کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بیمه درمانی و پزشکی
دوستان ساکن کالیفرنیا برای دریافت بیمه به اینجا و اینجا مراجعه کنید چون تا 7 دسامبر بیشتر وقت ندارید
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، el333 ، amin arefi ، behfaza ، mehdi2014
سلام بچه ها ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
آیا حتما لازمه که ما برای بیمه اقدام کنیم؟
آیا لازمه که برای بیمه اوبما کیر اپلای کنیم؟
خواهشا اگه کسی اطلاعاتی در مورد بیمه داره منو راهنمیی کنه در ضمن من الان تو کلیفرنیا هستم و هنوز درامدی ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-12-05 ساعت 07:17)lvlatarsack نوشته:  سلام بچه ها ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
آیا حتما لازمه که ما برای بیمه اقدام کنیم؟
آیا لازمه که برای بیمه اوبما *** اپلای کنیم؟
خواهشا اگه کسی اطلاعاتی در مورد بیمه داره منو راهنمیی کنه در ضمن من الان تو کلیفرنیا هستم و هنوز درامدی ندارم

قانون میگه اگر فکر میکنید که برای سال 2014 تکس ریترن فایل میکنین باید اپلای کنین و از طرفی طبق دستور العمل اداره مالیات فدرال اگر درامد شما بیش از 8 هزار دلار (عدد دقیق یادم نیست میتونین از سایت ای ار اس چک کنین) برای سال مالی باشه و/یا بیش از 6 ماه ؟ (بازم برای دقیقش باید چک کرد) از اون سال رو در امریکا ساکن بودید باید فرم مالیات رو در 2015 بدید. قانون معروف به اوباما کر برای کسانی که از هیچ طریقی بیمه نیستن لازم الاجرا هست البته استثناهایی دارد که در سایت مربوطه ذکر شده اند.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، پدی ، Saeedv13 ، mrhj50 ، amin arefi ، sumya ، daad ، مرآت74 ، EKAM ، behfaza ، mehdi2014 ، azadeh2014 ، reza_norouzi ، آلیس-1980
(2013-11-27 ساعت 10:23)marjani نوشته:  دوستان ساکن کالیفرنیا برای دریافت بیمه به اینجا و اینجا مراجعه کنید چون تا 7 دسامبر بیشتر وقت ندارید

23 دسامبر !!! نه هفتم
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir
(2013-12-09 ساعت 21:24)maka2 نوشته:  
(2013-11-27 ساعت 10:23)marjani نوشته:  دوستان ساکن کالیفرنیا برای دریافت بیمه به اینجا و اینجا مراجعه کنید چون تا 7 دسامبر بیشتر وقت ندارید

23 دسامبر !!! نه هفتم

با سلام دوست عزيز من به اين سايت رجوع كردم . أيا اين بيمه رايگان هست؟ چون ما هنوز كار نداريم چطور بايد أقدام كنيم ؟ برأي طرح Obama care لطفا توضيح ميديد . ممنون از راهنمايتون Smile
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
پاسخ
تشکر کنندگان: lvlatarsack
(2013-12-10 ساعت 00:29)yaszamansani نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 21:24)maka2 نوشته:  

23 دسامبر !!! نه هفتم

با سلام دوست عزيز من به اين سايت رجوع كردم . أيا اين بيمه رايگان هست؟ چون ما هنوز كار نداريم چطور بايد أقدام كنيم ؟ برأي طرح Obama care لطفا توضيح ميديد . ممنون از راهنمايتون Smile
بیمه رایگان یا مدی کال توضیحات فارسی هم داره ! با شماره 8009218879 فارسی زبان تماس بگیرید
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، yaszamansani ، mrhj50 ، EKAM ، behfaza ، mehdi2014 ، chaymon
یکی از مشکلاتی که در سیستم بهداشت و درمان امریکا هست و تقریبا گریبانگیر همه احاد اعم از افراد دارای بیمه و غیر بیمه هست مسئله هزینه های سر سام اور پزشکی هست و متاسفانه مقوله سلامت با بیزنس گره زیادی خورده و در این میان شرکتهای بیمه و لابیهای انها با سو استفاده از این مطلب به ثروتهای افسانه ای دست پیدا کرده و کارتل بسیار قوی برای خود ایجاد کرده اند. در قانون جدید بیمه با همه تغییرات زیادی که در حین تصویب و به ضرر مصرف کننده کرده اما باز هم میتوان شاهد بود که منبعد با وضع بهتری روبرو بود. اما باز هم با توجه به راههای فرار بسیاری که بیمه ها بلد هستند هنوز هزینه ها حتی برای افرادی که بیمه های خوب هم خواهند داشت بسیار بالاست خصوصا برای مواردی که همیشه بیمه ها به بهانه کاور نبودن یا اورزانسی نبودن موضوع از ان شانه خالی میکنند.
لینک زیر مربوط به نو اوری یک شرکت هست در این موضوع که شما چنانچه موارد غیر اورزانس داشته باشید میتونید نوع خدمات و یا جراحی درخواستی را به انها بدهید و انها با چانه زنی با بیمارستانها و مراکز مختلف در داخل و خارج امریکا برای شما یک قیمت خوب پیدا کرده و به شما پیشنهاد میدن چیزی مثل پراس لاین در خرید پرواز و هتل ! که در نوع خود جالب هست.

http://www.medibid.com/
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، maxsupermax ، el333 ، amin arefi ، daad ، mdna ، behfaza ، mehdi2014 ، azadeh2014 ، reza_norouzi ، آلیس-1980
دوستان من برای مدیکال به Department of Human Services مراجعه کردم و بعد از مصاحبه گفت باید حداقل 5 سال اینجا می بودی بعد راجع به بیمه اوباما سوال کردم اون هم گفت همینطور و حتی برای اطمینان رفت از همکارش هم سوال کرد و در نهایت گفت شامل شما نمیشه!ظاهرا روند دادن بیمه اوباما ایالت با ایالت فرق میکنه من تو ایالت ایلینویزم ولی به اون شماره ای که دوستان دادن تو کالیفرنیا که زنگ زدم و گفت طرف چرت گفته! گفت من دارم اینجا به خیلیا میدم.من از طریق سایت healthcare هم ثبت نام کردم.میدونید تا کی باید منتظر بمونیم؟آیا نامه ای میاد؟
به هر حال امروز نامه ای از Department of Human Services برام اومده .به نظر شما دقیقا منظورش ار این قسمت چیه؟
you have not asked us to pay any medical bills you have prior to the month in which you applied for medical benefits.
برای اینکه جوابتون پراکنده نشه توضیح بدم که درآمد و مدیکال ندارم و قبلا هم برای مدیکال اقدام نکردم مگر همین سایت healthcare.
پاسخ
تشکر کنندگان: daad ، behfaza ، آلیس-1980
(2014-01-03 ساعت 07:50)mhz_ir نوشته:  دوستان من برای مدیکال به Department of Human Services مراجعه کردم و بعد از مصاحبه گفت باید حداقل 5 سال اینجا می بودی بعد راجع به بیمه اوباما سوال کردم اون هم گفت همینطور و حتی برای اطمینان رفت از همکارش هم سوال کرد و در نهایت گفت شامل شما نمیشه!ظاهرا روند دادن بیمه اوباما ایالت با ایالت فرق میکنه من تو ایالت ایلینویزم ولی به اون شماره ای که دوستان دادن تو کالیفرنیا که زنگ زدم و گفت طرف چرت گفته! گفت من دارم اینجا به خیلیا میدم.من از طریق سایت healthcare هم ثبت نام کردم.میدونید تا کی باید منتظر بمونیم؟آیا نامه ای میاد؟
به هر حال امروز نامه ای از Department of Human Services برام اومده .به نظر شما دقیقا منظورش ار این قسمت چیه؟
you have not asked us to pay any medical bills you have prior to the month in which you applied for medical benefits.
برای اینکه جوابتون پراکنده نشه توضیح بدم که درآمد و مدیکال ندارم و قبلا هم برای مدیکال اقدام نکردم مگر همین سایت healthcare.
ایلینویز از ایالاتی هست که مدیکد اکستنشن رو قبول کرده بنابر این چون شما درامد ندارید به سایت مراجعه و ثبت نام کنید و کلیه مراحل رو انجام بدبید (تلفنی هم مقدوره) در پایان به شما خواهد گفت که به اداره مربوطه در استیت معرفی شده اید و در مرحله بعد از طریق استیت با شما تماس بر قرار میشه تا مدیمد براتون صادر بشه. به نظر میاد شما از طریق اداره بهداشت ایالتتون اقدام کردین ولی چون سیستم الان مجتمع هست همه افراد فاقد بیمه باید از طریق مارکت پلیس اپلای کنن صرفنظر از نتیجه بعدی.
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، Saeedv13 ، amin arefi ، daad ، behfaza ، mehdi2014 ، azadeh2014 ، آلیس-1980 ، reza_norouzi
بعد از اتمام اپلیکیشن یه جا میگه :
If you qualify for Illinois Medicaid, you won't qualify for a tax credit and lower copayments, coinsurance, and deductibles for Health Insurance Marketplace coverage.
منظورش از ...,tax credit and lower copayments چیه که میگه شامل نمیشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
درسته. تکس کردیت (سوبسید درمانی در اینجا) برای کسانی است که هم مالیات فایل خواهند کرد در اخر 2014 و هم درامدشون بین 2 عدد مشخص هست/خواهد بود ولی مدیکد برای افرادی که در زیر سطح عدد مینیمم میافتن یعنی یکی از 2 حالت فقط میتونه اتفاق بیفته.
در ضمن یک پست نسبتا کامل در این باره در تاپیک دالاس هست که موارد کلی اش مشترکه و دیدنش خالی از فایده نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، mhz_ir ، amin arefi ، kasrafo ، daad ، sce ، behfaza ، feidom30
امروز برام یه نامه ای اومد که توش کارت خرید دارو تا 75% تخفیف بود البته من یادم نمیاد براش اپلای کرده باشم ولی طبق نامه و بررسی سایتش چیز خوبیه!برای همین میخاستم به شما هم پیشنهاد بده یه نگاه بندازید اگر خواستید اپلای کنید چون It's ABSOLUTELY FREE-we'll never charge you,Good on over 50,000 medications,Honored at over 50,000 pharmacies,
Free digital card so you can start saving now.اگر هم فکر میکنید موردی داره به من هم بگید؟ضمن اینکه این بیمه نیست فقط تخفیف خرید دارو هست.برای اپلای و اطلاعات بیشتر اینجا برید.حتی کارت هم آنلاین میتونید بگیرید وپرینت کنید وگرنه براتون پست میشه.برای اطلاعات بیشتر این هم شماره 0760-776-800
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، el333 ، مرآت74 ، daad ، EKAM ، behfaza ، اهورا-اوِستا ، mehdi2014 ، reza_norouzi
دوستانی که زیر دو سال به آمریکا مهاجرت کردند و گرین کارت دارند می توانند بیمه ویزیتور بگیرن تا 5 سال که خیلی مرقون به صرفه ست سالیانه بدون دیداکتبل حدود 2000 تا برای خانواده سه نفری که ارزونترش هم هست حتی اگه به ایران برگردید برای ویزیت این بیمه شما در سفرتون کاور میکنه اینم سایتش
sevencorners.com
وارد قسمت : immigrant insurance شوید
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، daad ، Reza20002 ، EKAM ، alirezass ، mhz_ir ، behfaza ، mehdi2014 ، daria
کسی از دوستان از این بیمه مخصوص immigrant ها استفاده کرده.
خدمات این sevencorners چطوره؟ ما تازه اومدیم و بیمه نداریم. بیمه دانشگاه هم خیلی گرون در میاد. از طرفی برای اوباماکر هم میگه که eligible نیستیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
سلام دوستان من از سال 2011 هرچند وقت میرم امریکا و برمیگردم البته قبل از 6 ماه ولی متاسفانه دوبار ازایندفعات رو بطور اورژانسی رفتم بیمارستان ویکبارش رو حدود 10 روز بیمارستان بودم و اخرسر که صحبت از صورتحساب شد گفتم هیج کاری من اینجا ندارم و امکان پرداختش رو فعلا هم ندارم که بعد کارمند سوشیال اومد و کلی باهام صحبت کرد و اخر سر گفت ایا پولی لازم داری که گفتم خیر و بعد منو با تاکسی مجانی به مکانی که زندگی میکردم بعد از مرخص شدن فرستادن ولی مشکلی که برام پیش اومده اینه که رفتم بانک وتقاضای سکیورتی کردیت کردم و بمن گفتن شما بدهی داری و ما نمیتونیم اینکار رو انجام بدیم خوب حالا دوستان بمن بگید که چیکار کنم با توجه باینکه نه درامدی دارم و نمیدونم چیکار کنم لطفا دوستانی که اطلاع دارند منو راهنمایی کنن هم در مورد هزینه بیمارستان وبعد درمورد بانک. وضمنا به سوشیا سکیوریتی مراجعه کردم برای اس اس ای که ریجکت شد و گفتن بعد از سه یا 5سال میتونی درخواست بدی دقیق نمیدونم باتشکر از استادانی که جواب منو بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: daad ، behfaza ، masouleh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان