کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امریکا
سلام
من به کالج ایرواین رفتم برای تحقیق:
برای هر واحد در حال حاضر 240$ می گیرن
اگر یک سال در کالیفرنیا اقامت داشته باشیم میشه 26$
یک کورس زبان اگه بخواهیم بر داریم که 4 واحد هست میشه حدود 1000$
همین کورس که اسمش هست esl در مدرسه بزرگسالان میشه 130$
در ضمن من رفتم و در این مدرسه پیرمردها ثبت نام کردم کتابی که درس
می دن اینترچنج هست که 17$ هست حتما از ایران بیارید چون ایران 3500 تومان بود .
در کالج 2 سال درس بخونید میشه لیسانس رو 2 ساله از یک دانشگاه گرفت
یک سری از واحد های ما رو هم قبول میکنند اقای مشاور گفت.
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
پاسخ
تشکر کنندگان: meweadl ، ramin2010 ، reza22 ، leili ، tehranipoor ، indmehdi ، Hossein81 ، Farshid22 ، saeedproo ، ary ، usa ، aNTea ، maaref ، shahrooz59 ، Hornet ، Mehdiest ، FREE BIRD ، aziking ، MPU ، bardia9 ، alirezanz
(2009-10-23 ساعت 20:01)اریو نوشته:  سلام
من به کالج ایرواین رفتم برای تحقیق:
برای هر واحد در حال حاضر 240$ می گیرن
اگر یک سال در کالیفرنیا اقامت داشته باشیم میشه 26$
یک کورس زبان اگه بخواهیم بر داریم که 4 واحد هست میشه حدود 1000$
همین کورس که اسمش هست esl در مدرسه بزرگسالان میشه 130$
در ضمن من رفتم و در این مدرسه پیرمردها ثبت نام کردم کتابی که درس
می دن اینترچنج هست که 17$ هست حتما از ایران بیارید چون ایران 3500 تومان بود .
در کالج 2 سال درس بخونید میشه لیسانس رو 2 ساله از یک دانشگاه گرفت
یک سری از واحد های ما رو هم قبول میکنند اقای مشاور گفت.

اریو جان، خیلی ممنون
واقعا حرف جالبی زدی.

مشاوره نگفت که کدوم واحد های مارو قبول میکنند؟ (مثلا ریاضی پایه، مبانی رشته تخصصی هر رشته و...)
فکر میکنم بعد ار کلاس زبان به یه تست سنتر برای امتحان تاقل معرفیت میکنن. درسته؟ که سطح زبانت رو یه مرکز معتبر بسنجه. نگفتی زبانه حدودا چقدر طول میکشه
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، alirezanz
من ریز نمراتم رو ترجمه کردم و اوردم همون رو دید و دیگه نگفت دقیقا چی رو قبول می کنند.
اما یک چیز جالب در این کلاس زبان که من میرم یک پسر اسپانیایی هم میاد و
میگه من دارم در دانشگاه ارواین دکترای الزهایمر می خوانم
حالا خدا میدونه این بابا لاف میاد یا سطح دانشگاه ایرواین اینقدر پایینه؟
چیزی در مورد تافل نگفت.
این کلاس esl تا پارسال مفتی بوده حالا شده 130$
البته شاید ایالت های دیگه هنوز مجانی باشه
اینجا کالیفرنیاست و بابت همه چیز پول می خوان
شاید بچه های دیگه اطلاعی از ایالت های دیگه داشته باشند
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، Hornet ، alirezanz
لیلی جان, چقدر قیمت دیسنی لند مناسبه. دیگه وقتی بلیط میخرید لازم نیست اون تو برای هر بازی جداگانه پول بدید؟
اینجا من یک روز با دوستام رفتیم شهر آبی و نفری 50 دلار دادیم. نصف بیشتر وقتمون هم ایستاده بودیم توی صف بازیهای مختلف. تازه با این پول فقط چند تا ژتون محدود دادند که اگر بیشتر میخواستی میبایست پول بیشتری بدی.
در واقع چندین تا امارت بزرگه که با پله و یا با آسانسور میری بالا و بعد از توی جریانات و کانالهای آبی با مخ میای پایین. توی بعضیهاش سوار تویوبهای دونفره و یا چهارنفره میشید و بعضیهاش هم بدون تیوبه و از توی یک کانالهای یک نفره که آب با شدت از توش رد میشه پیچ و واپیچ میخورید و بعد هم سقوط آزاد میکنید.
راستش من اولش میترسیدم ولی بچه های دوستم بهم میگفتند چیکن و قد قد میکردند تا اینکه از خجالت مجبور شدم برم توی این دستگهاههای عجیب و غریب. ولی بعد خوشم اومدد و هی میخواستم دوباره برم
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، سارا کوچولو ، kasra ، PERSIA_QI ، usa ، aNTea ، maaref ، Mehdiest ، MPU ، alirezanz
لیلی جان
ممنون از توضیحاتت
لطفا برایمان بنویس آیا ssn و گرین کارت به آدرس هتلتون میاد یا منزل دوستتون ؟

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر آدرسي نداشته باشي براي فرستاده شدن ssnبه سفارت بدي قبل از ورود بايد چكار كنيم؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان عزیز:
من دیروز از امریکا برگشتم وگرین کارت همه مون هم بلافاصله بعد از رفتن ما رسیده بود.البته هنوز ssnنیومده.پرواز قطر را بهتون اصلا توصیه نمیکنم چون همون طور که قبلا گفتم پرواز پر از هندی وبنگلادشی و پاکستانی میباشد که اکثرا سطح بهداشتی پایینی دارندو در طول پرواز چند نفر هم با شک به انفولانزای خوکی ایزوله شدند.امریکا دنیای دیگری است ولی برای زندگی در این دنیا اولین شرط لازم وجود ماشین وگواهینامه میباشد.اگر سوالی داشتید مندر خدمت هستم.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza22 ، matrix ، indmehdi ، سارا کوچولو ، aNTea ، maaref ، MPU ، alirezanz
(2009-10-24 ساعت 13:35)hbita نوشته:  سلام بر دوستان عزیز:
من دیروز از امریکا برگشتم وگرین کارت همه مون هم بلافاصله بعد از رفتن ما رسیده بود.البته هنوز ssnنیومده.پرواز قطر را بهتون اصلا توصیه نمیکنم چون همون طور که قبلا گفتم پرواز پر از هندی وبنگلادشی و پاکستانی میباشد که اکثرا سطح بهداشتی پایینی دارندو در طول پرواز چند نفر هم با شک به انفولانزای خوکی ایزوله شدند.امریکا دنیای دیگری است ولی برای زندگی در این دنیا اولین شرط لازم وجود ماشین وگواهینامه میباشد.اگر سوالی داشتید مندر خدمت هستم.
سلام
رسیدن بخیر

شما از پرواز امارات خبری ندارید؟از نظر مقایسه امارات بهتر نیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref
من كه ميخواستم براى PH.D پذيرش بگيرم حتما بايد تافل با نمره بالا قبول ميشدم و چند آمتحان داشت كه بايد پاس ميكردم. اصلا به راحتى نمى توانيد براى PH.D پذيرش بگيريد. براى ما كه خارجى هستيم خيلى شرايط ورود دارن و حتما بايد بهشون ثابت كنيم ما از هر نظرQUALIFY هستيد.خصوصا از نظر زبان بايد در تافل نمره بالا داشته باشيد. البته دانشگاه ها باهم فرق دارن شرايط ورودشون. بچه هاى عزيزى كه الان امريكا هستن ميشه بگن كار پيدا كردن يا نه؟اخه الان وضع كار خوب نيست ديروز يكى از دوستهاى امريكايم ميگفت UNEMPLOYMENT به 10% رسيده.
پاسخ
sorna jan
سلام من الان 2 ماه هست که اینجا هستم ولی هنوز کار پیدا نکردم
الان که داره به کریسمس نزدیک میشه میگن فروشگاه ها شروع به استخدام میکنند
اگر خبری شد میگم
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، alirezanz
متشکرم لیلی گرامی
بنابر این میشه آدرس هتل رو داد
راستی اگه ممکنه لطف کن آدرس وبسایت همون هتل رو برامون بذار بینیم چقدر میتونیم ازش تخفیف بگیریم باسه اقامت دو ماهم
مرسی

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-24 ساعت 10:35)gilat نوشته:  اگر آدرسي نداشته باشي براي فرستاده شدن ssnبه سفارت بدي قبل از ورود بايد چكار كنيم؟؟؟؟؟؟؟

يكي لطف كنه جواب بده
پاسخ
تشکر کنندگان:
gilat عزیز
در سفارت کسی واسه ssn از تو ادرس نمی خواهد
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز این سایت برای پیدا کردن هتل ارزونه .اینجا تموم مشخصاتی که میخواهی را بده تا بهت قیمت هتلها را بدهد.

http://www.cheaprooms.com/

اینم همون هتلی که ما گرفته بودیم.البته هتل بسیار خوبی بود ولی به مراکز خرید دوره و پیاده اصلا"نمیشه جایی رفت.پس برای روزهای اول خوب نیست.

http://www.ichotelsgroup.com/h/d/cp/1/en/hotel/laxiv

این سایت رو هم سر بزنید سایت خوبیه:

http://supersearch.travelzoo.com/?catid=...DAodGDWnsw

تو این یکی که الان خودم امتحان کردم قیمت هتل را مناسبتر ارائه میداد:

http://www.orbitz.com/App/ViewHotelSearc...terstitial
پاسخ
تشکر کنندگان: Hojjat ، usa.lover ، indmehdi ، meweadl ، hvm ، shahram1347 ، سارا کوچولو ، aadine ، Hossein81 ، Farshid22 ، aNTea ، maaref ، Hornet
سلام

من و همسرم مدت 20 روز هست که منتظر آمدن کارت سبز و ssn هستیم. ما به اداره Social Security Admin هم مراجعه کردیم ولی فرمها رو پر نکردیم چون در فرم D-230 بند 33 به اداره DHS این اختیار داده می شود که اطلاعات متقاضی را به SSA بدهد. ما به اداره محلی SSA هم رفتیم و این مورد را به انها گفتیم ولی انها می گویند اگر اداره دیگری در حال بررسی پرونده شما هست ما کاری نمی توانیم بکنیم. به هر حال شماره ایی هنوز به ما تعلق نگرفته و می توانیم تقاضا کنیم. اگر دو تا کارت صادر شود بعدا گرفتاری بوجود نمی اید؟ ایا همه کسانی که اقامت کردند به اداره SSA مراجعه کرده اند یا خیر؟ در ضمن ما در ایالت میشیگان ساکن هستیم. اگر دوستان تجربه ایی در این زمینه دارند لطفا دریغ نکنند و ما را از نگرانی دربیاورند.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان