کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
(2009-12-08 ساعت 14:28)Monica نوشته:  نگران نباش! نفس عميق بكش! حالا يه ايميل بزن به كي سي سي و تاريخ مصاحبه رو ازشون سوال كن! اگر هم از پسش برمياي شب زنگ بزن كي سي سي، اينطوري سريع تر جواب مي گيري...

بازم ميگم نگران نباش... Wink

زنگ زدم kcc! گفتن هنوز برای مصاحبه تاریخی در نظر گرفته نشده و باید بعد از 15 دسامبر زنگ بزنم دوباره.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: Monica ، payam_prz ، AMIN3Y
سلام آقای اشکان و خیلی ممنون از راهنماییهای خوبتون.
دوسوال دارم.1- معمولا تاریخ مصاحبه چقدر بعد از کارنت شدنه؟ مثلا اینکه گفتین احتمالا تا مارچ کارنت میشه کیس من یعنی مصاحبه هم تو مارچ انجام میشه؟ 2- اگر همراه من همسرم هم روز مصاحبه میاد با او هم صحبت میشه یا فقط با من؟
ضمنا من یه ایمیل زدم به کی سی سی و در مورد کیسم و تاریخ مصاحبه ام سوال کردم. جواب دادن که "وقتی میل می زنم باید اسم کامل و تاریخ تولدم رو هم بنویسم وگرنه جواب نمیدن". شما هر وقت با کی سی سی مکاتبه می کنین این اطلاعات رو هم مینویسین؟
باز هم ممنون. موفق باشین.
تشکر کنندگان:
دوست عزيز

1- دقت كن كه من گفتم براي ماه فوريه يا مارچ كارنت مي شيد. كارنت هاي هر ماه رو حدود روز دهم دو ماه قبل در Visa Bulletin اعلام مي كنند. مثلا امروز و فردا، اعلام مي شه تا چه شماره اي براي ماه فوريه 2010 كارنت شده. بنا بر پيش بيني من شماره شما ظرف دو سه روز آينده اعلام مي شه (يعني براي فوريه كارنت مي شيد)، يا حدود يك ماه ديگه (يعني براي مارچ كارنت مي شيد).

حالا فرض كنيم شما براي ماه مارچ كارنت شديد. به احتمال خيلي زياد مصاحبه شما يك روزي در همون ماه مارچ خواهد بود. البته مواردي بودند كه براي يك ماه خاص كارنت شدند و مصاحبه شون يكي دو ماه عقب تر بوده. اين كه مصاحبه شما دقيقا كي هست، بسته به زمان ارسال فرم هاي اوليه، بار كاري سفارتي كه قراره در اونجا مصاحبه بشيد، و شانس و اقبالتون داره.

2- اگر همسرتون هم جزو Application تون بوده، بايد با شما بياد. البته بيشتر سوالات رو خود شما بايد پاسخگو باشيد. اگه تازه ازدواج كرديد و همسرتون در Application نبودند، سريع به تاپيك ازدواج بعد از دريافت نامه قبولي مراجعه كنيد و طبق راهنمايي هاي اونجا راجع به ازدواجنون به K.C.C اطلاع بديد. ضمنا اگه روز مصاحبه برسه و همسرتون هنوز جزو Application شما نباشند، اصلا سفارت ايشون رو داخل راه نمي ده.

موفق باشيد.

(2009-12-09 ساعت 00:58)naka_sach نوشته:  سلام آقای اشکان و خیلی ممنون از راهنماییهای خوبتون.
دوسوال دارم.1- معمولا تاریخ مصاحبه چقدر بعد از کارنت شدنه؟ مثلا اینکه گفتین احتمالا تا مارچ کارنت میشه کیس من یعنی مصاحبه هم تو مارچ انجام میشه؟ 2- اگر همراه من همسرم هم روز مصاحبه میاد با او هم صحبت میشه یا فقط با من؟
ضمنا من یه ایمیل زدم به کی سی سی و در مورد کیسم و تاریخ مصاحبه ام سوال کردم. جواب دادن که "وقتی میل می زنم باید اسم کامل و تاریخ تولدم رو هم بنویسم وگرنه جواب نمیدن". شما هر وقت با کی سی سی مکاتبه می کنین این اطلاعات رو هم مینویسین؟
باز هم ممنون. موفق باشین.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
(2009-12-08 ساعت 19:37)shahin82 نوشته:  زنگ زدم kcc! گفتن هنوز برای مصاحبه تاریخی در نظر گرفته نشده و باید بعد از 15 دسامبر زنگ بزنم دوباره.

خوب خدا را شکر Wink
تشکر کنندگان: shahin82
(2009-12-09 ساعت 10:08)payam_prz نوشته:  
(2009-12-08 ساعت 19:37)shahin82 نوشته:  زنگ زدم kcc! گفتن هنوز برای مصاحبه تاریخی در نظر گرفته نشده و باید بعد از 15 دسامبر زنگ بزنم دوباره.

خوب خدا را شکر Wink

خوبه حداقل فهمیدم اشنباهی نشده. ولی همینکه هنوز نمی دونم کی مصاحبه اس خودش رو اعصابه! نمی دونم ژانویه اس یا ماهه بعده.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
(2009-12-09 ساعت 16:49)shahin82 نوشته:  
(2009-12-09 ساعت 10:08)payam_prz نوشته:  

خوب خدا را شکر Wink

خوبه حداقل فهمیدم اشنباهی نشده. ولی همینکه هنوز نمی دونم کی مصاحبه اس خودش رو اعصابه! نمی دونم ژانویه اس یا ماهه بعده.

نگران نباش همه چی به زودی درست میشه و تا چشم به هم بزنی ویزاتو میگیری، من مطمئنم مصاحبت یه موقع میافته که برات بهترین وقته Smile
شماره کیس: 2010AS5000
نامه اول: May-2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 2009
ارسال مدارک: October 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: August 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: October 2009
تاریخ مصاحبه: 27th October
تاریخ دریافت کلیرنس: 20th November
تشکر کنندگان: shahin82
جدول برنامه مصاحبه ها به روز شد . منتظران چک کنند.
تشکر کنندگان: seravin ، merdax ، sh-b ، MajidShirzadeh ، meweadl
سلام دوستان

من حدود ۱ ماه دیگه مصاحبه دارم و الان ۳ هفته است که kcc اعلام کرده که نامهٔ دوم منو فرستاده ولی‌ تا الان من نامه دریافت نکردم، ۳ بار هم به kcc میل زدم و خواستم که نامهٔ دوم را با میل بفرستند ولی‌ به جای اینکه نامهٔ دوم را برام بفرستند، همش تاریخ مصاحبه و تاریخ ارسال نامهٔ دوم را اعلام می‌کنن.

۱-می‌خواستم بدونم آیا کسی‌ جدیداً نامهٔ دوم را از طریق ‌میل دریافت کرده؟

۲-اگر من بدون نامهٔ۲ برم سفارت چجوری رام میدن؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
برای ورود به سفارت نامه دوم لازم نیست .
نگهبان سفارت لیستی از افرادی که در اون روز مصاحبه دارند رو داره فقط شما پاسپورت رو نشون میدید و اون هم از روی لست اسم شما رو چک میکنه و میفرسته داخل.
شما مدارکی رو که باید برا سفارت بفرستی رو آماده کن و بفرست در ضمن تو نامه دوم چیز خاصی ننوشته فقط تاریخ مصاحبتون هستش که اونم خودتون دارید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: payman R
seravin عزیز
اما وقتی وارد سالن مصاحبه میشید اون خانم که شماره میده اول از همه نامه دعوت شما رو میخواد.
البته درسته اسم توی لیست هست اما نامه هم خواسته میشه
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: To USA
رزا خانم
از ما که اصلا نخواستند
اتفاقا آماده کرده بودم اما نخواستند
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، AMIN3Y
(2009-12-12 ساعت 12:08)payman R نوشته:  سلام دوستان

من حدود ۱ ماه دیگه مصاحبه دارم و الان ۳ هفته است که kcc اعلام کرده که نامهٔ دوم منو فرستاده ولی‌ تا الان من نامه دریافت نکردم، ۳ بار هم به kcc میل زدم و خواستم که نامهٔ دوم را با میل بفرستند ولی‌ به جای اینکه نامهٔ دوم را برام بفرستند، همش تاریخ مصاحبه و تاریخ ارسال نامهٔ دوم را اعلام می‌کنن.

۱-می‌خواستم بدونم آیا کسی‌ جدیداً نامهٔ دوم را از طریق ‌میل دریافت کرده؟

۲-اگر من بدون نامهٔ۲ برم سفارت چجوری رام میدن؟

پیمان عزیز من حدود 10 روز دیگه مصاحبه دارم و نامه دوم رو 4 روزه که گرفتم . ولی حدود 10 روز پیش با ایمیلی از انکارا خواستم نامه دوم رو ایمیل کنند که 2 روزه نامه دوم رو برام ایمیل کردند.
تشکر کنندگان:
یه متن که باید به سفارت بزنیم برای گرفتن نامه دوم اینجا میزارین؟ ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2009-12-13 ساعت 00:48)ehsansed نوشته:  یه متن که باید به سفارت بزنیم برای گرفتن نامه دوم اینجا میزارین؟ ممنون میشم

لطفا تاپیک نمونه مکاتبه با kcc بعد از کارنت شدن رو مطالعه کنید
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Ashkan78
این سفارت ترکیه چرا اینقده تنبله!Smile
شماره ها هم اصلا" نظم خاصی نداره... ما که هنوز منتظریم........
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان