موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
بعد از 11 ماه و 22 روز برگشتیم به آمریکا. از نیویورک خارج شده بودیم و باز هم از همون جا وارد می شدیم.
آفیسر گیر سه پیچ داد اما وقتی دید که قبلا درخواست Reentry Permit یا همون پاس سفید داده بودیم اما به موعد انگشت نگاری نرسیده بودیم، کوتاه آمد!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 0
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 08:08)frozen mind نوشته: بعد از 11 ماه و 22 روز برگشتیم به آمریکا. از نیویورک خارج شده بودیم و باز هم از همون جا وارد می شدیم.
آفیسر گیر سه پیچ داد اما وقتی دید که قبلا درخواست Reentry Permit یا همون پاس سفید داده بودیم اما به موعد انگشت نگاری نرسیده بودیم، کوتاه آمد!
یعنی درخواست داده بودید و قبل از انگشت نگاری خارج شدید ؟
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
2014-05-28 ساعت 16:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-28 ساعت 16:52 توسط frozen mind.)
بله درخواست Reentry Permit دادم، پول هم پرداخت کردم، اما درخواست به دلیل این که به واحد مناسبی از USCIS نفرستاده بودم، برگشت خورد و مدتی از وقتمون این طوری تلف شد. این آمریکایی های خونسرد هم که اگر الان بغضشون بگیره، سال بعد اشکشون در میاد! این هم داستانی داره که باید بعدا تعریف کنم. من بیچاره تقصیری نداشتم.
دوباره فرستادم. خیلی عجله داشتم. خبری نشد. زنگ زدم و درخواست تسریع (expedite) کردم. دو یا سه هفته گذشت و دقیقا روز قبل از پرواز به ایران نامه ای رسید که با درخواست تسریعتان موافقت نشده. دلیلش درخواستهای بیشمار مشابه آن بود.
ما یک «گ..ر پدرشون» گفتیم و برگشتیم ایران چون وضع همسرم اورژانسی بود و دو بیمارستان اونجا با هزینه سنگینی که روی دست ما گذاشتند تشخیص ندادند که مشکلش چیه در حالی که در ایران دیدیم تشخیصش چقدر ساده بوده. همه اش می گفتند که هومسیک شده در حالی که زخم معده و اثنی عشر شدید گرفته بود! حرف منو هم قبول نمی کردند که هی می گفتم مشکل گوارشی داره. عوضش از سرش سیتیاسکن کردند! باید هرچه سریعتر برمی گشتیم به ایران.
حدود 22 روز بعد از برگشت به ایران نامه قرار انگشت نگاری به آدرس ما در آگوستا رسید. نوشداروی بعد از مرگ سهراب!
ما : :|
$1320 پرداختی ما: :|
بعدها بهسون ایمیل زدم که حالا که برای ما هیچ غلطی نکردین لااقل پولمونو پس بدین، ولی قبول نکزدند.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 16:48)frozen mind نوشته: بله درخواست Reentry Permit دادم، پول هم پرداخت کردم، اما درخواست به دلیل این که به واحد مناسبی از USCIS نفرستاده بودم، برگشت خورد و مدتی از وقتمون این طوری تلف شد. این آمریکایی های خونسرد هم که اگر الان بغضشون بگیره، سال بعد اشکشون در میاد! این هم داستانی داره که باید بعدا تعریف کنم. من بیچاره تقصیری نداشتم.
دوباره فرستادم. خیلی عجله داشتم. خبری نشد. زنگ زدم و درخواست تسریع (expedite) کردم. دو یا سه هفته گذشت و دقیقا روز قبل از پرواز به ایران نامه ای رسید که با درخواست تسریعتان موافقت نشده. دلیلش درخواستهای بیشمار مشابه آن بود.
ما یک «گ..ر پدرشون» گفتیم و برگشتیم ایران چون وضع همسرم اورژانسی بود و دو بیمارستان اونجا با هزینه سنگینی که روی دست ما گذاشتند تشخیص ندادند که مشکلش چیه در حالی که در ایران دیدیم تشخیصش چقدر ساده بوده. همه اش می گفتند که هومسیک شده در حالی که زخم معده و اثنی عشر شدید گرفته بود! حرف منو هم قبول نمی کردند که هی می گفتم مشکل گوارشی داره. عوضش از سرش سیتیاسکن کردند! باید هرچه سریعتر برمی گشتیم به ایران.
حدود 22 روز بعد از برگشت به ایران نامه قرار انگشت نگاری به آدرس ما در آگوستا رسید. نوشداروی بعد از مرگ سهراب!
ما : :|
$1320 پرداختی ما: :|
بعدها بهسون ایمیل زدم که حالا که برای ما هیچ غلطی نکردین لااقل پولمونو پس بدین، ولی قبول نکزدند.
جناب Frozen Mind درود و سپاس برای توضیح کامل شما ، امیدوارم که کارهایتان راحت و بر وفق مراد پیش برود و انشالله دیگر به آفتی نخورید
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سوال دارم
اما مواردی که در مورد سوالم خوندم منو گیج کرده
من برای دو . سه سال اول میتونم سالی 2 بار هرکدوم سه ماه بیام ایران؟؟؟؟ این کار باعث باطل شدن گرین کارت یا مشکل در سیتیزن شدن میشه ؟؟؟
آخه تا دو سال اول شرایطم جور نیست.... اما شوهرم به طور دائم میتونه اونجا باشه اما من نه ....
خواهش میکنم منو راهنمایی کنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-02 ساعت 14:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-02 ساعت 15:33 توسط mhr.714.)
دوستان یعنی باید هر پنج شش ماه که ورود می زنیم حداقل چقدر(چند روز؟) امریکا باشیم که دفعه بعد که می خوایم ورود بزنیم بهمون گیر ندن؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-02 ساعت 14:17)mhr.714 نوشته: دوستان یعنی باید هر پنج شش ماه که ورود می زنیم حداقل چقدر(چند روز؟) آمریکا باشیم که دفعه بعد که می خوایم ورود بزنیم بهمون گیر ندن؟
دوست من اینو در نظر داشته باشید مدت زمانی که خارج از آمریکا هستید نباید بیشتر از 6 ماه بشه وگرنه هر زمان میشه خروج زد، البته ناگفته نمونه با دفعات زیاد ورود و خروج ممکنه حس کنن که شما تمایلی به زندگی در اونجا ندارید و ممکنه مشکل ساز شه ....
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-02 ساعت 19:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-02 ساعت 19:02 توسط mhr.714.)
یه دنیا ممنونم ,فقط همین 2-3 سال اول منظورم هست تا ایشالا کارام رو به راه بشه و بتونم برم بمونم. یعنی حدودا هر پنج شش ماه 10 روز امریکا باشیم ,گیر نمی دن ؟افسر نمی گه چقدر کم موندید؟میشه لطفا بگید کدوم پورت ها به نظر گیر کمتری دارن ؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-05 ساعت 15:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-06 ساعت 18:52 توسط reza12.)
دوستان سلام
اگر يك سري به سايت uscis بزنيد همه چيز ساده نوشته شده. خلاصش اين ميشه:
١- بيش از ١٨٠ روز اگر بيرون آمريكا باشيد تا يك سال همه چيز بسته به افسر فرودگاه داره ولي مجموع اقامتهاي گذشتتون براي سيتي زني پاك ميشه و ميتونن كارتتون رو بگيرن .
٢- بالاي يك سال حتما گرين كارت رو ميتونن بگيرن.
٣- زير شش ماه اگر بر گرديد بايد ثابت كنيد كه واسه گردش نمي آييد ولي به هر دليل منطقي فعلا نميتونيد تو آمريكا بمونيد.
٤-اگر پاس سفيد داشته باشيد فقط گرين كارتتون تا دو سال حفظ ميشه فقط همين و بقيه قوانين سيتي زني باقي است.
٥-براي سيتي زني بايد تو پنج سال گذشته سي ماه حضور بصورت مجموع داشته باشيد.
٦- فقط دروغ نگوييد.
موفق باشيد