کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
(2009-12-17 ساعت 16:06)ehsansed نوشته:  
(2009-12-16 ساعت 18:43)payman R نوشته:  
(2009-12-16 ساعت 12:56)ehsansed نوشته:  بعد از کلی تلاش بالاخره نامه دوم رو لطف فرمودن و ایمیل کردن
2010as12xx

سلام
می‌شه لطفا بگید بد از چند دفعه ‌میل زدن براتون فرستادن؟
subject ‌میل را چی‌ نوشته بودین؟
من دیروز برای بار ۴ برای kcc میل زدم ولی‌ بازم فقط تاریخ مصاحبه را آعلام می‌کنه، دیگه واقعا ناامید شدم؟

من ایمیلو زدم برای آنکارا و اینکه subject براش نزدم.

سلام و ممنون از پاسختون

طبق گفتهای بچهای ۲۰۰۹ من فکر می‌کردم برای گرفتن نامهٔ دوم باید به kcc میل بزنم ولی‌ طبق گفتهای شما باید به ابو ظبی میل بزنم.
بالاخره کدوم درسته، چون از بچهای پارسال کسانی‌ بودن که به kcc میل زدن و جواب گرفتن.

ممنون
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
(2009-12-18 ساعت 10:11)payman R نوشته:  
(2009-12-17 ساعت 16:06)ehsansed نوشته:  
(2009-12-16 ساعت 18:43)payman R نوشته:  
(2009-12-16 ساعت 12:56)ehsansed نوشته:  بعد از کلی تلاش بالاخره نامه دوم رو لطف فرمودن و ایمیل کردن
2010as12xx

سلام
می‌شه لطفا بگید بد از چند دفعه ‌میل زدن براتون فرستادن؟
subject ‌میل را چی‌ نوشته بودین؟
من دیروز برای بار ۴ برای kcc میل زدم ولی‌ بازم فقط تاریخ مصاحبه را آعلام می‌کنه، دیگه واقعا ناامید شدم؟

من ایمیلو زدم برای آنکارا و اینکه subject براش نزدم.

سلام و ممنون از پاسختون

طبق گفتهای بچهای ۲۰۰۹ من فکر می‌کردم برای گرفتن نامهٔ دوم باید به kcc میل بزنم ولی‌ طبق گفتهای شما باید به ابو ظبی میل بزنم.
بالاخره کدوم درسته، چون از بچهای پارسال کسانی‌ بودن که به kcc میل زدن و جواب گرفتن.

ممنون
من امسال تمام ایمیل هامو به kcc زدم و نامه دوم هم از طریق همون واسم ایمیل شد. اون دفعه های آخر تاریخ مصاحبه رو بهم گفت و نوشته بود نامه دوم به زودی به دستم میرسه و ازم خواسته بوده بقیه سوالاتم رو از سفارت بپرسم. با این حال وقتی تا 2 هفته بعدش نامه دوم نرسید باز به خود kcc ایمیل زدم و ایمیل قبلی رو هم فوروارد کردم و گفتم هنوز نامه نرسیده دو روز بعدش نامه دوم ایمیل شد
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، payman R
سلام

ممنون بابت توضيحاتت. اما يه چيز رو يادت رفت بگي كه نامه دوم از كجا برات اي ميل شد؟

(2009-12-18 ساعت 10:18)maryamjay نوشته:  من امسال تمام ایمیل هامو به kcc زدم و نامه دوم هم از طریق همون واسم ایمیل شد. اون دفعه های آخر تاریخ مصاحبه رو بهم گفت و نوشته بود نامه دوم به زودی به دستم میرسه و ازم خواسته بوده بقیه سوالاتم رو از سفارت بپرسم. با این حال وقتی تا 2 هفته بعدش نامه دوم نرسید باز به خود kcc ایمیل زدم و ایمیل قبلی رو هم فوروارد کردم و گفتم هنوز نامه نرسیده دو روز بعدش نامه دوم ایمیل شد
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
(2009-12-18 ساعت 10:31)Ashkan78 نوشته:  سلام

ممنون بابت توضيحاتت. اما يه چيز رو يادت رفت بگي كه نامه دوم از كجا برات اي ميل شد؟

(2009-12-18 ساعت 10:18)maryamjay نوشته:  من امسال تمام ایمیل هامو به kcc زدم و نامه دوم هم از طریق همون واسم ایمیل شد. اون دفعه های آخر تاریخ مصاحبه رو بهم گفت و نوشته بود نامه دوم به زودی به دستم میرسه و ازم خواسته بوده بقیه سوالاتم رو از سفارت بپرسم. با این حال وقتی تا 2 هفته بعدش نامه دوم نرسید باز به خود kcc ایمیل زدم و ایمیل قبلی رو هم فوروارد کردم و گفتم هنوز نامه نرسیده دو روز بعدش نامه دوم ایمیل شد

از خود KCC
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maryam5
سلام به همه دوستان
من نامه دوم رو دریافت نکردم و از وقت مصاحبه ام اطلاعی نداشتم.بعد از طریق ایمیلی که به سفارت زدم فهمیدم که وقت مصاحبم15 نوامبر بوده و من نفهمیدم و سفارت گفت توی هر روز کاری ساعت 10 برم برای مصاحبه. حالا نمیدونم وقت جدید بگیرم یا نه؟
بدون نامه دوم میتونم برم سفارت یا نه؟
کیس نامبر:2010as4283
تاریخ دریافت نامه اول:june 2009
تاریخ مصاحبه15 novamber
در ضمن من به kcc هم میل زدم جوابشون این بود که باید کارامو با سفارت هماهنگ کنم!!!!
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام،

اولا [عکس: khosh.gif]

سفارتت كجا بوده؟ يه بار اي ميل بزن مطمئن شي.

(2009-12-19 ساعت 14:24)شبنم ش نوشته:  سلام به همه دوستان
من نامه دوم رو دریافت نکردم و از وقت مصاحبه ام اطلاعی نداشتم.بعد از طریق ایمیلی که به سفارت زدم فهمیدم که وقت مصاحبم15 نوامبر بوده و من نفهمیدم و سفارت گفت توی هر روز کاری ساعت 10 برم برای مصاحبه. حالا نمیدونم وقت جدید بگیرم یا نه؟
بدون نامه دوم میتونم برم سفارت یا نه؟
تاریخ مصاحبه15 novamber
در ضمن من به kcc هم میل زدم جوابشون این بود که باید کارامو با سفارت هماهنگ کنم!!!!
تشکر کنندگان:
از دوستنی که منتظر نامهٔ دوم هستند و در ماه نوامبر current شدن آیا کسی‌ جدیداً نامش به دستش رسیده؟

آیا کسی‌ تونسته از طریق میل نامه دریافت کنه؟ از چه طریقی kcc یا ابوظبی؟

تشکر کنندگان:
سلام مرسی
سفارتم ابو ظبی هست به kcc دوباره ایمیل زدم همون جوابو دادن
به سفارتم دوباره میل زدم هنوز جواب نداده
یه سوال دیگه دارم:عکس هایی که باید ببرم باید چه شرایطی داشته باشن؟

تاریخ مصاحبه15 novamber
تاریخ کارنت شدن:sep2009
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام

به نظر من اولين فرصتي كه ميتوني راه بيافت برو. قبلش به سفارت در ابوظبي يه زنگي بزن.

عين همون عكسي كه با فرم هاي سري اول فرستادي. 2 اينچ در 2 اينچ يا تقريبا 50 ميلي متر در 50 ميلي متر و رتوش نشده. توي ايران بگي براي ويزاي آمريكا مي خوام خيلي از عكاسي ها وارد هستن. اگر هم نشد نگران نباش. توي همون امارات با 30-20 درهم پول و يكي دو ساعت وقت كارت از نظر عكس راه مي افته.

(2009-12-19 ساعت 23:14)شبنم ش نوشته:  سلام مرسی
سفارتم ابو ظبی هست به kcc دوباره ایمیل زدم همون جوابو دادن
به سفارتم دوباره میل زدم هنوز جواب نداده
یه سوال دیگه دارم:عکس هایی که باید ببرم باید چه شرایطی داشته باشن؟

تاریخ مصاحبه15 novamber
تاریخ کارنت شدن:sep2009
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
مرسی اشکان از راهنماییت.برای(13 دی) 3ژانویه بلیط گرفتم از طریق کاردار دفتر تور هم با دادن 50.000 تومن وقت جدید سفارت گرفتم. چون تلفنب جوابمو ندادن
امیدارم همه چیز خوب پیش بره
تاریخ مصاحبه15 novamber
تشکر کنندگان:
من هم براتون آرزوي موفقيت مي كنم.

فكر كنم نيازي نبوده 50 تومن پول بدي و وقت از طريق آژانس بگيري. ولي بازم عيب نداره. در برابر ارزش كارت، ريسك كميه.

تلفنت رو هم جواب ندادن چون اونجا جمعه و شنبه تعطيله! امروز بازم زنگ بزن.

(2009-12-20 ساعت 11:36)شبنم ش نوشته:  مرسی اشکان از راهنماییت.برای(13 دی) 3ژانویه بلیط گرفتم از طریق کاردار دفتر تور هم با دادن 50.000 تومن وقت جدید سفارت گرفتم. چون تلفنب جوابمو ندادن
امیدارم همه چیز خوب پیش بره
تاریخ مصاحبه15 novamber
تشکر کنندگان:
سلام
نامه دوم منم نیومده هنوز هر چیم میل میزنی خدا خیر داده ها همون جوابو میدن هفته دیگم باید برم ترکیه از بچه هایی که اولای january مصاحبه دارن کسی هست که نامه دومشو گرفته باشه ؟

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
تشکر کنندگان:
(2009-12-20 ساعت 13:05)PEYMAN2010 نوشته:  سلام
نامه دوم منم نیومده هنوز هر چیم میل میزنی خدا خیر داده ها همون جوابو میدن هفته دیگم باید برم ترکیه از بچه هایی که اولای january مصاحبه دارن کسی هست که نامه دومشو گرفته باشه ؟

من فکر می‌کنم اگر به kcc تلفن بزنید حتما براتون میفرستن، به سفارت مربوطه هم میل زدین؟

تشکر کنندگان:
(2009-12-20 ساعت 16:04)payman R نوشته:  

من فکر می‌کنم اگر به kcc تلفن بزنید حتما براتون میفرستن، به سفارت مربوطه هم میل زدین؟

نه پیمان جان ولی الان به سفارت میل میزنم
نامه شما اومد؟

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
تشکر کنندگان:
(2009-12-20 ساعت 20:52)PEYMAN2010 نوشته:  
(2009-12-20 ساعت 16:04)payman R نوشته:  

نه پیمان جان ولی الان به سفارت میل میزنم
نامه شما اومد؟
نه نامهٔ منم هنوز نیومد، من ۵ روز پیش به سفارت ابو ظبی میل زدم ولی‌ هنوز هیچ جوابی‌ دریافت نکردم، به شما گفتن کی‌ نامهٔ دوم را فرستادن؟ طنق گفتهٔ kccنامهٔ منو ۳۳ روز پیش فرستادن.

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان