موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
من 3 ماهه باردارم و تا بیام آمریکا میشه 5 ماهه توی لاتاری برنده شدم و لس آنجلس ساکن میشم آیا میتونم از بیمه دولتی استفاده کنم در ضمن یک پسر 10 ساله هم دارم
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من ماه دیگه عازم امریکا هستم متاسفانه کتف پسرم به دلیل در رفتگی های مکرر نیاز به عمل داره با توجه به هزینه های اونجا من همین جمعه براش وقت عمل گرفتم ولی مشکل من اینه که ایشون باید یک ماه ونیم بعد از عمل فیزیوتراپی انجام بده و من کلا یک ماه دیگه ایرانم میخواستم دوستانی که اطلاعاتی دارند کمکم کنند راجبه فیزیو تراپی اونجا اطلاعات بدهند و اینکه من میتونم از بیمه میکر بلافاصله بعد از ورودم استفاده کنم یا اینکه زمان میبره ممنونم از راهنمایی دوستان
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 02:08)nahid.t نوشته: سلام من ماه دیگه عازم آمریکا هستم متاسفانه کتف پسرم به دلیل در رفتگی های مکرر نیاز به عمل داره با توجه به هزینه های اونجا من همین جمعه براش وقت عمل گرفتم ولی مشکل من اینه که ایشون باید یک ماه ونیم بعد از عمل فیزیوتراپی انجام بده و من کلا یک ماه دیگه ایرانم میخواستم دوستانی که اطلاعاتی دارند کمکم کنند راجبه فیزیو تراپی اونجا اطلاعات بدهند و اینکه من میتونم از بیمه میکر بلافاصله بعد از ورودم استفاده کنم یا اینکه زمان میبره ممنونم از راهنمایی دوستان
سن پسر تون چقدر هست ؟ اگر کمتر از 19 سال باشه تعلق میگیره ولی بلافاصله نیست باید مراحل اداری طی بشه ولی میتونین خودتون پرداخت کنین و بعد از بیمه بگیرید ولی باید اون مرکز بهداشتی طرف قرار داد بیمه استیت شما باشه. در ضمن مدارک اقامت و سوشال هم لازمه تا مراحل کامل بشه. بعضی ایالتها به بچه های حتی غیر قانونی (از نظر مهاجرت) هم بیمه میدن.
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 02:08)nahid.t نوشته: سلام من ماه دیگه عازم آمریکا هستم متاسفانه کتف پسرم به دلیل در رفتگی های مکرر نیاز به عمل داره با توجه به هزینه های اونجا من همین جمعه براش وقت عمل گرفتم ولی مشکل من اینه که ایشون باید یک ماه ونیم بعد از عمل فیزیوتراپی انجام بده و من کلا یک ماه دیگه ایرانم میخواستم دوستانی که اطلاعاتی دارند کمکم کنند راجبه فیزیو تراپی اونجا اطلاعات بدهند و اینکه من میتونم از بیمه میکر بلافاصله بعد از ورودم استفاده کنم یا اینکه زمان میبره ممنونم از راهنمایی دوستان
وقتی میخواهید تقاضای بیمه مدیکر بدهید، ازتون میپرسد آیا سریع به این بیمه احتیاج دارید یا نه؟ یعنی آیا الان مشکل پرشکی دارید که احتیاج سریع به دبدن دکتر دارید یا نه؟ شما بنویسید "بله".. آنوقت در اولیت قرار میگیرید و کارتان را سریعتر انجام میدهند...
اگر هم زمانی مسئله کاملا اورژانس داشتید، لازم نیست حالا صبر کنید برای پروسه نامه نگاری و کاغذ بازی و....غیره. میتونید سریع بروید اورژانس بیارستان و بگویید بیمه ندارید و یا اقدام کرده اید و منتظر جوابش هستید ، ولی حالا احتیاج به خدمات پزشکی دارید... در هر صورت شما را قبول میکنندو بهتون میگویند چکار کنید... نترسید، وظیفشون است بهتون سرویس بدهند...
البته نمیدونم که آیا اسپانسر تون هزینه های پزشکی تون را قبول کرده یا نه .. اگر قبول کرده باشه که او موظف به پرداخت میشه...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسخ همتون ببخشید که دیر جواب دادم قراربود پسرم جمعه عمل بشه ولی دیروز عمل شد 3 ساعت تو اتاق عمل بود دیشب هم تا الان پیشش بودم پسرم 17 سالشه و آلتروزکوپی کتف کرده به هر حال از پاسخ و راهنمایی دوستان عزیز سپاسگزارم
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز اینجا هر ایلتی داستانه خودشو داره مثلا اینجا که من هستم اگه کارمند باشی و درامدت کم. باشه دولت تا 90% هزینه مهد کوک رو می پردازه و اگر درامد تا 200% بالای خط فقر باشه بچه زیر 19سال رو بیمه دولتی با پوشش کامل می کنن
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میخاستم بدونم کسی از میدونه اگه از بیمه افراد کم در آمد کسی استفاده کنه روی سیتیزنی تاثیر میزاره یا نه؟