موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
مرسی لیلی عزیز
از لطفت ممنونم
امیدوارم بتونم جبران کنم
ضمنا خانم من هم خیلی ازت تشکر کرد
فقط یک سوال دیگه هم دارم البته با عرض پوزش
در مورد حمل و نقل مشکلی نداریم چون بلافاصله یه ماشین میخریم اما نمی دونم میتونیم توی هتل پخت و پز کنیم یا خیر؟مثلا توی هتل آپارتمان
البته از نظر کرایه هتل مشکل مالی نداریم
ممنون
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 0
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
2009-10-26 ساعت 10:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-26 ساعت 12:10 توسط Hamid55.)
(2009-10-26 ساعت 03:02)hvm نوشته: مرسی لیلی عزیز
از لطفت ممنونم
امیدوارم بتونم جبران کنم
ضمنا خانم من هم خیلی ازت تشکر کرد
فقط یک سوال دیگه هم دارم البته با عرض پوزش
در مورد حمل و نقل مشکلی نداریم چون بلافاصله یه ماشین میخریم اما نمی دونم میتونیم توی هتل پخت و پز کنیم یا خیر؟مثلا توی هتل آپارتمان
البته از نظر کرایه هتل مشکل مالی نداریم
ممنون
دوست عزیز
هتل towneplace-suites را چک کن.زیر مجموعه Marriott میباشد و تمیز و مرتب میباشد..یه آشپزخانه جمع و جور با امکانات اولیه برای آشپزی تو هر اتاق دارند (اجاق گاز، مایکرویو، ظرف و ظروف برای 2 نفر...)...من کلا چند ماهی تو این هتل بودم و کاملا راضی...اگه قصد داری مدت طولانی تو هتل باشی حتما عضویت اون هتل را هم بگیر که کلی پوینت گیرت میاد...
هتل های دیگه مثل LA Quinta هم سوئیت دارن....علاوه بر سایتهائی که لیلی خانم گفتن این ها را هم میتونی چک کنی
www.expedia.com
http://www.tripadvisor.com
(2009-10-24 ساعت 13:35)hbita نوشته: سلام بر دوستان عزیز:
من دیروز از امریکا برگشتم وگرین کارت همه مون هم بلافاصله بعد از رفتن ما رسیده بود.البته هنوز ssnنیومده.پرواز قطر را بهتون اصلا توصیه نمیکنم چون همون طور که قبلا گفتم پرواز پر از هندی وبنگلادشی و پاکستانی میباشد که اکثرا سطح بهداشتی پایینی دارندو در طول پرواز چند نفر هم با شک به انفولانزای خوکی ایزوله شدند.امریکا دنیای دیگری است ولی برای زندگی در این دنیا اولین شرط لازم وجود ماشین وگواهینامه میباشد.اگر سوالی داشتید مندر خدمت هستم.
سلام hbita جان،
ممنون بابت این پست...میخوایتم ازتون بپرسم که شما چند وقت قصد دارید برای چه مدت خارج از آمریکا باشید ...آیا برای پاسپورت سفید هم اقدام کردین؟
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
(2009-10-26 ساعت 11:46)belfy_mona نوشته: سلام همگي خسته نباشيد
توي يكي از مباحث خوندم كه گفته بودن پرواز قطر خوب نيست پر از پاكستاني و بنگلادشي و از نظر بهداشتي مخصوصا الان با آنفلوآنزايي كه اومده آدم نگران ميشه
نظرتون در مورد پرواز امارات چيه؟
اون هم اينجوريه؟ پر از عرب و پاكستاني و ....؟
اگه اينجوري باشه به نظر شما با لوفتانزا برم بهتر نيست؟
ممنونم
براي همه ي اعضاي گروه مخصوصا مديران گروه آرزوي سلامتي و موفقيت ميكنم
دوستان
ِیه سری اطلاعات جالب در مورد خطوط هوائی، البته من هیچ وابستگی به خط قطری ندارم واین اطلاعات را از سایت worldairlineawards گرفتم....
SKYTRAX معتبر ترین جائزه در زمینه خطوط هوائی میباشد که قطر ایرلاین این جوائز را در سال 2009 برده:
بهترین ایرلاین خاور میانه در سال 2009
Best Economy Class در سال 2009
و چهارمین ایرلاین برتر دنیا در سال 2009 بالاتر از امارات....
من شخصا تجربه بدی از این ایرلاین قطری ندارم و فکر میکنم به مسیر پرواز هم بستگی داشته باشه...اگر شما از امارات یا قطر پرواز کنی طبعا اکثرا مسافر ها هم از کشور های اطراف هستند... مثلا من یکبار از هند به آمریکا با پرواز امارات رفتم که یه توقف 2 ساعته تو دبی داشتیم....و اکثرا مسافرهای دوبی-هیوستون هم، همونهائی بودن که تو هند سوار شده بودن(که دسته کمی از همتایان پاکستانی و بنگلادشي از نظر بهداشتي ندارن) و بقیه هم که اضافه شدن از همه جا بودن از جمله ایران...حالا شما اگه به همچین پروازی بخوری دیگه خیلی فرقی نمیکنه چه ایرلاینی باشه....اگه بتونی از طریق اروپا بری شاید از این نظر بهتر باشه...
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد منابعی که دادید: اون لینک آخری که Qatar Airways رو بالاتر از Emirates در نظر بگیرید! از نظر شما عجیب نیست که از رتبه اول تا دهم، همه لیست مال آسیا باشه؟! یعنی British Airways و این همه شرکتهای معروف آمریکایی و اروپایی جزو ده تای برتر نیستند؟!
قبول دارم که Skytrax یکی از معتبرترین جوایز در زمینه خطوط هوایی هستش، اما آیا بردن جایزه به تنهایی نشانهای از خوب بودن خط هواییه؟ قضیه مثل این بخاریهایی هست که تبلیغ میکنن و آخرش میگن ایزو ۹۰۰۲ داره! گواهینامههای ایزو ۹۰۰۰ (شامل ۹۰۰۱ و ۹۰۰۲ و غیره) مربوط به «مدیریت کیفیت» هستند نه راجع به خود «کیفیت». یه کارخونه با پر کردن معیارهای مورد نظر موسسهٔ ایزو، میتونه این گواهینامه رو بگیره، در حالی که محصول نهاییاش همون بخاریای هست که ما میخریم و موقع گرم و سرد شدن تق تق میکنه و مصرف گازش بالاست و شیشهاش نشکن نیست و غیره و غیره.
جایزههایی که Skytrax میده هم همین جوره. امارات در سال ۲۰۰۹ هم جایزه دوم بهترین First Class رو برده و هم جایزه نمیدونم چندم بهترین In-Flight Entertainment رو برده و غیره. اما برای منی که نه پول First Class رو دارم و نه فیلمهای و موزیکهایی که در طول پرواز پخش میشه برام اهمیتی داره، اینها نشونه خوب بودن امارات نیست.
خلاصه این که این شرکتها بر اساس یک سری آمار و ارقام جایزه میدن و جا داره که این جمله مارک تواین رو نقل قول کنم (درباره آمار):
«دروغ بر سه نوع است: دروغ، دروغ بزرگ و آمار»
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامی لوفت هانزا از قطر و امارات گرونتر هست ولی بسیار بهتر است.
یکی از دوستان بود که میگفت که پرواز امارات خیلی عالیه و حتی یک عرب هم تو هواپیما نبود!!!
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
حجت جان ممنون
اول این توضیح را بدم که من اینجا قصد دفاع از این لیست یا ایرلاین خاصی را ندارم... «در مورد اینکه رتبه اول تا دهم، همه لیست مال آسیا ست» باید بگم که به نظر من هم عجیب بود ولی هر چی گشتم رتبه بندی دیگری پیدا نکردم، همه منابع دیگه هم (از Forbes گرفته تا CNN و Reuters وغیره )استناد کردن به همین Skytrax....اگه دوستان رتبه بندی دیگری سراغ دارن لینک بدن....در مورد اینکه چرا از شرکتهای معروف آمریکایی جزو ده تای برتر نیستند، خوندن این مطلب از CNN خالی از لطف نیست..البته مقاله قدیمی هست ولی دقیقا به همین موضوع پرداخته....در مورداین که این شرکتها بر اساس یک سری آمار و ارقام جایزه میدن....طبق اون چیزی که تو خود سایتSkytrax نوشته این نتایج بر اساس تحقیقی است که از 16.2 میلیون مسافر کردن به دست اومده نه بر اساس معیارهای مورد نظر Skytrax..... و بحث «مدیریت کیفیت» «گواهینامههای ایزو» و این حرفها نیست......
البته این رده بندی ها کلی میباشد و این به این معنا نیست که یک شرکت خاص در کل دنیا با یک کیفیت کار میکند. مثلا کیفیت خط الامارات مسیر تهران-دوبی خیلی پائین تر از الامارات مسیر فرانکفورت-هیوستون است....
به هر حال بحث اولیه سر تمیزی و بهداشت در پرواز بود که همانطور که قبلا گفتم کشور مبداء و نوع مسافرهای دیگه همراه اون پرواز خیلی در این موضوع تأثیر داره.....
باز هم ممنون از جوابت
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
حميد جان جوابت نسبتا قانع كننده بود و خيلی خوشحالم كه اين قدر دقيق بررسی كردی. به هر حال يكی از فوايد سايتی مثل مهاجرسرا همينه كه آدمها تجربههای خودشون رو میگن و میشه فهميد كه (مثلا) كدوم ايرلاين به مذاق ايرانیها بيشتر خوش میآد (چيزی كه شايد آمار Skytrax نتونه نشون بده).
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
ممنون حجت جان، در مورد تجربه های افراد مختلف و تأثیر مهاجرسرا بر انتقال این تجربه ها کاملا موافقم!!
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
متشکرم حمید جان
تا حدودی خیالم راحت شد
میتونی کمی از امکانات و هزینه های هتل ماریوت بنویسی؟
ممنون
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2009-10-28 ساعت 10:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-28 ساعت 10:35 توسط payman R.)
راستی امروز به اداره ایمگریشن رفتیم راجع به موندن تا زیر یکسال بیرون از امریکا با گرین کارت گفتند اشکالی نداره ولی بیرون بودن از امریکابیشتر از 6 ماه در روند سیتی زن شیپی مشکل ایجاد میکنه.
سلام لیلی جان و ممنون از اطلاعات مفیدتون،
شما نپرسیدین پس جریان اینکه بعد از ۶ ماه اگر وارد شیم گرین کارت را ممکن بگیرن چی؟ اگر اطلاعات بیشتری از ادارهٔ immigration گرفتین لطفا در اختیار ما هم بذارین.
با سپس
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
موضوعها: 2
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
nدوستان من خیلی وقته که این جا رو چک نکردم چون خیلی سرم شلوغ بوده. امریکا یک ماه بودیم و برگشتیم. من یه مساله ی مهم رو می خواستم بگم. گرین کارد من در اون یک ماه که بودم اومد و مال همسرم نیومد. ولی خب ما باید برمیگشتیم به خاطر درسمون. حالا بعد دو هقته یک نامه برای همسرم اومده که فلان تاریخ و فلان ساعت بیا اداره مهاجرت در شارلوت انگشت نگاری!! حالا انگار امریکا شابدالعظیمه که یه سر بره اون جا انگشت نگاری کنه بر گرده. البته اون ها فرض رو گذاشتن لابد که ما اون جا هستیم. در هر صورت من همچین چیزی نشنیدم ولی خب باید بره چون در نامه نوشته اگه نیاید کیستون کنسل می شه . همسرم باید برگرده امریکا. من این رو گفتم چون لیلی قبلاً گفته بود که بهتره گرین کارد رو بگیریم و بر گردیم که مشکلی پیش نیاد. و من فکر می کنم درسته و بهتره بمونید که دو هفته بعدش مجبور نشید برید امریکا!...
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
(2009-10-28 ساعت 01:58)hvm نوشته: متشکرم حمید جان
تا حدودی خیالم راحت شد
میتونی کمی از امکانات و هزینه های هتل ماریوت بنویسی؟
ممنون
خواهش میکنم دوست عزیز!
ماریوت برند های مختلفی مثل، Renaissance ، Courtyard، JW Marriott، و.....داره که TownePlace suites یکی از اوناست و در مورد امکانات TownePlace suites: اینترنت(بعضی جا ها مجانی)، استخر (البته کوچولو و جمع و جور)، Business Center، صبحانه(نه همه جا)، آشپزخانه، Gym ( خیلی جمع و جور) و ....قیمت هم بین $60 تا 100$ است...همین طور که میبینی این امکانات و قیمتها بسته به مکان متغیر میباشد....من نمیدونم شما کدوم شهر قصد داری برین ولی به نظر من بهترین کار این که شما از سایت هتل یا سایتهای دیگه که دوستان گفتن قیمتها و امکانات مربوط به محل مورد نظرتون همراه با عکس در بیارین...
شما اگه قصد دارین برای 2-3 ماه هتل باشید میتونید قیمتهای بهتری هم بگیرید، حتما با مدیر هتل صحبت کنید وبگید که قصد دارین برای مدت طولانی اطاق بگیرید و بپرسین بهترین پکیجشون چیه؟
یه نکته که میخواستم بگم این که بهترین و سریعترین کمک و راهنمای زندگی شما در آمریکا بعد ازمهاجر سرا، اینترنت است...شما غیر از بچه تقریبا هر چیزه دیگه ای را میتونید Online سفارش بدین و در محل تحویل بگیرین ، من و خانمم بعضی وقتها به شوخی میگیم این یه کار هم در آینده نزدیک امکان پذیر خواهد بود....