[/align]
To whom it may concern
I have been writing to you many times but it seems that I did not ask my question properly as long as I have not received any answer to my emails so far.Hereby, I try to explain my situation again.
I have been married twice. My first wife has passed many years ago and I had devorced my second wife almost a year before I signed up for the lottery. Due to lack of enough space I could only put my first wife's data in the primary online registeration and also the DS-230 form.
I would really appreciate it if you could kindly attach this notice to my case and if applicable I am ready to fill out a set of new forms again and send them over.
Thank you in advance for your understanding
Sincerely
این نامه شاید بد نباشه. میتونین در آخر مشخصات همسر دوم رو هم پائین ایمیل بنویسین مطابق چیزی که تو فرم DS-230 میخواد.
فقط یه چیزی الان یادم افتاد. تو DS-230 اوایلش که وضعیت تاهل رو پرسیده زیرش پرسیده که تا حالا چند بار ازدواج کردین؟ اونو چی نوشتین؟ اگه اون رو هم یکبار نوشتین شاید شک کنن که مخصوصا اینکارو کردین!
به هر حال آمریکایی ها آدمهای خوش باوری هستن.فک کنم شما که هنوز کارنت نشدین بشه تو این مدت یه جواب درست و درمون ازشون گرفت.
موفق باشین و استرس رو از خودتون دور کنین
.
.
.
PS:اگه تونستین استرس رو از خودتون دور کنین به منم یاد بدین
(2010-04-15 ساعت 14:05)nefarioos نوشته: واييييييييييييييييييييييييي
من ام اين مشكلو دارم
تو رو خدا خوب بخونيد و بعد بگين چي كار كنم
من بابام برنده اصلي است
مادرم ام خيلي وقت فوت شده
بابام ام دوباره ازدواج كرده ولي1سال قبل از اينكه لاتاري شركت كنيم طلاق گرفته(از اون خانوم ام بچه اي نداره)
بعد موقعه لاتاري وضيعت تاهل رو چون فقط يه گزينه بوده. زده فوت شده(چيزي از طلاق نشد بنويسه چون جا نبود)
فرم هاي اوليه ام كه اومد باز بابام مشخصات ماردم كه فوت شده رو نوشته
ولي با فرم ها يه نامه ام نوشتيم و گفتيم كه يكي ديگه ام بوده و طلاق گرفته و چون تو فرما فقط واسه يكي جا بوده ننوشتيمش
جوابي به نامه ندادن حتي چند بار ام ايميل كردم بهشون وجواب درستي ندادن (همون جوابي رو كه واسه تاييديه مدارك ميزننن دادن)
من چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يكي كمك كنه
ميترسم رد مون كنن............آخه تقصيره ما نيست كه جا نبوده خب
كسي ميتونه يه نامه انگليسي خوب كه اين موضوع ها رو درست توضيح بده برام بنويسه؟؟؟؟؟؟؟
To whom it may concern
I have been writing to you many times but it seems that I did not ask my question properly as long as I have not received any answer to my emails so far.Hereby, I try to explain my situation again.
I have been married twice. My first wife has passed many years ago and I had devorced my second wife almost a year before I signed up for the lottery. Due to lack of enough space I could only put my first wife's data in the primary online registeration and also the DS-230 form.
I would really appreciate it if you could kindly attach this notice to my case and if applicable I am ready to fill out a set of new forms again and send them over.
Thank you in advance for your understanding
Sincerely
این نامه شاید بد نباشه. میتونین در آخر مشخصات همسر دوم رو هم پائین ایمیل بنویسین مطابق چیزی که تو فرم DS-230 میخواد.
فقط یه چیزی الان یادم افتاد. تو DS-230 اوایلش که وضعیت تاهل رو پرسیده زیرش پرسیده که تا حالا چند بار ازدواج کردین؟ اونو چی نوشتین؟ اگه اون رو هم یکبار نوشتین شاید شک کنن که مخصوصا اینکارو کردین!
به هر حال آمریکایی ها آدمهای خوش باوری هستن.فک کنم شما که هنوز کارنت نشدین بشه تو این مدت یه جواب درست و درمون ازشون گرفت.
موفق باشین و استرس رو از خودتون دور کنین
.
.
.
PS:اگه تونستین استرس رو از خودتون دور کنین به منم یاد بدین
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)