موضوعها: 0
رتبه:
11
9 تشکر در 5 ارسال
2014-04-02 ساعت 21:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-02 ساعت 21:54 توسط navidshii.)
سلام دوستان.
من 7 مارچ از طریق سانفرانسیسکو وارد شدم،ولی هنوز بعد از 24 روز سوشال سکوریتی نیومده.باید اینم بگم که قبلش از طریق فرم DS-230 درخواست داده بودم و چند روز قبل از اومدنم هم اون 165 دلار رو پرداخت کرده بودم.حالا منتظرم اگه تا آخر این هفته نیومد به اداره سوشال مراجعه کنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال سوشیال سکوریتی یه چیزیه مثه شماره ملیمون تو ایران!!!!؟؟؟؟
کسی هست مرحله به مرحله از ورودش به خاک آمریکارو بنویسه؟؟؟
وقتی لبخند دیگران در گرو شکست توست..
برخیز تا بگریند...
"کوروش کبیر"
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اینجوری که من فهمیدم 3 هفته بعد از ورود به آمریکا ssn واستون میاد اگر نیومد باید بریم و تقاضا بدیم که 1 هفته ای واستون میاد...
البته قوانین ایالت های مختلف باهم فرق میکنه..
من آگوست میام هرکی هر اطلاعاتی داره به من بده لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی لبخند دیگران در گرو شکست توست..
برخیز تا بگریند...
"کوروش کبیر"
رتبه:
11
9 تشکر در 5 ارسال
امروز دقیقا بعد از 1 ماه از ورودم رفتم اداره سوشال.بعد از کلی توی صف بودن و سوال و جواب مرده بهم یه برگه داد که تا 2 هفته دیگه میاد در خونه.الکی یک ماه علاف بودم.پس نتیجه اخلاقی اینکه به علامت زدن درخواست سوشال در فرمی که به سفارت میدین دلتون رو خوش نکنید.حالا 2 هفته صبر کنم ببینم میاد یا نه.
رتبه:
11
9 تشکر در 5 ارسال
امروز بعد از 1 هفته که به اداره مراجعه کردم سوشال سکوریتی به دستم رسید.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
کسی اطلاع داره یک دانشجو که هنوز کار هم نداره چطور میتونه ssn بگیره؟ برای پیدا کردن کار به آن نیاز داره!!
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من يك هفتس كه اومدم سان فرانسيسكو، هنوز هيچى برام پست نشده، بنظرتون ايا بايد به جايى مراجعه كنم؟
سوال بعديم اينه كه برنامه برگشت من به ايران يه ماهه بود كه يه هفته ازش گذشته، ايا اگه تو اين مدت گرين كارت و بقيه مداركم نيومد، اگه برگردم ايران و مداركم وقتى اومد برام بيارن مشكلى پيش نمياد؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. من همراه خانواده با ويزاي توريستى وارد آمريكا شديم. و مراحل گرفتن گرين كارتو طي مىكنيم كه مدتي طول خواهد كشىد، آىا در شرايط فعلي ميتوان سوشيال سكوريتي داشت، و بدون آن آيا ميشود كار كرد يا نه. متشكرم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-23 ساعت 11:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-23 ساعت 18:07 توسط ahmad120.)
باسلام
لطفا می شود توضیح دهید که چگونه بعد از ورود به آمریکا و اجاره کردن خونه، آدرس های مربوط به ارسال سوشیال کارت و گرین کارت و... را به صورت حضوری یا آنلاین تغییر بدهیم؟ (من در هنگام ورود به آمریکا در فرودگاه آدرس ارسال ارسال سوشیال کارت و گرین کارت و... تغییر دادم و حال با توجه به اینکه خونه ای را اجاره کردم می خواهم سوشیال کارت و گرین کارت و... به این آدرسم ارسال شود.) باتشکر
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-23 ساعت 11:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-23 ساعت 18:07 توسط ahmad120.)
باسلام
لطفا می شود توضیح دهید که چگونه بعد از ورود به آمریکا و اجاره کردن خونه، آدرس های مربوط به ارسال سوشیال کارت و گرین کارت و... را به صورت حضوری یا آنلاین تغییر بدهیم؟ (من در هنگام ورود به آمریکا در فرودگاه آدرس ارسال ارسال سوشیال کارت و گرین کارت و... تغییر دادم و حال با توجه به اینکه خونه ای را اجاره کردم می خواهم سوشیال کارت و گرین کارت و... به این آدرسم ارسال شود.) باتشکر
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"