موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان این بحث شش ماه ویکسال مثل سایر بحثهایی است که باید یک تجربه عینی داشته باشیم تا بیاد اینجا بگه که مثلا من یازده ماه خارج از امریکا بودم وهبچ مشکلی هم برام پیش نیامده است گرچه در دستورالعمل مهاجرت امریکا نوشته که ما تا یکسال میتوانیم خارج از امریکا باشیم
باری..........
خواهش من از دوستان سالهای قبل مثل صمد ماهان وسایرین اینه که ایا کسی از بچه های مهاجرسرا است که طی سالهای قبل بیشتر از یکسال و کمتر از یکسال بیرون امریکا بوده و چه اتفاقی براش افتاده یا نیفتاده خواهشا دوستان دارای اینگونه تجربه
داستان خودشان را با ما سهیم شوند تا هرچه زودتر جماعتی از بهت وحیرت دربیان
با تشکر
موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید اشتباه نوشتم
منورم این بود دوستانی که بیشتر از شش ماه وکمتر از یک سال خارج امریکا بودهاند شخصا مسقیم تجاربشونو بیان کنند
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من از USCIS مستقیم پرسیدم، البته فقط با تلفن آمریکا میتونین زنگ بزنین که من با تلفن دوستم که اینجا بود زنگ زدم چون از خارج از آمریکا نمیگیره. این هم تلفنش
National Customer Service Center (NCSC): ۱-۸۰۰-۳۷۵-۵۲۸۳
اگر میخواین مطمئن بشین زنگ بزنین خودتون بپرسید. در مورد ۶ ماه و یک سال هم تجربهها کاملا متفاوته و واقعا به officer دم مرز بستگی داره، بعضیها خیلی جدی هستند بعضیها خیلی کاری ندارند. اما واقعا اگر که نمیتونین در آمریکا بمونین بهتره برای re-entry اقدام کنید چون در اون صورت واقعا هیچ کاری ندارند و میتونین ۲ سال خارج آمریکا باشین.
موضوعها: 11
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
توی ویزای من که نوشته 1 سال اعتبار داره :
upon endorsement server as temperary I-551 evidencing permanent residence for 1 year.
من مطمئنم که برای همه همین طور است.
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن: بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام
با عرض معذرت - من نميدونستم اين سوالم رو كجا بپرسم ولي ديگه اينجا رو ترجيح دادم
بين پروازهاي BMI و آليتاليا كدوم بهتره ؟؟؟؟ ( از لحاظ راحتي و كيفيت )
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
موفق و پيروز باشيد
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
موضوعها: 2
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
از آلیتالیا که دست ایتالیایی هاست دوری کنید! چمدون گم می شه معمولاً!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا بهتره ریسک نکنید و بیشتر از 6 ماه خارج از آمریکا نباشید............
چون من شنیدم که اگر آفیسر بخواد میتونه گرین کارتتون و ازتون بگیره و شما باید از طریق دادگاه مجددا اقدام کنید.................
چون گرین کارت به منزله ی داشتن اقامت دائمه و وقتی شما نخواهید جائی مقیم باشید لزومی نداره گرین کارت داشته باشید البته از دید اونها
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
سلام لیلی!
چه خبرها؟ گزارش نمیدی از مدت که بودید؟ جمع بندی کنید. فکر کنم خیلی مفید باشه.
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
doostane aziz,salam:
ma dishab residim usa.4shanbe 5 sobh ba parvaze qatar be doha raftim.hame chiz kheyli moratab bood va hava peymaha no va tamiz va pazirayi ham khoob bud.modate parvaz1:55 daghighe bood va hame chiz sare moghe va moratab bood.
vaghti residim doha be ghesmate transite parvazha raftim,ke cheshmetan rooze bad nabinad 2:30 daghighe takhir dashtimva ba 2:30 daghighe transite parvaz shod % saat.elat takhir ham kharab shodane parvaze united va yeki shodane an parvaz ba qatar bood.foroodgahe qatar aslan tamiz nabood ,bekhosus dastshooieha ke aslan ghabele estefade nabudand,dar halike foroodgahe tehran kheyli tamiztar va behtar bood.
hodude 95% mosaferan in parvaz hendi va pakestani v abangeladeshi boodand va shoma aslan fekr nemikardid ke masalan darin be suye america parvaz mikonin.pazirayi dakhele havapeyma kheyli khub bood va be joz vade haye asli ghazayi dar tamame toole parvaz nooshidanihaye mokhtalef,sandwich,va shocolat va [ [/size][/align]bastani .vojood dasht va shoma mitavanestid na mahdud
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
bebakshid baghiye matn:
dar dakhele havapeyma be shoma 3 joor form midahand faghat bayad forme marbut be costum ra por konin.hatman mizane pooli ra ke darin hatta agar balaye 10000 dollar bashad ra benevisid,kasi kari nadarad.bad az tashrifat dar ghesmate controle visa pass ha ra gereftan va kheyli khosh akhlagh be ma tabrik gofte va goftan welcome to america!
dar ghesmate badi pas az gereftane chamedanha dobare be daftare immigration raftim ke pas az gereftane asare angosht va emzaye mojaddad be ma goftand ke ma ssn va greencard ra barayetan mail mikonim.va marhaleye badi khorujaz forudgahe dulles va vorud be D.C bood.inja hame chiz kheyli aram va moratab hast va ensan vaghean be omre rafte afsus mikhorad.dar har hal agar soali dashtin man dar khedmate doostan hastam.va fekr mikonam in sevomin va shayad akharin ghesmat az safarnameye bita va ahlo ayal bashad.felan khodahafez
hbita
موضوعها: 22
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان.
حجت و لیلی عزیز! ازتون میخوام اگر اطلاعات مستدلی دارین و حداقل برای شما مسجل هست اون رو به طور دقیق و شفاف بیان کنین. این خواهش به دو دلیله. اولاً روی حدس و گمان و شنیده نمیشه قضاوت کرد و یا تصمیمی گرفت. دوماً اینکار باعث ایجاد تشنج و تشویش دوستانی میشه که میخوان تصمیم درستی بگیرن.
حجت عزیز! لطفاً برامون بنویس دوست شما چه جوری بهش تذکر دادن و چه اتفاقی براش افتاده که بهش گیر دادن.
لیلی عزیز! لطفاً برامون بگو از کجا و طبق چه قانونی افسر این حق رو به خودش میده که وضعیت اقامت شما رو زیر سوال ببره.
شما به عنوان دارنده گرین کارت اجازه دارید که حتی در فرودگاه هم وکیل بگیرید! چطور میشه شما رو بدون گرین کارت بفرستن دادگاه؟! مگه میتونین بدون گرین کارت یا ویزا وارد آمریکا بشین که حالا دادگاه هم بخواین برین؟!!!
دوستان من! عزیزان! خواااااااههههشششششششش میکنم به شنیده های غیر مستند استناد نکنید.
حالا یه راه حل خوب تضمینی بهتون یاد میدم که تا الان از کسانی که انجامش دادن فقط موفقیتش رو شنیدم و کسی نگفته که ناموفق بوده
شما با مراجعه به اداره گذرنامه عنوان میکنید که گرین کارت دارید. اوکی؟ و میخواید که پاسپورت جدید بگیرید. ممکنه شما پاسپورتی داشته باشید که بیش از یک سال ز اعتبارش باقی مونده باشه. قانوناً نمیشه با این شرایط پاسپورت جدید گرفت ولی با گرین کارت میشه!!! به به! بله! درست خوندین! میشه!!! اداره عزیز گذرنامه به دارنده های گرن کارت پاسپورت جدید میده!!!
فقط برای کمک به شما دوست عزیز!
خوب! حالا میرید فرودگاه آمریکا! در محل ورود از شما میپرسن چند وقت بیرون بودین؟ میگین مثلاً 3 ماه! فقط باید دقت کنین که زمان صدور پاسپورت جدید شما قبل لز سه ماهی که اعلام کردین باشه. افسر یه دودوتا چهارتا میکنه میبینه خوب مشکلی نیست که! هست؟!! معلومه که نیست! حالا این آقا ممکنه گیر باشه!!! میگه چرا پاسپورتت تازه است؟ حالا شما میتونی بگی چون قبلی رو گم کردم! چی میخواد بگه؟!!! میخواد بگه بیخود کردی؟؟؟؟؟!!!!!! تموم شد!!! به همین راحتی. به همین خوشمزگی!!!
2 تا از دوستان صمیمی من که در آمریکا هم پیششون بودم با همین روش موفق شدن!!! بدون حتی یک سوال اضافی افسر!!!! حتی نپرسیده بود چرا پاسپورتتون جدیده!!!! اونها هرکدوم 5 سال!!!! بله! 5 ساااااللللللل!!!!!!! خارج از آمریکا بودن!!! و هر دوشون گفتن 3 ماهه که بیرون از آمریکا بودیم!!!
دوستان شکاک عزیزی که این مطلب رو خوندن مطمئن باشن که شماره پاسورتشون به هنگام خروج ثبت نشده! از هر کسی که میشناسین بپرسین! هیچ کس پاسپورتش به هنگام خروج در هیچ دستگاهی چک نمیشه هیچ مهری نمیخوره و هیچ ثبت کاغذی یی هم نمیشه! خوبه! خوشتون اومد؟!!!
کیس نامبر : AS000021XX
دریافت نامه اول : 1st April 2008
ارسال نامه اول : 28th May 2008
اعلام کارنت : 15th August 2008
دریافت نامه دوم : 10th September 2008
تاريخ مصاحبه : 7th October 2008
دریافت ویزا : 8th October 2008
تاریخ ورود به آمریکا: 14th March 2009
دریافت گرین کارت : 14th April 2009
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
ایول!! حقا که ایرانی ها چه راه هایی پیدا می کنند برای پیچوندن اون آمریکایی های زود باور. بنده خدا ها به عقلشون نمیرسه که تو ایران مردم با برگه جریمه سه ماه پیش میرن تو طرح ترافیک یا دانشجو ها برای موجه کردن غیبت هاشون فاکتور بیمارستان برای جراحی مغز رو می کنند یا کسایی که می خوان سوار اتوبوس های BRT بشن الکی دستشون رو تو اون ظرف می کنند که مأمور فکر کنه بلیط انداختند یا ورزشکار های ما با سبیل پرپشت می رن تو رده سنی نو نهالان مدال طلا میگیرن یا کارمند های ما کارت حضور غیابشون رو میدن نگهبانی سر ساعت براشون بزنه و خودشون 10 میرسن سر کار یا دکتر های ما دفترچه بیمه برگی 500 تومن می خرن واسه خودشون نسخه می نویسند تا برگی 8-7 هزار تومن براشون سهم بیمه بدن یا سربازهامون یه بچه شهرستان رو گیر میارن تا بجای اونها اسمشو بزنه رو سینش و خدمت کنه و .....
بله... اینجا ایران است. هیچ چیز غیر ممکن نیست!!