موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
خوووووووووووب این هم از گردهمایی ایندفعه
مرسی از همه ی دوستان که اومدن. مثل همیشه جو خیلی خوبی بود. دوستان قدیمی رو دیدیم و با یه سری از دوستان جدید آشنا شدیم.
امیدوارم نامی, دینا, nana, جنابِ سعید و و و.... بقیه دوستانی که به زودی مصاحبشون هست بدون کلیر ویزاشون رو بگیرن.
و کلیرنس azin, ساسان, adl, shahoo و و و ... به زودی بیاد.
از آقای jalaldaiy هم بسیار تشکر می کنم که این همه راه برای گردهمایی تشریف آورده بودن. امیدوارم که براشون مفید بوده باشه.
و همینطور از فرزاد خان و همسرشون که با اینکه تازه از سفر برگشته بودن , از اول گردهمایی حضور داشتن.
جای دوستان غایب هم بسیار خالی بود.
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
گردهمایی بسیار خوب انجام شد و من خیلی احساس خوبی داشتم و همگی بسیار دوستانه و صمیمانه رفتار کردند. اطلاعات خیلی خوبی به خصوص برای کسایی که هنوز مصاحبه نرفتن داده شد. فقط من معذرت می خوام از اینکه ما زود گردهمایی رو ترک کردیم و خوشحال می شدیم اگر می تونستیم بیشتر با دوستان باشیم. از رزا برای هماهنگی و از اون آقایی که به صورت عجیبی از ابوظبی 37 روزه ویزا گرفتن (ببخشید که Userتون رو نمی دونم) تشکر فراوان دارم و واقعا از آشنایی با همگی بسیار بسیار خوشحال شدم و امیدوارم همه بتونیم دور هم یه گردهمایی در آمریکا برگزار کنیم. موفق باشید. با آرزوی کلیر شدن همه
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America[/font]
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
به به! ماشاء الله دوستان همه تا رسیدن خونه، بدو بدو پست گذاشتن تو سایت دیگه! فکر کنم من آخریم!
بی نهایت ممنونم از مدیران عزیز، خاصه رزا جونم، که کلی زحمت برگزاری میتینگ رو کشیده بود تا همه بچه ها بتونن دور هم باشن! از آقای فرزاد هم بسیار سپاسگزارم که با نظم دهی به جلسه، باعث شدن جلسه مفیدتر از دفعات قبل برگزار بشه! دیدار دوستان باعث میشه از استرس و نگرانی ها مون کمتر بشه!ان شاءالله هممون به زودی ویزا رو بگیریم و بتونیم در مسیرهای جدید زندگی، بیشتر از قبل پیشرفت کنیم!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
در كل ميشه گفت جلسه خوبي بود . ضمنا" ممنون كه دوستان ايندفعه تونسن منو بالاي 21 سال قبول كنن دوستان كه خودشونو معرفي مي كردن ، از سربازي و دليل كليرينسشون گفتن. جالبه مامان من هم به خاطر سربازي كلير خورده بود كه خوشبختانه تونستيم جاخالي بديم و كليرينس رو پشت سر بزاريم
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا فکر نکنین من خواب رو ترجیح دادما! اصلا! ساعت 6 صبح آدم بخوابه همین میشه :| حیف سعادت دیدار نداشتم این بار. ایشالا میتینگ بعدی در Kodak Theater برگزار میشه و میبینمتون.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
گردهمایی امروز بسیار برای من و هسرم که استرس داشتیم مفید بود چون مثل بمب انرژی رفتیم خونه...خیلی ممنونیم از همه دوستان که اطلاعات عالی به ما دادند مخصوصا رزا جون و آقا فرزاد.
به امید کلیر شدن همه دوستان مخصوصا اون آقایی که کاملا نا امید بودند متاسفانه اسمشون رو متوجه نشدم از همین جا می خوام بگم که فقط کافیه باور داشته باشند که کلیر می شن و این اتفاق خواهد افتاد ..
نا نا جون و آقای دایی از مصاحبت با شما هم خوشحال شدم.
امیدوارم که همگی بتونیم یک زندگی جدید رو در کشور برتر دنیا تجربه کنیم. هر چند که سختی هایی داره اما شایدبتونیم هویت از دست رفتمان را در غربت به دست بیاریم....
به امید دیدار مجدد.
با تشکر
سارا و زرتشت
sara1981
شماره کیس : 2010AS00024XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 july
کنسولگری: Ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:23 July 2010
تاریخ مصاحبه:04 august 2010
دریافت کلیرینس:24 august 2010.
تاریخ دریافت ویزا:1 sep 201
تاریخ ورود به امریکا:15 January
جمع تقریبی هزینه ها:7500 دلار برای 2 نفر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان
من هم به نوبه خودم از رزای عزیز و همه دوستان عزیزکه نمی تونم تک تک نام ببرم و در جلسه از نزدیک افتخار دیدنشونو داشتم تشکر میکنم و برایشان آرزوی سلامتی دارم
خیلی جلسه خوبی بود و اگر پر حرفی هم کردم عذر می خواهم
جای دوستانی هم که نیومدن خالی.
کوچیک همه شما
فرزاد
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-25 ساعت 23:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-26 ساعت 12:27 توسط R.F.)
سلام.بالاخره این دفعه اومدم . از رزا جون از اینکه زحمت گرد همایی رو کشیده بود .و از صحبتهای مفید آقا فرزاد.و همهٔ بچههای ۲۰۱۰ کمال تشکرو دارم.و سارا جون خیلی از آشنایت خوشحال شدم.و در نهایت کاش با خبرهای خوب جلسه بعدی رو شرکت کنم.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.
شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی گردهمایی خوبی بود. از رزا که زحمت این کار و کشیده بود خیلی ممنونم هر چند من رو عنصر غیرفعال تشخیص داده بود و دعوت نکرده بود اما اومدم!!. علت فعال نبودن ما این بود که ما شماره آخریها کل انرژی رو گذاشتیم برای این اواخر یعنی از حالا به بعد.!! دیدن دوستان از نزدیک خاطره جالبی واسم از این روزها شد.خوب بود که با عده کثیری از سربازان وطن که مثل خودم مشکل کوچکی بنام سربازی دارن آشنا شدم، فقط حیف که از شماره های بالا مثل شماره من که هنوز کارنت نشدم کسی نیومده بود.
موضوعها: 2
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خوشبحالتون ای کاش منم بودم و میومدم
رزا خسته نباشید اینبارم گل کاشتی که دوست جونم.:*******
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک