موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مي شه اطلاع رساني کنند، که براي يک تازه مهاجر بدون کار، بهترين بيمه اي که 100% هزينه هاي gynecology را پوشش بده، کدوم بيمه هست. ممنون مي شم اطلاع رساني کنيد. ايالت مقصد تگزاز هست.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان
من و خانواده دو سال پیش که برنده لاتاری شدیم به آمریکا سفر کرده و پس از 5 ماه برگشتیم . من بیماری MS دارم اما در زمانی که انجا بودیم بیمه ها تعطیل شد و من هیچ گونه اطلاعی از خدمات بیمه ای در آمریکا برای بیماران MS ندارم .
از دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
الان پدرم بعد از 2 سال برگشت و به واسطه نامه مبنی بر بیماری بنده هیچ گونه ایرادی از طرف مرز بانی به ایشون نگرفتند.
ممنون
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اينجا كسي هست كه بتونه دقيق واهنمايي كنه براي health insurance 2016 (اوباما كر)؟
دوستان اگه درامد را صفر بزنيم مشكلي براي اسپانسر ايجاد ميشه؟
رتبه:
19
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-10 ساعت 08:00)Sam-90 نوشته: سلام دوستان
اينجا كسي هست كه بتونه دقيق واهنمايي كنه براي health insurance ۲۰۱۶ (اوباما كر)؟
دوستان اگه درامد را صفر بزنيم مشكلي براي اسپانسر ايجاد ميشه؟
به اسپانسر مشكل پيش نمياد..
اگه با لاتاري اومديد، الان ميتونيد به بيمه اپلاي كنيد ولي بعد از چند ماه نامه مياد كه بيمه شما كنسل شد و بعد از پنج سال از اولين ورودتون براي بيمه اوباما eligible ميشيد.
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
لازم دیدم که یه چند سطری درمورد بیمه در امریکا بنویسم شاید بتونم یه کمکی به دوستان بکنم
بیمه دولتی یا مدیکید رایگان هست وازطرف دولت به خانوادهای کم درامد تعلق میگیره ودریافت این بیمه در ایالتهای امریکا متفاوت هست مثلا یه ایالت راحت این بیمه رو به همه کم درآمدها میده ولی یه ایالت فقط به سیتیزنها و پ ن اه ن ده ها وبعضی افراد میده ایالت تگزاس از اون ایالتها هست که مدیکید به برندگان لاتاری نمیده ولی به بچه ها میده پس اگه تگزاس هستید و بچه دارید و درآمدتون زیر 2200 دلار ( gross pay ) درماه برای یه خانواده 3 نفره هست میتونید برای بچه ها اقدام کنید قابل ذکر که هر چی تعداد افراد خانواده بیشتر باشه در مینیمم درامد ماهانه بالاتر میره
بعد از مدیکید --مدیکید چیپ هست که باز همون شرایط مدیکید رو داره فقط مینیمم در امد ماهیانه از 2200 شده 3400 تا یعنی اگه شما ماهیانه در آمدی میان 2200 دلار تا 3400 دلار در آمد داری میتونی برای مدیکیدچیپ برای بچه اقدام کنی
و ماهیانه یه مبلغ کمی حق بیمه باید بپرداز
اوباما کر - اوباما کر بیمه ای هست که همه میتونن ثبت نام کنند و بستگی به در آمد شما دولت بهتون کمک میکنه یعنی اگه شما یه بیمه بخری که 400 دلار ماهیانه هزینه اش باشه بسته به درآمدت یه مقدارشو خودت ویه مقدارشو دولت میپردازه که باز بستگی به درآمدتون داره وهرچی در آمدتون کمتر باشه مبلغ پرداختی ماهیانه شما کمتر وسهم پرداختی دولت بیشتر میشه
بیمه های آزاد هم که فراوان هست فقط باید یکی رو پیدا کنی وماهیانه همه حق بیمه رو خودت بپردازی و از خدماتشون استفاده کنی
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
سلام
سوال من در مورد بیمه اینه که برای دوستانی که با لاتاری نمیان و کیس های دیگه ایی به غیر از پ ن ا ه ند گ ی هستند، یا بهتر بگویم اسپانسر مالی دارند هم بیمه رایگان تعلق میگیرد؟
CR1
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی اینجا از پلن های اوباماکر سر در میاره؟
برای من حسابی مبهم و گیج کننده ست و نمیتونم انتخاب کنم.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia
My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
ممنون از اطلاعاتي كه گذاشتيد.
من براي بچه ٤ سالم مديكد اقدام كردم و با كمال تعجب قبول نكردن و گفتن زمانيكه سيتيزن بشيد بهتون تعلق مي گيره، ولي شما مي تونيد براي بچه فود استمپ بگيريد ?
خيلي مسخره است.
[/quote]
دقیقا برعکس شما به بچه ما مدیکید دادند که ایکاش نمیدادند
[/quote]
دوستان اینقدر پر رمز و راز صحبت نکنید. از قضیه ایی اگر شکایت یا تجربه بدی دارید لطفا با بقیه در میونن بگذارید و علت رو هم بگید.
CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.آیا کسی میداند اگر ملک به اسم باشد بیمه مدیکل شامل میشود یاخیر؟ درآمد اجاره خانه این کام محسوب میشود ولی بقدری جزیی باقی میماند که تابحال مالیات تعلق نگرفته بما.درآمد زن وشوهر ازاین اجاره خانه هست ولی به من که خانه به اسمم است بیمه ندادن ولی به همسرم دادند.درحالیکه هردو همین درآمد را اظهار کردیم برای مدیکل...بمن گفتند باید اوباماکر بگیرم .ولی بقدری بدجواب میدهند که گیج وسردرگم شدم ونمیدانم چه کنم..اگرکسی مشابه مشگل من دارد لطفا راهنمایی بکند.سپاسگزارم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه
من الان دوهفته است که اومدم یک پسر دوساله دارم و میخوام برای بیمه مدیکید براش اقدام کنم تو سایتش که میرم نمیدونم کدوم قسمت را باید پرکنم و فود استمپ که میگن شامل همین بیمه میشه ?
باید تو خود سایت فرم پرکنیم یا به اداره ای جایی باید مراجعه کرد ?
بیمه اوباما کرتا اونجایی که میدونم باید منو همسرم سر کار باشیم تا بهمون تعلق بگیره و اگر سر کار بریم برای اولش فک نمیکنم حقوق زیادی بگریم ایا بیمه ای هست مثل بیمه بچه ها برای ما یا نه?