کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بیمه درمانی و پزشکی
سلااااااااااام تورو خدا یکی هم به ما جواب بده ما نوامبر میایم کالیفرنیا ...مقصدمون عوض شد.....نگران بیمه هستم از ایران میشه برای SOS اقدام کرد؟چه جوریه ایا؟اگرنه چه جوری خودمونو بیمه کنیم؟ این هم شده مشکلی.....فکر یکی دو تا نیست که......Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز
ما 22 جولای وارد lA شدیم ما 3نفرهستیم دو نفربزرگسال یک کودک شش ساله بیمه مسافرتی از ایران بیمه سامان گرفتیم پکیج دو ماهه 720هزار تومان اگر خواستید میتوانید برید دفتر بیمه سامان درمورد پکیجشون راهنمایی بگیرید یا وارد سایتشون بشید پرداخت آنلاین هم دارند ما این بیمه رو طبق پیشنهاد دوستمون که خودش گرین کارت آمریکا داره و درسفرهاش این بیمه رو گرفته گرفتیم این اطلاعات من از این بیمه بود شما باز هم میتونید بیشتر تحقیق کنید
کیس#5#as2015
مصاحبه فوریه ابوظبی
کلیر می
پاسخ
تشکر کنندگان: meri2400 ، j.modarres
دوستانی که امسال وارد آمریکا میشوند دقت کنند که هر چند مهلت ثبت نام بیمه اوباما یا همان
healthcare.gov
گذشته اما آنها استثنا هستند و با پیگیری Eligibility می توانند ثبت نام کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: meri2400 ، ed2008 ، A_A ، Sam-90 ، Alisalimi ، lighthouse ، j.modarres
دوستانی که دانسته هاتون رو به دیگران انتقال میدید یک دنیا تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: A_A
من تو سایت بیمه سامان رفتم مثل اینکه نفری 4163000 برای 92 روز ...حالا هرچی اطلاعات بدست بیارم میگم خدمتتون
پاسخ
تشکر کنندگان: shahab2000 ، j.modarres
دوستان سلام
ایا کسی از سقف درامد برای یه خانواده ۴نفره که بتونندشامل حال بیمه مدیکل بشند خبر داره؟روز مصاحبه همسر من بهشون گفته که ما هر دو در ایران شاغل هستیم و انها هم مدرکی دال بر میزان درامد ما در ایران را خواستند با وجویکه ایشون گفته که قصد سر و سامان دادن کارها در ایران را داشته وتصمیم ماندن در ا م ر ی کا راداریم...
میزان درامد سالانه ما باهم چقدر که باشه شامل بیمه Medical می شیم.اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم.
کیس نامبر: 2015AS3XXX/سفارت:ابوظبی/ ارسال فرم ها: 24 می/دريافت نامه دوم : Oct 23 2014/ مصاحبه :نیمه دوم دسامبر/ کلیرنس:2 آوریل سفرنامه ابوظبی: قسمت اول قسمت دوم / آپدیت: 19 دسامبر2014، 1فوریه، 29مارس،2 آوریل/ورود Jun 6,2015/امدن سوشال July6/رسید گرین کارت July 15
آرزوی سلامتی و بهترینها برای ایرانیان عزیزSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-26 ساعت 03:01)mehdym نوشته:  دوستانی که امسال وارد آمریکا میشوند دقت کنند که هر چند مهلت ثبت نام بیمه اوباما یا همان
healthcare.gov
گذشته اما آنها استثنا هستند و با پیگیری Eligibility می توانند ثبت نام کنند.
سلام
من شنیدم باید 5 سال در ام ری کا بوده باشیم تا شامل بیمه اوباما بشیم.ایا درسته یا نه؟؟؟
کیس نامبر: 2015AS3XXX/سفارت:ابوظبی/ ارسال فرم ها: 24 می/دريافت نامه دوم : Oct 23 2014/ مصاحبه :نیمه دوم دسامبر/ کلیرنس:2 آوریل سفرنامه ابوظبی: قسمت اول قسمت دوم / آپدیت: 19 دسامبر2014، 1فوریه، 29مارس،2 آوریل/ورود Jun 6,2015/امدن سوشال July6/رسید گرین کارت July 15
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-21 ساعت 15:45)meri2400 نوشته:  سلااااااااااام تورو خدا یکی هم به ما جواب بده ما نوامبر میایم کالیفرنیا ...مقصدمون عوض شد.....نگران بیمه هستم از ایران میشه برای SOS اقدام کرد؟چه جوریه ایا؟اگرنه چه جوری خودمونو بیمه کنیم؟ این هم شده مشکلی.....فکر یکی دو تا نیست که......Big Grin
سلام دوست عزیز
یکی از عزیزان در تاپیک "اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت -2015" صفحه 132 برای بیمه مطلب زیر را نوشته بودند که من همان را براتون کپی می کنم،
" آقا از اين سايت مي تونيد بدون وجود کار و به عنوان مهاجر جديد بيمه خريداري کنيد.
http://www.visitorscoverage.com/immigran...d-holders/
من از اوباماکر خبر ندارم ولي فکر کنم محدوديت سني داري (فکر کنم 60 سال برا آقايان است.)
موفق باشيد"
امیدوارم براتون مفید باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: A_A ، j.modarres
[/quote]
سلام
من شنیدم باید ۵ سال در ام ری کا بوده باشیم تا شامل بیمه اوباما بشیم.ایا درسته یا نه؟؟؟
[/quote]

خیر بنده جولای سال گذشته وارد آمریکا شدم و در نوامبر بیمه اوباما گرفتم
اصولا از نکات مهم قانون بیمه اوباما این هست اگر هیج بیمه ای نداشته باشید سالانه جریمه می شوید. یعنی به هر حال همه باید بیمه بشوند.

اما انواع دیگر بیمه هست که چیزی که شنیدید ممکن است مربوط به آنها باشد:

Medicaid : بیمه رایگان و کمکی برای افراد کم درآمد - کهنسال و کودکان
این بیمه ایالتی است و هر ایالتی برنامه خودش را برای Medicaid دارد و نام خاص خودش را در هر ایالت دارد و در اکثر ایالت ها بعد از ۵ سال اقامت قابل دریافت است ولی در برخی ایالت ها مزایایی هم برای تازه واردین هست

CHIP
بیمه برای کودکان در خانواده هایی که درآمد آنها بیش از حدی است که شامل Medicaid شوند و کمتر از آنکه بتوانند بیمه خصوصی دریافت کنند. این بیمه نیازمند ۵ سال اقامت هست

Medicare
شبیه بیمه بازنشستگی است و شامل افراد ۶۵ سال به بالا یا از کار افتاده می شود و دو کلاس مختلف دارد و نوع ابتدایی آن قابل دریافت توسط دارندگان گرین کارت بالای ۶۵ سال است
پاسخ
تشکر کنندگان: A_A ، Sam-90 ، sh_mm10 ، reza_norouzi ، behjat ، j.modarres
سلام دوستان
کسی اطلاع داره اونایی که تا آخر سال بیمه درمانی نداشته باشن چقدر جریمه میشن؟
ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
هرکدام از دو مبلغ زیر که بیشتر باشد :

۱- دو درصد درآمد در طول سال
۲- ۳۲۵ دلار به ازای هر بزرگسال و ۱۶۲ دلار به ازای هر فرزند زیر ۱۸ سال

https://www.healthcare.gov/fees-exemptio...g-covered/
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، j.modarres
دوستان چون بیمه درمانی اولین و مهمترین مشکل زندگی تو آمریکاس.کاش بیشتر بهش بپردازیم تا همدیگه رو راهنمایی کرده باشیم..... من امروز یه بیمه پیدا کردم به نام Atlas America که 90 روز اول رو پوشش میده و ظارا کاورش هم خوبه .....هزینه هم ماهانه برای 2 نفر میشه 138 $
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora ، lighthouse ، j.modarres
(2015-08-04 ساعت 16:06)meri2400 نوشته:  دوستان چون بیمه درمانی اولین و مهمترین مشکل زندگی تو آمریکاس.کاش بیشتر بهش بپردازیم تا همدیگه رو راهنمایی کرده باشیم..... من امروز یه بیمه پیدا کردم به نام Atlas America که 90 روز اول رو پوشش میده و ظارا کاورش هم خوبه .....هزینه هم ماهانه برای ۲ نفر میشه 138 $

سلام دوست من
بسیار ممنون بابت اطلاع رسانی.
به نظرم مبلغ مناسبیه اما باید دید موارد دیگه مربوط به اون مثل copay و ... هم مناسب هستن یا نه.
در کل وقتی میخوایم یه پلن بیمه انتخاب کنیم تعداد بسیار زیادی پلن بهمون پیشنهاد میشه و من واقعاً گیج شدم! آخرشم هیچ پلنی رو انتخاب نکردم و ترجیح دادم جریمه شو بدم Big Grin
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: meri2400 ، j.modarres
کسانی که ثبت نام اوباماکر نرسیدند از چه بیمه های جایگزین موقت استفاده کرده اند ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده مثل شما گرین کارت ندارم و با ویزای دانشجویی قصد رفتن به امریکا رو دارم، در جایی خوندم که در صورت بارداری چون بچه شهروند امریکا محسوب میشه تمامی چکاپها و زایمان به صورت رایگان انجام میشه و از ماه نخست بارداری کوپنهایی جهت تغذیه به مادر داده میشه. ایا این صحت داره؟ اگر صحت دارد توضیحات بیشتری را در خصوص نحوه اقدام به استفاده از این امکانات ارایه بدید ممنون میشم.
با سپاس فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان