کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بیمه درمانی و پزشکی
(2013-02-07 ساعت 01:28)asal9063 نوشته:  سلام دوستان. من با ویزای ویزیتوری j اومدم آمریکا و حامله هستم. بیمه ای که دانشگاه برای من گرفته هزینه زایمان را نمی ده چون از قبل حامله بودم. من هم برای مدیکر اقدام کردم و با اینکه شهروند نیستم بهم تعلق گرفت. چون برای زنان حامله استثنا است. ولی الان نگرانم که نکنه بعد برام صورت حساب بیاد.

اگر تایید شده و براتون کیس وورکر معین کردن که دیگه دبه توش نداره ! فقط باید ببینین چه درصدی رو برای سهم بیمار تعیین کردن.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، behzadb57 ، ابی هانی ، afshinghwink ، Lady ، daad ، behfaza ، mehdi2014 ، azadeh2014
(2013-02-07 ساعت 11:59)soheilbadami نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 01:28)asal9063 نوشته:  سلام دوستان. من با ویزای ویزیتوری j اومدم آمریکا و حامله هستم. بیمه ای که دانشگاه برای من گرفته هزینه زایمان را نمی ده چون از قبل حامله بودم. من هم برای مدیکر اقدام کردم و با اینکه شهروند نیستم بهم تعلق گرفت. چون برای زنان حامله استثنا است. ولی الان نگرانم که نکنه بعد برام صورت حساب بیاد.

اگر تایید شده و براتون کیس وورکر معین کردن که دیگه دبه توش نداره ! فقط باید ببینین چه درصدی رو برای سهم بیمار تعیین کردن.
رو کارت بیمه ام copay را صفر زده. ولی خوب از این نگرانم که شهروند نیستم. یک مسول تو دانشگاهم بهم گفت عواقب داره استفاده نکن!
پاسخ
تشکر کنندگان: ابی هانی ، MEHDIREZAEI ، hushmandco ، Lady ، daad ، behfaza
(2013-02-07 ساعت 21:48)asal9063 نوشته:  

رو کارت بیمه ام copay را صفر زده. ولی خوب از این نگرانم که شهروند نیستم. یک مسول تو دانشگاهم بهم گفت عواقب داره استفاده نکن!
من نمیدونم شما کجای امریکا هستین که با ویزا توریستی برای بیمه دولت الیجیبل شدید و کاملا رایگان که در نوع خودش جالبه اما به هر حال اگر پتیشنر داشتین برای ویزا ممکنه بعدا برای ایشان دردسر بشه . این رو باید از مرجعی که بیمه رو صادر کرده جویا بشید. اگر هم مرجع قسمت مددکاری یا خیریه بیمارستان باشه چون مستقل هستن بعدا هم مشکلی برای کسی پیش نمیاد.
پاسخ
سهیل عزیز اگر اسپانسر داشته باشیم و از بیمه دولتی مربوط به افراد کم درآمد استفاده کنیم ممکنه واسه اسپانسر مشکلی پیش بیاد؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، hushmandco ، afshinghwink ، daad ، behfaza
(2013-02-08 ساعت 06:24)soheilbadami نوشته:  

من نمیدونم شما کجای آمریکا هستین که با ویزا توریستی برای بیمه دولت الیجیبل شدید و کاملا رایگان که در نوع خودش جالبه اما به هر حال اگر پتیشنر داشتین برای ویزا ممکنه بعدا برای ایشان دردسر بشه . این رو باید از مرجعی که بیمه رو صادر کرده جویا بشید. اگر هم مرجع قسمت مددکاری یا خیریه بیمارستان باشه چون مستقل هستن بعدا هم مشکلی برای کسی پیش نمیاد.
سهیل جان من ویزام از نوع J هستش و در ضمن فقط برای زنان حامله این استثنا بود و خودشون گفتن می تونی بگیری ولی بعد از زایمان قطع می شه. ولی راجع به عواقب هم چیزی نگفتن. در ضمن program sponsor ام دانشگاهی که الان توش ویزیت می کنم. اگر این طور باشه که شما میگین یعنی بعد از دانشگاه می گیرن؟ یا از استادی که برام دعوت نامه فرستاده؟
مسئولین DHS که همه گفتن بعدا هیچ صورت حسابی برات نمی یاد .ولی نمی دونم چرا مسول روابط بین الملل دانشگاه می گفت استفاده نکن. گیج شدم نمی دونم چی کار کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، ابی هانی ، afshinghwink ، daad ، sce ، behfaza
(2013-02-08 ساعت 13:44)الهه سابق نوشته:  سهیل عزیز اگر اسپانسر داشته باشیم و از بیمه دولتی مربوط به افراد کم درآمد استفاده کنیم ممکنه واسه اسپانسر مشکلی پیش بیاد؟

تا جاییکه میدونم این قضیه اسپانسر که در کیسهای لاتاری هستش با اون پتیشنر که در کیسهای دیگس فرق داره و به اون محکمی نیست ولی اینقدر روایتهای مختلف از افراد مختلف حتی توی همین مهاجر سرا هست از یکطرف و تجربه های مختلف از ایالتهای مختلف از طرف دیگر اینه که واقعا نمیشه یک نظر کلی داد اما فکر کنم هر چه که ادم کمتر دور و بر موارد شبهه دار بره بهتر باشه یعنی چیزایی رو اپلای کنه که واقعا توجیه خوبی برا استفادشون باشه (مثلا یکجوری اضطراری باشه که بعد اقلا بشه توجیه کرد) یا قانون راجعش وضوح داشته باشه مثل بچه یا سالمند.
من بارها گفتم و بهش معتقدم که تقریبا در هیچ موردی اینجا وحدت رویه نیست یعنی من و شما یک کار رو عینا انجام میدیم ولی تبعاتش با هم فرق داره.

(2013-02-09 ساعت 22:38)asal9063 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 06:24)soheilbadami نوشته:  

من نمیدونم شما کجای آمریکا هستین که با ویزا توریستی برای بیمه دولت الیجیبل شدید و کاملا رایگان که در نوع خودش جالبه اما به هر حال اگر پتیشنر داشتین برای ویزا ممکنه بعدا برای ایشان دردسر بشه . این رو باید از مرجعی که بیمه رو صادر کرده جویا بشید. اگر هم مرجع قسمت مددکاری یا خیریه بیمارستان باشه چون مستقل هستن بعدا هم مشکلی برای کسی پیش نمیاد.
سهیل جان من ویزام از نوع J هستش و در ضمن فقط برای زنان حامله این استثنا بود و خودشون گفتن می تونی بگیری ولی بعد از زایمان قطع می شه. ولی راجع به عواقب هم چیزی نگفتن. در ضمن program sponsor ام دانشگاهی که الان توش ویزیت می کنم. اگر این طور باشه که شما میگین یعنی بعد از دانشگاه می گیرن؟ یا از استادی که برام دعوت نامه فرستاده؟
مسئولین DHS که همه گفتن بعدا هیچ صورت حسابی برات نمی یاد .ولی نمی دونم چرا مسول روابط بین الملل دانشگاه می گفت استفاده نکن. گیج شدم نمی دونم چی کار کنم.
نه دوست عزیز اگر پای شخص در بین نیست دیگه اصلا جای نگرانی نداره یعنی این نظر منه ایشالا که درست باشه نظرم ! تا دلتون بخواد اینجا بی در و پیکره !
ولی گذشته از اینها اصلا به حرف اون روابط بینالمملی ! گوش ندین چون شرط میبندم ده درصد شما هم اطلاعات از چیزی نداره Big Grin
پاسخ
ممنون سهیل جان.خیالم راحت شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink
سلام دوستان
ما در ایالت ویرجینیا هستیم و برای بیمه پزشکی تا حالا هیچ اقدامی نکردیم. بعضی از دوستان میگن جاهایی هست که برای کم در امدها تقریبا هزینه های پزشکی رایگان هست مکن برای مریلند میدونم که mobile med نام داره ولی برای ویرجینیا نمیدونم.ایا کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنه.
در مورد موبای مد هم دوستم که ساکن مریلند هست چند بار استفاده کرده که خودش میگفت برای عکس از زانوش فقط 40 دلار ویزیت دکتر داده بود و بعد از اون همه چی رو رایگان انجام داده بودن از جمله ازمایش خون.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: ابی هانی ، pr.kia ، afshinghwink ، daad ، behfaza ، mehdi2014
سلام
چه مدت در امریکا (کالیفرنیا) می شود بدون بیمه زندگی کرد؟

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: zohreh36 ، bayat_r ، gbtm ، afshinghwink ، daad
سلام
من میخوام دخترمو که 6 ساله است بیمه کنمم کسی میدونه کدوم بیمه مناسبتره برای بچه ها؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، sadeghi897 ، 3pideh ، پروا ، afshinghwink ، daad
سلام. میخواستم تجربه ایی که در مورد بیمه پزشکی داشتم را براتون بنویسم و مطمئنم که بدردتون میخوره... ما 4 سال و نیم پیش آمدیم آمریکا، در اوائل چون من کار نداشتم و فقط همسرم کار موقت داشت، از طریق یک ورکر برای مدی-کال اقدام کردیم که خوب به من و همسرم ندادند و فقط به دخترم بیمه کامل دادند. که کاشکی خودمان اقدام میکردیم و کار را بدست این ورکرها نمیدادیم.... بعد از آن من برای خودم بیمه پزشکی خصوصی خریدم ولی همسرم بیمه نداشت. چند ماه بعد برای من اتفاقی افتاد که ظرف یک ماه مجبور شدم اورژانس برم و 2 بار ام ار ای انجام بدم و در نهایت هم عمل جراحی کردم. کل هزینه های پزشکی ام در همین فقط 1 ماه شد 76000$ . بله هفتاد و شش هزار دلار: 2 بار ام ار ای هر بار 9000$، هزینه ماشین اورژانس، خود اورژانس بیمارستان، هزینه عمل جراحی، دستمزد جراح، دستمزد دکتر بیهوشی که از دستمزد دکتر جراحم هم بیشتر شده بود در نهایتا این مقدار شد. چون بیمه داشتم، بیمه ام این مقدار را نصف کرد که سهم من با توجه به نوع بیمه ام شد 10500$ و بقیه را هم خودش داد. حالا من موندم و این 10500$ تا که مرتب هم قبض هاشون دونه دونه میرسید. پشت قبضهاشون مینوشتند که اگر نمیتونید این مقدار را بدید یا میخواهید قسط بندی کنید، با ما تماس بگیرید. منهم به بیمارستان زنگ زدم و گفتم نمیتونم این مقدار را یکجا بدم و میخوام قسطی اش بکنم. که خدا پدر و مادرش را بیامرزد که گفت برای مدی-کال اقدام کردی؟ گفتم بله ولی قبول نشدم، گفت 2 باره اقدام کن و نتیجه اش را بمن هم بگو تا انوقت من پرونده ات را نگه میدارم. همسرم که مخالف بود و میگفت یکبار اقدام کردیم و بهمون ندادند ولی بلاخره رضایت داد تا 2 باره اقدام کنیم ولی اینبار خودمان. البته این چند ماهی از اولین اقداممان برای مدی- کال میگذشت.در این مدت یک بار جلسه حضوری برامون گذاشتند که رفتیم، و تا انوقت هم به تمام طلبکارهام زنگ میزدم و ازشون وقت میخواستم تا جواب پرونده مدی-کالم بیاید. آنها هم که از خداشون بود تا من مدی-کال قبول شم و پولشون را درسته و بدون دردسر از مدی-کال بگیرند، کاملا با من همکاری کردند...... نهایتها هم اینبار در کمال ناباوری با وجودی که وضع کار و بارمون بهتر هم شده بود، قبول شدیم. البته با share of cost یعنی یک مبلغی را تعیین کرده بودند که برای ما 1300$ بود. که این مبلغ هم هر ماهه بود یعنی هر هزینه پزشکی برای هر کدوممون باشه در هر ماه باید تا مبلغ 1300$ را خودمان میدادیم و بقیه اش را مدی-کال میداد که این مبلغ برای ماه بعد دوباره صفر میشد و باید دوباره برای ماه دیگه پرداخت میشد. مثل یک دیداکتبل کوچک میمونه که ماه به ماه صفر میشه که ماهیانه هم نداره. این همونی بود که من میخواستم که البته برای ما از ماه آینده اش لازم الاجراش کرده بودند. یعنی من در آن زمان از ماه اینده اش مشمول این جریان میشدم و باز هزینه های گذشته ام به پای خودم مانده بود. دوباره با دفتر مدی-کال تماس گرفتم و ازشون خواستم تاریخ این مدی-کال را عقبتر ببرند. آنها هم دوباره کلی ورق و سند و.... خواستند و در نهایت قبول کردند. بعد رفتم سراغ بیمارستانی که راهنمایی ام کرده بود و نامه مدی-کال را نشونشون دادم و شماره ام را گرفتند و ..... تا خودشون کارهاشو با مدی-کال انجام بدند. از سهم 1300$ من هم ازشون خواستم تا قسطی ماهی 25$ بدم که خیلی راحت قبول کردند ، چند ماهش را پرداخت کردم و برای بقیه اش هم یک نامه letter of hardship نوشتم و بهمراه فرمهایی که در سایت اکثر بیمارستانها و رادیولوژی ها هست، پر کردم و گفتم دیگه نمیتونم بقیه اش را بدم. آنها هم که قبلا سهمشان را به اندازه کافی از مدی-کال گرفته بودند و سیر بودند، قبول کردند. همین. این تجربه ها برای آنهاییکه هیچ کس را مثل من، بجز فقط و فقط خدا ندارند و متاسفانه همه چبز را مجبورند از راه تجربه بدست بیارند واقعا طلاست.... از بقیه هم میخواهم هر که تحربه مفیدی داره که فکر میکنه میتونه بدرد یکی دیگه بخوره، حالا در هز زمینه ایی، حتما بنویسه.. فقط خواننده نباشید، شما هم راه و چاه را به بقیه نشون بدید... در این تجربه من 10000$ به نفعم شد... توکل کنید به خدا و موفق باشید....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
سلام دوستان
ممنون از اطلاعات مفيدتون در اين تاپيك
سوالي داشتم در مورد بيمه هاي deductableوcopayment،
كساني كه از اين دو نوع پلن استفاده كردن، ميتونيد مزايا و يا معايب هر كدوم رو بيشتر توضيح بديد، يعني كدومش بهتره؟و يا بسته به شرايط هر كدوم متفاوته.
سوال ديگه اينكه بعضي از دوستان تو اين تاپيك نوشته بودند كه بيمه شدن از طرف دولت بسته به اين هست كه در آمد و يا پول تو بانك نداشته باشي، اين صحت داره؟ پس پولهاتونو كجا ميگذارينSmile
سوال بعدي در مورد بيمه mapfre، اكسا و sos هست كه ميشه از ايران اقدام كرد؟ كسي تا حالا در ا. مر.يكا از اينها توانسته استفاده كنه؟اصلا كار منطقي اي هست؟
و سوال اخر در مورد سياتل و نوع بيمه هاي ايالتي واشنگتن هست، كسي از بيمه ها و شركتهاي بيمه اش خبري داره؟ پلن خوبي ميشناسيد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، rouzbehdarvishi ، afshinghwink ، daad ، behfaza ، azadeh2014
اشتباهی که اکثر ما خصوصا در اوایل مرتکب میشیم اینه که شرایط خودمون و علی الخصوص ایالت خودمون رو راجع اکثر موارد از جمله بیمه به همه امریکا بسط میدیم در صورتیکه واقعا اکثریت مطلق قوانین و مقررات فرعی و خصوصا دستورالعملها تابع مطلق قوانین استیت و بودجه اون هستن. برای همین بسیار مهمه که هرکس نسبت به ایالت و یا حتی در بعضی موارد مثل بیمه ماشین نسبت به کانتی (بخش) محل سکونت خودش تحقیق کنه. به عنوان مثال در تکزاس من به هیچوجه بیمه دولتی برای افراد بالای 19 سال ندیدم و نشنیدم حال اینکه در سایر ایالت بعضا دوستان میگن که وجود داره.
به هر حال بیمه معروف به اوبا کر از اول سال اینده قرار هست برقرار بشه که فکر کنم شامل حال همه ما هم هست و با رقم کمی امکان بیمه شدن تا سقف معینی هست و خلاصه اندکی صبر سحر نزدیک است !
از ماه سپتامبر هم گویا باید اماده باشید برای مراحل اداری اون و الیجیبلیتی که پروسه طولانی هست (این رو هفته پیش در یکی از مقاله های یاهو نیوز دیدم)
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، amir82 ، kasrafo ، ASALI ، ستاره سلمانزاده ، mohajer13 ، rouzbehdarvishi ، mehD ، Saeedv13 ، daad ، sce ، behfaza ، mehdi2014
یک مطلب مفید برای کسایی که میخوان بیشتر راجع واقعیات بیمه و درمان و افراد تحت پوشش در کل آمریکا اطلاعات داشته باشن.

http://finance.yahoo.com/news/millions-c...00851.html
پاسخ
تشکر کنندگان: mohajer13 ، 2013selectee ، kasrafo ، amir82 ، afshinghwink ، daad ، behfaza ، qeshmi ، mehdi2014
(2013-04-16 ساعت 03:20)nicole.gemini نوشته:  ... دوباره با دفتر مدی-کال تماس گرفتم و ازشون خواستم تاریخ این مدی-کال را عقبتر ببرند. آنها هم دوباره کلی ورق و سند و.... خواستند و در نهایت قبول کردند.
چه جوری قبول کردن آخهBig Grin فکر نمی کنید خیلی خوش شانس بودین؟ به نظر قانونی نمیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، daad ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان