کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امریکا
سلام بر همگی‌

کسی‌ میدونه که آیا میشه یک روزه لند کرد در آمریکا یا نه؟ یعنی‌ لند کنیم و بعد همون روز خارج شیم؟ حتما باید گرین کارت دستمون باشه که خارج شیم از آمریکا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
مهکام فکر کنم شما کانادا بودی نه؟ چون فقط از همچین جایی می شه یه روزه لند کرد برگشت! علی الاصول ممکنه ولی افرادی مثل لیلی آدم هایی رو دیدند که قبل این که کارت رو بگیرن برگشتن، کارت هم نیومده و مشکل پیدا کردند. من الان 3بیشتر از 3 هفته ست این جام و هنوز نیومده.
پاسخ
سلام سمیرا

بله، من کانادا هستم و خیلی‌ سختمه که یک ماه مرخصی بگیرم برای لند کردن، باید صبر کنم کارم تموم شه بعد بتونم برم بمونم. از سفارت هم پرسیدم،گفتند که لب مرز بپرسین که خوب نمیشه اینجوری برنامه ریزی کرد. مثلا چه مشکلی‌ پیش میاد؟

[/i]
پاسخ
من واقعاً کیسی ندیدم و این رو از لیلی دیدم ولی خب مثلاً فرض کن که من برگشتم بدون این که گرین کارتم رو بگیرم، مدت 6 ماه ویزام هم دیگه تموم شد و امریکا هم نمی تونم بیام، دیگه دستم به کجا بنده که بخوام گرین کارت بگیرم؟ البته خدا نکنه! من خودم دارم یه هفته دیگه بر می گردم و هنوز نیومده و امیدوارم که این مشکل پیش نیاد. البته خب اگه نیومد ، من خب تا ویزام تموم نشده بر می گردم که دنبالش برم.
پاسخ
مرسی‌ سمیرا

ببینم الان که شما لند کردین بهتون چی‌ دادن؟؟؟ یعنی‌ این ویزا که داری مثل multiple کار میکنه و در هر صورت میتونی‌ باهاش دوباره وارد آمریکا بشی‌ تا ۶ ماه؟ منظورم اینه که خوب اگه نیومد من همین بغلم دوباره می‌تونم وارد شم؟ بهتون لب مرز چی‌ گفتن؟
پاسخ
مهکام عزیز کار یک روز نیست حداقل فکر کنم چند روز را لازم دارید بیایین داخل امریکا و برای سوشال سکیوریتی هم باید اقدام کنید البته به ما گفتند اول نمیخواد خودش میاد بعد از بیست و چند روز که دوباره مراجعه کردیم گفتند اداره ایمیگریشن اصلا"براتون اقدام نکرده ما تازه الان براتون ثبت میکنیم .برای سه تا سوشال ما 5 دفعه رفتیم و اومدیم.
اگر بخواهین بیاین تو فرودگاه و دوباره برگردید پس سوشال را چه میکنید به فرض اینکه گرین کارت خودش بیاد و به سلامتی دست اقوام برسه....
به نظر من ریسکش یه کم زیاده اگه خدایی نکرده کار به مشکلی بخوره باید کلی هم آدم پول وکیل بده و استرس بکشه تا شاید درست بشه.

راستی امروز امتحان آیین نامه دادم و قبول شدم .و یه موضوع جالب اینکه همون برگه ای که به همسرم داده بودن برای امتحان به من افتاد .البته اینم بگم من اون کتاب را همشو خونده بودم.
ما این چند روزه میریم سفر وقتی برگشتم و تونستم اون برگه را اسکن کنم براتون اینجا میگذارم شاید بدرد شما هم خورد.البته فکر کنم اونایی که اینجا میفروشن این برگه ها رو خیلی ناراحت شن.Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: reza22 ، mahkam ، اریو ، meweadl ، سارا کوچولو ، Hossein81 ، farzad24 ، aNTea ، maaref ، m0riiii ، alirezanz
به ما تو فروگاه گفتن که شما سالی یک بار بیاید کافیه. من درو مورد این قضیه ازشون نپرسیدم. ولی خب این در حکم گرین کارته تا یک سال بعد ِ ورود یعنی multiple هست
پاسخ
تشکر کنندگان: mahkam ، alirezanz
سلام لیلی‌ جان..نه من از فرودگاه نمی‌خوام برگردم، چون من اینجا در ونکوور ۲ ساعت رانندگی‌ دارم تا سیاتل می‌خواستم زمینی‌ لند کنم بعد برم SSN رو apply کنم، بعد هم شب بیام خونه Smile حالا امروز زنگ میزنم ببینم میشه فهمید یا نه، جوابشو میدم Smile اگر اینجور که سمیرا میگه این مثل ویزا multiple باشه، خوب یعنی‌ دوباره میشه وارد آمریکا شد، نه؟ دردسر یکی‌ دوتا نیست Smile)

آئین نامه هم مبارک
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، alirezanz
مهکام جان. ویزای مهاجرتی که تو پاسپورتتون هست هیچ فرقی با اصل گرین کارت نداره و شما هر چند بار که بخواهید میتوانید از مرز تردد کنید. فقط ممکن است دفعه اول در موقع ورود برای گرین کارت و سوشیال سکیوریتی از شما آدرسی در امریکا بخواهند که شما میتوانید آدرس یکی از دوستانتان را در آنجا بدهید. گمان کنم داشتن آدرس الزامی باشد.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان: mahkam ، sousangerd ، persia ، سارا کوچولو ، shahram1347 ، farzad24 ، aNTea ، maaref ، Goodie ، alirezanz ، justusa
خیلی‌ ممنون، بله من هم امروز زنگ زدم همین رو بهم گفتند که می‌تونم بدون گرین کارت خارج بشم و هیچ مشکلی‌ هم پیش نمیاد. خوب شد دیگه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: persia ، alirezanz
دقیقاً به کجا زنگ زدید! این سوال خیلی‌ها بوده و هست و مهمه که بدونیم جواب چقدر مطمئنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، alirezanz
سلام بچه ها
بابا از چي ميخوايد مطمئن بشيد آخه؟!!!
من روز 31 مارس بدون گرين كارت از آمريكا خارج شدم.
كسي از شما نميپرسه چكاره ايد. چون پاسپورت ايراني داريد و داريد ميايد مملكت خودتون!
تو رو خدا اينقدر شكاك نباشيد!!! بابا من الان گرين كارتم دستمه و 6 ماه و نيم هست كه بيرون از آمريكا هستم. ميخوام عيد برم كه يكي دو هفته كمتر از يكسال ميشه.
باور كنيد شما سالي يكبار بريد كافيه!!! شش ماه براي پروسه سيتيزن شدن مهمه نه براي اعتبار گرين كارت!
موفق باشين! Smile
کیس نامبر : AS000021XX
دریافت نامه اول : 1st April 2008
ارسال نامه اول : 28th May 2008
اعلام کارنت : 15th August 2008
دریافت نامه دوم : 10th September 2008
تاريخ مصاحبه : 7th October 2008
دریافت ویزا : 8th October 2008
تاریخ ورود به آمریکا: 14th March 2009
دریافت گرین کارت : 14th April 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram1347 ، aNTea ، maaref ، justusa
خوب ببخشید که من شکاک هستم اما بذار این رو بپرسم agsone جان:

شما ۳۱ مارس از آمریکا خارج شدی، بدون گرین کارت. بعد گرین کارت به طریقی (مثلاً پست) به دستت رسیده. از اون موقع آمریکا رفتی؟ اگر نه، مطمئنی که وقتی بری مشکلی پیش نمی‌آد؟

----

در مورد شش ماه و یکسال: بیرون موندن بیش از یکسال می‌شه breaking the law و قطعاً مجاز نیست. بیرون موندن زیر یکسال هم اگر طولانی باشه، می‌تونه به نوعی سوء استفاده از گرین کارت باشه (هدف از گرین کارت دادن اینه که آدم‌ها مهاجر آمریکا بشن، نه این که از گرین کارت به عنوان ویزا استفاده کنن) و بهش می‌گن bending the law. دوستی دارم که چند ساله گرین کارت داره (فامیلی) و به خاطر دانشجو بودن هر بار چهار پنج ماه طول می‌کشید تا بره. سر همین، دو بار بهش تذکر خیلی جدی دادن و می‌گفت یه جایی هم براش مهر زدن.

حرفی نیست که این‌ها همه در زمان سیتیزن شدن مهم هستن، اما به هر حال هر چی کم ریسک‌تر زندگی کنیم بهتره!
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24 ، maaref ، delir ، MPU ، alirezanz
من با agsone به شدت موافقم و همین رو شنیدم من هم. یه جوری هر 6 ماه ریست می شه این قضیه سیتیزن شدن. ولی واسه گرین کارت مشکلی پیش نمی یاد. فرودگاه هم به ما همینو گفتند.
پاسخ
تشکر کنندگان: delir
راستی سوشال سکیوریتی من هم اومد دیروز، حالا نمی دونم به خاطر در خواستم به اون اداره بوده یا نه، چون برای من نیومد بعد دو سه هفته رفتم اداره ش فرم پرم کردم یه هفته قبل، و دیروز اومد. ولکام لتر هم اومده ولی گرین کارت نه. اگه تا جمعه نیاد هم ، ما بدون گرین کارت بر می گردیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، maaref ، delir ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان