کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
man shomaram elam shode ama name dastam nareside cheghadr tool mikeshe biyad?

کاربر گرامی ، لطفا قانون تایپ فارسی را رعایت فرمایید.
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، ساسان
(2010-05-13 ساعت 13:24)tannaz نوشته:  man shomaram elam shode ama name dastam nareside cheghadr tool mikeshe biyad?

کاربر گرامی ، لطفا قانون تایپ فارسی را رعایت فرمایید.
سلام.به kcc هرچه سریعتر ایمیل بزنیدو مسئله را بگویید.اگه مدت زمان کمی تا مصاحبه دارید خودشون نامه دوم را براتون ایمیل میکنند
موفق باشید
تشکر کنندگان: morteza_2010
با سلام خدمت دوستان

نامه دوم من هم اومد Big Grin
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: sh-b ، morteza_2010 ، kianoush ، sib 24 ، ساسان ، farzad101 ، mary joon ، esmail ، m.amjadi ، R.F ، Ashkan78 ، Eskandari ، Jav3 ، Farshid22
در نامه دوم كه براي من اومده و در ايميلي كه به KCC‌ و تركيه زدم تاريخ مصاحبه يك چيز اعلام شده، ولي در سايت سفارت تركيه تغيير كرده Sad
به نظرتون دوباره تاييديه از طريق ايميل بگيرم؟
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان:
(2010-05-17 ساعت 13:55)alphabeta نوشته:  در نامه دوم كه براي من اومده و در ايميلي كه به KCC‌ و تركيه زدم تاريخ مصاحبه يك چيز اعلام شده، ولي در سايت سفارت تركيه تغيير كرده Sad

دوست عزیز, یعنی چه؟ شما تغییر جدید رو چک کردید؟ دوباره تاریخ همه برگشته مثل قبل. برای شما هم باید همون شده باشه. همونی که تو نامه دوم واستون اومده.سایت آنکارا رو چک کنید الان.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: sh-b ، mary joon ، m.amjadi
(2010-05-17 ساعت 14:01)R.F نوشته:  
(2010-05-17 ساعت 13:55)alphabeta نوشته:  در نامه دوم كه براي من اومده و در ايميلي كه به KCC‌ و تركيه زدم تاريخ مصاحبه يك چيز اعلام شده، ولي در سايت سفارت تركيه تغيير كرده Sad

دوست عزیز, یعنی چه؟ شما تغییر جدید رو چک کردید؟ دوباره تاریخ همه برگشته مثل قبل. برای شما هم باید همون شده باشه. همونی که تو نامه دوم واستون اومده.سایت آنکارا رو چک کنید الان.

درست شد. اين پارس آنلاين هميشه صفحه دو روز پيش سفارت و KCC‌ رو نشون ميدهSmile
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: mary joon ، R.F ، m.amjadi
امروز نامهءدوم اومد.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
تشکر کنندگان: Hashem ، m.amjadi ، nasr ، mary joon
سلام به همه دوستان! نامه دوم من هم امروز رسید. ۱۱ می صادر شده بود و ۱۷ می هم به پست تحویل داده بودند و ۱ ژوئن هم رسید.
تشکر کنندگان: اليزا ، Reyhan ، kianoush ، m.amjadi ، R.F ، majid_229997 ، Eskandari
(2010-06-01 ساعت 10:45)Hashem نوشته:  سلام به همه دوستان! نامه دوم من هم امروز رسید. ۱۱ می صادر شده بود و ۱۷ می هم به پست تحویل داده بودند و ۱ ژوئن هم رسید.

نامه من هم گفتن ۱۷ می فرستاده شده.
باید منتظر باشم که برسه همین روزاBig Grin
تشکر کنندگان: Hashem ، m.amjadi ، majid_229997
جالبه که نامهء دوم از سوئد ارسال شده.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
تشکر کنندگان: majid_229997
من 2 july مصاحه دارم اما نامه دومم نیامده مشکلی که نداره می تونم فرم هام را با فرم بچه ها تکمیل کنم ؟
تشکر کنندگان:
سلام. از دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارند خواهش دارم که نمونه نامه دوم را در این تاپیک بگذارند تا بچه هایی که نامه دوم به دستشون نمی رسه یا خیلی دیر می رسه بتونند با داشتن این نمونه امادگی لازم و سریعتر رو پیدا کنند.یس
تشکر کنندگان:
نامه دوم ابوظبی چیز بدرد بخوری توش نداره. تاریخ مصاحبه رو توش داره و یه برگه هم مدارک لازم و آدرس کلینیکها رو جهت مدیکال داره، که خوب بچه ها همه فوت آب هستن!

مطمئن باشید اگه به دستتون هم نرسه چیزی از دست ندادید!
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: farzad101 ، گاتا
(2010-06-05 ساعت 02:06)گاتا نوشته:  سلام. از دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارند خواهش دارم که نمونه نامه دوم را در این تاپیک بگذارند تا بچه هایی که نامه دوم به دستشون نمی رسه یا خیلی دیر می رسه بتونند با داشتن این نمونه امادگی لازم و سریعتر رو پیدا کنند.یس

تو صفحه های اول همین تاپیک هست
ضمنا من یه چک لیست هم از مدارکی که توی نامه دوم ابوظبی خواسته شده درست کردم اینجاست :
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid48672
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: R.F ، sam_hash ، گاتا
سلام به اهالی خون گرم مهاجر سرا
یه سوال دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخام بدونم این 2برگ فرم نامه دوم رو بغیر از خودم باید برای همسرم و دختر زیر 7 سالم هم پر کنم یا نه ؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان