کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
(2009-12-13 ساعت 11:04)emadziaei نوشته:  این سفارت ترکیه چرا اینقده تنبله!Smile
شماره ها هم اصلا" نظم خاصی نداره... ما که هنوز منتظریم........

شما هنوز کارنت نشدید احتمالا چند ماه دیگه فرصت دارید ضمنا بعد از کارنت شدن باید منتظر نامه دوم باشید
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
(2009-12-13 ساعت 11:13)seravin نوشته:  

شما هنوز کارنت نشدید احتمالا چند ماه دیگه فرصت دارید ضمنا بعد از کارنت شدن باید منتظر نامه دوم باشید

توی اعلام شماره ها ، 4تا صفر رو در نظر نمی گیرن ، درسته؟
کارنت شدن با میل میاد یا ... ؟
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان:
(2009-12-13 ساعت 11:34)emadziaei نوشته:  
(2009-12-13 ساعت 11:13)seravin نوشته:  

توی اعلام شماره ها ، 4تا صفر رو در نظر نمی گیرن ، درسته؟
کارنت شدن با میل میاد یا ... ؟

بله صفرها رو در نظر نمیگیرن در ضمن شما 3 تا صفر دارید
مطالعه تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها رو بهتون پیشنهاد میکنم
برای دیدن بولتن هر ماه و آگاهی از کارنت شدن اینجا رو ببینید
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، AMIN3Y
از برندگان محترمی که تازه کارنت شدن(طبق بولتین ویزای ژانویه 2010) تا حالا کسی نامه دوم رو دریافت کرده؟ چند روز بعد از کارنت شدن نامه میاد معمولا؟
تشکر کنندگان:
من ژانویه کارنت شدم ولی‌ باوجود اینکه kcc گفته که ۱ ماه پیش نامهٔ ۲ منو فرستاده ولی‌ تا الان در یافتش نکردم، هچقدر هم با kcc تماس میگیرم که اونو با میل برام بفرسته، اپراتورشون تاریخ مصاحبم را میگه (جوابمو درست نمیده)، به نظرتون چی‌ کار کنم اگر بهشون زنگ بزنم ممکن برام با میل بفرستن؟ ۳ دفعه بهشون میل میزنم ولی‌ همون جواب را میده.

آیا کسی‌ با مشگل من مواجه شده؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: sh-b ، AMIN3Y
سلام دوستان
شماره کیس: 2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: jun/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : aug/2009
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:

این مشخصات من بود. اما من نیاز به راهنمایی دارم. با تغییر پلاک شهرداری وقتی به KCC خبر دادم جواب این بود. مشخصات شما اشتباه است ما شما را نمی شناسیم. یکی از دوستان از جزو برندگان سال گذشته بود احتمال می داد مه تاریخ تولدم اشتباه است که مرا نمی شناسند و گفتند منتظر نامه دوم باشم.
1- نامه دوم چه زمانی می آید
2- فرمهای اسپانسر را چگونه تهیه کنم.
مرسی برای این سایت
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، meweadl ، AMIN3Y
حليمه عزيز
1 - در مورد نامه دوم گفته ميشود 3 هفته بعد از ارسال بايد برسد ولي خيلي از دوستان يك ماه مونده به مصاحبه
آن را دريافت كرده اند

2 - اين هم فرمهاي اسپانسر همراه با راهنمايي

http://www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf
http://www.uscis.gov/files/form/i-134instr.pdf
http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/f1040.pdf
http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/i1040gi.pdf
http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw2.pdf
http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/iw2w3.pdf
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، saeedhei ، shadi ، kavoshgarnet ، To USA
(2009-12-14 ساعت 16:09)payman R نوشته:  من ژانویه کارنت شدم ولی‌ باوجود اینکه kcc گفته که ۱ ماه پیش نامهٔ ۲ منو فرستاده ولی‌ تا الان در یافتش نکردم، هچقدر هم با kcc تماس میگیرم که اونو با میل برام بفرسته، اپراتورشون تاریخ مصاحبم را میگه (جوابمو درست نمیده)، به نظرتون چی‌ کار کنم اگر بهشون زنگ بزنم ممکن برام با میل بفرستن؟ ۳ دفعه بهشون میل میزنم ولی‌ همون جواب را میده.

سلام پیمان جان منم مثل شمام هنوز نامه دومم نرسیده دستم ولی ایجوری که بچه ها بهم گفتن تا 1 یا 2 هفته دیگه حتماٌ میرسه به دستمونSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: maryam5 ، PEYMAN2010
حلميه خانم

به جمع ما خوش اومدي...

من خيلي احتمال مي دم كه دوستت درست گفته باشه و تاريخ تولدت رو اشتباه كرده باشي يا اسم و فاميلت رو جا به جا زده باشي. آدرس از نظر K.C.C يك فيلد كليدي براي شناسايي برندگان به حساب نمي آد.

Case Number شما (عين مال خودم) طوريه كه هيچ كس نمي تونه مطمئن باشه كه كي Current مي شيم. تخمين من براي شما حدود خداد سال آينده هست (يعني زمان مصاحبه تون اون موقع خواهد بود و حدود فروردين ماه هم خبردار مي شيد). كارنت شدنتون رو هم مي تونيد از بولتن ويزا پيگيري كنيد. اين بولتن حدود دهم هر ماه ميلادي منتشر مي شه. تا حالا توي پنج تا بولتن منتشر شده كه مربوط به كارت شما مي شدن، شماره هاي پايين تر از 10550 Current شدن (براي تا آخر ماه فوريه). 7 تا بولتن آينده هم به كار امثال من و شما مربوط هستن كه اميدوارم ما هم Current بشيم.

در مورد آدرست، معمولا پست از روي كدپستي يا حتي نام، حدس مي زنه كه نامه مال كجاست و احتمالش زياده كه نامه دومتون به دستتون برسه. نامه دوم معمولا يك ماه قبل از مصاحبه مي ياد (البته خيليا نگرفتن.)

تنها كاري كه الان مي تونيد بكنيد اين هستش كه با تركيب هايي از تاريخ تولدها و نام و نام خانوادگي كه حدس مي زنيد توي سايت موقع ثبت نام وارد كرديد (يه روز زودتر، يه روز ديرتر يا هر احمال ديگه) سعي كنيد پيدا كنيد كه با چه مشخصاتي ثبت نام كرديد. بعد هم اشتباهتون رو با E-Mail به K.C.C اطلاع بديد. ضمنا گرفتن تأييديه وصول فرم هاي سري اول فراموش نشه.

فرم هاي Sponsor چند تا پست بالاتر موجود هستند!
موفق باشيد.

(2009-12-14 ساعت 16:19)حلیمه نوشته:  سلام دوستان
شماره کیس: 2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: jun/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : aug/2009
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:

این مشخصات من بود. اما من نیاز به راهنمایی دارم. با تغییر پلاک شهرداری وقتی به KCC خبر دادم جواب این بود. مشخصات شما اشتباه است ما شما را نمی شناسیم. یکی از دوستان از جزو برندگان سال گذشته بود احتمال می داد مه تاریخ تولدم اشتباه است که مرا نمی شناسند و گفتند منتظر نامه دوم باشم.
1- نامه دوم چه زمانی می آید
2- فرمهای اسپانسر را چگونه تهیه کنم.
مرسی برای این سایت
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: sh-b ، seravin ، To USA
(2009-12-14 ساعت 16:09)payman R نوشته:  من ژانویه کارنت شدم ولی‌ باوجود اینکه kcc گفته که ۱ ماه پیش نامهٔ ۲ منو فرستاده ولی‌ تا الان در یافتش نکردم، هچقدر هم با kcc تماس میگیرم که اونو با میل برام بفرسته، اپراتورشون تاریخ مصاحبم را میگه (جوابمو درست نمیده)، به نظرتون چی‌ کار کنم اگر بهشون زنگ بزنم ممکن برام با میل بفرستن؟ ۳ دفعه بهشون میل میزنم ولی‌ همون جواب را میده.

سلام پیمان جان منم مثل شمام هر بار میل زدم تاریخ مصاحبه رو اعلام میکنن باید منتظر بود

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
تشکر کنندگان:
میتونین ادرس ایمیل سفارت انکارا رو اینجا بزارین؟و اینکه برای نامه دوم به انکارا باید ایمیل بزنیم؟
تشکر کنندگان:
(2009-12-15 ساعت 12:36)ehsansed نوشته:  میتونین ادرس ایمیل سفارت انکارا رو اینجا بزارین؟و اینکه برای نامه دوم به انکارا باید ایمیل بزنیم؟

اره دوستم باید به سفارت ایمیل بزنین
اینم ایمیل سفارت
CA-Ankara@state.gov
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: PEYMAN2010
بعد از کلی تلاش بالاخره نامه دوم رو لطف فرمودن و ایمیل کردن
2010as12xx
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2009-12-16 ساعت 12:56)ehsansed نوشته:  بعد از کلی تلاش بالاخره نامه دوم رو لطف فرمودن و ایمیل کردن
2010as12xx

سلام
می‌شه لطفا بگید بد از چند دفعه ‌میل زدن براتون فرستادن؟
subject ‌میل را چی‌ نوشته بودین؟
من دیروز برای بار ۴ برای kcc میل زدم ولی‌ بازم فقط تاریخ مصاحبه را آعلام می‌کنه، دیگه واقعا ناامید شدم؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
(2009-12-16 ساعت 18:43)payman R نوشته:  
(2009-12-16 ساعت 12:56)ehsansed نوشته:  بعد از کلی تلاش بالاخره نامه دوم رو لطف فرمودن و ایمیل کردن
2010as12xx

سلام
می‌شه لطفا بگید بد از چند دفعه ‌میل زدن براتون فرستادن؟
subject ‌میل را چی‌ نوشته بودین؟
من دیروز برای بار ۴ برای kcc میل زدم ولی‌ بازم فقط تاریخ مصاحبه را آعلام می‌کنه، دیگه واقعا ناامید شدم؟

من ایمیلو زدم برای آنکارا و اینکه subject براش نزدم.
تشکر کنندگان: payman R

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان