کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
قابل توجه دوستانی که اسکن نامه ی دوم رو خواسته بودند (ابوظبی)...امیدوارم بدرد بخوره.

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

شماره کیس:76xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:may29,2009
کنسولگری:Abudhabi
تاریخ دریافت نامه دوم:november 16th
تاریخ مصاحبه:ِdec .6th
تاریخ دریافت ویزا بدون کلیرانس:dec.8th
ورود به آمریکا:April 2010
جز باده ی لعل نیست در روی زمین.................تلخی که هزار جان شیرین ارزد
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، star4631 ، farzad101 ، ALIREZA205 ، admin
سلام من مي خواستم بدونم كه از وقتي كه kcc نامه دوم را پست ميكنه چند روز طول مي كشد تا نامه به مقصد برسد آخه توي ميلي كه برام فرستاده بود و تاريخ مصاحبه را گفته بود تاريخ ارسال نامه دوم را هم گفته
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
(2009-11-27 ساعت 13:24)matinam نوشته:  سلام من مي خواستم بدونم كه از وقتي كه kcc نامه دوم را پست ميكنه چند روز طول مي كشد تا نامه به مقصد برسد آخه توي ميلي كه برام فرستاده بود و تاريخ مصاحبه را گفته بود تاريخ ارسال نامه دوم را هم گفته

اگه مقصد ایران باشه تقریباً سه هفته طول میکشه
شماره کیس: 2010AS5000
نامه اول: May-2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 2009
ارسال مدارک: October 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: August 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: October 2009
تاریخ مصاحبه: 27th October
تاریخ دریافت کلیرنس: 20th November
تشکر کنندگان: Monica ، AMIN3Y
سلام بالاخره و بالاخره تاریخ مصاحبه ما هم معلوم شد
ما که مردیم
حالا اضطراب سفر تا ببینیم چی پیش میاد
تشکر کنندگان: darya ، sh-b ، reza22
سلام. من هنوز نامه ي دوم واسه ام نيومده.
بايد نا اميد بشم يا صبر كنم هنوز؟
از كجا ميشه پيگيري كنم؟
تشکر کنندگان:
شماره Case Numberات در چه حدوديه؟

(2009-12-02 ساعت 12:38)naeme66 نوشته:  سلام. من هنوز نامه ي دوم واسه ام نيومده.
بايد نا اميد بشم يا صبر كنم هنوز؟
از كجا ميشه پيگيري كنم؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
سلام آرتاجان
من هنوز نامه ی دوم رو دریافت نکردم. باید ناامید بشم یا هنوز زمان هست؟
از کجا می تونم اطلاعی بگیرم؟
کیس نامبرم 000075xx هست. امیدی هست؟
تشکر کنندگان:
كيس شما الان (حدود دو ماهه!) كارنت شده، براي فهميدن زمان مصاحبه تون و دريافت نامه دوم از طريق ايميل، به كي سي سي ايميل بزنين... (البته اميدوارم دير نشده باشه! بجنبين!)

اينم متن نامه درخواست نامه دوم از طريق ايميل، همينو بفرستين... يه چيزي هم بهش اضافه كنين كه تاريخ مصاحبه تون رو هم بگن!
Dear Sir,
I will appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing more information about my interview ,because I hvaven't received my Appointment Packet ,yet .

Sincerely

البته بچه هاي ديگه متن هاي ديگه اي رو هم در قسمت "نمونه مكاتبه با كي سي سي" آماده كردن كه ممكنه به دردتون بخوره ... لينك تاپيك:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1305

------------------------------------------------
آرتا جان نبودي من جواب اين دوستمونو دادم!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: sh-b ، shahin82 ، seravin ، AMIN3Y
(2009-12-02 ساعت 15:56)naeme66 نوشته:  سلام آرتاجان
من هنوز نامه ی دوم رو دریافت نکردم. باید ناامید بشم یا هنوز زمان هست؟
از کجا می تونم اطلاعی بگیرم؟
کیس نامبرم 000075xx هست. امیدی هست؟

البته همونطور که مونیکا خانوم هم اشاره کرد، زودتر ایمیل بزنین و یادتون باشه که بالای ایمیل مشخصات خودتونو قید کنین. بدو دیگه!!! Smile
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان:
دوستان ممنونم که ‍اسخ دادین Smile
تشکر کنندگان:
بعد 2 ماه تازه نامه دوم من اومد Big Grin

تاریخ ارسال نامه 2x October
تاریخ دریافت نامه : 02 December
تشکر کنندگان: maryam5 ، sh-b ، shahin82 ، maryam89 ، Ashkan78 ، AMIN3Y
میشه راجع به این قضیه ی کارنت شدن یه توضیحی بدین؟ من درست نمیفهممش!
تشکر کنندگان:
(2009-12-03 ساعت 09:37)naeme66 نوشته:  میشه راجع به این قضیه ی کارنت شدن یه توضیحی بدین؟ من درست نمیفهممش!

هرماه یک سری شماره برای رفتن به مصاحبه روی سایت اعلام میشه الان تا شماره 9400 اعلام کردن شماره شما که 7000 هست قبلاً اعلام شده پس باید پیگیر نامه دومتون باشید اگر تا حالا نیومده یا با ایمیل یا تلفن و روی سایت سفارت آمریکا در ترکیه ببینید وقت مصاحبتون با توجه به شماره کیس نامبرتون کی هست
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: maryam89
(2009-12-03 ساعت 12:55)maryam5 نوشته:  
(2009-12-03 ساعت 09:37)naeme66 نوشته:  میشه راجع به این قضیه ی کارنت شدن یه توضیحی بدین؟ من درست نمیفهممش!

هرماه یک سری شماره برای رفتن به مصاحبه روی سایت اعلام میشه الان تا شماره 9400 اعلام کردن شماره شما که 7000 هست قبلاً اعلام شده پس باید پیگیر نامه دومتون باشید اگر تا حالا نیومده یا با ایمیل یا تلفن و روی سایت سفارت آمریکا در ترکیه ببینید وقت مصاحبتون با توجه به شماره کیس نامبرتون کی هست

درود
شماره من هم حدود 7000 هستش ولی تا حالا تاریخ مصاحبه من در سایت اعلام نشده و با مکاتباتی که داشتم دیروز KCC جواب داد که پرونده من پروسس شده و برای ادامه روند قابل قبول است ولی تاریخ مصاحبه را KCC هم به من اعلام نکرده.
1- به نظر دوستان دوباره چه زمانی با KCC تماس بگیرم؟
2- به گمانم دوشنبه سفارت ترکیه آپدیت کنه ممکنه شماره من باشه یا نباشه و اگر نبود یه سوال داشتم که اسامی جدیدی که اعلام می شه به آخر لیست اضافه می شه یا در تاریخ هایی که زمان خالی داشته باشند هم از نفرات جدید لابه لاش اضافه می کنند.
3- آخرین تاریخ فوریه هستش به نظر شما تاریخ مصاحبه من حدودا چه موقعی می افته؟
سپاس
تشکر کنندگان: AMIN3Y
(2009-12-06 ساعت 22:07)kavoshgarnet نوشته:  درود
شماره من هم حدود 7000 هستش ولی تا حالا تاریخ مصاحبه من در سایت اعلام نشده و با مکاتباتی که داشتم دیروز KCC جواب داد که پرونده من پروسس شده و برای ادامه روند قابل قبول است ولی تاریخ مصاحبه را KCC هم به من اعلام نکرده.
1- به نظر دوستان دوباره چه زمانی با KCC تماس بگیرم؟
2- به گمانم دوشنبه سفارت ترکیه آپدیت کنه ممکنه شماره من باشه یا نباشه و اگر نبود یه سوال داشتم که اسامی جدیدی که اعلام می شه به آخر لیست اضافه می شه یا در تاریخ هایی که زمان خالی داشته باشند هم از نفرات جدید لابه لاش اضافه می کنند.
3- آخرین تاریخ فوریه هستش به نظر شما تاریخ مصاحبه من حدودا چه موقعی می افته؟
سپاس

سلام

1- به نظر من شاید اگر شما ازشون تاریخ مصاحبه تون رو می خواستین، همون موقع هم جواب میدادن! شاید فقط ازشون درباره صحت اطلاعات سوال کردین!
2- افراد جدید به انتهای لیست اضافه می شوند. (یعنی تا حالا که اینطوری بوده!)
3- نمی دونم! شاید بعد از اون!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان