کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
Big Grin نامه دوم منهم امروز رسيد تاريخ پستش هم 14 اپريل
آقاي پستچي هم زحمت كشيد انداخت تو حياط خيس شد.Big Grin
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: usa.lover ، atm849 ، N.D ، kianoush ، mina_s ، ساشا ، Eskandari ، hamed_gh ، R.F ، Jav3 ، m.amjadi ، Farshid22
نامه دوم من که 14 اوریل پست شده بود امروز به دستم رسید.
تشکر کنندگان: mary joon ، mina_s ، kianoush ، Eskandari ، hamed_gh ، R.F ، Jav3 ، m.amjadi
(2010-05-05 ساعت 16:52)mary joon نوشته:  Big Grin نامه دوم منهم امروز رسيد تاريخ پستش هم 14 اپريل
آقاي پستچي هم زحمت كشيد انداخت تو حياط خيس شد.Big Grin
مریم جون دست درد نکنه خوب شد گفتی که برم نامه خودم رو از تو حیاط بردارمBig Grin
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
تنها مشكلم اينه كه با عوض شدن پلاكها، اينا نامه رو نندازن توي خونه ي ديگه. چون اونجا كه پلاك جديدش، پلاك قديم ماست آپارتمانه و افراد زيادي رفت و آمد ميكنن.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان:
نامه منم که 14 آوریل پست شده بود امروز خسته و کوفته با کلی جای کفش ،و مچاله از راه رسید!
پلاک خونه ما هم تغییر کرده بود، پیشنهاد میکنم که اگر پلاک قدیمتون و برداشتن ،به صورت دستنویس درب منزل نصب کنید.

تشکر کنندگان: ساشا ، mary joon ، Eskandari ، farzad24 ، hamed_gh ، R.F ، farhang
مثل اينكه سرنوشت نامه دوم اينكه كثيف شه Big Grin
N.D نامه تو هم رسيد؟
امروز روز نامه دوم بود Big Grin
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: N.D ، R.F
(2010-05-05 ساعت 22:29)mary joon نوشته:  مثل اينكه سرنوشت نامه دوم اينكه كثيف شه Big Grin
N.D نامه تو هم رسيد؟
امروز روز نامه دوم بود Big Grin
آره اگه دیرترگفته بودی نامه منم الان خیس بودBig Grin
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: ساسان ، mary joon ، R.F
نامه اول من هم عجيب و غريب اومد. پاكتش باز شده بود ( پاره و داغون ) و محتوياتش ريخته بود بيرون.
من نفهميدم اشتباه رفته بوده و طرف باز كرده و بعد آورده اينجا يا اينكه از اول با اون وضع بوده.

الان نامه دوم هم ممكنه بره دم خونه يكي ديگه و با اين پاكتهاي تبليغاتي راهي سطل آشغال بشه.

دم خونمون هم پلاك قديم هست هم جديد.

تشکر کنندگان: ساسان ، mary joon ، farzad24 ، R.F ، m.amjadi
Cool
نامه دوم دريافت شد.
تمام.

تشکر کنندگان: kianoush ، sh-b ، Eskandari ، mary joon ، esmail ، sam_hash ، farzad24 ، R.F ، honareirani ، mina_s ، Monica ، Jav3 ، m.amjadi
دوستان خیلی به امید نامه دوم نباشید.حساب کتاب نداره.نامه دوم من دو هفته بعد از گرفتن ویزام اومد در خونمون.پیگیر این باشید که تاریخ مصاحبتون چه موقع است.
موفق باشید
تشکر کنندگان: honareirani ، Jav3 ، pouya.pouya ، m.amjadi
(2010-05-05 ساعت 21:08)alphabeta نوشته:  نامه من هم 14 آوريل فرستاده شده، اما هنوز نرسيده.
تنها مشكلم اينه كه با عوض شدن پلاكها، اينا نامه رو نندازن توي خونه ي ديگه. چون اونجا كه پلاك جديدش، پلاك قديم ماست آپارتمانه و افراد زيادي رفت و آمد ميكنن.

شما می تونی به پست خونه محلتون هم سر بزنی و بهشون سفارش کنی که قراره واست یه بسته ی مهم بیاد . پلاک ما هم عوض شده بود. من دیدم نامه نیومده رفتم پستخونه با خواهش و تمنا شماره پستچی منطقه رو گرفتم. اتفاقا نامم دست ایشون بود. گفت خیلی وقته نمی دونیم چیکارش کنیم. البته اینی که میگم ماله نامه اول بود و برای نامه دوم اصلا ارزش نداره این کارو کرد!!!!
تشکر کنندگان: farzad24 ، R.F ، honareirani ، m.amjadi ، Jav3
کی سی سی میگه نامه من 14 آپریل پست شده ولی هنوز دستم نرسیده.
موقع پرکردن فرمهای نامه اول, آدرس محل کارم رو داده بودم. اما چند ماه بعد یه صندوق پستی تو پستخونه میدون ولی عصر درست کردم و به کی سی سی هم تغییر آدرس رو اطلاع دادم. حالا نمی دونم اونا تغییر آدرس رو لحاظ کردن یا نه؟
فعلن که به هیچ کدون از این دو تا آدرس نیومده!
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان:
(2010-05-11 ساعت 09:17)Jav3 نوشته:  کی سی سی میگه نامه من 14 آپریل پست شده ولی هنوز دستم نرسیده.
موقع پرکردن فرمهای نامه اول, آدرس محل کارم رو داده بودم. اما چند ماه بعد یه صندوق پستی تو پستخونه میدون ولی عصر درست کردم و به کی سی سی هم تغییر آدرس رو اطلاع دادم. حالا نمی دونم اونا تغییر آدرس رو لحاظ کردن یا نه؟

سلام دوست عزيز
تا 14 مي صبر كنين و بعد اگر نرسيد تا اون موقع به كي سي سي اطلاع بدين تا با ايميل براي شما ارسال بشه. نمي خواد توضيح بدين كه آدرس عوض شده و شما بهشون اطلاع دادين. فقط بگين تو ايميلي كه ازشون گرفتين تاريخ 14 ايپريل پست شده نامه و شما كه الان 14 مي هست نامه رو دريافت نكردين.
تشکر کنندگان: Jav3
(2010-05-11 ساعت 09:17)Jav3 نوشته:  کی سی سی میگه نامه من 14 آپریل پست شده ولی هنوز دستم نرسیده.

نامه من هم 14 آوریل فرستاده شده بود و دیروز 10 می رسید دستم. فکر نکنم خیلی دیر شده باشه
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: Jav3 ، kianoush ، morteza_2010 ، farzad101 ، mary joon ، m.amjadi ، R.F

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان