2009-10-01 ساعت 10:42
هواپیمایی قطر جزو پرواز های 5 ستاره است و قیمت مناسبی هم دارد.من سه شنبه شب میرم برای 2 هفته و برمیگردم.حتما براتون از کیفیت پرواز مینویسم.ولی میدونم که مدت پرواز خیلی طولانیه و با بچه کوچک واقعا دشوار
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سفر به امریکا
|
2009-10-01 ساعت 10:42
هواپیمایی قطر جزو پرواز های 5 ستاره است و قیمت مناسبی هم دارد.من سه شنبه شب میرم برای 2 هفته و برمیگردم.حتما براتون از کیفیت پرواز مینویسم.ولی میدونم که مدت پرواز خیلی طولانیه و با بچه کوچک واقعا دشوار
تشکر کنندگان: sousangerd ، great ، tomi_ft2000 ، PERSIA_QI ، alirezanz
2009-10-01 ساعت 11:42
salam bachehaaa
man chand rooz dige azem hastam mikhastam bedoonam baray be hamrah dashtan tala to forodghah us eerad migirannn
2009-10-01 ساعت 14:29
hbita نوشته: هواپیمایی قطر جزو پرواز های 5 ستاره است و قیمت مناسبی هم دارد.من سه شنبه شب میرم برای 2 هفته و برمیگردم.حتما براتون از کیفیت پرواز مینویسم.ولی میدونم که مدت پرواز خیلی طولانیه و با بچه کوچک واقعا دشوار hbita جان، باز هم ممنون از اطلاعاتتون لطفا قیمت، مبدا و مقصد پروازتون رو هم در صورت امکان بفرمایید.
راهنمای خرید چمدان
10AS6000 قبولی:May 24, 09 کنسول:Ankara ارسال فرم اول:June08,09 کارنت:Sep.09 نامه دوم:Oct1709 مصاحبه:Nov.09 کلیرec.09 هزینه:3.800$-یکنفر We The People
2009-10-01 ساعت 17:34
salam:
tehran-doha-washington D.C raft va bargasht nafari 1389000 tooman
2009-10-01 ساعت 19:30
ronak نوشته: salam bachehaaa روناک عزیز اگه بار اولته و ویزای تو پاس مهاجرت باشه خیر .......ایراد نمیگیرند....ولی دفعات بعد از یه حدی نباید بیشتر باشه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
2009-10-01 ساعت 20:54
great عزیز ممنون از لطفت .
در مورد سوال اول باید بگم که یکی از مسائلی است که خودم هم از روز اول که نامه برنده شدن اومد بهش فکر کردم (چون واقعا"دوری از خانوادم برام سخته ) ولی هنوز جواب قطعی براش پیدا نکردم .تا الان اینجوری به من گفتند که باید سیتی زن بشید بعد . در مورد سوال دوم ما که این سفر را با امارات اومدیم ولی تو پروازی که قبلا"با قطر داشتیم .باید بگم پرواز بسیار خوبی است. در مورد گرفتن سوشال و گرین کارت هم فکر کنم خیلی فرقی نداره که شهر کوچیک بری یا بزرگ باید شانست بزرگ باشه .همینجا بچه ها بودن که 13 روزه سوشال گرفتن .
2009-10-02 ساعت 03:08
امروز همسرم امتحان شهر (رانندگی )را هم داد و قبول شد.
2009-10-02 ساعت 10:55
تبریک لیلی جان! امیدوارم که خودت هم به زودی گواهینامه بگیری.
2009-10-02 ساعت 19:18
leili جان شما از کدوم DMV وقت گرفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و چقدر طول کشید؟ به ما 20 اکتبر وقت دادند خیلی دیره...........
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: alirezanz
laili جان همسر من سه شنبه امتحان آیین نامه داد و همون شب وقت از اینترنت گرفت که بار اول که نصفه نیمه زد و براش یک ماهه دیگه وقت داد ولی اون ارسال همون موقع قطع شد و مجبور شد یک بار دیگه وقت بگیره که بار دوم بهش 5 شنبه را وقت داد.
ما به اداره راهنمایی رانندگی laguna hills مراجعه کردیم. برای من دعا کنید منم دوشنبه صبح اگه جور شه میخوام برم امتحان آیین نامه و بعد هم شهر که باید ببینم که به من کی وقت میده .امیدوارم که زود باشه تا قبل از رفتنمون به تهران کارت گواهینامه ام را بگیرم .آخه ما تا 40 شب دیگه برمیگردیم امروز هم رفتیم پروازمون را ok کردیم. امروز رفتیم لس آنجلس ولی من زیاد خوشم نیومد شلوغه و بی در و پیکر اینجا خیلی منظم و آرومه .از لس آنجلس فقط منطقه بوری هیلز خوبه بقیشو من که نپسندیدم مثل تهران (البته من کلیت شهری اونو گفتم ).البته شاید چون اول اومدیم اینجا یه کم توقعمون از آرامش در محیط زندگی و ساختار شهری و زیبایی آن و آرامش در رانندگی تو امریکا رفته بالا؟؟؟ من انتظار دیگری از لس آنجلس داشتم ولی چنگی به دل نمی زد من فقط همون یه منطقه را پسندیدم .میخواستیم استودیو هالیوود را هم ببینیم که دیر شد و قرار شد یه روز دیگه بریم.خیابون وست وود هم رفتیم پر از مغازه های ایرونی که فارسی سر در مغازه نوشته بودند (جالب بود). راستی دوستانیکه دارن میان اگه هویج بستنی دوست دارید تا دلتون میخواد ایران بخورید که هویج بستنی 1500 تومانی را اینجا باید 6$ بخورید.اینجا تو ایرواین که نداره ما تو وست وود خوردیم.
راستی لیلا جان فیلمهای یو تیوب سایت dmv را دیده اید؟
به همه بچه هایی که میخوان امتحان بدهند توصیه میکنم تمام این کلیپها را خوب ببینند واقعا"موثر است .مخصوصا" کلیپهای اشتباهاتی که باعث رد شدن میشه.فکر کنم کار 270 $ کلاسهای آموزشی اینجا را میکند.
2009-10-03 ساعت 13:54
سلام لیلی جون
یک سوالی داشتم باید بعد از ssn برای گواهینامه اقدام کرد؟ یعنی وقتی ssnبه دستمان رسید بعد می شه برای گواهینامه اقدام کرد؟ مرسی
2009-10-03 ساعت 13:55
آره ستاره جون باید هم سوشال داشته باشی هم گرین کارت.
2009-10-03 ساعت 19:56
دوستان من ممنون ميشم اگر كه تجاربتون را در اختيارم قرار دهيد. من 17 اكتبر تا 17 نومبر در امريكا و در شهر ميلواكی خواهم بود. اگر كه در 1 ماه نتوانم گرين كارد را دريافت كنم، امكان دارد كه پس از بازگشت بتوانم، گرين كارد را از طريق دوستم به پست دريافت كنم؟ تا انجا كه متوجه شدم هنگام ورود به امريكا بايد برای SSN و GC و حساب بانكی اقدام كنم. ايا كار اساسی ديگه ی غير از اين 3 مورد وجود دارد؟ من مجبورم كه بعد از 1 ماه به دانمارك برگردم تا از PHD م دفاع كنم. با سپاس
|