کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امریکا
hoss عزیز اگه ممکنه کمی در مورد وارد کردن مایلج در سایتشون و اینکه کجا باید این کار دقیق (آنلاین)صورت بگیره توضیح بدهید .ما هرچه گشتیم تو سایتش نتونستیم جایی پیدا کنیم که مایلجمون رو ثبت کنیم
اگه اینطور باشه که خیلی عالیه و الن امتیاز ما با رفت و برگشت خیلی خوبه
به شما برای رفت چند امتیاز دادن برای هر یک نفر ؟از مسیر تهران -دبی لس آنجلس
ممنونم از اطلاعاتتون

پیمان جان جواب پیغامتون رو دادم.
پاسخ
تشکر کنندگان: payman R ، maaref
برنده اصلی من بودم. همسرم کارت سوشالش اومد. اما گرین کارتش نه. تغییر آدرس نداده بودیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref
(2009-10-28 ساعت 20:12)samirapakzad نوشته:  برنده اصلی من بودم. همسرم کارت سوشالش اومد. اما گرین کارتش نه. تغییر آدرس نداده بودیم.

دوست عزیز.....شما درخواست Re-entry هم داده بودین؟ تا اونجائی که من فهمیدم اونهائی که در خواست Re-entry میدن باید برن انگشت نگاری. یا اینکه احتمال داره برای گرین کارت هم انگشت نگاری لازم باشه!؟ دوستانی که خبر دارن لطفا نظر بدن!
ممنون!
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
شما در اولین ورودتون به آمریکا هم در گذرنامه انگشت نگاری شدین (4 انگشت دست راست) و هم در پیشخوان اداره مهاجرت در فرودگاه (انگشت اشاره دست راست) این اثر انگشت (اشاره دست راست) شما روی گرین کارت چاپ میشه. شما آدرسی رو که باید گرین کارتتون بهش پست بشه به افسر گذرنامه گفتین و فقط باید منتظر بشین تا بیاد به صندوق پستی آدرسی که دادین. دیگه انگشت نگاری مجددی برای گرین کارت در کار نیست. برای re-entry هم تا جایی که من توی فرم I-131 خوندم ممکنه انگشت نگاری بخوان ممکنه نخوان. اگر بخوان شما باید در آمریکا باشین وگرنه کیس شما باطل میشه (به علت نقص مدارک) موفق باشین. Smile
کیس نامبر : AS000021XX
دریافت نامه اول : 1st April 2008
ارسال نامه اول : 28th May 2008
اعلام کارنت : 15th August 2008
دریافت نامه دوم : 10th September 2008
تاريخ مصاحبه : 7th October 2008
دریافت ویزا : 8th October 2008
تاریخ ورود به آمریکا: 14th March 2009
دریافت گرین کارت : 14th April 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55 ، meweadl ، aNTea ، maaref ، Mehdiest ، GreenRoad
(2009-10-30 ساعت 10:00)agsone نوشته:  برای re-entry هم تا جایی که من توی فرم I-131 خوندم ممکنه انگشت نگاری بخوان ممکنه نخوان. اگر بخوان شما باید در آمریکا باشین وگرنه کیس شما باطل میشه (به علت نقص مدارک) موفق باشین. Smile

منظور اینه که کیس re-entry باطل می‌شه دیگه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نقل قول:دوست عزیز.....شما درخواست Re-entry هم داده بودین؟ تا اونجائی که من فهمیدم اونهائی که در خواست Re-entry میدن باید برن انگشت نگاری

برای re-entry هم تا جایی که من توی فرم I-131 خوندم

Hojjat و agsone, Hamid55 گرامی ممکنه در مورد این Re-entry یک توضیحی بدید و یا اگر در مباحث این انجمن جایی توضیح داده شده بگید که بتونم بش مراجعه کنم . اگر هم پرسشم خیلی سطح پایین است ببخشید. از قدیم گفتن پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است
پاسخ
تشکر کنندگان:
خلاصه‌اش اینه: اگر شما بخوای بیش از یک سال خارج از آمریکا باشی (تا حداکثر دو سال) باید قبل از خروج از آمریکا، درخواست re-entry کنی. اگر درخواست قبول بشه (که معمولاً شامل یک سری مراحل اداری -- از جمله انگشت‌نگاری برای ایرانی‌ها -- هستش)، برگه‌ای به شما داده می‌شه که وقتی به آمریکا برگشتی (مثلاً یکسال و نیم بعد) با نشون دادن اون، بدون این که برای مهاجرت شما مشکلی پیش بیاد، وارد آمریکا می‌شی.
پاسخ
تشکر کنندگان: on foot ، aNTea ، maaref
نه ما درخواست ری اینتری ندادیم. هر دو هم در شرایط کاملاً یکسان بودیم و هر کاری در مورد من انجام شده، در مورد همسرم هم انجام شده. اما گرین کارت من اومد، مال اون هنوز نه و دوباره هم انگشت نگاری خواستن. من هم تا به حال چنین کیسی ندیدم ولی خب حالا که دیدیم! هر دو انگشت نگاری شدیم قبلاً.
پاسخ
تشکر کنندگان: meweadl ، Hamid55 ، maaref
(2009-10-30 ساعت 11:49)Hojjat نوشته:  
(2009-10-30 ساعت 10:00)agsone نوشته:  برای re-entry هم تا جایی که من توی فرم I-131 خوندم ممکنه انگشت نگاری بخوان ممکنه نخوان. اگر بخوان شما باید در آمریکا باشین وگرنه کیس شما باطل میشه (به علت نقص مدارک) موفق باشین. Smile

منظور اینه که کسی re-entry باطل می‌شه دیگه؟

agsone نوشته که کیس باطل میشه. یعنی که اگه برای انگشت نگاری یا هر دلیل دیگه مثل اطلاعات نادرست و مغایر ارائه بشه، پرونده درخواست شما برای ری-انتری بدون نتیجه بسته میشه و اینجا شما فقط 385$ از کف دادین.

اما اگه در پروسه مصاحبه و گرین کارت و ssn منظور شماست، یعنی که شما رو دیگه به عنوان کاندیدای گرفتن permanent resident ایالات متحده نمیشناسند.
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-30 ساعت 19:21)samirapakzad نوشته:  نه ما درخواست ری اینتری ندادیم. هر دو هم در شرایط کاملاً یکسان بودیم و هر کاری در مورد من انجام شده، در مورد همسرم هم انجام شده. اما گرین کارت من اومد، مال اون هنوز نه و دوباره هم انگشت نگاری خواستن. من هم تا به حال چنین کیسی ندیدم ولی خب حالا که دیدیم! هر دو انگشت نگاری شدیم قبلاً.

ممنون از جوابتون..احتمالا انگشت نگاری قبلی خوانا نبوده و میخوان تکرار بشه.. شاید بشه تو یکی از سفارتها انگشت نگاری کنن و بفرستن اونجا، اینو چک کردین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: MPU
(2009-10-30 ساعت 19:21)samirapakzad نوشته:  نه ما درخواست ری اینتری ندادیم. هر دو هم در شرایط کاملاً یکسان بودیم و هر کاری در مورد من انجام شده، در مورد همسرم هم انجام شده. اما گرین کارت من اومد، مال اون هنوز نه و دوباره هم انگشت نگاری خواستن. من هم تا به حال چنین کیسی ندیدم ولی خب حالا که دیدیم! هر دو انگشت نگاری شدیم قبلاً.
دوست عزیز . متاسفانه در خیلی از کیس ها اثر انگشت رو گم می کنن و دوباره در خواست انگشت نگاری میدند. (من این رو تو یه فروم اینگلیسی خوندم)

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان 2009 که به سلامتی رفتین ....چه خبر؟؟؟سفر چطور بود؟ خوش میگذره؟ میدونم سرتون حسابی شلوغه ولی دلمون برا یه سفرنامه تنگ شده...نمیدونم چرا خوندن این سفر نامه ها علاوه بر اطلاعات مفیدی که دارن، لذت بخش و روحیه بخش هم هست... با تشکر فراوان از leilli به خاطر سفرنامه و اطلاعات خیلی خوب دیگه...
پاسخ
تشکر کنندگان: leili
من امروز رفته بودم دفتر یکی از شرکت‌های هواپیمایی برای رزرو بلیط. خانمی که پشت باجه بود وقتی ویزا رو دید، کلی ذوق زده شد و گفت که برای اون هم نامه اول اومده و راجع به مراحل کار پرسید! سایت رو بهش معرفی کردم تا بیاد و اطلاعات بگیره ... و پیش خودم فکر کردم که دنیا چقدر کوچیکه.
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، Hornet ، Mehdiest ، MPU ، alirezanz
(2009-10-28 ساعت 19:49)leili نوشته:  hoss عزیز اگه ممکنه کمی در مورد وارد کردن مایلج در سایتشون و اینکه کجا باید این کار دقیق (آنلاین)صورت بگیره توضیح بدهید .ما هرچه گشتیم تو سایتش نتونستیم جایی پیدا کنیم که مایلجمون رو ثبت کنیم
اگه اینطور باشه که خیلی عالیه و الن امتیاز ما با رفت و برگشت خیلی خوبه
به شما برای رفت چند امتیاز دادن برای هر یک نفر ؟از مسیر تهران -دبی لس آنجلس
ممنونم از اطلاعاتتون

پیمان جان جواب پیغامتون رو دادم.
leili عزیز

من خودم تو یکی از پروازهام فرمشو پر کردم.
اما سایتش اینه:
www.skywards.com
برای چهار نفر رفت و برگشت تهران به لس انجلس یه بلیط رفت و برگشت به دوبی +یه بلیط یه طرفه تهران دبی.
البته چون من از قبل طلبکارم حدودا 2 تا نصفی بلیط تهران دبی طلبکار میشم. خوردشم باشه انعام بچه های امارات.!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، Hossein81 ، maaref ، aziking
نه . متاسفانه انگشت نگاری فقط در امریکا انجام می شه و در سفارت ها نمی تونیم این کار رو انجام بدیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان