موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-12 ساعت 23:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-13 ساعت 18:29 توسط A.R.R.)
كسي در مورد بيمه رايگاني كه يك سيتيزن ميتونه ازش استفاده كنه اطلاعاتي داره ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد.
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-01 ساعت 16:32)lingni نوشته: سلام دوستان،
لطفاً کسانی که اطلاع دارند بفرمایید آیا این بیمه که توسط یکی دیگر از دوستان در این سایت نوشته شده، برای اقامت کوتاه مدت یکی دو سه ماهه برای یک مهاجر آمریکا خوبه؟
https://www.ehealthinsurance.com/short-t...63.prfo29a
کسی از این بیمه خبر داره؟
مرسی.
این سایت بیمه نیست، بلکه یک سایت واسطه برای خرید بیمه است. من تا حالا یکبار ازش خرید کردم مشکلی هم برام پیش نیومد. به این ترتیب است که شما از طریق این سایت بیمه مورد نظرتون را میخرید و آنها با همان شرکت بیمه ایی که شما ازش خرید کردید، تماس میگیرند و فرمهاتون را برای اونها میفرستند... از اینجا به بعد بقیه نامه نگاری و ... بین شما و شرکت بیمه تون انجام میشه .... و فقط گهگداری از طرف این سایت با شما نماس میگیرند که همه چی خوب پیش میره یا نه؟... خوبی این سایت اینه که شما میتونید همه بیمه ها را با هم مقایسه کنید و انتخاب کنید.. حالا یا از طریق اینها بیمه بگیرید یا مستقیم از خود شرکت بیمه.... فرقی نمیکنه... اینها پورسانتشون را از بیمه میگیرند و برای شما هزینه ایی ندارد...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-15 ساعت 21:09)sce نوشته: (2013-08-01 ساعت 09:19)nicole.gemini نوشته: (2013-07-31 ساعت 16:51)daad نوشته:
اگر احتمال جراحی دارند، بیمه ای بگیرید که اصلا "کو پی" نداشته باشه و بعد از پرداخت دیداکتبل، دیگه هیچ هزینه ایی برای شما نداشته باشه. مثلا اگر "کوپی " 25 درصد و 50 درصد و ... داشته باشید یعنی هرچقدر هزینه تان بشه، این درصد را شما باید بدید.... من برای سنگ کلیه اینجا جراحی کردم. کل هزینه عمل و دستمزد دکتر و.... حدود هفتاد هزار دلار شد که چهار و پانصد دلار دیداکتبل داشتم و دیگه پولی ندادم چون اصلا" کوپی" نداشتم وگرنه از آن هفتاد هزار دلار، یه درصدی را هم باید خودم پرداخت میکردم.
دوست عزیز می تونم ازتون بپرسم که این درصد "کو پی " رو که می فرمایین چطور میشه درخواست نکرد ؟آیا در این صورت نباید مبلغ دیداکتبل بالاتری رو متقبل بشیم ؟اگه میشه "کو پی" نخواست،پس بودنش واسه چیه و اصلا به چه منظوری هست ؟
ممنون میشم یه مقدار توضیح بدین.
مرسی.
کوپی درخواست کردنی نیست. باید ببینید که مثلا چه پلنهایی کوپی ندارند، همانها را بردارید. آنهاییکه کوپی ندارند، دیداکتبلشان زیاد است. باید ببینید شما کدوم را لازم دارید. اگر زیاد دکتر میروید و احتیاج به حالا عمل جراحی و عکس برداری و ... دارید، پلنی انتخاب کنید که کوپی کم داشته باشه یا نداشته باشه که در اینصورت دیداکتبلش قاعدتا بالا میشه. ولی می ارزه. مثلا ویزیت دکتر دیگه نهایتا از 50$ است تا 300$ ولی هزینه جراحی، عکس برداری، اورژانس و بیمارستان بسیار بالاست. حالا اگر شما پلنی برداشته باشید که کوپی داشته باشه، از این هزینه های وحشتناکی که گفتم را به اندازه درصد کوپی تون، خوتون باید بدید. ولی اگر پلنتان اصلا کوپی نداشته باشه، و شما فقط موظف به پرداخت دیداکتبل باشید، هزینه های پزشکی تان را از شروع شما میدهید تا دیداکتبلتان پر شود، از آن به بعدش را بیمه میدهد.
بنظر من در هر صورت: اگر احساس میکنید سالم هستید و یا نه سابقه قبلی بیماری دارید، عاقلانه تر است که بیمه ایی با کوپی صفر بگیرید حالا با دیداکتبل بالا. چون آدم از لحظه بعدش خبر نداره که براش چه اتفاقی میافته.
موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
...
اگر زیاد دکتر میروید و احتیاج به حالا عمل جراحی و عکس برداری و ... دارید، پلنی انتخاب کنید که کوپی کم داشته باشه یا نداشته باشه که در اینصورت دیداکتبلش قاعدتا بالا میشه....
بنظر من در هر صورت: اگر احساس میکنید سالم هستید و یا نه سابقه قبلی بیماری دارید، عاقلانه تر است که بیمه ایی با کوپی صفر بگیرید حالا با دیداکتبل بالا. چون آدم از لحظه بعدش خبر نداره که براش چه اتفاقی میافته.
[/quote]
سلام دوست عزیز.
من از تمام پست های شما استفاده بردم و ازتون کاملا متشکرم.
اما به نظر من یه جای این پاسخ شما منو قانع نمی کنه.در واقع من یه جور تناقض تو این پاسخ می بینم.می خوام بدونم بهترین پلن واسه کسی که بیماری خاصی نداره کدومه ؟کوپی کم یا صفر و تبعا دیداکتبل بالا یا کوپی متناسب و دیداکتبل پایینتر ؟
ممنون از وقتی که واسه پاسخ میزارین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-18 ساعت 01:46)sce نوشته: ...
اگر زیاد دکتر میروید و احتیاج به حالا عمل جراحی و عکس برداری و ... دارید، پلنی انتخاب کنید که کوپی کم داشته باشه یا نداشته باشه که در اینصورت دیداکتبلش قاعدتا بالا میشه....
سلام دوست عزیز.
من از تمام پست های شما استفاده بردم و ازتون کاملا متشکرم.
اما به نظر من یه جای این پاسخ شما منو قانع نمی کنه.در واقع من یه جور تناقض تو این پاسخ می بینم.می خوام بدونم بهترین پلن واسه کسی که بیماری خاصی نداره کدومه ؟کوپی کم یا صفر و تبعا دیداکتبل بالا یا کوپی متناسب و دیداکتبل پایینتر ؟
ممنون از وقتی که واسه پاسخ میزارین.
موفق باشین.
[/quote]
منظورم این بود که اگر شرائط شما طوری است که احتیاج دارید دکتر شما را مرتب ویزیت کند، که احتمالا زیاد احتیاج به آزمایشگاه و عکس برداری و.... پیدا میکنید، پس براتون نمیارزه که "co insurance" داشته باشید. چون داشتن کوپی به این معناست که از هر بار هزینه های پزشکی، درصدی را شما باید بدید و بقیه اش را بیمه میدهد. ولی اگر کوپی صفر داشته باشید، به مرور دیداکتبلتان را میدهید و از آن موقع به بعد دیگر همه هزینه ها با بیمه است.
حالا اگر بخواهید محکم کاری کنید، چه سالم باشید چه نه، همون بیمه با کوپی صفر و یا کم را بگیرید. چون اگر بخاطر هر بیماری ای چه با سابقه قبلی و یا چه ناگهانی، گذرتون به بیمارستان بیافته، باید خیلی هزینه کنید...
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-20 ساعت 16:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 14:33 توسط morvarid1364.)
دوستان ما 3هفته دیگه میخواهیم برای اولین بار به ا م ر ی ک ا سفر کنیم
حالا سوال من این است که اگر هر نفر بیشتر 1000 دلار در حسابش بزارد شامل بیمه دولتی نمیشه؟
اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید ممنون میشم دراختیار بزارید.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-06 ساعت 03:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-06 ساعت 03:36 توسط مریم م.)
سلام دوستان
من میخوام با ویزای f۲ برم آمریکا کسی میدون از چه بیمه ای باید استفاده کنم؟ چون هدفم زایمان کردن در اونجاست.
آیا بیمهای که دانشگاهها ارائه میدان هزینه زایمانو هم پوشش میده؟
ایا بیمه مدیکید به دانشجوها و همراهشون تعلق می گیره؟
ممنون
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ اﻛﻪ ﻣﻤﻜﻨﻪ اﺯ ﺑﻴﻤﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ اﻳﻨﺠﺎ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺷﺨﺼﻲ ﺧﺮﻳﺪ ﻛﺰﺩﻧﺪ ﺑﻨﻮﻳﺴﻨﺪ. ﺷﺎﻳﺪ ﺑﻪ دﺩﺭﺩ ﻛﺸﻲ ﺑﺧﻮﺭﻩ. مﺨﺼﻮﺻﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻱ ﺩاﻻﺳﻲ. ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺑﻴﻤﻪ اﻱ ﺑﺮاﻱ ﺧﻮﺩﻡ و ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻣﻴﮕرﺩﻡ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﻮاﻗﻊ اﻭﺭﮊاﻧﺲ و ﺿﺮﻭﺭﻱ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﺑﺨﻮﺭﻩ. ﺩﻧﺪﻭﻥ ﻧﻤﻴﺨﻮاﺳﺘﻢ
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]