کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
من ایرانی هستم ولی در فرانسه متولد شدم و از سهمیه اروپا برنده لاتاری 2010 شدم. شماره کیس من حدود 22000 هستش. هنوز نامه دوم برای من ارسال نشده و سفارت ابوظبی به مورد من رسیدگی می کنه. دو تا سوال دارم:
1. با توجه به اینکه من پاسپورت فرانسوی ندارم و ایرانی بحساب میام اینکه در سهمیه اروپا هستم مشکلی ایجاد میکنه؟ کسی هست که شرایط مشابه منو داشته باشه و بتونه کمک کنه و راهنماییم کنه؟
2. این شماره زیاده؟ امکان داره نامه دوم دستم نرسه؟ کسی هست که سالهای پیش با سهمیه اروپا شرکت کرده باشه تا بتونم ازش بپرسم؟
تشکر کنندگان:
سلام دوست خوبم

1- فكر نمي كنم مشكلي پيش بياد. اين درسته شما نبعه فرانسه نيستي، اما من فكر مي كنم مدارك معتبري داري كه نشون مي ده در فرانسه متولد شدي. از طرفي طبق دستورالعمل ثبت نام لاتاري 2011، صقحه 4، بند 6 اطلاعات لازم براي ثبت نام Country of Eligibility شما معمولا همون جايي هست كه متولد شديد و كاري به تابعيتتون نداره.

2- احتمالش خيلي كمه كه به شما ويزا نرسه. الان از اروپا تا شماره 19750 براي پايان ماه ژانويه 2010 Current شدند. پيش بيني شخصي من اينه كه شما براي ماه فوريه 2010 يا حداكثر مارچ 2010 كارنت شيد. ضمنا در قرعه كشي سال 2009، تا پايان ماه جون 2009، از اروپا تا شماره 29000 كارنت شده بودند.

راستي شما هم مثل خودم ابوظبي هستيد. ولي به احتمال زياد مصاحبه تون خيلي زودتره!!!!

موفق باشيد.

(2009-12-07 ساعت 10:44)naka_sach نوشته:  من ایرانی هستم ولی در فرانسه متولد شدم و از سهمیه اروپا برنده لاتاری 2010 شدم. شماره کیس من حدود 22000 هستش. هنوز نامه دوم برای من ارسال نشده و سفارت ابوظبی به مورد من رسیدگی می کنه. دو تا سوال دارم:
1. با توجه به اینکه من پاسپورت فرانسوی ندارم و ایرانی بحساب میام اینکه در سهمیه اروپا هستم مشکلی ایجاد میکنه؟ کسی هست که شرایط مشابه منو داشته باشه و بتونه کمک کنه و راهنماییم کنه؟
2. این شماره زیاده؟ امکان داره نامه دوم دستم نرسه؟ کسی هست که سالهای پیش با سهمیه اروپا شرکت کرده باشه تا بتونم ازش بپرسم؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: seravin ، AMIN3Y
ای بابا!!! سفارت ترکیه آپدیت کرد تاریخ مصاحبه ها رو ولی من نیستم جزوشون چرا؟؟؟؟؟ من که واسه ژانویه کارنت شدم شمارم 85xx !!!! یکی به داد برسه
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
خوب دقت كن ببين واقعا نيستي؟! اگر نبودي با كي سي سي تماس بگير و تاريخ مصاحبه رو ازشون بخواه....
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام دوستان،

می‌خواستم بدونم اگر تا روز مصاحبه نامهٔ دوم به دستمون نرسه آیا ممکن برامون مشکلی‌ پیش بید؟

من هرچرقدر به kcc میل میزنم جواب اشتباه میده و بجای نامهٔ دوم تاریخ مصاحبرو آعلام می‌کنه.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
(2009-12-08 ساعت 13:37)payman R نوشته:  سلام دوستان،

می‌خواستم بدونم اگر تا روز مصاحبه نامهٔ دوم به دستمون نرسه آیا ممکن برامون مشکلی‌ پیش بید؟

من هرچرقدر به kcc میل میزنم جواب اشتباه میده و بجای نامهٔ دوم تاریخ مصاحبرو آعلام می‌کنه.

پیمان عزیز
لطف کنید و یک سوال را در دو جا نپرسید. پاسخ شما را در زیر اون یکی دادم.
تشکر کنندگان:
(2009-12-08 ساعت 13:30)Monica نوشته:  خوب دقت كن ببين واقعا نيستي؟! اگر نبودي با كي سي سي تماس بگير و تاريخ مصاحبه رو ازشون بخواه....

نیستم به خدا! kcc قبلا گفته بود که فرمهام acceptable هستن. حالا نمیدونم چرا نیست شمارم!!! سه تا سوال:
1-ممکنه آدم واسه ژانویه کارنت بشه بعد تاریخ مصاحبه اش بعد ژانویه باشه همینجوری الکی؟؟
2-یعنی دیگه تا یک ماه دیگه این تاریخا آپدیت نمیشه؟! یا چند روز دیگه بازم شماره اضافه میکنن؟
3-ممکنه سفارت ترکیه خنگ بازی در آورده باشه شماره رو اشتباه وارد لیست کرده باشه؟!
کــــــــــمــــــــــک!!!
تشکر کنندگان:
(2009-12-08 ساعت 14:07)shahin82 نوشته:  
(2009-12-08 ساعت 13:30)Monica نوشته:  خوب دقت كن ببين واقعا نيستي؟! اگر نبودي با كي سي سي تماس بگير و تاريخ مصاحبه رو ازشون بخواه....

نیستم به خدا! kcc قبلا گفته بود که فرمهام acceptable هستن. حالا نمیدونم چرا نیست شمارم!!! سه تا سوال:
1-ممکنه آدم واسه ژانویه کارنت بشه بعد تاریخ مصاحبه اش بعد ژانویه باشه همینجوری الکی؟؟
2-یعنی دیگه تا یک ماه دیگه این تاریخا آپدیت نمیشه؟! یا چند روز دیگه بازم شماره اضافه میکنن؟
3-ممکنه سفارت ترکیه خنگ بازی در آورده باشه شماره رو اشتباه وارد لیست کرده باشه؟!

من احتمال ميدم شما مداركتون دير ارسال كرديد شايد نوبت مصاحبه تو اين ماه بهتون ندادن بهتره انقدر ايميل بزنيد تا بلاخره جواب بدن
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: shahin82
نگران نباش! نفس عميق بكش! حالا يه ايميل بزن به كي سي سي و تاريخ مصاحبه رو ازشون سوال كن! اگر هم از پسش برمياي شب زنگ بزن كي سي سي، اينطوري سريع تر جواب مي گيري...

بازم ميگم نگران نباش... Wink
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: shahin82 ، AMIN3Y
(2009-12-08 ساعت 14:07)shahin82 نوشته:  

دوستان عزیز همونطور که مونیکا گفت بهترین کار در موارد اضطراری تماس تلفنی با KCC هست. اگر مشکل زبان دارید میتونید با من خصوصی تماس بگیرید من باهاشون صحبت کنم.
تشکر کنندگان: shahin82 ، Monica ، seravin ، AMIN3Y
shahin82 جان اصلا نگران نباش
هیچ دلیلی نداره که هر کس تو هر ماهی کارنت شد همان ماه هم بره مصاحبه،علاوه بر شماره کیس تاریخ ارسال مدارک و زمان پروسه شدن انها هم مهمه

شماره کیس خود من 9xxبود که من و خیلی های دیگه فکر می کردیم اولین ماه نوبت منه برم مصاحبه اما تاریخ مصاحبه من شد ه ژانویه نامه اش هم 4 روزه رسیده
دفعه قبل هم توسایت یکی با وجود اینکه شماره کیسش 15 بود برای اخر دسامبر براش مصاحبه زده بودند زیاد نگران نباش

دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره
تشکر کنندگان: shahin82 ، Monica ، AMIN3Y
من فکر میکنم اونی که شمارش 15 بود خودش تاریخ مصاحبه را عقب انداخته. به هر حال با امیدوار بودن کار درست نمیشه، بهتره اقدام کرد.
تشکر کنندگان: shahin82 ، Monica
امروز عصری یه زنگ می زنم kcc ببینم جریان چیه! من نسبتا دیر پست کردم نامه اول رو. فکر کنم 15th aug بود.
دیشب هم ایمیل زدم هم به kcc و هم به سفارت که بابا جان چرا همچین می کنین! ببینیم چی میشه. خبر میدم اگه جواب دادن. واقعا ممنون که به فکر بودین بچه ها. خیلی خیلی خیلی ممنون از تک تکتون. بازم اگه اطلاع جدیدی یافتید بهم خبر بدین.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،

من سفارت ابو ظبی مصاحبه دارم (تاریخ و ساعت مصاحبم را میدونم)،ولی‌ نامهٔ دومم هنوز نیومد و هرچقدر به /kcc میل میزنم که نامهٔ دومم را با میل بفرسته نمیفهمه و همش تاریخ مصاحبرو اعلام می‌کنه.

۱- آیا اگر بدون نامه برم مصاحبه ممکن به مشکل بخورم؟ (بدون نامه می‌تونم کارای پزشکیمو بکنم؟ تو سفارت رام میدن؟

۲-آیا نامهٔ دوم را همینجوری میندازن تو خونه یا حتما باید کسی‌ تو خونه باشه تا نامه را بگیره؟

۳- طبق گفتهٔ kcc الان حدود ۳ هفتست که نامهٔ منو فرستادن، حدودا چقدر طول میکشه که نامه برسه؟

ممنون از پاسخ گوییتون
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
(2009-12-08 ساعت 18:31)payman R نوشته:  سلام دوستان،

من سفارت ابو ظبی مصاحبه دارم (تاریخ و ساعت مصاحبم را میدونم)،ولی‌ نامهٔ دومم هنوز نیومد و هرچقدر به /kcc میل میزنم که نامهٔ دومم را با میل بفرسته نمیفهمه و همش تاریخ مصاحبرو اعلام می‌کنه.

۱- آیا اگر بدون نامه برم مصاحبه ممکن به مشکل بخورم؟ (بدون نامه می‌تونم کارای پزشکیمو بکنم؟ تو سفارت رام میدن؟

۲-آیا نامهٔ دوم را همینجوری میندازن تو خونه یا حتما باید کسی‌ تو خونه باشه تا نامه را بگیره؟

۳- طبق گفتهٔ kcc الان حدود ۳ هفتست که نامهٔ منو فرستادن، حدودا چقدر طول میکشه که نامه برسه؟

ممنون از پاسخ گوییتون
1-خیر مشکلی نیست چون با ایمیل دریافت می کنید.
2-مثل نامه اول پرت می کنند لای در (از حسودی)
3-برای اکثر دوستان 1 ماه مونده به مصاحبه میاد
شماره کیس:2010AS00007xxx

تشکر کنندگان: Monica ، payman R ، AMIN3Y

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان