کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
دريافت گرين كارت و سوشال سكيوريتى (Green Card و SSN)
دوستان من اسبانسرم بوستون و ادرس أيشونو دادم ولي خودم ميخوام برم كاليفرنيا ميخواستم بدونم كه براي كرين كارت وssn حتما اول بايد برم بوستون يا از كاليفورنيا هم ميتونم أقدام كنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، noobnoobi ، Daneshjo
سلام ما امروز بعد از 2روز رسيدن رفتيم اداره سوشيال بهمون گفتن شناسنامتوتو بياريد دوباره رفتيم هتل برگشتيم پيش يه افيسر ديگه گفت چون تاريخ اکسپاير ويزاتون 23اکتبر و امروز 21اکتبر سيستم اجازه نميده براتون اس اس ان نامبر بدم وبايد بعد از گرفتن گرين کارت مراجعه کنيد.ايا کسي تا حالا چنين چيزي بهش گفتن؟؟؟
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
پاسخ
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، alirezass ، mahdibashoma ، noobnoobi ، azadeh2014 ، Daneshjo
براي پرداخت 165دلار تو امريکادبا وضعي که کرديت نداريم چه بايد کرد؟لطفا کسيميدونه راهنمايي کنه.
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
پاسخ
تشکر کنندگان: niloo-kh ، noobnoobi
با سلام خدمت دوستان عزیز

بالاخره SSN من و همسرم دقیقاً پس از ۱۰ روز پس از مراجعه به اداره سوشال همزمان با هم دیروز رسیدند دستمون
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، noobnoobi ، AMIRI1
سلام دوستان

من ۱ مشکلی‌ دارم واسه گرین کارت.داستان از این قراره که من در هنگام ورود در فرودگاه ادرسمونو تغییر دادم و بلافاصله پس از اون توی سایت هم آدرسمون رو عوض کردم و هم 165$ رو پرداخت کردم اما دیروز پس از چک کردن سایت با این پیغام مواجه شدم:
The USPS reported that the card we mailed to you was flagged as undeliverable on October 29, 2013. The USPS tracking number assigned is xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. You can use this number at www.usps.com to view the detailed tracking information recorded by USPS for the mailed card. To obtain more information about your card, please call our customer service at 1-800-375-5283.
بعد سریع زنگ زدم به شماره که اعلام کردن و نهایتان بهم گفتن که نامه برگشت می‌خوره و ما دوباره ارسالش می‌کنیم.ما الان پنسیلوانیا هستیم و کارت‌های ما رفته بوده به ۱ آدرس نامعلوم در مریلند.

پیشنهاد میکنید در این شرایط چی‌ کار کنم؟

ممنون
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
پاسخ
سلام ما یک ماهه اومدیم لس آنجلس گرین کارتمون و نامه خوشامدگویی بعد از یک ماه و سوشیال بعد از دو هفته اومد به آدرسی که زمان مصاحبه داده بودیم با اینکه آدرس جدید رو هنگام ورود در فرودگاه دادیم و حتی هنگام پرداخت 165 دلار نیز آدرس جدید داده بودیم.اینجا همه چی درهمه...
2013AS 65XX
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezass ، niloo-kh ، noobnoobi
اگه کسی کمکی خواست پیام بزاره اگه برام مقدور باشه انجام میدم...
2013AS 65XX
پاسخ
تشکر کنندگان: niloo-kh ، noobnoobi ، khosro.1985 ، shadi79
سلام دوستان میشه کمی دوستان با سابقه درمورد آی دی کارد توضیح بدن ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi
دوستان سلام من تقریبا" سه ماه شده امدم ( ویزای لاتاری داشتم).گرین کارتمو گرفتم اما هنوز سوشالم نیامده تا حالا 4 دفعه رفتم اداره سوشال هر دفعه افراد متفاوت جوابمو دادن و میگن هوملند او سکیوریتی هنوز در مورد شما به ما جواب نداده . خلاصه الان هم باید برگردم ایران حالا موندم چکار کنم. لطفا" هر کدوم از دوستان که میتونن کمک کنن جواب منو بدن. اگه وکیل مهاجرت هم سراغ دارین بهم پیام بدین ممنون میشم.
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
پاسخ
دوستان کسانیکه سنشان بین 18 تا 25 سال هست زمان مصاحبه یک فرمی که برای سربازی هست را امضاء می کنند دیگه ،بعد بعد از ورود به آمریکا باید به پست خانه بروند برای ثبت نامش یا باید اینترنتی این کار را انجام بدهند. کسی تجربه ای در این مورد داشته . ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-01-11 ساعت 19:29)nnhh نوشته:  دوستان سلام من تقریبا" سه ماه شده امدم ( ویزای لاتاری داشتم).گرین کارتمو گرفتم اما هنوز سوشالم نیامده تا حالا 4 دفعه رفتم اداره سوشال هر دفعه افراد متفاوت جوابمو دادن و میگن هوملند او سکیوریتی هنوز در مورد شما به ما جواب نداده . خلاصه الان هم باید برگردم ایران حالا موندم چکار کنم. لطفا" هر کدوم از دوستان که میتونن کمک کنن جواب منو بدن. اگه وکیل مهاجرت هم سراغ دارین بهم پیام بدین ممنون میشم.
بلاخره بعد از سه ماه سوشال بنده هم آمد!
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، alirezass ، noobnoobi
سلام ميخواستم بدونم از چه سايتي ميشه مراحل سوشيال نامبر پيگيري كرد؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: Baharehpark ، alirezass ، behfaza ، noobnoobi ، Ali.karimi
سلام دوستان ما هنوز داریم دوران سخت انتظار برای کلیر شدن رو طی میکنیم ولی تصمیم گرفتم این صفحات رو بخونم و حالا ی سوالی واسم پیش اومده این ک کلا ssn چی هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
کیس: **35
سفارت : ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi
(2014-03-19 ساعت 20:53)mahssa نوشته:  سلام دوستان ما هنوز داریم دوران سخت انتظار برای کلیر شدن رو طی میکنیم ولی تصمیم گرفتم این صفحات رو بخونم و حالا ی سوالی واسم پیش اومده این ک کلا ssn چی هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مهسا جان امیدوارم زودتر کلیر بشین.ssn مخفف social security number که مثل همون شماره ملی ما توی ایرانه که هرجا میریم ازش به عنوان شناسایی ما در سازمانها و غیره استفاده میشه. یه جورایی بدون این شماره دست و پای شخص بستست. Big Grin
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezass ، mahssa ، niloo-kh ، behfaza ، noobnoobi ، حاجی واشنگتن
(2014-03-19 ساعت 22:11)mohsenmb نوشته:  
(2014-03-19 ساعت 20:53)mahssa نوشته:  سلام دوستان ما هنوز داریم دوران سخت انتظار برای کلیر شدن رو طی میکنیم ولی تصمیم گرفتم این صفحات رو بخونم و حالا ی سوالی واسم پیش اومده این ک کلا ssn چی هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مهسا جان امیدوارم زودتر کلیر بشین.ssn مخفف social security number که مثل همون شماره ملی ما توی ایرانه که هرجا میریم ازش به عنوان شناسایی ما در سازمانها و غیره استفاده میشه. یه جورایی بدون این شماره دست و پای شخص بستست. Big Grin

ممنون از پاسختون
میشه بگید از کی باید اقدام کنیم واسش؟ منظورم اینه که باید توی سایت خاصی ثبت نام کنیم یا بعد از رفتن به آ م ر ی ک ا باید اونجا بریم دنبالش؟
کیس: **35
سفارت : ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان