کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
دوستان عزیز اینقدر نگران این نامه دوم نباشید. فقط تاریخ مصاحبه مهمه. باور کنید اون 4 تا برگ ارزشی نداره چیز خاصی هم توش ننوشته. البته من نگرانیتونو درک میکنما. خودم این دوره را گذروندم. ولی حواستون باشه اگر تاریخ مصاحبه ندارید حتما هفته ای 1 بار بهkcc ایمیل بزنید و تقاضا کنید تاریخ رو بهتون بگه. بالاخره جواب میدن و اگه نامه دوم هم نیاد بالاخره با ایمیل میفرسنش. از من 1 ماه قبل از مصاحبه واسم ایمیل شد
اگه تاریخ مصاحبتون نزدیکه و هنوز نامه نرسیده هم تو ریپلای ایمیل قبلی kcc بگید با توجه به ایمیل قبلی، شما این تاریخ رو به من دادید و گفتید نامه دوم هم ارسال شده اما تا حالا به من چیزی نرسیده لطفا نامه دوم را ایمیل کنید. نهایتا پرینت مکاتبات با kcc را هم نگه دارید.
ساعتش هم توی سفارت ابوظبی واسه همه یا 10 میزنن یا 10:30 که در هر صورت یه جوری برید 9:30 اونجا باشید.اونجا سر ساعت ذکر شده در نامه دوم صدا نمیزنن(چیزی که من روز مصاحبه دیدم) خیلی نظم و ترتیب خاص نداشت. مثلا من تو کیس های لاتاری شمارم از همه بالاتر بود ولی زودتر از بقیه کارم راه افتاد. به اونای دیگه ساعت 10 گفته بودن بیان از من 10:30 بود..
به امید اینکه هممون ویزامونو بگیریمSmile
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، kash ، payman R ، Behinaz ، ساسان ، maryam89 ، PEYMAN2010 ، Hashem
(2009-12-21 ساعت 14:08)maryamjay نوشته:  دوستان عزیز اینقدر نگران این نامه دوم نباشید. فقط تاریخ مصاحبه مهمه. باور کنید اون 4 تا برگ ارزشی نداره چیز خاصی هم توش ننوشته. البته من نگرانیتونو درک میکنما. خودم این دوره را گذروندم. ولی حواستون باشه اگر تاریخ مصاحبه ندارید حتما هفته ای 1 بار بهkcc ایمیل بزنید و تقاضا کنید تاریخ رو بهتون بگه. بالاخره جواب میدن و اگه نامه دوم هم نیاد بالاخره با ایمیل میفرسنش. از من 1 ماه قبل از مصاحبه واسم ایمیل شد
اگه تاریخ مصاحبتون نزدیکه و هنوز نامه نرسیده هم تو ریپلای ایمیل قبلی kcc بگید با توجه به ایمیل قبلی، شما این تاریخ رو به من دادید و گفتید نامه دوم هم ارسال شده اما تا حالا به من چیزی نرسیده لطفا نامه دوم را ایمیل کنید. نهایتا پرینت مکاتبات با kcc را هم نگه دارید.
ساعتش هم توی سفارت ابوظبی واسه همه یا 10 میزنن یا 10:30 که در هر صورت یه جوری برید 9:30 اونجا باشید.اونجا سر ساعت ذکر شده در نامه دوم صدا نمیزنن(چیزی که من روز مصاحبه دیدم) خیلی نظم و ترتیب خاص نداشت. مثلا من تو کیس های لاتاری شمارم از همه بالاتر بود ولی زودتر از بقیه کارم راه افتاد. به اونای دیگه ساعت 10 گفته بودن بیان از من 10:30 بود..
به امید اینکه هممون ویزامونو بگیریمSmile

کاملاً تایید می شه. از نامه دوم فقط لیست مدارک (که برای همه مشترکه) و خود تاریخ مصاحبه مهمه.
نگران نباشید. من در روز مصاحبه، نامه دوم و پرینت ایمیل را هم برده بودم. اما وقتی این کاغذها را به همراه پاسپورت تحویل افسر می خواستم بدم، تقریباً نزدیک بود با همون کاغذا خفم کته!!![عکس: screaming.gif] نه بابا شوخی کردم.
اما خداییش فقط پاسپورتو ازم گرفت و از روی اون اسمم رو توی لیستش پیدا وکنترل کرد.[عکس: 290.gif]
pdf نامه دوم هم که توی سایت ببیتی فراوون. دانلود کنید و مدارک رو آماده کرده و واکسنها رو هم بزنید (که البته بعضی از اونا در ایران تعریف نشده هستند). ان شالله که ویزاتونو می گیرید.[عکس: 127fs4522738.gif]

پ.ن: به به! هم اسمم که هستیم!!! پس دیگه واجب شد ویزا بگیرید...

پ. ن 2: اینم نامه دوم:
نامه دوم
شماره کیس: AS20100000###
تاریخ مصاحبه:16 نوامبر
محل: آنکارا
تاریخ دریافت ویزا:17 نوامبر

[عکس: http://www.pic4ever.com/images/157fs837411.gif]
تشکر کنندگان: maryamjay ، Ashkan78 ، PEYMAN2010 ، Monica ، homeless
(2009-12-21 ساعت 13:21)payman R نوشته:  
(2009-12-20 ساعت 20:52)PEYMAN2010 نوشته:  
(2009-12-20 ساعت 16:04)payman R نوشته:  
(2009-12-20 ساعت 13:05)PEYMAN2010 نوشته:  سلام
نامه دوم منم نیومده هنوز هر چیم میل میزنی خدا خیر داده ها همون جوابو میدن هفته دیگم باید برم ترکیه از بچه هایی که اولای january مصاحبه دارن کسی هست که نامه دومشو گرفته باشه ؟

من فکر می‌کنم اگر به kcc تلفن بزنید حتما براتون میفرستن، به سفارت مربوطه هم میل زدین؟

نه پیمان جان ولی الان به سفارت میل میزنم
نامه شما اومد؟
نه نامهٔ منم هنوز نیومد، من ۵ روز پیش به سفارت ابو ظبی میل زدم ولی‌ هنوز هیچ جوابی‌ دریافت نکردم، به شما گفتن کی‌ نامهٔ دوم را فرستادن؟ طنق گفتهٔ kccنامهٔ منو ۳۳ روز پیش فرستادن.

نامه منو 23 نوامبر فرستادن هنوز نرسیده 5 6 روز دیگم باید برم به سفارتم میل زدم جواب ندادن

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
تشکر کنندگان:
بالاخره بعد از کلی التماس خواهش تمنا لطف کردن نامه دومو میل فرمودند
خداوند خیرشان دهد

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
تشکر کنندگان: Behinaz ، Ashkan78 ، R.F ، maryamjay ، sh-b ، seravin ، drkamrani1 ، masih ، maryam89 ، star4631
تبریــــک
Big Grin

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
تشکر کنندگان: PEYMAN2010
سلام دوستان بالاخره نامه دوم زمان مصاحبه من هم معلوم شد، البته از طریق ایمیل و گفتن که 21 دسامبر برام پست کردن. حلا نمیدونم از این به بعد باید چکار کنم! لطفا راهنمائیم کنید.
کیس نامبر: ###2
دریافت نامه اول:12 اگوست2009
ارسال نامه اول:16 اگوست2009
سفارت : آنکارا
تاریخ کارنت شدن:سپتامبر
دریافت نامه دوم: ژانویه 2010
تاریخ مصاحبه:نیمه اول فوریه2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sh-b ، drkamrani1 ، maryamjay ، PEYMAN2010 ، R.F ، maryam5 ، maryam89
(2009-12-23 ساعت 23:39)gmah نوشته:  سلام دوستان بالاخره نامه دوم زمان مصاحبه من هم معلوم شد، البته از طریق ایمیل و گفتن که 21 دسامبر برام پست کردن. حلا نمیدونم از این به بعد باید چکار کنم! لطفا راهنمائیم کنید.

به سلامتی
دو روز پیش پست شده تازه. عجله نکن
منتظر شو اگه تا حدود 20 روز دیگه نامه دوم نرسید شماتوی ریپلای ایمیلی که گرفتی بگو تا این تاریخ به من نامه دوم نرسیده لطفا واسم ایمیل کنید. در ضمن مدارکتو آماده کن
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، gmah
تاريخ مصاحبه من هم امروز مشخص شد و تاريخ ارسال نامه دوم هم 21 دسامبر هستش.
تاريخ تولد واشنگتن، تاريخ مصاحبه من و تاريخ تولد من خيلي به هم نزديك هستند.Rolleyes
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، Ashkan78 ، kash ، sh-b ، PEYMAN2010 ، Behinaz ، R.F ، maryamjay ، star4631 ، shahin82 ، maryam89
بعد از 3 بار زنگ زدن و 6 بار email زدن به kcc تاريخ مصاحبه من هم امروز مشخص شد . تاريخ ارسال نامه دوم هم 21 دسامبر هستش. ازش پرسیدم که اگه تا 4 هفته دیگه نامه نرسید چی؟ گفت زنگ بزن برات email کنیم.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، gmah ، R.F ، masih ، N.D ، kavoshgarnet ، PEYMAN2010 ، maryam89
(2009-12-25 ساعت 00:56)shahin82 نوشته:  بعد از 3 بار زنگ زدن و 6 بار email زدن به kcc تاريخ مصاحبه من هم امروز مشخص شد . تاريخ ارسال نامه دوم هم 21 دسامبر هستش. ازش پرسیدم که اگه تا 4 هفته دیگه نامه نرسید چی؟ گفت زنگ بزن برات email کنیم.

شاهین جان شما مدارک را آماده کن منتظر نامه دوم نباش چون همه اش یک جوره
تشکر کنندگان: Ashkan78
آره دادم واسه ترجمه مدارکمو هفته پیش
تشکر کنندگان:
(2009-12-25 ساعت 09:36)shahin82 نوشته:  آره دادم واسه ترجمه مدارکمو هفته پیش

کار واکسیناسیون را از کانال پاستور هم تمام کن چون وقت گیرهShy
تشکر کنندگان: shahin82
اون هم انجام شده قبلا
تشکر کنندگان:
(2009-12-25 ساعت 11:57)Shahoo52 نوشته:  

اگه تمام واكسنها زده شده باشه از كانال پاستور چند روز وقت مي گيره؟
تشکر کنندگان:
(2009-12-26 ساعت 21:10)kavoshgarnet نوشته:  
(2009-12-25 ساعت 11:57)Shahoo52 نوشته:  

اگه تمام واكسنها زده شده باشه از كانال پاستور چند روز وقت مي گيره؟

پاستور تجریش رو می دونم. 10 دقیقه! کارت واکسن بین المللی رو میگیرید از خود پاستور=حدودا 2000 تومن. مدارک واکسیناسیونتون رو میدید. مهر میکنه. همین.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان