کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بیمه درمانی و پزشکی
سلام بچه ها من وخانومم تازه ویزا گرفتیم (لاتاری) وخانومم 2ماهه باردار میباشند و6 ماهگی خانومم اگرخدا بخواد میریم سن دیگو پیشه فامیل میشه راهنمایی کنید که اگر بچه ام اونجا بدنیا امد ایا دولت هزینه های زایمان وبستری را میدهدوچه بیمه ای باید استفاده کنیم ویا باید خودم هزینه کنم و اگر خودم بدم تقریبا چقدر هزینه زایمان تو کالیفرنیا (سن دیگو )میباشد مرسی از راهنمایی تون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-29 ساعت 23:07)korosh1472 نوشته:  سلام بچه ها من وخانومم تازه ویزا گرفتیم (لاتاری) وخانومم ۲ماهه باردار میباشند و۶ ماهگی خانومم اگرخدا بخواد میریم سن دیگو پیشه فامیل میشه راهنمایی کنید که اگر بچه ام اونجا بدنیا امد ایا دولت هزینه های زایمان وبستری را میدهدوچه بیمه ای باید استفاده کنیم ویا باید خودم هزینه کنم و اگر خودم بدم تقریبا چقدر هزینه زایمان تو کالیفرنیا (سن دیگو )میباشد مرسی از راهنمایی تون
به سلامتی و مبارکی، شما 2 تا شیرینی باید یدهیدBig GrinBig Grin
عرض کنم که هیچ نگران نباشید.
با مشورت پزشک ایرانتون یک موقع مناسب برای پرواز انتحاب کنید.
به محض اینکه رسیدید، برای خانمتون برای بیمه Medi-Cal اقدام کنید.
حتی خودتون هم ممکنه بگیرید ولی برای خانمتون با یک آزمایش بارداری سه سوته بیمه صادر میشه.
خانم شما تا 3 ماه بعد از زایمان به همراه بی بی تحت پوشش بیمه هستند و شما هیچ هزینه ای نباید بدهید.
باز هم تبریک
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، reza_norouzi ، korosh1472 ، sh_mm10 ، Marmad ، j.modarres ، nora
(2015-09-01 ساعت 03:33)hoseyn نوشته:  
(2015-08-29 ساعت 23:07)korosh1472 نوشته:  سلام بچه ها من وخانومم تازه ویزا گرفتیم (لاتاری) وخانومم ۲ماهه باردار میباشند و۶ ماهگی خانومم اگرخدا بخواد میریم سن دیگو پیشه فامیل میشه راهنمایی کنید که اگر بچه ام اونجا بدنیا امد ایا دولت هزینه های زایمان وبستری را میدهدوچه بیمه ای باید استفاده کنیم ویا باید خودم هزینه کنم و اگر خودم بدم تقریبا چقدر هزینه زایمان تو کالیفرنیا (سن دیگو )میباشد مرسی از راهنمایی تون
به سلامتی و مبارکی، شما ۲ تا شیرینی باید یدهیدBig GrinBig Grin
حتی خودتون هم ممکنه بگیرید ولی برای خانمتون با یک آزمایش بارداری سه سوته بیمه صادر میشه.
خانم شما تا ۳ ماه بعد از زایمان به همراه بی بی تحت پوشش بیمه هستند و شما هیچ هزینه ای نباید بدهید.
باز هم تبریک
دوست عزیز من اینو اضافه کنم که معمولا بیمه مدیکال چندین ماهی زمان میبره تا کارتش براتون بیاد و به این زودی به دستتون نمیرسه ! گاهی تا 4 ماه یا بیشتر پس این رو هم مدنر داشته باشید.
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: korosh1472
(2015-09-01 ساعت 07:25)mechanicalengineer نوشته:  
خانم شما تا ۳ ماه بعد از زایمان به همراه بی بی تحت پوشش بیمه هستند و شما هیچ هزینه ای نباید بدهید.
باز هم تبریک
دوست عزیز من اینو اضافه کنم که معمولا بیمه مدیکال چندین ماهی زمان میبره تا کارتش براتون بیاد و به این زودی به دستتون نمیرسه ! گاهی تا ۴ ماه یا بیشتر پس این رو هم مدنر داشته باشید.

مرسی از پاسخ دوستان یعنی اگر من 5 ماهگی خانومم بیام سن دیگو برا بیمه مدیکال تقاضا کنم تا وقتی بچه 9 ماهگی به دنیا بیاد بیمه مدیکال درست شده وایا هزینه ای برای بیمه مدیکال باید بدم یا نه چون شنیدم بیمارستانهای خوبی بیمه مدیکال پوشش نمیده وخیلی از خرجها مثل وسونو و.... بعهده خودتونه اگر بیمه کامل وجامع میخوای باید 4000 دلار هزینه کنی یه ایرانی تو fresno اینو بهم گفت لطفا اگر اطلاعاتتون کاملتر راهنمایی کنید مرسی از دوستان واین سایت خوب
پاسخ
تشکر کنندگان:
باز هم تبریک
مرسی عزیزم از بابت راهنمایی وپیام تبریک
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 12:34)korosh1472 نوشته:  
باز هم تبریک
مرسی عزیزم از بابت راهنمایی وپیام تبریک
ما خودمون پارسال استفاده کردیم.
تمام چیزهایی که خدمتتون گفتم بر مبنای تجربه شخصی خومونه و نه حرفها و داستانهای دیگران
کارت موقت مدیکل را همون لحظه میدهند دستتون، کارت اصلی چند روز بعد میاد
بیمارستانها عالیند و هیچ مشکلی ندارند. مخصوصا جاهایی مثل سن دیه گو را شما با فرسنو مقایسه نکنید.
تمام هزینه ها از سونو تا اکوی قلب تا دارو تقویتی و ... صد در صد تحت پوششه.
هیچ نترسید و برنامه سفر را بریزید.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: korosh1472 ، m_vaziran ، Marmad ، j.modarres ، nora ، TajbakhshSalma
ما خودمون پارسال استفاده کردیم.
تمام چیزهایی که خدمتتون گفتم بر مبنای تجربه شخصی خومونه و نه حرفها و داستانهای دیگران
کارت موقت مدیکل را همون لحظه میدهند دستتون، کارت اصلی چند روز بعد میاد
بیمارستانها عالیند و هیچ مشکلی ندارند. مخصوصا جاهایی مثل سن دیه گو را شما با فرسنو مقایسه نکنید.
تمام هزینه ها از سونو تا اکوی قلب تا دارو تقویتی و ... صد در صد تحت پوششه.
هیچ نترسید و برنامه سفر را بریزید.
[/quote]
تشکر خیالمو راحت کردی فقط هزینه بیمه مدیکال نفری چقدر هست ضمنا ویزای ما لاتاری هست وخودم ساپورت مالی کردم اسپانسر نداشتم. ایا این به نفعمه تو مزایای دیگه تو امریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: Marmad ، j.modarres
خواهش میکنم.
بیمه مدیکل هزینه نداره. یا شما الیجیبل بقول خودشون هستی یا نه.
ماهم همینطور بودیم ولی کسی به این کارها کاری نداشت.
مزایای دیگری نمی دانم.
بقیه اعضای خانواده هم با توجه به جدید بودنتون مدیکل می گیرید ولی پروسه اش طولانیه.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: korosh1472 ، nora
(2015-06-21 ساعت 04:06)majid2015 نوشته:  Salam dustan man ۳ ruze residam amrica khanoomama bardare , umadam tu mantageye california sanjose , raftam bimeye medical khanoomamo bime kard khodamam bekhatere khanoomam bime kard komake gazayiham gereftam mahi 357$ , komake nagdi ham mahi 400$ mitunam begiram hameye hazineha ro ham pushesh mide
سلام من هم به امید خدا تا 2 ماهه دیگه میام تو همون منطقه ، 2 تا بچه 4 ساله دارم میتونید بیشتر راهنمایی کنید که برای بیمه بچه ها باید کجا برم و چجوری اقدام کنم؟ شنیدم که بچه های زیر 21 سال رو دولت بیمه میکنه
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS00005XXX / سفارت : آنکارا / تعداد افراد کیس : 4 نفر /رویت قبولی : May 1 / فرستادن مدارک : June 12 / تاریخ کارنت : 14 April / نامه دوم : 24 April/ مصاحبه : 8 june / سه تا یکضرب یکنفر AP / کلیرنس 25 august / صدور ویزا 27 august
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ساکن آمریکا میشه لطف کنید یه خورده در مورد هزینه های دندان پزشکی و همچنین بیمه های دندان پزشکی اطلاعات بدین !!! Please
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان تازه وارد از این سایت کمک بگیرید:
https://www.healthcare.gov
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
دوستان عزیز سلام
یه سوال: ما تقریبا ده روزه که در لس آنجلسیم
کارهای مهاجرتیمون رو انجام دادیم وسوشیال نامبرمون رو گرفتیم و مدارکمون رو برای پاس سفید ارسال کردیم و منتظر نامه انگشت نگاری هستیم. و قصد داریم دوسال خارج از امریکا باشیم. الان باید برای بیمه اقدام کنیم یا بعد از دوسال که برگشتیم؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-20 ساعت 10:49)samane1363 نوشته:  دوستان عزیز سلام
کارهای مهاجرتیمون رو انجام دادیم وسوشیال نامبرمون رو گرفتیم و مدارکمون رو برای پاس سفید ارسال کردیم و منتظر نامه انگشت نگاری هستیم. و قصد داریم دوسال خارج از آمریکا باشیم. الان باید برای بیمه اقدام کنیم یا بعد از دوسال که برگشتیم؟
درود بر شما و آرزوی موفقیت و سلامتی
چیزهایی که شما الان بهشون احتیاج ندارید 1- بیمه 2- کردیت کارت
انشاله وقتی برگشتید اقدام بفرمایید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: samane1363 ، j.modarres
(2015-10-21 ساعت 00:33)Sam2014 نوشته:  
کارهای مهاجرتیمون رو انجام دادیم وسوشیال نامبرمون رو گرفتیم و مدارکمون رو برای پاس سفید ارسال کردیم و منتظر نامه انگشت نگاری هستیم. و قصد داریم دوسال خارج از آمریکا باشیم. الان باید برای بیمه اقدام کنیم یا بعد از دوسال که برگشتیم؟
چیزهایی که شما الان بهشون احتیاج ندارید ۱- بیمه ۲- کردیت کارت

سلام دوست من
تو تاپیک کردیت کارت خوندم که یکی از دوستان کردیت کارت گرفت و دوسال رفت ایران و چون از کارتش استفاده نمیکرد غیر فعال شد و دردسرهایی براش به وجود اومد.
توصیه من اینه که وقتی برگشتین به امریکا واسه کردیت کارت اقدام کنین. اما قبلش حتماً از بانک در این مورد سوال کنین. شاید قوانین عوض شده باشه.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: samane1363 ، j.modarres
(2015-10-21 ساعت 21:55)reza_norouzi نوشته:  
(2015-10-21 ساعت 00:33)Sam2014 نوشته:  
چیزهایی که شما الان بهشون احتیاج ندارید ۱- بیمه ۲- کردیت کارت

سلام دوست من
تو تاپیک کردیت کارت خوندم که یکی از دوستان کردیت کارت گرفت و دوسال رفت ایران و چون از کارتش استفاده نمیکرد غیر فعال شد و دردسرهایی براش به وجود اومد.
توصیه من اینه که وقتی برگشتین به آمریکا واسه کردیت کارت اقدام کنین. اما قبلش حتماً از بانک در این مورد سوال کنین. شاید قوانین عوض شده باشه.
شاد باشین.
سلام و ممنونم از پاسختون
بله در مراجعه به بانک ولزفارگو که ما توش حساب داریم بهمون گفتند بهتره ببندین حسابتون رو و بعداز دوسال مجدد باز کنید حساب جدیدی رو
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، j.modarres

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان