسیدم به آمریکا و اولین دوشنبه رفتم اداره کار و درخواست دادم.اینم داستانش
یک دستگاه با صفحه لمسی بود که سوالهای ساده ای میپرسید و نیازی به راهنمایی نداشت. بعدش هم کارمندی که اونجا بود بهم گفت فرم رو قبلن پر کردی؟ (مثل اینکه توی سایت بوده و میتونستم بگیرم)
بعد گفت این فرم رو پر کن که اسم و مشخصات خودم رو میخواست به همراه اسم و فامیل پدر و مادرم.
بعد بهم گفت که اگه طی هفت تا ده روز نیومد بهمون خبر بده.
فردا میشه دهمین روز که اگه نیومد باید دوباره برم بهشون سربزنم.

نکته ای که نمیدونستم هم اینه که این شماره درسته که مثل کد ملی ه. اما مراقب باشید که هیچکس نباید این شماره رو بدونه. چون باهاش میشه از حسابتون پول برداشت کنید. وقتی که تلفنی زنگ میزنید به بانک، ازتون فقط این کد رو میخوان.
پس به کسی لو ندین. هم شماره سکیوریتی رو و هم تاریخ تولد رو تا حد ممکن به کسی نگین.

خوب مایلم به استحضار برسانم که ولکام لتر اینجانب امروز یعنی 19 آپریل به دستم رسید. به همراه یک عدد نامه دیگر که توش مقداری چرت و پرت نوشته اما خبری از سوشیال سکیوریتی نیست.

خوب بازهم به استحضار میرساند در تاریخ 20 آپریل، گرین کارتم هم اومد، اما همچنان خبری از سوشیال سکیوریتی نامبر نیست.
ولی گرفتن گرین کارت در زمانی که اصلن فکرش رو هم نمیکنی خیلی خوشمزه س.
میشه در مورد اداره کار بیشتر راهنمایی کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadsh ، noobnoobi ، Daneshjo
(2013-05-30 ساعت 16:10)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 15:44)sadeghi897 نوشته:  چه طوری می شه گرفتن گرین کارت و آدرسی رو که می ره رو پیگیری کرد به صورت اینترنتی وقتی که وارد آمریکا می شه آدم
دی
@استـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد
https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard.do
اینجا نوشته
اینم تاپیکش

سلام. سوال داشتم راجع به "ولکام لتر"؟ کی و کجا دریافت خواهیم کرد؟ مرسی
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، noobnoobi
سلام دوستان. سوال داشتم راجع به "ولکام لتر"؟ کی و کجا دریافت خواهیم کرد؟ مرسی
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام. ما دالاس هستیم روز دوم رسیدنمون رفتیم اداره سوشیال و با پاسپورت و ویزا برای ssn اقدام کردیم و روز بعد هم شماره ها رو پرینت شده با مهر به ما دادن که برای شروع کار گواهینامه کفایت می کرد .خود کارتها هم یک هفته ای اومد .
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، sce ، hgbeigi ، we are one ، mohsenmb ، noobnoobi ، armina-2014 ، S.gh ، h_aghapour
دوستان به نظر شما پرداخت 165$ قبل از ورود تاثیری توی مراحل صدور گرین کارد داره ؟اصلا تا حالا بوده کسی که تا قبل از ورودش گرین کاردش به آدرس داده شده ارسال بشه ؟ممنون میشم دوستان که وضعیت گرین کارد خودشون رو پیگیری می کنن فرق رسیپت آی دی با رسیپت نامبر رو به من بگن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
موارد استفاده ID card دقیقن چیه؟؟؟لازمه حتمن داشته باشیم همون ابتدا چون قرار رفت وامد بشه به امریکا
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
سلام
دوستان کسی می داند در صورتی که شمارۀ سوشیال سکیوریتی لو برود چه باید کرد؟ البته داستان سرقت یا گم شدن کارت نیست، کارت من موجود است اما مدتی که ایران بودم همراه بسیاری از وسایل شخصی ام پیش کسی امانت بوده و حالا که برگشتم ظن فوق العاده قوی دارم که در این مدت شخص دیگری هم از آن باخبر شده و شاید از شماره اش سوء استفاده هم کرده باشد، چطور می توانم از این مسئله مطمئن شوم؟ اساساً این سوء استفاده از چه جنسی می تواند باشد؟ دقیقاً چه کار می تواند بکند؟ من چه باید بکنم؟
مثل همیشه بی نهایت ممنون می شوم اگر راهنمایی ام کنید.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، noobnoobi ، Daneshjo
سلام دوستان ما تقریبا 25 روزه رسیدیم ولی هنوز نامه ی ولکامی برامون نیومده .سوشیالمونو گرفتیم ....ما کلا 50 روز قراره اینجا بمونیم اگه گرین کارت نرسه از کدوم اداره میتونیم پیگیری کنیم؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: niloo-kh ، noobnoobi
سلام دوستان
آیا برای گرفتن سوشیال سکیوریتی هزینه خاصی باید پرداخت شود یا بدون هزینه کارت را می دهند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Daneshjo
(2013-08-16 ساعت 22:36)سارینا79 نوشته:  سلام دوستان
آیا برای گرفتن سوشیال سکیوریتی هزینه خاصی باید پرداخت شود یا بدون هزینه کارت را می دهند؟

رایگان است
پاسخ
دوستان کسی میدونه برای تغییر آدرس SSN و ID CARD و گواهینامه پولی میگیرن؟اگه میگیرن برای هر کدوم چقدر؟حضوری باید رفت یا اینترنتی هم میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، r_ent ، kouroshd ، noobnoobi ، Daneshjo
سوشال ما الان سی روز که نیومده که الان حساب میکنم اگه شهردیگه بودیم مثل هیستون یا دالاس هنوز تو هتل بودیم وآواره .یک روز هم رفتم اداره سوشال وبا کارمند اونجا صحبت کردم به من گفت تمامی افرادی که به تگزاس واردمیشن بعد میرن ایالت دیگه سوشال با تاخیردستشون میرسه البته اگه راست گفته باشه چون
نصفی ازکارمندهاب اینجا یه جورایی تعطیل تشریف دارن
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، sce ، morvarid1364 ، dana ، noobnoobi ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان