موضوعها: 1
رتبه:
17
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
من برنده لاتاری 2009 بودم. سال تولدم در ثبت نام اینترنتی یک سال اشتباه بود. تا روز مصاحبه به دلیل این مشکل نگران بودیم. از ابتدا که متوجه اشتباه شدیم با kcc مکاتبه کردیم. فکر می کنم 5 یا 6 نامه. یکی از نامه ها بیشتر به قسم نامه شبیه بود که همراه مدارک سری دوم فرستادیم. در آن به مکاتبات قبلی اشاره کرده بودیم و کلی دلیل و برهان آورده بودیم که این اشتباه بوده و منظور ما تقلب نبوده. روز مصاحبه پیش از قسم خوردن دوباره گفتم که اشتباه شده ولی خوشبختانه افسر پذیرفته بود و اشکال را رفع کرده بود. ما کل مکاتباتمان در این زمینه را با خودمان به سفارت برده بودیم که لازم نشد. امیدوارم کسی به دلیل چنین مشکلاتی رد نشود. ولی تا روز مصاحبه مشخص نخواهد شد.
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرم بهترین کار اینه که کل قضیه رو با ایمیل توضیح بدین بهشون.
من فک نمیکنم طولانی شدن کلیرنس شما بخاطر این قضیه باشه.
تا حالا هم ندیدم کسی توی مهاجرسرا بگه که KCC به جز نامه اول و نامه مصاحبه خودش با من تماس گرفت. ظاهرا فقط جواب میدن.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-11 ساعت 20:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-11 ساعت 20:59 توسط fidell.)
سلام دوستان درمورد اشتباهات اسامی واسپل دانشگاههایا دبیرستان محل تحصیل یا مثلا تغییراتی که بواسطه ترجمه های دارالترجمه تو مدارک سربازی یا تحصیلی تو فرمها با مدارک بوجود میاد غیر از نام ونام خانوادگی وسال تولد وکشور .کسی تجربیاتی داره ؟
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
اینجور اشتباهات خیلی مهم نیست... من خودم هم اسم دبیرستانم که توی فرمها پر کرده بودم با اون چیزی که دارالترجمه ترجمه کرده بود متفاوت بود (مثلا من نوشته بودم دبیرستان اونها نوشته بودن مجتمع آموزشی، یعنی اسم درست بود اما عنوانی که به اون داده بودن فرق می کرد)
یا مثلا شهرداری در یک اقدام ضربتی، دو هفته قبل از مصاحبه ما رفته بود پلاک خونه مادرشوهر گرانمایه ما رو عوض کرده بود!
یا مثلا من شناسنامه ام رو عوض کرده بودم و شماره سریال شناسنامه جدید با شماره سریال شناسنامه که در عقدنامه مون بود فرق می کرد...
یه چند تا نمونه دیگه اینطوری هم بود... ما اینا رو تو یه لیست نوشته بودیم که موقع مصاحبه قبل از قسم بگیم... وقتی مشقول اعتراف شدیم، من دیدم آفیسر بیچاره هی داره گیج می زنه که ما چی میگیم، من هم برگشتم گفتم به نطر من اینا زیاد مهم نیست درسته؟! اونم گفت: بله... و دیگه همون یکی دو مورد اول رو که گفته بودیم بقیه ماستمالی شد!
اگر تغییر فقط چیزایی باشه که در اصل درستی اطلاعات مشکلی ایجاد نکنه موردی نداره... هر چند که احتیاط واجب آنست که شما آنها را در لیستی داشته باشین و مستحب آنست که سعی کنین آنها را قبل از قسم یک دور برای آفیسر قرائت کنید تا گیج بزند...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه سولی داشتم
ازتون خواهش می کنم به من کمک کنید
من تو جدولی که زدید علت رد شدن اون دو نفر رو تو مصاحبه دیدم
به علت مغایرت اطلاعاتشون با فرم اینترنتی که ارسال کردند رد شدند
من یه مشکل مشابه دارم
نامه ی اول به اسم پدرم اومده.
ما تو فرم ثبت نام اینترنتی فقط اسم پدر و مادرم رو فرستادیم و تعداد فرزند رو صفر زدیم
ولی ما 2 تا بچه ایم .علتش ام این بود که با dial-up
به اینترنت وصل بودم و وقتی تعداد فرزند رو 2 وارد می کردم ثبت نام تکمیل نمی شد و مجبور شدم تعداد فرزند رو صفر بزنم.
شمارمون 27500 و هنوز کارنت نشده
تو رو خدا اگه راهی هست که این مسُله رو درست کنم به من بگید.
ازتون خواهش می کنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تو رو خدا یه نفر به من راه نشون بده
من باید برای kcc نامه بنویسم
یا اینکه با ایمیل باهاهشون راجع به مشکلم صحبت کنم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بهشون ایمیل بزن این هم ایمیل KCC
kccdv@state.gov
اول شماره کیس و نام و نام خانوادگی را توضیح بده بعد مشکلت را کامل توضیح بده نگران نباش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر شما آیا نیازه که یه چیز تو مایه ی قسم نامه درست کنم و بدم ترجمش کنن و یه وکیل تاییدش کنه و برای kcc پستش کنم
چون می ترسم به ایمیل جواب ندن
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
idin جان اصلا نیازی با این کارا نیست اون ها خیلی باهال تر از این حرف ها هستن یک نامه محترمانه بفرست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پس ایمیل بفرستم یا نامه؟
شما مطمُن هستید ایمیل رو جواب میدن؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من بر اساس تجربه خودم و دوستان می گم ایمیل بفرست دوست عزیز
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-12 ساعت 19:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-12 ساعت 19:22 توسط cky.)
منم با morteza_2010 موافقم یه ایمیل به KCC بزن و اطلاع بدین بهتره
Pir shodim vali bozorg na
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من ایمیل زدم
فقط امیدوارم مشکل حل بشه
واسم دعا کنید
همونطور که من واسه همه ایرانیها دعا می کنم
از راهنمایی هاتون ممنونم