کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بیمه درمانی و پزشکی
من 3 ماهه باردارم و تا بیام آمریکا میشه 5 ماهه توی لاتاری برنده شدم و لس آنجلس ساکن میشم آیا میتونم از بیمه دولتی استفاده کنم در ضمن یک پسر 10 ساله هم دارم
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: Lady ، daad ، morvarid1364 ، behfaza
Big Grin سلام من امروز به اين سايت ملحق شدم . تصميم دارم يه جيزايي هم من بنويسم شايد به درد خورد . هفته قبل كشف كردم Tongue كه جايي به اسم needymeds هست براي كساني كه در أمد محدود دارن . ما رفتي قبول كردن و رجيستر شديم و يك كارت يك سأله هم دادن . با اين كارت شما مي تونين به دكتر متخصص كه وبزيت بدون بيمه أش ٢٠٠ تا٣٠٠ دلاره با ٣٥ دلار مراجعه كنين و دكتر عمومي با ٣٠ دلار . شرائط بوشش كارهاي بيمارستاني و جراحي و بستري و أينا هم داره و دندون بزشكي البته أينا رو دارم مي برسم اكه شد مي نويسم . راستي هر جي جا دارين واكسن بزنين !!!!! أينجا ما نتونستيم نوبت سوم هباتيت رو بزنيم بدون بيمه نفري ٢٠٠ دلار بود Sad
پاسخ
(2013-07-18 ساعت 00:55)Pardin7 نوشته:  Big Grin سلام من امروز به اين سايت ملحق شدم . تصميم دارم يه جيزايي هم من بنويسم شايد به درد خورد . هفته قبل كشف كردم Tongue كه جايي به اسم needymeds هست براي كساني كه در أمد محدود دارن . ما رفتي قبول كردن و رجيستر شديم و يك كارت يك سأله هم دادن . با اين كارت شما مي تونين به دكتر متخصص كه وبزيت بدون بيمه أش ٢٠٠ تا٣٠٠ دلاره با ٣٥ دلار مراجعه كنين و دكتر عمومي با ٣٠ دلار . شرائط بوشش كارهاي بيمارستاني و جراحي و بستري و أينا هم داره و دندون بزشكي البته أينا رو دارم مي برسم اكه شد مي نويسم . راستي هر جي جا دارين واكسن بزنين !!!!! أينجا ما نتونستيم نوبت سوم هباتيت رو بزنيم بدون بيمه نفري ٢٠٠ دلار بود Sad

Smileسلام دوست عزیز و تازه وارد ما مهاجرسراییان.
اینکه گفتید شما رفتید و رجیستر شدید و کارت اشتراک 1ساله گرفتید رو یه گم بیشتر باز کنید و بهتر بشکافید.چون تو وبسایتشون می گن چیزی تحت عنوان ساین آپ ندارند .چزییات بیشتر این مورد مزید امتنان خواهد بود.

ارادتمند همه مهاجرسراییانSmile
Max
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، milad_aae ، el333 ، عشق رفتن ، Lady ، daad ، soruosh ، morvarid1364 ، behfaza ، azadeh2014
(2013-07-18 ساعت 22:37)maxsupermax نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 00:55)Pardin7 نوشته:  Big Grin سلام من امروز به اين سايت ملحق شدم . تصميم دارم يه جيزايي هم من بنويسم شايد به درد خورد . هفته قبل كشف كردم Tongue كه جايي به اسم needymeds هست براي كساني كه در أمد محدود دارن . ما رفتي قبول كردن و رجيستر شديم و يك كارت يك سأله هم دادن . با اين كارت شما مي تونين به دكتر متخصص كه وبزيت بدون بيمه أش ٢٠٠ تا٣٠٠ دلاره با ٣٥ دلار مراجعه كنين و دكتر عمومي با ٣٠ دلار . شرائط بوشش كارهاي بيمارستاني و جراحي و بستري و أينا هم داره و دندون بزشكي البته أينا رو دارم مي برسم اكه شد مي نويسم . راستي هر جي جا دارين واكسن بزنين !!!!! أينجا ما نتونستيم نوبت سوم هباتيت رو بزنيم بدون بيمه نفري ٢٠٠ دلار بود Sad

اینکه گفتید شما رفتید و رجیستر شدید و کارت اشتراک 1ساله گرفتید رو یه گم بیشتر باز کنید و بهتر بشکافید.چون تو وبسایتشون می گن چیزی تحت عنوان ساین آپ ندارند .چزییات بیشتر این مورد مزید امتنان خواهد بود.

Max

ببخشيد دير جواب دادم نمي دونم جرا كار كردن با اين ايت واسم سخته الان مسيج شما رو ديدم . من خيلي شانسي با اين سايت برخورد كردم . شما همين كلمه needymeds رو سرج كنين وقتي وارد سايتش شدين first time user رو كليك كنين free and low cost clinics بعده يه نقشه أبي مياد روي ايالت مورد نظر كليك كنين و در جدول دنبال ادرس نزديك تون بكردين . ما حضوري أقدام كرديم مدارك شناسايي و درامد خواست . در عرض جند دقيقه هم به من وقت دكتر متخصص داد البته هنوز وقتش نشده ولي كفت ٣٥ دلار بهرحال بأيد حضوري أقدام كرد بهتره يه بركه به هر دو ي ما دادن كه بر كنيم فقط حواستون باشه كه خانم و اقا درامد خونه رو يكي بنويسين .
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، el333 ، Lady ، hess ، daad ، ابی هانی ، sce ، soruosh ، morvarid1364 ، mitr.p ، behfaza ، qeshmi ، mehdi2014 ، azadeh2014 ، reza_norouzi
(2013-07-19 ساعت 07:17)Pardin7 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 22:37)maxsupermax نوشته:  

Max

ببخشيد دير جواب دادم نمي دونم جرا كار كردن با اين ايت واسم سخته الان مسيج شما رو ديدم . من خيلي شانسي با اين سايت برخورد كردم . شما همين كلمه needymeds رو سرج كنين وقتي وارد سايتش شدين first time user رو كليك كنين free and low cost clinics بعده يه نقشه أبي مياد روي ايالت مورد نظر كليك كنين و در جدول دنبال ادرس نزديك تون بكردين . ما حضوري أقدام كرديم مدارك شناسايي و درامد خواست . در عرض جند دقيقه هم به من وقت دكتر متخصص داد البته هنوز وقتش نشده ولي كفت ٣٥ دلار بهرحال بأيد حضوري أقدام كرد بهتره يه بركه به هر دو ي ما دادن كه بر كنيم فقط حواستون باشه كه خانم و اقا درامد خونه رو يكي بنويسين .

سلام مجدد.Big Grin
از پاسخ مشروحتون بسیار سپاسگزارم. اما موردی که شاید برای مابقی عزیزان هم سوال پیش بیاد با مسیری که دادید و من تو سایت طی کردم تو شرایط لازمه اش بحثی مربوط به میزان حقوق و سطح خط فقر مربوط به سال مالی هم هست.برای مورد مالی /در امد خانواده چه مدرکی نشون دادید؟ دیگر اینکه در نزدیک ترین محل پیدا شده رفتید و مدارک تون رو ارایه دادید یا اینکه دفتر بیمه ای جدایی داشته؟ و آخر اینکه با ثبت نام شما فقط در آن مرکز شما قابل پذیرش هستید یا همه مراکز لیست شده در وبسایت مربوطه (با فواصل گوناگون منظورم)

متشکرم
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، milad_aae ، Lady ، daad ، morvarid1364 ، behfaza ، azadeh2014
سلام من ماه دیگه عازم امریکا هستم متاسفانه کتف پسرم به دلیل در رفتگی های مکرر نیاز به عمل داره با توجه به هزینه های اونجا من همین جمعه براش وقت عمل گرفتم ولی مشکل من اینه که ایشون باید یک ماه ونیم بعد از عمل فیزیوتراپی انجام بده و من کلا یک ماه دیگه ایرانم میخواستم دوستانی که اطلاعاتی دارند کمکم کنند راجبه فیزیو تراپی اونجا اطلاعات بدهند و اینکه من میتونم از بیمه میکر بلافاصله بعد از ورودم استفاده کنم یا اینکه زمان میبره ممنونم از راهنمایی دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: Lady ، daad ، morvarid1364 ، behfaza
(2013-07-23 ساعت 02:08)nahid.t نوشته:  سلام من ماه دیگه عازم آمریکا هستم متاسفانه کتف پسرم به دلیل در رفتگی های مکرر نیاز به عمل داره با توجه به هزینه های اونجا من همین جمعه براش وقت عمل گرفتم ولی مشکل من اینه که ایشون باید یک ماه ونیم بعد از عمل فیزیوتراپی انجام بده و من کلا یک ماه دیگه ایرانم میخواستم دوستانی که اطلاعاتی دارند کمکم کنند راجبه فیزیو تراپی اونجا اطلاعات بدهند و اینکه من میتونم از بیمه میکر بلافاصله بعد از ورودم استفاده کنم یا اینکه زمان میبره ممنونم از راهنمایی دوستان
سن پسر تون چقدر هست ؟ اگر کمتر از 19 سال باشه تعلق میگیره ولی بلافاصله نیست باید مراحل اداری طی بشه ولی میتونین خودتون پرداخت کنین و بعد از بیمه بگیرید ولی باید اون مرکز بهداشتی طرف قرار داد بیمه استیت شما باشه. در ضمن مدارک اقامت و سوشال هم لازمه تا مراحل کامل بشه. بعضی ایالتها به بچه های حتی غیر قانونی (از نظر مهاجرت) هم بیمه میدن.
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
(2013-06-28 ساعت 15:14)Lady نوشته:  بعنوان یه مهاجر اگه در آمریکا تصمیم به بچه دار شدن داشته باشیم در مورد بیمه برای زایمان هزینه ها چطوره و اگر تصمیم به ادامه تحصیل داشته باشیم کمک هزینه برای نگهداری فرزند دریافت میکنیم یا خیر؟
و سوال دیگه اینکه در لس آنجلس مهد کودک رایگان و بیمه رایگان برای کودک 4 ساله وجود دادره یا خیر؟

اگر مشغول به کار هستید بیمه شرکتتون شما رو پوشش میده. اگر بیکار هستید می تونید از بیمه های ارزان قیمت استفاده کنید و اگر واجد شرایط باشید از بیمه دولتی می تونیئ استفاده کنید که همه هزینه های دوران بارداری و زایمان شما رو پرداخت خواهد کرد.

در مورد دریافت کمک هزینه برای نگهداری از فرزند برای ادامه تحصی، برنامه هایی وجود داره که شرایط خاص خودش رو داره. ممکنه مشمول این برنامه ها بشید اگر درامد نداشته باشید و نتوانید از پس هزینه های خودتون بربیایید. از بیمه دولتی این اطلاعات رو بیشتر می تونید دریافت کنید. من بیشتر از این اطلاعی متاسفانه ندارم.

مهد کودک مجانی وجود ندارد. مهد کودک های بسیار خوب برای نگهداری فرزند شما 5 روز در هفته تمام وقت ممکنه تا 2 هزار دلار در ماه هم طلب کنند. اما مهد کودک های ارزانتر هم وجود دارد که معمولا زیر عنوان Child Development Center در کامیونیتی کالج ها پیدا می شوند.
با اینحال شما بگردید و بیشتر پرس و جو کنید شاید وجود دارد و من نمی دانم.
پاسخ
(2013-07-23 ساعت 02:08)nahid.t نوشته:  سلام من ماه دیگه عازم آمریکا هستم متاسفانه کتف پسرم به دلیل در رفتگی های مکرر نیاز به عمل داره با توجه به هزینه های اونجا من همین جمعه براش وقت عمل گرفتم ولی مشکل من اینه که ایشون باید یک ماه ونیم بعد از عمل فیزیوتراپی انجام بده و من کلا یک ماه دیگه ایرانم میخواستم دوستانی که اطلاعاتی دارند کمکم کنند راجبه فیزیو تراپی اونجا اطلاعات بدهند و اینکه من میتونم از بیمه میکر بلافاصله بعد از ورودم استفاده کنم یا اینکه زمان میبره ممنونم از راهنمایی دوستان

وقتی میخواهید تقاضای بیمه مدیکر بدهید، ازتون میپرسد آیا سریع به این بیمه احتیاج دارید یا نه؟ یعنی آیا الان مشکل پرشکی دارید که احتیاج سریع به دبدن دکتر دارید یا نه؟ شما بنویسید "بله".. آنوقت در اولیت قرار میگیرید و کارتان را سریعتر انجام میدهند...

اگر هم زمانی مسئله کاملا اورژانس داشتید، لازم نیست حالا صبر کنید برای پروسه نامه نگاری و کاغذ بازی و....غیره. میتونید سریع بروید اورژانس بیارستان و بگویید بیمه ندارید و یا اقدام کرده اید و منتظر جوابش هستید ، ولی حالا احتیاج به خدمات پزشکی دارید... در هر صورت شما را قبول میکنندو بهتون میگویند چکار کنید... نترسید، وظیفشون است بهتون سرویس بدهند...
البته نمیدونم که آیا اسپانسر تون هزینه های پزشکی تون را قبول کرده یا نه .. اگر قبول کرده باشه که او موظف به پرداخت میشه...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
ممنون از پاسخ همتون ببخشید که دیر جواب دادم قراربود پسرم جمعه عمل بشه ولی دیروز عمل شد 3 ساعت تو اتاق عمل بود دیشب هم تا الان پیشش بودم پسرم 17 سالشه و آلتروزکوپی کتف کرده به هر حال از پاسخ و راهنمایی دوستان عزیز سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، daad ، sce ، morvarid1364 ، behfaza ، mehdi2014
دوستان عزیز اینجا هر ایلتی داستانه خودشو داره مثلا اینجا که من هستم اگه کارمند باشی و درامدت کم. باشه دولت تا 90% هزینه مهد کوک رو می پردازه و اگر درامد تا 200% بالای خط فقر باشه بچه زیر 19سال رو بیمه دولتی با پوشش کامل می کنن
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: daad ، sce ، soruosh ، morvarid1364 ، نوروز ، behfaza ، mehdi2014 ، azadeh2014 ، آلیس-1980 ، azaliaa
سلام دوستای عزیز

میخواستم ببینم بدوستان در اولین سفر و برای چند ماه اول از بیمه های مسافرتی که پوشش پزشکی داره استفاده کردین ؟ اطلاعات و تجربه ای دارین ؟
من این سوالو توی تاپیک اولین سفر گذاشتم جوابی نگرفتم البته خوب اونجا کلا همه چی لابلای 165 د.ل.ا.ر گم میشه Shy
خلاصه اگه جای سوالم اینجا نیست ببخشید
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
پاسخ
تشکر کنندگان: daad ، sce ، morvarid1364 ، behfaza ، آلیس-1980
سلام دوستان
میخاستم بدونم کسی از میدونه اگه از بیمه افراد کم در آمد کسی استفاده کنه روی سیتیزنی تاثیر میزاره یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: daad ، sce ، morvarid1364 ، behfaza
pedaram sange kolie migire vase in ghazie che bime ei khoobe?
pedar motevallede 34 va madar motevallede 1337 hastan
man ham 20 salame
?baraie man va madaram chetor
migam khoobe hamahang konim daroo bebarim oonvara!! Smile daramade khoobi dare!Smile
mibakhshid man fonte farsi nadaram
agar momkene kasi be farsi bargardoone

پدرم سنگ کلیه‌ میگیره واسه این قضیه چه بیمه‌ای خوبه؟
پدر متولد ۳۴ و مادر متولد ۱۳۳۷ هستن
من هم ۲۰ سالمه
؟برای من و مادرم چطور
میگم خوب هماهنگ کنیم دارو ببریم اونورا!! Smile درامد خوبی‌ داره!Smile
میبخشید من فونت فارسی ندارم
اگر ممکن کسی‌ به فارسی برگردونه!
پاسخ
تشکر کنندگان: نوروز
(2013-07-18 ساعت 00:55)Pardin7 نوشته:  راستي هر جي جا دارين واكسن بزنين !!!!! أينجا ما نتونستيم نوبت سوم هباتيت رو بزنيم بدون بيمه نفري ٢٠٠ دلار بود Sad
دوست عزیز مگه باید مرحله سوم رو هم حتما قبل از ورود بزنیم؟ و یا مثلا مرحله دوم آبله مرغون رو حتما قبل از ورود بزنیم؟
و اگه جواب مثبته نزنیم چی میشه؟
البته من جایی ندیدم که کسی به خاطر واکسنهای نوبت دوم و سوم به مشکل بخوره
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: daad ، sce ، soruosh ، morvarid1364 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان