کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
(2010-04-19 ساعت 12:49)nima_moz نوشته:  متشکرم.ولی کجا بهتره توضیح بدم که چرا ویزا گرفتم ولی نرفتم؟اگه ننویسم اونوقت فکر نکنن دروغ میگم؟

نه نیما جان شک نمیکنن چون روی ویزاتون مهر ورود نخورده خودشون میفهمن
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، R.F ، N.D
سلام به همگی
من امروز تاریخ مصاحبه مو گرفتم. نامه مصاحبه رو هم گفتن که 14 آوریل فرستادن.
پس ایشاللا میرسهCool
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، R.F ، kianoush ، mina_s ، maryam5 ، farzad101 ، m.memari ، Hashem ، mary joon ، honareirani
[-----------------------------------------------
سلام
تو نامه دوم پارسالیها نوشته بود 6 ماه از تاریخ گرفتن عکس نگذشته باشه پس شاید نیاز باشه عکس جدید بگیریم
[/quote]
سلام
شما بایدتاآخرین مراحل با همون عکسی باشید که در نامه اول ارسال کردید.
تشکر کنندگان:
اااا sib24 عزیز وقتی گفته 6 ماه بیشتر از تاریخ عکس نگذشته باشه اگه همون عکس اولی رو بفرستیم که 1 سال و خورده ای ازش گذشته. یعنی عکس جدید بفرستیم ایراد داره؟
تشکر کنندگان:
[quote='mina_s' pid='45380' dateline='1272006546']
اااا sib24 عزیز وقتی گفته 6 ماه بیشتر از تاریخ عکس نگذشته باشه اگه همون عکس اولی رو بفرستیم که 1 سال و خورده ای ازش گذشته. یعنی عکس جدید بفرستیم ایراد داره؟

شما موقع ثبت نام در لاتاری یه عکس فرستادید.با اون عکس کاری ندارند.با عکسی که در نامه اول بعد از قبولی فرستادید کار دارند و درنامه دوم بایدعکس نامه اول باشد.انقدر سخت نگیرید انقدرها هم گیر نمیدن.بازم اگه میترسید عکس مجدد بگیرید ولی پست نکنید و با خودتون ببرید سفارت اگر از شما ایراد گرفتن که بعید میدونم. همون لحظه عکس جدیدتون را نشان دهید.من خودم فاصله نامه اول و دومم 6 ماه بود و با یه عکس بودم و اشکالی پیش نیومد.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Eskandari
(2010-04-23 ساعت 12:50)sib 24 نوشته:  [quote='mina_s' pid='45380' dateline='1272006546']

شما موقع ثبت نام در لاتاری یه عکس فرستادید.با اون عکس کاری ندارند.با عکسی که در نامه اول بعد از قبولی فرستادید کار دارند و درنامه دوم بایدعکس نامه اول باشد.انقدر سخت نگیرید انقدرها هم گیر نمیدن.بازم اگه میترسید عکس مجدد بگیرید ولی پست نکنید و با خودتون ببرید سفارت اگر از شما ایراد گرفتن که بعید میدونم. همون لحظه عکس جدیدتون را نشان دهید.من خودم فاصله نامه اول و دومم 6 ماه بود و با یه عکس بودم و اشکالی پیش نیومد.

سلام دوست عزیز اینجوری که شما گفتین که حتما باید عکسهای نامه اول رو بفرستن دوستامون توی نامه دوم. قطعا یک سری از دوستامون دلهوره میگیرتشون
من خودم عکس نامه اولم یه شکل بود برای نامه دومم عکس جدید فرستادم خدارو شکرم هیچ مشکلی پیش نیومد و براحتی ویزامم گرفتمSmile

تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78 ، kianoush ، mina_s ، m.memari ، mary joon
(2010-04-23 ساعت 15:53)sh-b نوشته:  
(2010-04-23 ساعت 12:50)sib 24 نوشته:  [quote='mina_s' pid='45380' dateline='1272006546']

سلام دوست عزیز اینجوری که شما گفتین که حتما باید عکسهای نامه اول رو بفرستن دوستامون توی نامه دوم. قطعا یک سری از دوستامون دلهوره میگیرتشون
من خودم عکس نامه اولم یه شکل بود برای نامه دومم عکس جدید فرستادم خدارو شکرم هیچ مشکلی پیش نیومد و براحتی ویزامم گرفتمSmile
درسته.
در ادامه هم باید بگم برای کسانی که هنوز مصاحبه نرفتن از فرستادن نامه اول 6 ماه گذشته پس نیاز به عکس جدید هست.
گاهی هم اتفاق افتاده که افیسر عکس رو تایید نکرده( مواقعی که مثلا گوش فرد معلوم نبوده و ...) و فرد رو فرستادن عکاسی نزدیک سفارت و عکس گرفته! پس این جمله صحیح نیست که اونها با عکسی که در فرم اول فرستادیم کار دارن.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ashkan78 ، kianoush ، sh-b ، mina_s ، Eskandari ، morteza_2010 ، mary joon ، honareirani
سلام

ببخشید می خواستم بدونم فرم های نامه دوم با خودمون ببریم سفارت یا قبلش براشون بفرستیم

با تشکر
تشکر کنندگان:
(2010-04-27 ساعت 15:53)amin_555 نوشته:  سلام

ببخشید می خواستم بدونم فرم های نامه دوم با خودمون ببریم سفارت یا قبلش براشون بفرستیم

با تشکر

در نامه دوم فقط دوتا فرم هست که باید پر کنین و اصلشون رو برای سفارت بفرستین به همراه بقیه ی مدارکتون
و یک برگه هست که تاریخ مصاحبه و ساعت و مشخصاتتون توشه اونو باید همراه خودتون ببرید و شاید نگهبان دم در اون رو ازتون بخواد

تشکر کنندگان: R.F ، amin_555
من هم امروز تاريخ مصاحبه مو گرفتم Big Grin
و نامه دوم هم 14 اپريل فرستادن
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: R.F ، morteza_2010 ، kianoush ، soheilbadami ، sh-b ، Eskandari ، hamed_gh ، mina_s ، Jav3
سلام
ممنون از جوابتون sh-b عزیز، این دو فرم فقط برای برنده اصلی هست یا برای همراه هم باید پر بشه؟؟
تشکر کنندگان: sh-b
(2010-04-28 ساعت 01:37)amin_555 نوشته:  سلام
ممنون از جوابتون sh-b عزیز، این دو فرم فقط برای برنده اصلی هست یا برای همراه هم باید پر بشه؟؟

amin عزیز راستش رو بخواین من چون تنها بودم فقط برای خودم پر کردم
لطفا کسانی که خانواده بودن و جواب ایشون رو میدونن راهنمایی کنن
ممنون

تشکر کنندگان: amin_555 ، R.F
(2010-04-28 ساعت 01:56)sh-b نوشته:  
(2010-04-28 ساعت 01:37)amin_555 نوشته:  سلام

amin عزیز راستش رو بخواین من چون تنها بودم فقط برای خودم پر کردم
لطفا کسانی که خانواده بودن و جواب ایشون رو میدونن راهنمایی کنن
ممنون

فرمها موجود در نامه دوم برای هرد دونفر بایستی پر شود و فرستاده شود البته یک نسخه هم همرا داشته باشید
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: amin_555
سلام بچه ها ، این دو صفحه که در فرم دوم هست و برای هر نفر باید پر بشه، رو باید اصلش رو بفرستیم و کپیشو با خودمون ببریم؟ برعکس مدارک اسپانسر؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-28 ساعت 18:25)mina_s نوشته:  سلام بچه ها ، این دو صفحه که در فرم دوم هست و برای هر نفر باید پر بشه، رو باید اصلش رو بفرستیم و کپیشو با خودمون ببریم؟ برعکس مدارک اسپانسر؟
سلام
هر دو فرم رو اصلش رو میفرستیم اصلا نیازی نیست که کپیش رو با خودتون ببرید فقط اطلاعاتی واردی در این فرم رو به خاطر بسپارید
مدارک اسپانسر هم همشون رو کپی بفرستین و اصل رو همراه با خودتون ببرید
موفق باشیدSmile

تشکر کنندگان: mina_s ، Monica ، R.F ، Jav3 ، ساسان ، m.amjadi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان