موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من ایرانی هستم ولی در فرانسه متولد شدم و از سهمیه اروپا برنده لاتاری 2010 شدم. شماره کیس من حدود 22000 هستش. هنوز نامه دوم برای من ارسال نشده و سفارت ابوظبی به مورد من رسیدگی می کنه. دو تا سوال دارم:
1. با توجه به اینکه من پاسپورت فرانسوی ندارم و ایرانی بحساب میام اینکه در سهمیه اروپا هستم مشکلی ایجاد میکنه؟ کسی هست که شرایط مشابه منو داشته باشه و بتونه کمک کنه و راهنماییم کنه؟
2. این شماره زیاده؟ امکان داره نامه دوم دستم نرسه؟ کسی هست که سالهای پیش با سهمیه اروپا شرکت کرده باشه تا بتونم ازش بپرسم؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-07 ساعت 22:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-07 ساعت 22:06 توسط shahin82.)
ای بابا!!! سفارت ترکیه آپدیت کرد تاریخ مصاحبه ها رو ولی من نیستم جزوشون چرا؟؟؟؟؟ من که واسه ژانویه کارنت شدم شمارم 85xx !!!! یکی به داد برسه
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دقت كن ببين واقعا نيستي؟! اگر نبودي با كي سي سي تماس بگير و تاريخ مصاحبه رو ازشون بخواه....
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
میخواستم بدونم اگر تا روز مصاحبه نامهٔ دوم به دستمون نرسه آیا ممکن برامون مشکلی پیش بید؟
من هرچرقدر به kcc میل میزنم جواب اشتباه میده و بجای نامهٔ دوم تاریخ مصاحبرو آعلام میکنه.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
نگران نباش! نفس عميق بكش! حالا يه ايميل بزن به كي سي سي و تاريخ مصاحبه رو ازشون سوال كن! اگر هم از پسش برمياي شب زنگ بزن كي سي سي، اينطوري سريع تر جواب مي گيري...
بازم ميگم نگران نباش...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
shahin82 جان اصلا نگران نباش
هیچ دلیلی نداره که هر کس تو هر ماهی کارنت شد همان ماه هم بره مصاحبه،علاوه بر شماره کیس تاریخ ارسال مدارک و زمان پروسه شدن انها هم مهمه
شماره کیس خود من 9xxبود که من و خیلی های دیگه فکر می کردیم اولین ماه نوبت منه برم مصاحبه اما تاریخ مصاحبه من شد ه ژانویه نامه اش هم 4 روزه رسیده
دفعه قبل هم توسایت یکی با وجود اینکه شماره کیسش 15 بود برای اخر دسامبر براش مصاحبه زده بودند زیاد نگران نباش
دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
من فکر میکنم اونی که شمارش 15 بود خودش تاریخ مصاحبه را عقب انداخته. به هر حال با امیدوار بودن کار درست نمیشه، بهتره اقدام کرد.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
امروز عصری یه زنگ می زنم kcc ببینم جریان چیه! من نسبتا دیر پست کردم نامه اول رو. فکر کنم 15th aug بود.
دیشب هم ایمیل زدم هم به kcc و هم به سفارت که بابا جان چرا همچین می کنین! ببینیم چی میشه. خبر میدم اگه جواب دادن. واقعا ممنون که به فکر بودین بچه ها. خیلی خیلی خیلی ممنون از تک تکتون. بازم اگه اطلاع جدیدی یافتید بهم خبر بدین.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من سفارت ابو ظبی مصاحبه دارم (تاریخ و ساعت مصاحبم را میدونم)،ولی نامهٔ دومم هنوز نیومد و هرچقدر به /kcc میل میزنم که نامهٔ دومم را با میل بفرسته نمیفهمه و همش تاریخ مصاحبرو اعلام میکنه.
۱- آیا اگر بدون نامه برم مصاحبه ممکن به مشکل بخورم؟ (بدون نامه میتونم کارای پزشکیمو بکنم؟ تو سفارت رام میدن؟
۲-آیا نامهٔ دوم را همینجوری میندازن تو خونه یا حتما باید کسی تو خونه باشه تا نامه را بگیره؟
۳- طبق گفتهٔ kcc الان حدود ۳ هفتست که نامهٔ منو فرستادن، حدودا چقدر طول میکشه که نامه برسه؟
ممنون از پاسخ گوییتون
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰