کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2010
(2010-06-26 ساعت 04:30)sh-b نوشته:  سلام خوشبحالتون ای کاش منم بودم و میومدم
رزا خسته نباشید اینبارم گل کاشتی که دوست جونم.:*******

سلام، شادی جونم، کجایی؟ جات خیلی خالی بود...! چرا در قسمت سفر به امریکا چیزی نمی نویسی؟ بی صبرانه منتطر شنیدن تجربه هاتیم! Tongue
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، shr.jafari ، nnazi_2005 ، mary joon ، jan
(2010-06-26 ساعت 09:45)azin نوشته:  

سلام، شادی جونم، کجایی؟ جات خیلی خالی بود...! چرا در قسمت سفر به امریکا چیزی نمی نویسی؟ بی صبرانه منتطر شنیدن تجربه هاتیم! Tongue

ببخشید اینجا این رو میگم اخه میخواستم در جواب اذین بنویسم اذین جونم من نوشتم که بعد از 13 روز ssn من اومدهSmile
الانم اومدمممممممممممممممممممممممممم بگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگم که بعد از 22 روز از ورودم گرین کارتم رسید:p
خیلی خوشحالم و بیصبرانه منتظر شنیدن خبر های خوب از طرف تمام بچه های مهاجرسرام بخصوص نامیSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Hossein81 ، sam_hash ، R.F ، nader ، aadine ، farzad101 ، fairwall ، WIKIMAN ، honareirani ، shr.jafari ، kianoush ، nnazi_2005 ، indmehdi ، اليزا ، azin ، Jav3 ، ساشا ، Shahoo52 ، mary joon ، jan ، N.D ، loveusa2010
(2010-06-26 ساعت 00:49)ehsan450 نوشته:  ..... هر چند من رو عنصر غیرفعال تشخیص داده بود و دعوت نکرده بود اما اومدم!!. علت فعال نبودن ما این بود که ما شماره آخریها کل انرژی رو گذاشتیم برای این اواخر یعنی از حالا به بعد.!! ....
آخه خداییش, تازه اولین ارسالتون الانِ! عنصر غیر فعال که هیچی, عنصر سرِ کاری هم میشد قلمداد کرد!!Tongue به هر حال ما هم تو کارِ FBI CHECK و اینا هستیم!WinkBig Grin

شادی جونم خیلی جاااااااااات خالی بوووووود :*
گرین کارتتم مباااااااارک عزیززززززززززم Smile))))))))))
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine ، WIKIMAN ، kianoush ، nnazi_2005 ، azin ، sh-b ، mary joon ، jan
من که نبودم ولی همه دوستان به جای ما
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، nnazi_2005 ، sh-b ، mary joon ، jan
جای منم حسابی پُر بود! Big Grin
ولی خداییش همه کیس نامبر داشتن به جز من! یه لحظه به همه حسودیم شد Big Grin
جناب adl عزیز شما خیلی باصفا هستی. اجر شما با اوباما. Big Grin
علی جی جان شما کجا بودی که منم ندیدمت!؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shr.jafari ، saeed53 ، Ashkan78 ، WIKIMAN ، adl ، R.F ، azin ، Jav3 ، ساشا ، Shahoo52 ، mary joon ، nnazi_2005 ، jan
رزا جون منم به خاطر این میتینگ خوب ممنونم.
جای دوستان زیادی خالی بود مثل شادی جون و همه ی دوستانی که قبلا ما رو همراهی میکردند و الان تشریف بردند آمریکا (دیگه تک تک نام نمیبرم) و الیزای عزیز و همسرشون که تو همه میتینگ ها شرکت داشتند. امیدوارم دلیل غیبتشون مسئله ناراحت کننده ای نباشه.
از آشنایی با دوستان جدید هم خیلی خوشحال شدم.
من هم دعا میکنم همه دوستانی که منتظر کلیر شدن هستند زودتر به خواسته شون برسند و دوستانی که هنوز مصاحبه نکردند با ویزا از آنکارا برگردند...
ضمنا تعجب می کنم چرا دوستان؛ علی رو ندیدند!!! بابا صندلیش که دقیقا وسط سالن بود!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، nnazi_2005 ، Ashkan78 ، mohsen324 ، WIKIMAN ، R.F ، اليزا ، azin ، sh-b ، ساشا ، afsan2010 ، Shahoo52 ، mary joon ، jan ، aadine
(2010-06-26 ساعت 16:23)honareirani نوشته:  جای منم حسابی پُر بود! Big Grin
ولی خداییش همه کیس نامبر داشتن به جز من! یه لحظه به همه حسودیم شد Big Grin
جناب adl عزیز شما خیلی باصفا هستی. اجر شما با اوباما. Big Grin
علی جی جان شما کجا بودی که منم ندیدمت!؟
دوست عزیز شما لطف دارید .
وقتی کسی حس میکنه اطرافیانش مهربونن و بهش ابراز لطف می کنن . مطمنا این مهربونی و لطف درون اون هم هست ( خوتون خوب هستید )
براتون ارزو می کنم انچه در دل دلرید بهش برسید .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، azin ، R.F ، Jav3 ، farzad101 ، Shahoo52 ، mary joon ، nnazi_2005 ، jan ، aadine
آخ جون، دوباره میتینگ بخوبی برگزار شد!!!
دست همه دست اندر کاران، بخصوص رزا خانم درد نکنه.

منم که باز نتونستم بیام.
فقط قربونتون میتینگ بعدی رو زودتر و قبل از رفتن من بذارین که دوباره نتونم بیام! Big Grin
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، Jav3 ، mary joon ، nnazi_2005 ، jan ، aadine
چون من هنوز تاريخ مصاحبه ام معلوم نشده ، نيومدم ... در غير اينصورت خوشحال ميشم Smile
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، emadziaei ، mary joon ، nnazi_2005 ، jan ، aadine
(2010-06-26 ساعت 10:21)sh-b نوشته:  
(2010-06-26 ساعت 09:45)azin نوشته:  

ببخشید اینجا این رو میگم اخه میخواستم در جواب اذین بنویسم اذین جونم من نوشتم که بعد از 13 روز ssn من اومدهSmile
الانم اومدمممممممممممممممممممممممممم بگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگم که بعد از 22 روز از ورودم گرین کارتم رسید:p
خیلی خوشحالم و بیصبرانه منتظر شنیدن خبر های خوب از طرف تمام بچه های مهاجرسرام بخصوص نامیSmile

شادی جان، از صمیم قلب تبریک میگم عزیزم! خیلی خیلی خوشحال شدم، ان شاء الله هر روز خبرهای موفقیتت رو بشنویم! برای ما هم دعا کن عزیزمTongue
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، WIKIMAN ، sh-b ، mary joon ، mina_s ، nnazi_2005
سلام
ما چون تهران نیستیم نتونستیم بیایم ولی از طریق این سایت انگار که تو مینگ هستم
با آرزوی موفقیت برای همگی
ایشالا میتینگ بعدی تو US باشه البته ایالت CA
شماره کیس: 2010AS00027xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: احتمالا تو گمرکه
تاریخ مصاحبه:
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، ساشا ، emadziaei ، R.F ، Shahoo52 ، mary joon ، nnazi_2005
سلام به همه و تشکر از همه دوستانی که حضورشون قوت قلب و دلگرمی بود و تشکر از رزای عزیز برای کارای هماهنگی. مثل همیشه بسیار مفید و خوب بود.
ماشااله اونقدر همه اشتیاق پرسیدن سوال و گفتن و شنیدن از تجربه های همدیگه رو داشتن که صدا به صدا نمی رسید و حتی با بغل دستی ها هم مجبور بودیم با صدای بلند حرف بزنیم.Big Grin از فرزاد عزیز که نظم خوبی به گردهمایی داده بود و دوستان با سابقه که قوت قلب بودند تشکر می کنم و آرزوی موفقیت براشون دارم.
باید بگم خیلی حس و حال خوبی بود بودن در بین دوستانی که اینقدر پرانرژی, مصمم و با انگیزه بودن و از تجربیاتشون میگفتن. ایشالا بازهم ادامه داشه باشه و هر روز خبرای خوب بشنویم از دوستان.
Impossible n'est pas français!
پاسخ
تشکر کنندگان: emadziaei ، R.F ، farzad101 ، honareirani ، Shahoo52 ، saeed53 ، mary joon ، nnazi_2005 ، jan
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی رزا خانوم عزیز واسه گردهماییه عالیت ایشا ا... واسه بعد کلیر شدن همه یکی دیگه !!! Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، R.F ، honareirani ، Shahoo52 ، saeed53 ، mary joon ، aadine ، nnazi_2005
منم خيلي دوست داشتم بيام تا به همه بچه هاي كه هنوز نرفتن مصاحبه بگم كه اصلا استرس نداشته باشيد خيلي همه چيز اسونتر از اونچيزيه كه فكر مي كنيد من خودم اخر استرس بودم اما روز مصاحبه همه چيز عالي بود به نظرم بانك رفتن و حساب باز كردن سخت تر از رفتن به سفارته Big Grin
و خيلي دوست داشتم همسفرام jav3 و خانومش و بقيه دوستامو ببينم Big Grin نشد بيام اما خوب خوشحالم كه همه چيز خوب بود تو ميتينگ
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farzad101 ، R.F ، Shahoo52 ، ساشا ، aadine ، Eskandari ، nnazi_2005 ، azin ، Jav3 ، afsan2010 ، Hossein81 ، hamed_gh ، بنيتا
سلام

من تازه از لس آنجلس برگشتم و در مشهد هستم. اگر سؤالی دارید، من در خدمتم.

کسری

salam
man taze az los angales bargashtam va dar mashad hastam,agar soali darid ,man dar khedmatam
kasra
پاسخ
تشکر کنندگان: nnazi_2005 ، To USA ، king_of_sky ، R.F ، Shahoo52 ، mary joon ، jan ، Hossein81 ، jalaldaiy ، assad ، loveusa2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان