2012-07-16 ساعت 14:52
(2012-07-16 ساعت 14:34)cmbt نوشته: [quote='SH1A2R3' pid='192180' dateline='1342427040وسایل خونمو 3 قسمت کنم.شایرا جان از این ایده دسته بندی وسایل خیلی خوشم اومد.میشه از دسته دوم و سوم یک مثل بزنی؟و اینکه شما بد از چند بر رفت و آمد میخواهید کاملا مستقر بشوید.اگر وسایل دسته دوم که گفتی را بفروشی تا وقتی کاملا بروید ،در ایران بدون اونا چکار میکنی.ولی واقعا فکر جالبی است!آفرین!
1-یک قسمتو که وسایل شخصی و ضروریه یا علاقه شدیدی داریم جدا میکنم با خودم میبرم .
2-یه قسمتشو که اصلا دوست ندارم یا ارزش بردن نداره جدا میکنم میفروشم.
3- و اما قسمت سوم وسایلیه که میخوام در سفر بعدی ببرم.یعنی سال اینده.تا اون موقع هم دستم مییاد که اونجا این وسایلم(قسمت سوم)به درد میخوره یا نه.
[/quote]
مرسی گلم
دسته اول که مشخصه وسایلی که ضروریه مثل لباس-کفش-کیف-وسایل اولیه اشپزخونه در حد رفع نیاز اولیه
دسته دوم وسایلی که نه میشه رد نه خوشم مییاد مثل مبل-سرویس خواب-یکسری وسایل برقی که بعد از اینهمه سال هنوز اکبنده-یکسری لباس که مناسب اونجا نیستکیف و کفش اضافی وبدرد نخور ووو
دسته سوم وسایلی که مطمئن نیستی بدرد اونجا میخوره یا نه و یا اینکه برای بار اول ضروری نیست بردنشون یا جا نداری ببری مثل لباسهای اضافی-وسایل دکوری که دوستشون داری-تلفن-یکسری کریستال که علاقه مندی.یه مقدار از اسباب بازی و عروسکهای نو دخترم.یکسری وسایل اشپزخونه مثل سرویس قاشق چنگال که البته من یه مدارشو بار اول میبرم و بقیه شو بار دوم.
ما تصمیم گرفتیم بار اول که میریم برای همیشه بریم ولی سال بعد دوباره برای مدت کوتاه مثلا یکماه مییاییم که هم خونوادمونو ببینیم هم یه سری کارهامون که نیاز به کنترل داره مثل گرفتن اجاره از ملکهایی که اجاره دادیم و از این قبیل کارهارو انجام بدیم.در طی این مدت هم که همش مهمون این و اون خواهیم بود.ولی بار سوم اومدنمون که دیگه معلوم نیست.
cmbt عزیز میشه بگین شما چرا رفتین و برگشتین و نموندین؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی