موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
ادمین جان گل گفتی و حرف دل من رو هم زدی. من این رو هم میخوام اضافه کنم:
هدف از آمریکا رفتن چیه؟ اگر فقط اینه که ظاهر زندگیمون بهتر بشه ... واقعاً باید به کوته فکریمون تبریک گفت! اما اگر هدف اینه که در یه فضای بهتر، تبدیل بشیم به آدمهای بهتر ... آیا بهتر نیست که راستگویی و صداقت رو یاد بگیریم، تا این که از سادگی و صداقت آمریکایی سوء استفاده کنیم؟
به این فکر کنید که سی سال دیگه، وقتی سیتزین هستید و بچهتون از شما راجع به اومدن به آمریکا میپرسه چی میخواید بهش بگید! این که با تقلب و سوء استفاده بوده، یا این که باعث شده شما صادقتر از قبل بشید؟
موضوعها: 5
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
for increasing your information
A green card is valid for readmission to the United States after a trip abroad if you do not leave for longer than 1 year. If your trip will last longer than 1 year, a reentry permit is needed.
شماره کیس: 136XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
کنسولگری:Abu Dahbi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول;28May 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:10Feb 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Waiting
تاریخ مصاحبه:14Apr2009
تاریخ دریافت کلیرنس:بدون کلیرنس
دریافت ویزا: 15April 2009
جمع تقریبی هزینه ها:هر نفر 2000000 تومان
موضوعها: 2
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
گرین کارت من بعد 30 روز اومد، دو بار هم برام ولکام لتر اومد به فاصله ی ِ 2 روز! ولی برای همسرم نه ولکام لتر اومده و نه گرین کارد. برنده اصلی من بودم.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
agson عزیز شما مثل اینکه متوجه متن من نشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نگفتم که شما رو به آمریکا راه نمیدن گفتم وقتی وارد شدید میتونند گرین کارتتون و بگیرند.... شما هم میتونین وکیل بگیرید و اگر بر فرض موفق بشین ازشون پس بگیرید................
من متاسفانه نمیتونم به طرح شما آفرین بگم و براتون به به و چه چه بفرستم نه به خاطر اینکه روزی گرین کارتم و از دست بدم فقط به خاطر اینکه به خاطر تقلب و دروغ من نام ایرانی از اینی که الان هست بد نام تر نشه...................و این تفکر غلط که هر ملتی لیاقت همون دولت و داره که بر آن حاکمه از ذهنشون پاک بشه.....
همونطوری که ادمین عزیز گفت پایه ی مسایل اینجا بر روی اعتماده وقتی من اینجا دخترم و برای پایه ی دوم ثبت نام کردم از من مدارک سال اولش و نخواستند.. فقط چند روز بعد به من سه ورق دادند و گفتند توی خونه حل کنه بدون اینکه شما بهش کمک کنید تا ما متوجه بشیم در چه سطحیه... این یعنی اعتماد
در ضمن جهت اطلاعتون باید بگم که مامان من اقامت دائم آلمان و داشت وقتی برای پاس آلمانی اقدام کرد ازش مدارکی خواستند که ثابت کنه توی این دو سال اونجا زندگی میکرده ...گفتند این مدارک میتونه هر چیزی باشه مثل رسید فروشگاه یا بلیط مترو یا هر چیز پیش پا افتاده ی دیگه ای.....و این در مورد آمریکا هم صادقه اگه مشکوک بشن ازتون مدرک میخوان.....
نکته ی آخر : به جای اینکه شما از دیگران بخواهید مسائلی رو که ممکنه ایجاد مشکل بکنه مطرح نکنند چون ممکنه تو دل بعضی ها خالی بشه به عنوان یه پیش کسوت یا بزرگ تر سایت بهتره از دوستان بخواهید که به طریق قانونی و درست جلو برن تا هم برای خودشون مشکلی به وجود نیاد هم فرهنگ سازی کرده باشیم برای آیندگان....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 3
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2009-10-10 ساعت 10:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-10 ساعت 14:37 توسط leili.)
سلام دوستان عزیز
ما این چند روز را رفته بودیم لاس وگاس و اونجا هم اینترنت در دسترسم نبود تا به سایت هم سری بزنم .البته اینم بگم انقدر اونجا جاذبه بود که اگر اینترنت هم بود دیگه وقتی نبود که بیام.
جای همه خالی واقعا"قشنگ بود .کلا"محلی که لاس وگاس نامیده میشه (جایی که همه فقط اونجا میرند نه بقیه شهر)یک خیابون طویل است که دو طرف اون پر از هتلهای زیباست و از همه زیباترشون هتل بلاژیو و کایزر(قیصر سزار روم) است. هتلهای ونژین (ونیز)و هتل پاریس .هتل اکسکالیبر (بیس هتل و نمای تزییناتی اون انگلیسی است )هتل لاکسر (که از فراعنه مصر است و هتل به شکل هرمی است )هتل مندلی بای (هتل بسیار بزرگ با نمای شیشه ای طلایی که در نور آفتاب انگار که به شمش طلا خیره شده اید.هتل ام جی ام .هتل نیویورک نیویورک (که نمای اون شبیه به ساختمانهای نیویورک است و با چندین برج تزیین شده )و.....
از عکسها براتون میگذارم که ببینید امیدوارم قسمت همتون بشه که برید از نزدیک خودتون اونجا را ببینید.
یک مورد جالب در لاس وگاس این بود که دو سوم جمعیتی که اونجا بود همه پیر مرد و پیر زن بودند منظورم مسافرین است.همه خیلی تر تمیزو شاد .تو لابی هتلها بازی میکردند و این خیابون طول و دراز را راه میرفتند همپای جوونها .ما که این سه روزه اینقدر را رفتیم مردیم.
اونجا از هر دری بخواهی میشه تو بری (جز در اتاقهای مردم)تو هر هتلی که بخواهین میتونید برید و ببینید .یعنی جای دیدنیش هم همونهاست .تو خیابونها هم نمایشهای جالبی بر پا میشه از نمایش آدم وتا نمایش فواره ها (که یکی از بی نظیرترین و زیباترین نمایشهای اونجا بود مخصوصا"در شب که نور هم داره و این نمایش جلوی هتل بلاژیو توی دریاچه مصنوعی اون اجرا میشه تقریبا"هر 45 دقیقه یکبار .نمایش آتش جلوی هتل میراژ اونهم در آبشار و در یاچه مصنوعی کوچک جلوی هتل و.....
ما در هتل اکسکالیبر اقامت داشتیم .چون وسط هفته رفتیم قیمت اون بسیار مناسب بود برای سه شب اقامت شد 158$یعنی مفت بود .برای شبهای تعطیل و اخر هفته همون اتاق میشد 200$ شبی.
ما اونجا یک نمایش تورنومنت آف کینگ را هم دیدیم که در هتل اکسکالیبر اجرا میشد بلیطش نفری فکر کنم حدود 60$ بود خیلی زیبا بود .شامی که سرو میکردند دقیقا"حال و هوای فیلمهای انگلیس قدیمی رو داشت توی یک سینی برنجی یک مرغ بریان با مخلفات و یک کاسه سوپ فقط مایه که قاشقی هم در کار نبود و شکل اون کاسه سوپ را باید در فیلمها دیده باشید دسته داره و باید مثل نوشیدنی بخوریدش.
سکرت گارن و دلفینها هم در هتل میراژبود که نفری $15 بود .بسیار زیبا بود شیر سفید و پلنگ و دلفینهاو...
و اکواریوم که در هتل مندلی بود.یه چیزی تو مایه های اکواریوم مال دبی ولی کمی خفن تر.نفری 17 $
راستی اگه اهل ماشین بازی هستید برید بعد از هتل مندلی مکانیست مخصوص ماشین بازها .تعریف نمیکنم باید برید ببینید.ماشین بازی با ماشینهای مسابقه ای معروف و ویراژ دادن مثل فورد و ماشینهای زیبای قدیمی و ل.کس که میتونید اجاره کنید و...اینا رو هم گفتم چون خودم ماشین بازم.
ما با ماشین رفتیم.امروز هم که می امدیم اتوبان مملو از ماشین بود که به سمت لاس وگاس میرفت ناخوداگاه یاد جاده چالوس افتادیم که اخر هفته تهرانیها اون جاده را قرق میکنند و ماشینها زنجیری میرن.
اونجا برای خورد و خوراک به نفعتونه اگه رفتین حتما"بوفه روزانه بگیرید ما هم همینکار را کردیم.شب اول را مک دونال خوردیم شد 17 $.روز دوم و سوم را بوفه گرفتیم یعنی هم صبحانه هم نهار هم شام .نفری 30$است.صبحانه امروز را هم اونجا بوفه گرفتیم دو نفر شد 33$.
ما بوفه اکسکالیبر و یک روز هم لاکسر را گرفتیم .لاکسر جدید تر است ولی من از غذاها و دسر های اکسکالیبر بیشتر خوشم اومد .البته شنیده ام که پاریس دسرهای خیلی خوشمزه ای دارد که قسمت نشد اونجا بوفه بگیریم .ایشاا... سری بعدی.
از خرید بگم که قیمتها بسیار بالاست مگر اینکه تو بعضی از مغازه هاش که کنار خیابونه و خنزر فروشی چیزی بخرید تی شرتهای بدون کیفیت.
اما اگر مارک پوش هستید و یا حداقل دوست دارید بینید و یک کم سرتون گیج بره باید برید توی شاپینگ هتل کایزر و میراژ.نمیدونم چی بگم.
یه پالتو پوست مارک فندی قیمت کردم تخمین خودم رو 2000$ بود ولییییییییی11000$ پولش بود فرداش که رفتیم برده بودنش .و این یعنی اینکه اونجا آدم مایه دار خیلی زیاده.
این چند روز که من نبودم بحث اینجا چقدر داغ بوده .راستش منم با مدیر عزیزمون ادمین و حجت و لیلا ی عزیز موافقم پیشنهاد میکنم حالا که خدا این شانس رو بهتون داد که این ور کره زمین رو ببینید و در کنار این همه زیبایی و آرامش زندگی خودتون و بچه هاتون رو اونجوری که دلتون میخواهید بسازید با این ریسک خرابش نکنید.
از قدیم گفتن چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی .باز هم هر کسی مصلحت کار خودش رو بهتر میدونه....
اینم گفتن که مصلحت کار خویش را خسروان دانند و بس.
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
خوش بگذره ليلي عزيز
هميشه شاد باشي
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
ليلي جان ممنون که جاي ما رو خالي ميکني. اگه دوست داري، ما هم جاي تو رو توي ايران خالي کنيم!!!؟
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
من كسي رو توي آمريكا ندارم.
اون بنده خدايي هم كه آدرسش رو توي فرمهام بعنوان اسپانسر نوشتم شرايط اينكه من برم پيشش رو نداره.
سئوال اول- من ميتونم جاي ديگه اي يعني ايالت ديگه و شهر ديگه اي كه فعلا برام مقدور هست برم؟ يا اينكه حتما بايد به اون آدرسي برم كه توي فرمهام پر كردم؟
سئوال دوم- بعد از اينكه وارد فرودگاه شدم من چه مراحل اداري رو بايد طي كنم؟ چون من ميخوام برم كارهام رو انجام بدم و برگردم موقعيت موندن ندارم.
سئوال سوم- من اگه برم و كارهام رو توي يك ايالت انجام بدم براي دفعات بعدي يا براي زندگي دائم ميتونم جاي ديگه اي برم؟ يا اينكه بايد تا مدتي توي همون ايالت زندگي كنم؟
ببخشيد زياد سئوال كردم
از راهنماييتون هم ممنونم
موضوعها: 3
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2009-10-10 ساعت 12:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-10 ساعت 21:32 توسط leili.)
از محبت همه دوستان ممنون .
مهدی عزیز خودم دارم میام به سرزمین موعود .متشکرم.
اما بلفی عزیز اول که پیشنهاد میکنم که حتما"نوشته های بچه ها را در این زمینه مطالعه کنید که جواب سوالاتون را کامل میگیرید .
1- شما میتونید به هر ایالت و یا شهری که دوست دارید برید و ربطی نداره که قبلا"چه آدرسی داده اید.
2- در مورد سوال 2 چون زیاده پیشنهاد میکنم که نوشته های قبلی خودم توی همین تایپیک را مطالعه کنید و البته بقیه دوستان.ما هم داریم برمیگردیم.
3- نه شما بعدا"هر جایی که دوست داشتید میتونید برید اینجا سرزمین آزادیهاست دوست من فراموش نکنید .البته تاحدی که به حقوق کسی تجاوز نکنید.
اما اینجا اجازه میخوام از همه دوستالم مطلبی را بیان کنم (در ادامه درخواست دوست عزیزم محسن برای تشریح بعضی مسائل و مشکلات اینجا)البته روی سخنم با بلفی عزیز در مورد سوال یک ایشون هم هست.
سعی کنید اگر دوست یا آشنایی جایی دارید برید همون جا .اینو جدی بگیرید واقعا"اول کار برای کسایی که اینجا کسی را ندارند سخته .بیچاره ها حق دارند اینقدر برای اسپانسر سخت میگیرند.اینجا بدون داشتن سوشال سکیوریتی و گرین کارت و کردیت کارت و دراغلب جاها بدون ماشین زندگی نشدنیست.
ما با این که اینجا دوستانمون بودند و خیلی هم به ما کمک کردند باز هم یک ماه اول مثل زندانی اینجا بودیم.
اگر کردیت و سوشال نداشته باشید اصلا"نمیتوانید برای لحظه ورودتان هتل بگیرید تا چند روز که برید دنبال خونه و یا بقیه کارهایتان.اصلا"خونه بهتون اجاره نمیدهند .ماشین نمیدهند مگر شانس بیارید و بتونید نقدی بخرید (اگر ).حساب نمیتونید باز کنید تازه مثل ما شانس بیارید و کامند بانک بدون سوشال ناشیانه اینکار را براتون بکنه پولتون اینجا بلوکه میشه مثل ما هر دو بانکمون پولمون را بلوکه کردند و میگفتند باید سوشالتون را بیارید.فکر کنید ما اصلا"پول نقد نداشتیم فقط چند دلار توکیف من بود همین .
چند روز اینجا با این مخارج سر کردن بدون پول واقعا"سخته.
خلاصه از خونه و هتل خیالتون را حت که بهتون نمیدن و تو خیابون هم که کسی نمیخوابه دیگه نمیدونم .مگر اینکه آشناتون لطف بکنه و پولش را از شما بگیره و کردیت کارت بکشه و براتون هتل بگیره واونم اینترنتی در غیر اینصورت اگر بخواهید اینجا نقدی کار کنید واقعا"بیچاره میشید .دقت کنید ما هتل 300 دلاری را شبی 70 دلار از اینترنت دوستمون برامون گرفت.و همینور بقیه چیزها.
با خودتون لب تاب بیارید و سعی کنید از روز اول و یا حتی قبل از امدنتون از جایی که میخواهید بیایید کاملا"از منطقه اون و امکاناتش آگاه بشید خط اتوبوس و یا مترو اونو پیدا کنید مراکزی که باهاش کار دارید آدرس و راهاشو پیدا کنید.
وسایلی که فکر میکنید برای دو سه هفته اول شاید نیاز داشته باشید و پیدا کردنش اینجا شما رو به زحمت میندازه از اونجا با خودتون بیارید واین وسیله ممنکه کمی ادویه یا نمک برای غذا باشه و یا چند دست لباس و یا چند تا قاشق چنگال و یا هر چیز دیگری که فکر میکنید مهمه برای 20 روز اول که شما هیچ جایی رو نمیشناسید و نمیدونید باید چکار کنید و برای اینکه مثلا"نمیتونید توی فروشگاه از بین 500 نوع پنیر اون چیزی رو که دلتون میخواد پیدا کنید دوست دارید که گریه کنید .این فقط یه نمونه کوچیکه از اینکه تاکسی نیست و نمیدونید حتی اتوبوس از کجا میاد و به کجا میره و یا اصلا"میاد و کی و شما مدتهاست مثل یه زندانی تو خونتون هستیدو فقط میتونید برید تا فروشگاهای نزدیک خونتون و برگردید.و کاراتون رله نشده پول ندارید حسابتون بسته شده یه کسی را ندارید دلسوزانه کاراتونو پیگیری کنه و یا حداقل راهنماییتون کنه .
قصد ندارم بترسونمتون .میخوام با مشکلات آشنا و با چشم باز بیایید و بدونید از اول اگر هم آشنا ندارید باید چکار کنید .اگر ما این اطلاعات را قبل از اومدن داشتیم و یا حتی یه دید باز تر نسبت به این مسائل داشتیم مطمئن باشید خیلی زودتر کارامون ردیف میشد .فقط یادتون باشه دوستان اینجا هر اطلاعاتی میخواهید باید برید تو سایت و پیداش کنید .اینجا مثل ایران نیست که یکی را کنار خیابون پیدا کنید و ازش بپرسید فلان اداره کجاست و من اینو باید چکار کنم .جالبه بدونید اینجا مردم خیلی کم را جع به محیط اطرافشون و مسائل دور و برشون میدونند ومثل ایرانیها نیستند که اگر از یه بچه 10 ساله هم بپرسن مثل بلبل جواب میده .هر کسی میتونه تو همون کاری که تخصصی داره بهت یه اطلاعاتی بده همین .و نیازی هم ندارند که بیشتر بدونند.
مثلا"اینجا خیلی بیخوده اگر توقع داشته باشید از یک پسر 25 ساله که موبایلها را چند تاشو بشناسه بدونه دقیقا"چه طوری کار میکنه و یا قیمت ماشینا چنده و یا قیمت خونه و اینکه چطور حساب باز میکنند تو بانکها و یا چه بانکی بهتره ویا حتی خطهای تلفنها چطوریه و کدوم به صرفه تر و جز اونایی که خودش داره و با هاش کار میکنه هیچ چی نمیتونه به شما بگه یعنی اطلاعات خاصی نمیتونید ازش بگیرید .پس بهترین دوست شما ینجا اینترنته فراموش نکنید.بی دریغ همه نوع اطلاعاتی رو به شما کامل میدهد.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
لیلی جان به خاطر مطالب زیبا و مفیدت ممنونم. واقعا مشتاق شدم لاس وگاس رو ببینم.
ضمنا نکات مفیدی رو گوشزد کردی. مطمئنا به درد همه می خوره
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
لیلی جون اینجوری که میگین پس برای منی که مخوام برم نیویرک که تقریبا هیچکس هم ندارم اونجا باید چیکار کنم؟یعنی هتل با پول نقد بهم نمیدن؟یا راهی هست برای گرفتن هتل؟
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
محمد رضا جان سلام
کمی نگران شدم اما ممنون بخاطر اطلاعات خوبی که دادی
ممد جان من لیسانس الکترونیک دارم و کارمند رسمی شرکت نفت هستم و در عسلویه با ماهی 1.200 حقوق کار می کنم.
1- به نظرت چیکار کنم؟بیام یا نه؟ البته چون برنده اصلی همسرمه باید از همون اوا با همسر و پسر 6 ساله ام بیام
2- شما چه ایالتی زندگی می کنید و بالخره کار پیدا کردی یا نه؟
3- چه کاری ممکنه گیر من بیاد و با چه حقوقی؟
4- چه مقدار پول با خودم بیارم کافیه؟
5-لطفاً از کرایه خونه و هزینه خورد و خوراک تو ایالتی که هستید هم بگید.
6- من یه آپارتمان تهران دارم، بنظرت بفروشم پولش رو بیارم اونجا چه سرمایه گذاری می تونم بکنم؟
7- لطفاً هر اطلاعات دیگه ای هم که دارید بفرمایید.
ممنونم
jAVAB:
عزیز من نکنه عجله کنی و از کارت استعفا بدی و خونتو بفروشی.... نکنی این کار رو....وقتی میرسی آمریکا تا ۲ ماه عشق میکنی که چه خوشبختی و کلی پول خرج میکنی که به قولی زندگی راه بندازی...ماشین میخری لوازم آنچنانی میخری و خوانوادت در کمال سرور زندگی میکنن...ولی...ولی....مثل من بعد از ۲ ماه که بری دنبال کار جز ظرفشوی و پادویی کاری پیدا نمیکنی...از اینجا به بعد میزانی تو سرت که زندگی خوبی داشتی و چ خوشبخت بودی...عزیز من تو ماهی ۱۲۰۰۰۰۰ در ایران به دست میاری و این معادل ۴۰۰۰$ در آمریکاست....اینجا باید خودتو پاره کنی تا ۱۰۰۰$ در بیاری در حالی که مخارج ۴ برابر ایرانه....عزیز من پیشنهاد من اینه که نه دست به زندگیت تو ایران بزن نه به کارت تو ایران پایان بده...۲ ماه مرخصی بگیر ،دقت کن ۲ ماه...۲ ماه....و بیا اینجا از همون اول بددو دنبال کارات به ترتیب زیر BAD TASMIM BEGIR
۱-فردای رسیدنت برو ادارهٔ سوشال برای سکیووریتی نامبر که از همه مهمتره چون بدون این گواهینامه آمریکا که واقعاً مهمه رو نمیتونی بگیری
۲-منتظر رسیدن گرین کارتت بمون تا بیاد
۳-وقتی اومد سریع برو گواهینامه بگیر(تا یینجا حدودا ۳۰ روز طول میکشه و سعی کن بهتون خوش بگذره
۴-در خلال این مدت دنبال کار همه جا برو و انجام بده...انجام بده....یعنی حتما ظرفشوی کن یا کارگری کن ببین میتونی و شخصیت این کارا رو داری....واقتی اینجوری برخورد کنی میفهمی میخوایی بمونی یا نه؟
تمام پولی رو که داری با خودت نیار چون انقدر جو میگیردت که همه چی میخوای...ندویی بری ۴۰۰۰$ پول ماشین بدیا..برای ماشین فقط و فقط ۱۵۰۰$ خرج کن...شاید سخت گیر بیاد ولی زیر بار ماشین گرونتر از این نرو که صاحب اول آخرش خودتی...لوازم خونه...ندویی بری تلویزین ۵۰۰$ بخریا...ماکزیمم ۴۰$ از حراجی...روی هم رفته اگر خواستی زندگی تشکیل بعدی بد از ۲ ماه باید از حراجی جنس بخری و هر وقت مایه دار شدی نو بخر....
رفیق من دارم برمیگردم ایران سر کار قبلیم...شاید اشتباه میکنم....ولی تو اول بیا ۲ ماه و حتی بیشتر زندگی کن اگر موندی ۱ سال با زندگی اینجا دستو پنجه نرم کن بد خونتو بفروش...انقدر خونه اینجا قشنگه که نگو...ولی هزینهٔ نگهداریشو فراموش نکن ...پول آب برق گاز اینترنت بیمه مثل ایران نیستا...پول تعمیرات خونه...بد از ۱ سال میفهمی تازه چه خبره
موفق باشی
شماره کیس: 136XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
کنسولگری:Abu Dahbi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول;28May 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:10Feb 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Waiting
تاریخ مصاحبه:14Apr2009
تاریخ دریافت کلیرنس:بدون کلیرنس
دریافت ویزا: 15April 2009
جمع تقریبی هزینه ها:هر نفر 2000000 تومان
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
من هم با محمد رضا کاملا موافقم.سعی کنید پلهای پشت سرتان را خراب نکنید تا اگر خدای نکرده نتوانستید کار مناسب پیدا کنید و بمانید چیز زیادی از دست نداده باشید. من قبل از اینکه بیایم قصد داشتم که سه ماه بمانم و برگردم چون فکر میکردم همه کارهایم حدود سه ماه طول میکشد. بنابراین هیچکدام از وسایل خانه را نفروختیم و آنها را در جایی گذاشتیم و من سه ماه مرخصی گرفتم و با 5000 دلار همراه همسر سابقم آمدیم امریکا. برای خودم برنامه ریزی کردم که اگر پولم تمام شد و در این مدت کار پیدا نکردم برمیگردم. بلیطم هم دو سره بود به مدت 3 ماه.یکی از دلایلی هم که جدا شدیم این بود که من میخواستم برگردم ولی خانمم به هر قیمتی شده میخواست بماند. ولی از آنجایی که آدم از سرنوشتش بی خبر است اتفاقاتی افتاد که بعد از آن ماندگار شدم. یعنی یک کار تکنسینی و برنامه نویسی الکی پیدا کردم که توی یک شرکت خیلی کوچک 5 نفره بود و حقوقم هم کم بود ولی به خودم گفتم که لااقل میتوانم کرایه خانه و مخارجم را بدهم. با این حال میخواستم 6 ماه کار کنم و برگردم و حتی به صاحب شرکت هم گفتم که من کارم توی ایران خیلی بهتره و بعد از یک مدتی که با اینجا آشنا شدم برمیگردم. ولی بعد از شش هفت ماه کاری پیدا کردم که برایم قابل قبول بود و برای همین هم سفر سه ماهه من سه سال طول کشید. اگر شما دست به زندگیتان در ایران نزنید خیالتان راحت است که هر موقع نخواستید برمیگردید و همین مسئله باعث میشود اعتماد بنفس بیشتری برای پیدا کردن کار داشته باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
شتاب لش روی بعضی کامپیوترها درست کار نمیکنه (یعنی متن فارسی رو درست نشون نمیده) که راه حلش اینه که در تنظیمات زبان ویندوز، فارسی به عنوان زبان برنامههای غیر یونیکد انتخاب بشه.